2 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PROMOVARI LA NNDKP – Avocatii Adina Vizoli, Lucian Barbu si Silviu Badescu de la Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen au fost promovati pe pozitia de parteneri in echipa de consultanta fiscala. Corina Dumitru, Razvan Vlad, Lavinia Ionita Rasmussen si Mirela Preda au devenit asociati manageri. NNDKP: „De asemenea, 7 avocati au fost promovati asociati seniori, iar trei dintre managerii echipei de consultanta fiscala ocupa noi pozitii de senioritate”

Scris de: L.J. | pdf | print

29 February 2016 14:05
Vizualizari: 9666

Promovari in cadrul cunoscutei case de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen. Trei avocati au fost promovati pe pozitia de partener in echipa de consultanta fiscala, iar alti patru avocati au devenit asociati manageri.

NNDKP a anuntat, luni 29 februarie 2016, prin intermediul unui comunicat de presa ca, in contextul cresterii organice a firmei, Adina Vizoli, Lucian Barbu si Silviu Badescu au fost promovați pe pozitia de partener in echipa de consultanta fiscala, iar Corina Dumitru, Razvan Vlad (Corporate si contracte), Lavinia Ionita Rasmussen (Real Estate), Mirela Preda (Corporate, energie si resurse naturale) au devenit asociati manageri.


De asemenea, potrivit aceluiasi comunicat, sapte avocati din cadrul NNDKP au fost promovati asociati seniori, iar trei dintre managerii echipei de consultanta fiscala ocupa noi pozitii de senioritate in ierarhia acesteia: ”In urma acestor modificari, echipa NNDKP are 24 de parteneri (19 avocati si 5 consultanti fiscali) si 110 avocati, carora li se adauga 15 specialisti in fiscalitate, 3 consilieri in proprietate intelectuala si 85 de angajati in departamentele suport”.

Iata detalii oferite de NNDKP despre avocatii promovati:

Adina Vizoli, Consultant fiscal, Partener Taxe

Cu o experienta de peste 12 ani in domeniul consultantei fiscale locale si internationale, Adina este specializata in toate aspectele privind TVA: proiecte de TVA realizate la aderarea Romaniei la UE, analize de impact pe probleme de TVA local si european, solutii de eficientizare fiscala, asistenta in fata autoritatilor fiscale din Romania in proceduri administrative fiscale si inspectii fiscale.

Lucian Barbu, Consultant fiscal, Partener Taxe

Specializat in consultanta fiscala locala si internationala, Lucian are peste 12 ani de experienta in asistarea clientilor romani si din strainatate in proiecte precum: structurarea fiscala a operatiunilor si intocmirea de proceduri, revizie fiscala, reorganizari de societati sub forma fuziunilor si divizarilor, consiliere cu ocazia inspectiilor fiscale si intocmirea contestatiilor.

Silviu Badescu, Consultant fiscal, Partener Taxe

Cu o experienta de 14 ani in servicii de consultanta fiscala si contabilitate, Silviu s-a specializat in arii precum reorganizari de societati, revizii fiscale si proiecte due diligence, consultanta din perspectiva taxelor directe si indirecte, consiliere cu ocazia inspectiilor fiscale, asistand importante companii locale si internationale.

Corina Dumitru, Asociat manager, Corporate si contracte

Corina are o experienta semnificativa in domeniul fuziunilor si achizitiilor, dreptului societar si tranzactiilor comerciale, fiind de asemenea specializata in drept bancar si finantari. Corina a asistat un numar semnificativ de investitori, societati nationale si multinationale, banci si institutii financiare in tranzactii de anvergura in Romania.

Lavinia Ionita-Rasmussen, Asociat manager, Tranzactii imobiliare

Lavinia Ionita-Rasmussen are o experienta de 11 ani in tranzactii imobiliare si de tip joint venture, asistand clientii in proiecte imobiliare complexe, precum cele destinate birourilor, parcurilor logistice, rezidentiale, investitii in domeniile forestier si agricol. Lavinia este specializata totodata si in contracte de tip FIDIC.

Mirela Preda, Asociat manager, Corporate, energie si resurse naturale

Mirela s-a specializat in domeniul fuziuni si achizitii (achizitii de actiuni, active sau transfer de activitate), precum si in aspecte privind piata de energie (conventionala, regenerabila, petrol si gaze) si piata asigurarilor (aspecte de reglementare, implementarea directivei Solvency II, tranzactii).

Razvan Vlad, Asociat manager, Corporate si contracte

Razvan are o experienta de 13 ani in consultanta juridica. Specializarea sa include arii ale dreptului societar, domeniul fuziunilor si achizitiilor precum si aspecte specifice de reglementare si derulare a contractelor FIDIC. Razvan a asistat clienti in tranzactii complexe in domeniul auto (componente si piese auto) si cel agricol.

Alexandra Patrascu, Asociat senior, Consultanta fiscala

Alexandra asista companii locale si multinationale din diverse industrii (energie si resurse naturale, IT si media, asigurari, farmaceutica, FMCG si jocuri de noroc) cu privire la operatiunile acestora in Romania, inclusiv referitoare la planificari fiscale si implementarea unor structuri fiscale eficiente si asistenta in materie de contencios fiscal.

Iurie Cojocaru, Asociat senior, Dreptul mediului, Protectia datelor cu caracter personal

Iurie este specializat in protectia datelor cu caracter personal si dreptul mediului. A asistat de-a lungul timpului numeroase societati nationale si multinationale care activeaza in domenii precum industria auto, industria farmaceutica, telecomunicatiile sau industria alimentara.

Laura Grigore, Asociat senior, Dreptul mediului, Protectia datelor cu caracter personal

Laura a dobandit experienta semnificativa in toata gama de probleme de dreptul mediului. Asista clientii in proiecte complexe de evaluare/autorizare de mediu, gestionare si transfer international de deseuri, remediere de mediu, proceduri de control, litigii de mediu. Laura este de asemenea specializata in protectia datelor cu caracter personal.

Maria Hoaghia, Asociat senior, Drept bancar, finantari

Maria este specializata in drept bancar, finantari, restructurari si insolventa. Asista institutii financiare importante si companii nationale si internationale cu privire la structuri complexe de finantare si achizitie in diverse sectoare (inclusiv energie, imobiliare, farmaceutica, bunuri si servicii), precum si in legatura cu tranzactii cu creante neperformante.

Roxana Vornicu, Asociat senior, Litigii

Roxana reprezinta clientii in litigii de drept comercial, civil si administrativ, fiind specializata in dreptul Uniunii, in mod particular in contenciosul achizitiilor publice. A obtinut titlul de Doctor Europeaus dupa un program doctoral desfasurat in trei jurisdictii distincte.

Sandor Gal, Asociat senior, coordonatorul biroului NNDKP de la Brasov

Sandor are peste zece ani de experienta profesionala, perioada in care s-a specializat in domenii precum: litigii comerciale, civile, fiscale si de achizitii publice, dar si in domeniul consultantei asistand diversi investitori atat in tranzactii imobiliare cat si la semnarea unor contracte importante.

Stefan Ionescu, Asociat senior, Drept bancar, finantari

Stefan are experienta semnificativa in domeniul financiar-bancar, asistand atat institutii financiare cat si companii locale si internationale in structurarea si negocierea de finantari si alte operatiuni bancare, precum si in aspecte de consultanta generala privind aspecte de reglementare a serviciilor financiare sau de investitii.

Denisa Maciolcu, Consultant fiscal, Manager Senior Taxe

Denisa este specializata in consultanta fiscala locala si internationala, consiliind clientii in proiecte precum reorganizari de societati, evaluarea si identificarea de riscuri fiscale in cadrul proiectelor de revizie fiscala, consiliere cu ocazia inspectiilor fiscale si intocmirea contestatiilor, asistenta fiscala de tip due diligence.

Laura Avram, Consultant fiscal, Manager Senior Taxe

Laura are experienta semnificativa in domeniul consultantei fiscale, cu precadere TVA, fiind specializata pe proiecte precum analiza TVA pe diverse spete, revizii fiscale, asistenta in fata autoritatilor fiscale in cadrul procedurilor administrative fiscale si a inspectiilor fiscale, servicii de compliance pentru clienti straini.

Ancuta Stroescu, Consultant Fiscal, Manager Taxe

Ancuta este specializata in aspecte privind legislatia TVA cu experienta pe proiecte de analiza, implicatii TVA pe diverse spete, proiecte de revizie fiscala si due diligence, servicii de compliance, precum si asistenta in fata autoritatilor fiscale pe parcursul derularii inspectiilor fiscale si a procedurilor administrative fiscale”.

*Cititi aici integral comunicatul NNDKP

Comentarii

# DODI date 29 February 2016 15:13 +1

Sunt prea frumoși, tineri și deștepți acești tineri. Nu au nici o șansă pentru o variantă nouă a ”guvernului meu”. Acolo sunt două calități de bază: ființe cât mai anoste și cu circumvoluțiunile linse, iar nivelul de profesionalism la gtenunchiul broaștei. Nu au voie să îl depășească pe al nostru prezident cu IQ = 30.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2023 – Chereches a picat la domnisoara Aida

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva