30 November 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PROPUNEREA LUI CAZANCIUC A TRECUT CU 5 LA 2 - Daniel Horodniceanu a primit aviz favorabil de la CSM pentru numirea in functia de procuror-sef al DIICOT. Decizia a fost luata cu majoritate de voturi. Propunerea de numire a lui Horodniceanu la sefia DIICOT va ajunge la presedintele Klaus Iohannis. Alina Bica il lauda pe Daniel Horodniceanu: „E o propunere foarte buna. E un profesionist”

Scris de: Cristina GHENEA | pdf | print

4 May 2015 14:37
Vizualizari: 9487

Propunerea lui Robert Cazanciuc pentru sefia Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a primit, luni 4 mai 2015, avizul favorabil al Consiliului Superior al Magistraturii. Sectia pentru procurori a CSM a aprobat, cu cinci voturi „pentru” si doua „impotriva”, numirea lui Daniel Horodniceanu (foto), actualul procuror sef al DIICOT-Iasi, in functia ocupata pana in noiembrie 2014 de Alina Bica.

Avizul CSM a fost dat dupa ce Daniel Horodniceanu a sustinut un interviu in fata magistratilor de la Sectia pentru procurori a Consiliului, iar numirea lui in functia de conducere a DIICOT depinde, de acum, de seful statului. Potrivit CSM, hotararea urmeaza sa fie trimisa Ministerului Justitiei, pentru a insoti propunerea ce va fi inaintata de Robert Cazanciuc presedintelui Klaus Iohannis in privinta numirii lui Horodniceanu in functia de procuror-sef al DIICOT.


Daniel Horodniceanu are o vechime de 16 ani in functia de procuror, din care timp de 6 ani a ocupat functii de conducere, in opinia MJ experienta mangeriala acumulata in cariera recomadandu-l pentru postul lasat liber de Alina Bica. Trebuie spus ca Daniel Horodniceanu a fost laudat chiar de fosta sefa DIICOT, Alina Bica, aceasta afirmand despre el ca este un profesionist: ”Este o propunere foarte buna. E un profesionist”.

Iata comunicatul de presa referitor la avizul dat de CSM pentru propunerea facuta de ministrul Justitiei:

In sedinta din data de 4 mai 2015, dupa parcurgerea activitatilor prevazute in procedura de avizare, analizarea proiectului de management si sustinerea interviului, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat - cu majoritate de voturi - propunerea ministrului justitiei de numire a domnului Daniel-Constantin Horodniceanu, procuror sef al DIICOT - Serviciul Teritorial Iasi, in functia de procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

Propunerea pentru numirea domnului procuror Daniel-Constantin Horodniceanu in functia de procuror sef al DIICOT a fost inaintata Consiliului Superior al Magistraturii de catre ministrul justitiei in data de 9 aprilie 2015.

Hotarârea Sectiei pentru procurori va fi transmisa Ministerului Justitiei in cursul zilei de marti, 5 mai 2015.

Potrivit art. 40 lit. h din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicata cu modificarile si completarile ulterioare, Sectia pentru procurori a Consiliului avizeaza propunerea ministrului justitiei de numire a procurorului sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism”.

Comentarii

# DOREL date 4 May 2015 15:40 +7

Daniel II (n.r.: Daniel I a fost Daniel Ticau) trebuie sa aiba nervii tari si, mai ales, sa invete bine din exemplele de viata de dinaintea lui. Altfel, din doua una: ori perdant ca Alinuta ori papusa ca Luluta! Parerea mea ...

# unul din lumea cea mare date 5 May 2015 09:59 +2

asta/i copie xerox a lu ala de vorbeste tembebruxeleza!!!!!

# vanga... date 6 May 2015 09:06 +1

Adevărul spus altfel. Daniel Țicău este un arogant, încrezut și foarte zelfemist. Despre el vă pot spune că am scris în ziarul fapta ro. ”Petiționarul de România” I și II. Trebuie să precizez că l-am acuzat într-o plângere penală de săvârșirea de abuz în serviciu și fals intelectual, probele erau destul de evidente, dar... În ceea ce îl privește pe Horodniceanu vă pot spune că este opusul acestuia. Este un om popular cu un caracter deosebit și credeți-mă că poate fi destul de dur când situația o impune. Am urmărit surprins evenimentele și declarațiile din ultimile zile și pot să vă spun doar atât: dacă cineva vrea să acuze procurorii ieșeni că sprijină mafia, atunci trebuie să-l acuze pe Eva Emilian și Oana Andreea Nica. Studiați de pe youtube ”traversa ue” și veți avea mai multe răspunsuri.

# DOREL date 6 May 2015 09:47 +1

Mai draga, ce se intampla, ai dreptate in ce-l priveste pe Horodniceanu, poate ca ai dreptate in ce-i priveste pe Eva si Nica, dar nu ai dreptate in ce-l priveste pe Daniel Ticau ! Nu te suprara, frate ...

# vanga... date 6 May 2015 10:32 +1

Regret că te dezamăgesc dar cam acesta este adevărul. Și crede-mă că nu sunt bucuros că am trăit toate acestea pe propria-mi piele. Mai mult, ca să înțelegi ar trebui să citești ”Petiționarul de România” I și II, și poate că îți vei schimba părerea. Nu am obiceiul să acuz pe nimeni fără să o pot dovedi.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2022 – Argentina Campeon!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva