18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

PUNCT FINAL PENTRU EVELINA – Sectia pentru judecatori a CSM a aprobat pensionarea judecatoarei Evelina Oprina de la Tribunalul Ilfov, fost membru CSM. Judecatorul Andi Malaliu de la Tribunalul Bucuresti a primit unda verde pentru plecarea din magistratura. Doua cereri de pensionare au fost amanate (Lista)

Scris de: George TARATA | pdf | print

27 April 2023 14:58
Vizualizari: 5189

Final de cariera in magistratura pentru apreciata judecatoare Evelina Oprina (foto) de la Tribunalul Ilfov, fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii.


 

Sectia pentru judecatori a CSM a aprobat joi, 27 aprilie 2023, cererea de pensionare formulata de Oprina. CSM a dispus, astfel, trimiterea catre presedintele Romaniei Klaus Iohannis a propunerii de pensionare a Evelinei Oprina, pentru ca acesta sa semneze decretul de eliberare din functie.

In aceeasi sedinta, Sectia pentru judecatori a CSM a avizat si pensionarea judecatorului Andi Malaliu de la Tribunalul Bucuresti, dar si a altor sapte judecatori.

In schimb, Sectia pentru judecatori a dispus amanarea discutarii a doua cereri de pensionare, la cererea judecatorilor care au formulat solicitarile de eliberare din functie.


Iata deciziile luate de Sectia pentru judecatori a CSM, in sedinta din 27 aprilie 2023 (vezi facsimil):


“Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerilor privind: (unanimitate)

1. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei CUZUC MIHAELA, judecator la Curtea de Apel Bucuresti.

2. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei PARVU FLORENTINA, judecator la Curtea de Apel Timisoara.

3. Eiberarea din functie, prin pensionare, a doamnei LUPU ANA MARIA, judecator la Curtea de Apel Ploiesti.

4. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei OPRINA EVELINA MIRELA, judecator la Tribunalul Ilfov.

5. Eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului MALALIU MIHAI-ANDI, judecator cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Bucuresti.

6. Eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului POMANA FLORIN, judecator cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Sibiu.

7. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei GLIGOR LAURA, judecator cu grad profesional de tribunal la Judecatoria Oradea.

8. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei SORESCU ELENA VALENTINA, judecator cu grad profesional de curte de apel la Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti.

9. Eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului DUMITRU DUMITRU-DANIEL, judecator la Judecatoria Pitesti.

De asemenea, Secția pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat: (unanimitate)

1. Amanarea discutarii cererii de eliberare din functie, prin pensionare, a domnului ALDULESCU STEFAN, judecator cu grad profesional de curte de apel la Judecatoria Motru, ca urmare a solicitarii domnului judecator.

2. Amanarea discutarii cererii de eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului BADOIU VASILE, judecator cu grad profesional de curte de apel la Judecatoria Motru, delegat in functia de presedinte al instantei, ca urmare a solicitarii domnului judecator”.

 


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva