25 September 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PUPILA LUI MERKEL A FACUT DIN UE UN LAGAR – Europarlamentarul Chris Terhes, vehement in fata sefei Comisiei Europene Ursula von der Leyen: „Reducand civilizatia europeana la filozofia greaca si dreptul roman, ignorand valorile iudeo-crestine, veti gasi argumente pentru inechitate, sclavie si tiranie, ca-n Grecia si Roma antica. Sub conducerea dvs, UE a devenit dintr-un spatiu al libertatii un lagar. Oamenii nu mai pot calatori, manca in restaurante sau merge la film daca n-au certificat verde”

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

17 September 2021 14:05
Vizualizari: 5283

Ursula von der Leyen (foto) – presedinta a Comisiei Europene din 2019, colega de partid si considerata pupila cancelaresei Germaniei, Angela Merkel – a transformat Uniunea Europeana dintr-un spatiu al libertatii intr-un lagar.Cel care i-a adresat acest repros in transmisiune directa sefei CE miercuri, 15 septembrie 2021, a fost europarlamentarul PNTCD Cristian Terhes. El a avertizat si ca actuala conducere a UE – in frunte cu von der Leyen – ignora principiile crestine pe care a fost fondata Uniunea Europeana. Or, lipsa sistemului moral crestin poate oricand duce la inechitate, sclavie si tiranie, a avertizat Terhes. Reactia parlamentarului roman a venit imediat dupa ce Ursula von der Leyen a tinut discursul anual despre starea Uniunii Europene.

Ignorarea valorilor crestine de catre presedinta CE este cu atat mai revoltatoare, adaugam noi, cu cat partidul din care fac parte ea si Merkel se numeste tocmai Uniunea Crestin Democrata (CDU).


Iata intreaga postare de pe Facebook a eurodeputatului roman (vezi video):


Europarlamentarul PNTCD Cristian Terhes in fata Ursulei von der Leyen: ati transformat UE, dintr-un spatiu al libertatii, intr-un lagar si ati uitat ca valorile crestine stau la fundatia proiectului european!

Vorbind despre starea Uniunii Europene pe data de 14 septembrie 2021, Ursula von der Leyen, Presedinta Comisiei Europene, a explicat in fata Parlamentului European stagiul unde se afla UE in acest moment, sub mandatul ei.

Citandu-l pe Robert Schuman, von der Leyen a spus: "Europa are nevoie de un suflet, de un ideal si de vointa politica de a servi acest ideal".

Idealul despre care a vorbit Schuman, insa, a fost un ideal bazat pe valorile crestine, din care s-a nascut respectul pentru drepturile si libertatile fundamentale ale omului.


Pornind de la acest lucru, europarlamentarul PNTCD Cristian Terhes i-a spus Ursulei von der Leyen in Plenul Parlamentului European:


"Stimata doamna presedinta Von der Leyen,

In 2019, cand ati candidat pentru pozitia pe care o ocupati acum, ati spus in acest Plen, si citez: 'fundatia civilizatiei europene este filozofia greaca si dreptul roman'.

Ce nu ati mentionat in acel discurs este rolul fundamental pe care crestinismul si, implicit, valorile iudeo-crestine l-au avut in dezvoltarea 'civilizatiei europene'.

Pe baza acestor valori crestine si a credintei ca toti oamenii sunt creati dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu s-au dezvoltat 'drepturile fundamentale si inalienabile', care au fost ulterior specificate in tratate si conventii, precum si in constitutii si legi nationale.

Reducand civilizatia europeana doar la filozofia greaca si dreptul roman, si ignorand valorile iudeo-crestine, veti gasi argumente pentru inechitate si sclavie, cum era in Grecia antica, si tiranie, cum a fost in Roma antica.

Sub conducerea dumneavoastra, din pacate, Uniunea Europeana a devenit, dintr-un spatiu al libertatii, un lagar, in care oamenii nu mai pot calatori, manca in restaurante sau merge la un film daca nu au 'certificatul verde'.

Va solicit sa promovati si sa aparati in Uniunea Europeana mostenirea si valorile crestine, conform carora toti suntem creati egali de Dumnezeu si nascuti liberi.

Multumesc".

PNTCD sustine o Romanie nationala suverana intr-o Europa puternica a natiunilor, in care drepturile fiecarei persoane sunt respectate si garantate, iar mostenirea crestina protejata.

==============================

Pentru update-uri directe va asteptam pe Telegram, pe canalul:

https://t.me/cristianterhes

Pe toti iubitorii de libertate va asteptam pe grupul Romani pentru Libertate:

https://www.facebook.com/groups/romanipentrulibertate.

 


 

sursa foto: Lavoixdunord.fr

Comentarii

# # date 17 September 2021 16:27 +48

:-x :lol: :-x :eek: Urita K DRACU... K turcanu a noasta... Doua TUTE, doua NULITATI... HALAL europa.. :zzz

# Bravo Chris ! Excelent ! date 17 September 2021 17:02 +38

Cand incepu pandemia era cu Melinda Gates , alta care a fatat 3 !!! vitei (boul ei, zicand ca suntem overpopulated)si aceasta din urma a anuntat instant ca "baga" 70 milioane investitie in gasirea de seruri de control .

# Fratii mei albi , date 17 September 2021 17:06 +84

boicotati Facebook , Instagram , Twitter , etc. (si google inlocuitil cu duckduckgo). Totul este controlat si cenzurat ! Se poate trai fara "ecrane" ! Felicitari pentru articol si jos palaria pentru domnul Terhes !!!

# Eu l-as vrea pe Chris ministru de externe ! date 17 September 2021 17:10 +87

Sau sef la SIE , civil ! Nu se mai poate trai in modul acesta progresist-infect-gaunos ! Cum a zis Victor Orban ceva de genul ca Ungaria primeste direct mai multi bani decat contribuie la UE , dar multinationalele occidentale fura mai mult decat ei primesc , deci la final sunt pe minus ! Atentie ! Foarte tare chestia !

# Hassan date 17 September 2021 17:16 +33

Un taranist bun. Din pacate, e cam tarziu... :sigh:

# Lita date 17 September 2021 17:27 +97

Felicitari domnului Chris Terhes, unul dintre putinii europarlamentari, alaturi de doamna Grapini, care mai lupta impotriva restrictiilor absurde si a lagarului medical.

# Luati de vedeti pana nu dispare ! date 17 September 2021 18:20 +68

https://defending-gibraltar.net/t/2011-irish-newspaper-bill-gates-depopulation-through-forced-vaccination-the-zero-carbon-solution/605 apoi poate traduce cineva care se pricepe asta https://www.bitchute.com/video/o7A_cMpKm6w/

# Pintea date 17 September 2021 18:47 +54

Acum UE creeaza 2 clase anatagonice: vaccinatii - care sunt minoritari si nevaccinatii. Exista o realitate, de care nu se tine cont: zeci de mii de oameni care au murit dupa vaccinare si milioane de persoane care au avut efecte adverse grave sau mai putin grave. De ce nu se au in vedere si considerentele celor care nu se vaccineaza? De ce exista acest radicalism - vaccinare cu orice pret? De ce vaccinatul, care este transmitator, nu poarta masca si nu face test? Absolutizam vaccinul? Suntem fanatici? Tari care au vaccinat cu vaccinul rusesc si cel chinezesc (Iordania, Emiratele Arabe, Chile, China - 23 cazuri intr-o zi) au o rata de incidenta mica, si atat Rusia cat si China nu si-au impus vaccinurile si nu le-au considerat supra-eficiente cum facem noi cu Pfizer si Moderna. De ce nu se aduc si alte vaccinuri, ca sa avem libertatea de a alege?

# Pintea date 17 September 2021 18:49 +80

Von der asta este un om slab, o fosta casnica cu 7 copii, care a trait si prin SUA ( se vede de unde ii vin aberatiile), o Clotilde mai putin zgomotoasa dar la fel de ineficienta. Ea e o nomadă, cu un ” to do list” si trebuie sa bifeze. Important e ce bifăm noi in continuare, ca m-am c-am saturat sa bifeze altii rahaturi pentru noi.

# Foarte tare Cristian T. ! Beton frate ! date 17 September 2021 21:41 +31

Ai descleiat-o pe la incheieturi ! Acum scartiie :-) Asa da ! Cam rar sa auzim ca avem "nesupunere" pe la UE , de obicei mergem ca sclavetzii si luam "to do list" in drumul spre colonie.

# Cata INEPTIE la Chris Terhes! date 18 September 2021 21:51 -91

Ascultati aici zicere: ...rolul fundamental pe care crestinismul si implicit ,valorile,iudeo-crestine(sic!) l-au avut in dezvoltarea civilizatiei europene...oamenii sunt creati dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu...tot suntem creati egali (dar unii sunt mai egali) de Dumnezeu si nascuti liberi (numai in teorie)....". Domnul Chris Terhes confunda (ca sa se bage in seama) politică de stat iudeo-crestina din perioada feudală(demult apusa si care s-a facut cu sabia) cu politica actuala europeana in conjunctură mondiala de globalizare, mult mai complexa si imprevizibila. Daca "tăcea" filozov rămânea(cum a facut pana azi).

# VIKY date 19 September 2021 10:10 +24

Ce soc mai trebuie sa primiti ca sa va treziti?. V-au vandut cu tara cu tot, nu va mai apartine nimic. Toate resursele strategice ale tarii sunt in mainile strainilor, inclusiv pamantul agricol. Cred ca nici frigul, nici foametea nu va vor trezi, dar va veti trezi cand veti ramane fara acoperis deasupra capului. Atunci nu veti demonstra in strada sa va aparati tara, drepturile si libertatile, ci veti fi obligati sa iesiti din proprietatea confiscata de cei pe care voi ii tolerati, fara sa va pese de ziua de maine. Maine poate va fi prea tarziu. Orbii aud si vorbesc, surzii vad si vorbesc, mutul vede si aude, dar voi milioanele sunteti si orbi, si surzi si muti. D-zeu cu mila, dar nu cred ca poate sa iti fie mila de cineva care nu face nimic, si asteapta ca altii sa faca pentru el.

# Neanae date 19 September 2021 10:37 +30

Dl Terhes este un om coerent, din fericire mai sunt încă mulți in RO. De-a lungul anilor de când il știu, nu s-a contrazis niciodată. Ca o/or mai fi schimbat “registrul” când nu se mai potrivește o idee in context diferit e absolut OK. Aceste persoane coerente, precum CT, după mine, nu sunt de împins in groapa leilor ca miniștri, trebuie sa rămână pe posturile de unde pot STRIGA la nemernicii de la putere. Cineva il vrea ca PM. Nu poate rămâne îndelung, îl mâncă leii!!! In schimb pt făptura cu pricina și cu 7 copii am o urare coerenta. Sa fie ea ca o purcea de prăsilă, sa refuze sa fie chemată mamă. Toată progenitura sa fie de orice natura și tendință de gen, schimonositi și cu zdrențe pe ei, sa trăiască in comunitate claie peste grămadă, toți super “vaccinați” și îndopați cu oxid de grafen și metale grele, toți copiii ieșiți din zona ei cu pricina și cei ai copchiilor ei schimonositi sa fie înțepați la primul gângurit și luați la al doilea de alți schimonositi care sa-i crească!!!

# ALex Severin. date 19 September 2021 23:06 -79

Corect 18 sep. 21.51 !!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.09.2022 – Comisia a mai terminat o lege

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva