29 May 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PROTESTUL „ELIBERATI MAMA” – Romanii se solidarizeaza cu Ana Maria Nedelcu, mama arestata provizoriu de judecatorul Adrian Podar de la CAB, pe motiv ca si-ar fi rapit copilul, pe care de fapt a incercat sa-l scape de abuzurile tatalui: „Cetatenii romani nu sunt aparati de catre autoritatile romane, ci sunt abandonati in favoarea intereselor unor cetateni straini... Sa ne unim si sa luptam impotriva abuzurilor... Nu o extradati pe Ana Maria Nedelcu”

Scris de: G.T. | pdf | print

15 April 2016 14:19
Vizualizari: 39405

Hotararea judecatorului Adrian Podar de la Curtea de Apel Bucuresti de arestare provizorie a Anei Maria Nedelcu (foto) in vederea extradarii in Canada provoaca indignare in randul romanilor. Asa cum se stie, Ana Maria Nedelcu a fost arestata pe motiv ca si-ar fi rapit propriul copil, cu care a fugit din Canada. In realitate, Ana Maria Nedelcu, dupa cum a dezvaluit, nu a facut altceva decat sa incerce sa-si salveze copilul de violentele si abuzurile tatalui. Cat despre masura de arestare provizorie, Ana Maria Nedeluci acuza intr-un memoriu trimis presedintelui Klaus Iohannis, memoriu care poate fi citit aici, ca judecatorul Adrian Podar a adaugat de la sine”, pe langa infractiunea de nerespectare a masurilor privind incredintarea minorului, o alta incadrare juridica a faptelor intr-o infractiune mai grava, respectiv lipsire de libertate a unui minor, totul cu scopul de a indeplini conditia gravitatii pedepsei. Acelasi judecator Adrian Podar este acuzat ca s-a investit din oficiu cu cererea de arestare in vederea extradarii fara a fi investit de catre procuror cu o asemenea cerere”, in conditiile in care chiar Parchetul Curtii de Apel Bucuresti a contestat masura arestarii preventive.


Astfel, mii de oameni s-au solidarizat cu mama aruncata in arest si cer eliberarea ei. Pe Internet a fost lansata o petitie in sprijinul Anei Maria Nedelcu, zilele urmatoare, in intreaga tara, sunt asteptate proteste impotriva deciziei exagerate de arestare a mamei. In doar o zi petitia online a fost semnata de peste 6.000 de oameni, care cer eliberarea Anei Maria Nedelcu si acuza ca statul roman nu isi apara cetatenii. Petitia a fost trimisa presedintelui Romaniei Klaus Iohannis, premierului Dacian Ciolos, Avocatului Poporului, ministresei Justitiei Raluca Pruna, Procurorului General interimar Bogdan Licu, CSM, dar si catre Asociatia Magistratilor din Romania si Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania.

Iata textul petitiei:

Eliberati MAMA! Nu o extradati pe Ana-Maria Nedelcu!

Romani, sa ne unim si sa luptam impotriva abuzurilor!

Sa INCERCAM SA O AJUTAM PE ACEASTA MAMA, ANA-MARIA NEDELCU!!! Daca ati fost impresionati si revoltati de informatiile primite despre situatia doamnei Ana-Maria Nedelcu, mama care a fugit cu copilul ei din Canada pentru a-l apara de abuzurile tatalui sau, dar care a fost arestata provizoriu si urmeaza sa fie extradata in Canada, unde risca sa fie condamnata la 10 ani de inchisoare si DACA DORITI CA ABUZURILE IMPOTRIVA CETATENILOR ROMANI SA FIE OPRITE, VA ROG SA VA ALATURATI ACESTUI DEMERS SI SA SEMNATI ACEASTA PETITIE ONLINE, apoi sa confirmati semnatura din e-mailul cu care v-ati inregistrat aici.

O sa trimit petitia Presedintelui Romaniei, Avocatului Poporului, Prim-ministrului Guvernului Romaniei, Ministrului Justitiei, Procurorului General al Parchetului de pe langa ICCJ, Asociatiilor magistratilor.

Eliberati MAMA! Nu o extradati pe Ana-Maria Nedelcu!

CATRE PRESEDINTELE ROMANIEI, DOMNUL KLAUS-WERNER IOHANNIS,

CATRE AVOCATUL POPORULUI, DOMNUL VICTOR CIORBEA,

CATRE PRIM-MINISTRUL GUVERNULUI ROMANIEI, DOMNUL DACIAN-JULIEN CIOLOS,

CATRE MINISTRUL JUSTITIEI, DOAMNA RALUCA PRUNA,

CATRE MINISTRUL PENTRU CONSULTARE PUBLICA SI DIALOG CIVIC, DOAMNA VIOLETA ALEXANDRU,

CATRE PRESEDINTELE AUTORITATII NATIONALE PENTRU PROTECTIA DREPTURILOR COPILULUI SI ADOPTIE (ANPDCA), DOAMNA GABRIELA COMAN

CATRE CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII,

CATRE PROCURORUL GENERAL ADJUNCT, DOMNUL BOGDAN LICU,

CATRE ASOCIATIA MAGISTRATILOR DIN ROMANIA (AMR),

CATRE UNIUNEA NATIONALA A JUDECATORILOR DIN ROMANIA (UNJR),

Avand in vedere ca arestarea provizorie a doamnei Ana-Maria Nedelcu si cererea de extradare a sa in Canada au provocat un val de emotie si indignare in societatea romaneasca, cetatenii romani considerand ca nu sunt aparati de catre autoritatile romane, ci sunt abandonati in favoarea intereselor unor cetateni straini, subsemnatii semnatari ai prezentei petitii, va rugam respectuos sa efectuati toate demersurile si procedurile legale ce se impun pentru a verifica situatia doamnei Ana-Maria Nedelcu (fosta Musteata) si a copilului sau, in scopul apararii si respectarii drepturilor lor. Am aflat despre situatia acestei doamne din mass-media si am gasit dosarele pe Portalul instantelor judecatoresti.

Autoritatile din Canada au cerut extradarea doamnei Ana-Maria Nedelcu, fiind acuzata de rapire internationala de minori si incalcare a ordinului de custodie pentru ca in anul 2014 a decis sa plece din Canada impreuna cu unul dintre copiii sai minori pentru care avea ordin comun de custodie alaturi de tatal lui.

Va rugam sa luati legatura cu autoritatile din Canada si cu organismele internationale care protejeaza drepturile si libertatile fundamentale ale omului si ale copiilor, cu scopul de a gasi solutia optima pentru rezolvarea situatiei in care se afla doamna Ana-Maria Nedelcu si copilul sau minor, al carui tata este cetatean canadian.

INCALCAREA DE CATRE MAMA MINORULUI A UNUI ORDIN DE CUSTODIE COMUNA, EMIS IN CANADA SI CARE A FOST STABILIT IN FAVOAREA AMBILOR PARINTI AI MINORULUI, NU POATE FI INCADRAT LA INFRACTIUNEA DE LIPSIRE DE LIBERTATE IN MOD ILEGAL, prevazuta si sanctionata de art.205 alin.(3) lit.b) din Codul penal roman pentru a putea sa aiba corespondent in infractiunea de rapire internationala, prevazuta in legislatia canadiana.

In vederea extradarii doamnei Ana-Maria Nedelcu, la Curtea de Apel Bucuresti a fost format dosarul nr.2559/2/2016 (1257/2016), ce are ca obiect extradarea pasiva (Legea nr.302/2004), procedurile efectuate in vederea extradarii fiind regasite in dosarul asociat nr.2559/2/2016/a1. Dosarul penal nr.2559/2/2016 (1257/2016) poate fi gasit la acest link:

http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000335277&id_inst=2

Dosarul asociat nr.2559/2/2016/a1, ce are ca obiect “extradarea pasiva (Legea nr.302/2004), luare masura preventiva”, in care Curtea de Apel Bucuresti - Sectia I penala a dispus arestarea provizorie a doamnei Ana-Maria Nedelcu la data de 13.04.2016, poate fi gasit la acest link: http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000335334&id_inst=2

Solutia pe scurt: “Admite cererea de arestare provizorie formulata de Parchetul de pe langa CAB. in baza art.43 alin.3 din Legea nr.302/2004 republicata, dispune arestarea provizorie in vederea extradarii catre autoritatile judiciare din Canada, a persoanei solicitate NEDELCU ANA MARIA, pe o perioada de 30 de zile, de la data efectivei arestari. Cu drept de contestatie. Pronuntata in sedinta publica, azi 13.04.2016.”

Doamna Ana-Maria Nedelcu, in calitate de “inculpat persoana extradabila” si Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti au depus CONTESTATIE impotriva hotararii judecatoresti din data de 13.04.2016, pronuntata in dosarul nr.2559/2/2016/a1, in care Curtea de Apel Bucuresti - Sectia I penala a dispus masura arestarii provizorii a doamnei Ana-Maria Nedelcu.

Asadar, hotararea nu este definitiva insa este executorie, doamna Ana-Maria Nedelcu a fost privata de libertate si inclusiv procurorii contesta solutia ce a fost pronuntata de catre instanta judecatoreasca.

Mai jos, sunt link-urile de la cateva articole publicate pe Internet, in care este descrisa situatia doamnei Ana-Maria Nedelcu si a copilului sau.

- „O romanca a fugit cu fiul din Canada de frica partenerului abuziv. De ce copilul va fi luat acum cu forta de la mama”http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/a-fugit-cu-fiica-ei-din-canada-de-frica-tatalui-abuziv-iar-acum-risca-sa-faca-inchisoare-cazul-absurd-al-unei-romance.html

- „Femeia din Capitala, acuzata in Canada ca si-a rapit copilul, va fi arestata in vederea extradarii” http://www.mediafax.ro/social/femeia-din-capitala-acuzata-in-canada-ca-si-a-rapit-copilul-va-fi-arestata-in-vederea-extradarii-15245458

- „Romanca fugita din Canada de teama sotului, arestata preventiv. Risca 10 ani de inchisoare pentru ca si-a protejat copilul” http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/o-romanca-ar-putea-fi-extradata-in-canada-in-baza-unui-act-de-acum-100-de-ani-ce-pedeapsa-risca-fiindca-si-a-aparat-copilul.html

- „Romanca fugita din Canada de teama sotului a fost arestata. Chiar si procurorii au cerut sa fie lasata libera ”http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/o-romanca-ar-putea-fi-extradata-in-canada-in-baza-unui-act-de-acum-100-de-ani-ce-pedeapsa-risca-fiindca-si-a-aparat-copilul.html

In speranta ca solicitarile noastre vor reusi sa va sensibilizeze, sa va determine sa va implicati pentru protejarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului si ale copiilor romani si sa va opuneti abuzurilor savarsite impotriva cetatenilor romani, va asiguram de increderea pe care v-o acordam, contam pe sprijinul nemjlocit al Excelentelor Voastre si pe autoritatea institutionala pe care o reprezentati, pentru a pune capat abuzurilor impotriva romanilor, a mamelor si a copiilor.

Cu stima!

Ieri, 13 aprilie 2016, am trimis o petitie Avocatului Poporului pentru a verifica situatia mamei pentru care Curtea de Apel Bucuresti a dispus arestarea provizorie din cauza ca a fugit din Canada impreuna cu fiul sau, fiindca a incercat sa-si apere copilul de tatal abuziv (aceasta este informatia prezentata in mass-media).

CINE DORESTE, POATE SA COMPLETEZE MODELUL SI SA-L TRIMITA, IN NUME PERSONAL, AVOCATULUI POPORULUI, LA ADRESA DE E-MAIL avp@avp.ro, PENTRU A EFECTUA VERIFICARILE CE SE IMPUN. MODELUL iN FISIER WORD IL GASITI LA ACEST LINK:

https://word.office.live.com/wv/WordView.aspx?FBsrc=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fattachments%2Fdoc_preview.php%3Fid%3D1361313443885312%26metadata&access_token=100000200089518%3AAQA61fLkR8RB2_xs

*Cititi aici mai multe detalii despre cazul mamei Ana Maria Nedelcu

Comentarii

# unul din lumea cea mare date 15 April 2016 13:16 +18

bine ca s/au solidarizat romanii, ca bucatarii chinezi sint ,,martieni,,!!!!!!!!

# Mulder, agentul mulder date 15 April 2016 14:44 +12

Ba, prietene, sunt niște cretini! Care se spala pe mâini cu viteza luminii! 

# Calin date 15 April 2016 14:15 +21

Judecatori fara colona vertebrala !!! Aplica legea ca maimutele!

# avocat traditional date 15 April 2016 14:56 +28

Aici nu este vorba despre lipsa coloanei vertebrale ci de lipsa creierului!

# Ana date 15 April 2016 14:17 +29

Este inadmisibil cum sunt protejati cetatenii romani de catre Statul roman prin autoritatile ce-l reprezinta!

# DOREL date 15 April 2016 14:18 +31

Cu aceasta ocazie ar trebui discutata odata si odata si serios situatia "magistratilor" care fug de rai din procuratura si sunt luati de buni in justitie si invers si chiar de mai multe ori ! Ca si acest Podar care a fost ejectat din parchet de poama buna si a fost bun sa nenoroceasca oamenii ca judecator. Parerea mea ...

# Maria date 15 April 2016 14:19 +25

Cred ca statul roman trebuie sa isi apere cetatenii, iar aceasta femeie nu a facut decat sa-si apere propriul copil.Daca nu a abuzat copilul in nici un fel ,atunci nu e corect sa fi extradata statului Canadian.Doamne Ajuta,sa fie luata o decizie favorabila ei !

# Casian date 15 April 2016 14:22 +17

bravo LUJU!

# Vladi Mir date 15 April 2016 14:28 +30

Increderea romanilor in justitie, ajunsa deja la cota de avarie, se  degradeaza galopant pe zi ce trece. Daca nu se iau urgent masuri care sa inceapa cu promulgarea si aplicarea legii raspunderii magistratilor, in Romania o sa ne facem dreptate cu pumnul si cu bata. Aceasta perspectiva nu e atat de indepartata, atata timp cat Doamne (fereste) tip: Pruna, Stanciu, Kovesi, Haineala, Ghica,  Bogdan ... si "Domni" model:  Danilet, Eva, Papici, Podar ... nu vor fi ejectati din sistemul judiciar si nu vor da socoteala pentru toate ticalosiile facute acestei tari care-i indoapa nemeritat din saracia ei strigatoare la cer. Curatenia ar trebui inceputa cu Basescu si Macovei, autori nevolnic si interesati ai acestui falimentar sistem judiciar.

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 15 April 2016 14:54 +10

ptr vladimir//prietene astia nu merita termenul ejectat, din aviatie ci EJACULATI, din medicina

# Vladi Mir date 15 April 2016 17:28 +17

Drag, bun si stimat coleg, în această speță, termenul absolut corect este de V I D A N J A T !!! Sper ca buna noastră Lu Ju să lase să treacă și această postare, spre cele legale. Va dorec tie, colegilor noștri postăci precum si nobilei doamne Lu Ju, o seara plăcută.

# unul di lumea cea mare date 15 April 2016 17:47 +14

ptr valadi mir//pprietene si intelept coleg in alte postarilor ca si celorlalti contributori va doresc ceea ce/mi doresc MIE!!!!!!!!!!! si da!!!!!!!termenul propus de tine este chiar CEL MAI ADECVAT

# Vasile Teofil date 16 April 2016 01:03 +8

In situatia in care avem judecatori si procurori in puscarie condamnati la 20 ani, cand procurorul DNA de la Iasi Eva inculpat ca traficant, organizare de grupuri mafiote etc...... ne mai mira ceva?

# vasile date 15 April 2016 19:51 +14

Pentru Vladi Mir 15 aprilie 2016 14:28. Aveți perfectă dreptate. Țara asta este bolnavă. Până nu vor fi numiți judecătorii după criterii de COMPETENȚĂ, de EXPERIENȚĂ și,  DA, și de VÂRSTĂ, mereu vor apărea tot felul de judecători  de tipul celui care se tot ”produce” prin cluburi. Un judecător TREBUIE să fie asemănat, cu un ÎNȚELEPT,  la care să te duci CU SUFLETUL DESCHIS ca să-ți facă DREPTATE. Da, TREBUIE URGENT o lege a răspunderii magistraților care să-i mai tempereze pe cei care, judecă, avându-l pe ”nașul în suflet”.  

# coca date 15 April 2016 15:05 +19

Instantele romanesti au ajuns sa batjocoreascaq mamele! Totul se intampla de la intrarea in vigoare a noului cod si al cortegiului de drepturi ale tatilor! Va asiguram ca lucrurile nu se vor termina asa! Mama indura, dar si cand se manie! Sa nu dea Dumnezeu Cel sfant sa vrem noi sange, nu ...dreptate! Lasati ne copiii in pace.

# S.O. date 15 April 2016 16:07 -9

Mare greseala instantele Romanesti batjocoresc de zeci de ani de zile Tatele si drepturile minorilor ca sa aiba legaturi cu Tata !

# Andrei Muresan date 15 April 2016 15:55 +15

Solidarizare, cu 11 comentarii!? Cazul Edmond Gheorghe a zguduit lumea, inclusivRomania. Justitia canadiana este o copie fidela a celei din Romania. Canada nu este semnatara a documentelor privind libertatea omului, de la Haga, asa ca fac ce vor ei si cum cred ei. In Romania mai ai o sansa, dar in Canada nimic. Mori cu dreptatea in mana. 

# S.O. date 15 April 2016 16:04 -17

Eu ca tata (sotul Cristina) de 3 ani nu am vazut copii mei din prima casatorie care sunt la o distanta de numai 100 km fiindca mama nu respecta in forma continuata hotararea judecatoreasca ! Joaca ascunselea mintind la copii ca eu nu am cautat si nu am vizitat,chiar schimband adresa lor de mai multe ori fara sa-mi comunice.Politia,si magistrati protejeaza mamele si nu baga in seama drepturile copiilor si a tatelor. Cum sa respecte justitia romana legea in alta tara si in romania se incalca legea in permanenta de functionari ! Hotararea data in Canada este executoriu si sunt convins ca instanta a cercetat toate aspecteel ! Fostele sotii intodeauna asa se plang mincinos peste tot ca fostul sot era violent si agresiv sau alcoolisti ! Si toata institutiile arata mila fata de ei si cred aceste minciuni fara probe ! Si mama copiilor mei a vrut sa rapeasca din romania da am fecut demersuri ca sa nu poate trece frontiera statului.

# Toma date 19 April 2016 15:43 +1

Audiatur et altera pars. Este trist ce vi se întâmplă, dar nu spuneți și de ce procedează soția dumneavoastră astfel. Generalizările nu sunt convingătoare deoarece fiecare caz își are particularitățile sale. Nu toți tații sunt curați ca lacrima și nu toate mamele sunt așa cum le prezentați dumneavoastră.

# S.O. date 15 April 2016 16:05 -22

Rapirea internationala trebuie pedepsita ca este infractiune penala.Multe mame cred ca copii sunt numai a lor au uitat ca copii au si o tata care poate sufera in fiecare minut plangand de dorul copiilor iubit ! Merita soarta ! Macar poate o sa invete mama ca copii nu sunt un bun propriu de folosinta ca au si ei suflet si dreptul sa iubeasca pe ambi parinti si sa aiba legaturi cu amandoi !

# Mater certum est, pater incertum date 15 April 2016 17:52 +24

cand o sa faca barbatul copii si o sa poata alapta, atunci va avea drepturi egale cu ale mamei. Pana atunci copilul are nevoie sa suga cam 2 ani si are nevoie de ingrijiri pe care numai mama i le poate da. Barbatii sa faca bine sa isi aleaga femeia cu bagare de seama nu sa faca pe masculii cand nu se mai inteleg cu ea. O mama nu isi poate rapi copilul, asta e numai in mintea unor frustrati. Iar cand frustratii astia mai sunt si judecatori te duce mintea ca astia au suferit ca nu au fost suficienti de barbati ca sa stea vreo femeie cu ei.  Orice lege s-ar da ea nu poate infrange dreptul copilului de a creste la sanul mamei lui. Pana si la regnul animal femela e cea care creste puiul. Cine nu intelege e un idiot!

# Pentru S.O. date 15 April 2016 18:01 +22

Sa iti raspund ceva pentru ca te vad handicapat. O femeie cand alege sa faca un copil  il vrea alaturi pe tatal copilului sa aiba grija de amandoi. O femeie care a nascut nu isi tradeaza barbatul pentru ca nu poate fizic si are nevoie de protectia lui. Daca o femeie alege sa plece cu copilul de langa barbat 99% din cazuri (exceptia e cand femeia e nebuna) barbatul e de vina. Asta nu o poate intelege orice barbat, ci doar cine e barbat cu adevarat. Iar daca un barbat vrea sa o bage pe mama copilului sau in inchisoare, acela e un primitiv demn de tot dispretul. Tocmai de aceea i-au si lasat femeile pe unii, pentru ca sunt niste prosti si orgoliosi, iar faptul ca fac plangeri penale si vor inchisoare pentru femeia care nu i-a mai acceptat e tocmai dovada ca femeia a facut ceea ce trebuia. Doar nu o sa stea o viata cu un barbat handicapat doar pentru ca a dat si el o data din cur  :-x

# POP RODICA date 15 April 2016 19:55 +16

DE CAND SI PINA UNDE LEGILE CANADIENE AU BRATUL MAI LUNG DECAT AL NOSTRU ????? IA FACA EI ASA CEVA CU UN COPIL AMERICAN. NU LASATI COPII ROMANIEI SA FIE FURATI DE STRAINI. DACA LE TREBUIE PRUNCI, SA-SI FACA ALTII.  MAMA CU COPILUL ESTE UN INTREG CHIAR FARA TATA. TA TII NU FAC COPII ASA CA NU AU NICI UN DREPT ASUPRA LOR. AM ZIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# pelin date 15 April 2016 20:02 +17

Ca simbol:MAMA e inceputul tuturor inceputurilor,e izvorul vietii,de la ea porneste viata si-n bratele ei renaste SPERANTA...Exista doar doua fiinte divine in aceasta lume,care ne iubesc mai presus decat orice,Mama si Dumnezeu.Nu stiu daca Dumnezeu ne-ar putut oferi un dar mai frumos si mai de pret,decat mama.In mama traieste iubirea lui Dumnezeu fata de noi,ea este primul nostru prieten,prima alinare.Ar fi putut exista un prim cuvant mai frumos decat mama?In aceste conditii cum poate oare fi arestata o mama,pt.ca si-a protejat copilul,aflat in mare primejdie.Ce putere de judecata si ce discernamant poate avea un judecator care a luat un copil din bratele mamei?De cat cretinism trebuie sa de-a dovada un individ,fie el si judecator,care recurge la o astfel de fapta!?......

# edmond gheorghe date 16 April 2016 04:41 +5

Am locuit 15 ani in acel lagar Gulag de canada; o tara de hoti, drogati, in care apara curvele, criminalii s drogatii, dacaesti onest esti fals acuzat, am fost victima lor de false acuzatii de catre sotia romanca BARLEA ADELA MIRELA care pt a ramine in canada dupa ce s-a folost de mine si s-a debarasat, m-a acuzat fara probe, si apoi sistemul mafiot avind nevoie de dosare a fabricat sidosarul meu, dupa 4 ani de lupta am fost achitat , nu mergeti in canada ca veti regreta toata viata, e o tara de psihopati, criminali si curve , de bulangii, pedofili, lesbienen drogati, stiu ce spun s am 2 valize de probe clare cum mi-au falsificat dosarul, plus alte cazuri concrete, vorbesc pe probe incontestabile!

# Ticu Isari date 16 April 2016 14:32 +7

Domnule Edmond, ma bucur foarte mult sa aud despre dvs. Cu adevarat Canada este un gulag. Se fac multe ilegalitati in aceasta tara rasista asupra celor care au crezut ca vor fi gasit linistea si pacea sociala. Am un prieten, francez, care a trecut ca si dvs. prin cele mai oribile momente ale vietii lui, doar ca sotia, o asistenta medicala din Gatineau, era quebcoasa si avea doi copii. Omul a fugit pur si simplu. A lasat tot: casa, masini, slujba buna si s-a ascuns in lume. Canadienii il cauta, din aceasta cauza nu dau alte informatii. Il cauta ca sa-l inchida, desi nu a facut nimic, doar a incercat sa-si creasca copii, dar cum pot sa traiesti cu o nebuna si o curva intr-o tara de curve si nebune? Gulag englezesc sua frantuzesc, asta este Canada. Ascund gunoiul sub presul Reginei si se dau democrati.

# edmond gheorghe date 16 April 2016 20:11 +3

Buna ziua d-le Isari, au trecut ceva ani de cind nu ne-am auzit , tot la Ottawa sinteti? Ma puteti contacta la adresa: eddiero86@yahoo.com si vom putea comunica, sa nu uitam ca vine pt cei rai final day payment, Dumnezeu e sus si vede, what goes around comes around, va doresc sanatate! Am trimis la redactia luju documente despre coruptia si mafia judiciara din Gulagul canadian, spe sa aiba curajul sa le publice, romanii au dreptul la adevarul despre Gulagul canadian! Noi care am trait acolo avem obligatia si datoria morala sa facem cunoscut Romanilor ce Iad e in Canada care ascunde foarte bine minciuna de acolo, dar de cind cu netul oamenii au inceput sa afle ce terorism judiciar e in canada impotriva familiei si se comit crime impotriva umnitatii!

# FLORESCU BEBE date 16 April 2016 08:32 +16

Am trăit multe (am 75 de ani) şi am văzut multe, aici şi aiurea, dar atâta ură, atâta dispreţ pentru propriul popor din partea autorităţilor nu am văzut nicăieri pe continentele pe care am umblat. Aici conducătorii sunt numiţi de duşmanii externi ai neamului şi de cozile lor de topor. Aici justiţia ar trebui înlocuită cu jurişti din import. Judecătorul care a pronunţat sentinţa imbecilă ar trebui alungat imediat din justiţie, dacă am fi normali la cap, dar nu suntem. Am ajuns un neam de traistă, o turmă de oi proaste conduse continuu de măgari.

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 16 April 2016 12:22 +10

PTR FLORESCU BEBE//nea bebe ,imi pare bine ca o spui si dumneata , CU PRESTANTA SENECTUTII,CACI SI EU O SPUN LA FEL..se pare totusi ca spusele noastre au devenit acum UN ADEVAR IMPARTASIT DE FOARTE MULTI.ma uit zilnic pe luju si vad ca 85/90% dintre postari sint NEGATIVE, cum nu erau acum 2/3 ani si CULMEA/I CA MULTI DINTRE CEI CARE FAC COMENTARII NEGATIVE(unii cu frica)SINT DIN SISTEMUL ULTRA CORUPT AL (in)JUSTITIEI.multa sanatate va doresc domnule florescu!!!!!!!!!!!!!

# Cristiana date 16 April 2016 16:48 +4

Daca ajuta cu ceva aceasta mama sa isi gaseasca linistea langa copiii ei, lansati o petitie online, modalitate mai la indemana cititorilor.

# Av Obirsanu Carmen date 16 April 2016 23:04 +9

Judecatorul Podar este judecatorul care a refuzat arestarea celor doua vrajitoare tiganci  In viziunea acestui judecator valorile normale ale societatii sint calcate in picioare, raul este bun, infractiunea este fapta normala, iar dragostea materna este crima  Solicitam o evaluare a acestui individ si sint sigura ca vor exista numeroase motive de demitere a magistratului.

# justitiarul date 17 April 2016 09:59 +5

Of DOAMNE.cat mai dureaza oare pana poporul roman se va trezi??? Majoritatea judecatorilor se cred DUMNEZEI si pe ei nu-i pedepseste nimeni.Cum le fata lor mintea asa dau solutiile...majoritatea iesiti dupa 2010 judecatori bubuie de prostie,raspund la comenzi fara sa mai gandeasca si isi fac aranjamente pe cont propriu ....Ia verificati voi nenorocita de judecatorie si parchet de la BUFTEA,sa vedeti coruptie acolo cum se dau solutii pe spaga ,este strigator la cer vezi pe fata cum e corupt si nu poti face nimic pentru ca ei sunt mana in mana si nu raspund pentru greseli.Un ex elocvent este d-na judecator FLORESCU ALINA LOREDANA care pe langa solutiile aberante care le da avand interes in anumite cauze mai este si purtator de cuvant!!!???? Pai cum sa nu faca ce doreste domnia sa ......iar colegii o ajuta in solutiile aberante pe care le da, care banuiesc ca nu le-a invatat la faimosul INSTITUT DE MAGISTRATURA ca ar fii vai de noi ...cu asa cunoscatori al legii.

# Marcu verginia date 18 April 2016 15:10 +3


Citeza pe unul din lumea cea mare
bine ca s/au solidarizat romanii, ca bucatarii chinezi sint ,,martieni,,!!!!!!!!
:roll: :roll:

# m0rariu mihaela date 19 April 2016 00:46 +5

ma doare sufletul sa vad astfel de cazuri disperate in care o mama nu este ajutata sa-si protejeze copilul.sunt mama ,sunt roman si-mi este rusine de felul de a se face justitie in tara mea.inainte de afi judecator esti om,iar un om nu se poate abate de la legea bunului simt.sunt revoltata in fiecare zi de nedreptatile din tara mea,nu este tara in care as vrea sa traiesc;este tara care nu-si protejeaza valorile.valorile noastre sunt copiii,batrinii,oamenii.tara asta promoveaza hotia coruptia,nedreptatea si revolta.cei ce fac asta ,probabil uita ca sunt romani si ca isi distrug propria tara.curaj ANA-MARIA sunt alaturi de tine.stiu ca vei reusi penrtu copilul tau.rusine judecatorului

# GIRDEANU VIOLETA date 19 April 2016 10:56 +5

O SUSTIN PE ANA MARIA.VREAU DREPTAT PENTRU EA SI COPIII EI.

# CIRNEALA VIORICA date 19 April 2016 11:04 +4

Sustin cauza ANEI MARIA NEDELCU.Consider ca dreptatea trebuie sa fie primordiala,copilul si binele lui, iar locul copilului este linga mama lui care a facut tot ce a facut pentru ca sa-i fie lui bine si sa-l apere

# Ghentar Gabriela date 27 May 2016 18:03 +3

Cum suntem noi aparati de judecatorii nostri? cum sa iti extradezi un compatriot? cum sa desparti o mama de copilul ei? unde sunt drepturile noastre?ce fel de oameni sunteti domnilor judecatori???mai avem si noi tara???ne mai simtim si noi in siguranta in tara noastra??? uite asa demonstrati ca nu va intereseaza decit nevoile personale ! LASATI FEMEIA IN PACE SA ISI CREASCA COPILUL IN TARA EI !

# Gabriela date 27 May 2016 18:09 +3

O SUSTIN PE ANA MARIA NEDELCU ce fac judecatorii nostri? cum sa mai ai incredere in justitia Romana? cum sa nu aperi o mama care vrea sa isi creasca copii?

# Andrei date 27 May 2016 23:53 +2

Daca asta este judecata dreapta fata de o mama care-si apara pruncul si vine unde, in tara ei natala, la familia ei sa fie aparati atat ea cat si copilul si ce sa vezi ??? Un judecator la care te astepti s-o faca, adica sa o apere pe mama si implicit pe copil, el ii da lovitura aproape de gratie ca si cum ar fi fost o criminala, nu o MAMA care cu toate riscurile sa fie prinsa cand a plecat, ajunge in TARA EI. Tare as dori sa vad chipurile acestor judecatori atat puternici cu o mama. Ce crede, "ca Canada il va medalia ?!" Nu, niciodata dar noi il vom pomenii in rugile noastre sa-i dea Dumnezeu mintea de pe urma si  mai ales inima.

# Maria date 28 May 2016 16:03 +1

Un judecator Roman sa trimita o romanca In inchisoare pentru-ca a venit in tara natala pentru-ca nu mai putea sta cu acel barbat este nedrept si sa stea 10 ani inchisa . Atunci copilu cu cine sta? cine are grija de el ? Cereti intelepciune de la Dumnezeu . Copilu se creste de mama .  Nu  trimiteti femeia in Canada la inchisoare , deschideti-va ochi ,inima ,judecati inainte . Copilu are nevoie de mama sa-l creasca si sa-l educe . Daca nu iubea copilu il lasa acolo la taica-so ,ginditi-va judecatorilor ce faceti . De ce dati romanii pe mina strainilor pentru orice motiv ? 

# corina date 29 May 2016 00:38 0

Petitie on-line

# badea elena date 30 May 2016 08:16 0

statul roman  nu are grija de cetatenii sai ! aceasta decizie dovedeste inca odata acest lucru !o mama este calcata in picioare  ... ! rusine acestui judecator care isi primeste  banii din buzunarul  nostru !

# cititorul date 11 June 2016 15:37 0

Daca judecatorul ROMAN,nu primeste dreptul cuvenit de la client,sigur este trimis la puscarie, de ce ne prefacem ca nu stim ?.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.05.2023 – Pensionara cu talent a scos piese noi (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva