17 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

RALUCA COMANESCU & PARTNERS (RCP Legal) – Experienta in Avocatura de business practicata la cel mai inalt nivel de profesionalism de catre echipa de avocati din cadrul societatii, fiecare venind cu o contributie semnificativa pe ariile de expertiza pe care le stapaneste pentru a sustine afacerile clientilor nostri

Scris de: L.J. | pdf | print

29 November 2023 16:34
Vizualizari: 17675

 

Proactivitate, Loialitate, Eficienta

Echipa noastra combina cunostintele de drept dobandite, gandirea si inovatia, pentru a oferi clientilor nostri o abordare holistica a preocuparilor lor juridice. Indiferent daca este o problema complexa sau provocatoare, suntem dedicati sa oferim cele mai bune solutii.

 


 

Lucrul cu mediul de afaceri din Romania de mai bine de 10 ani a oferit celor doi avocati fondatori ai societatii posibilitatea sa inteleaga exact cum functioneaza business-urile din diferite industrii atat la nivel operational cat si managerial. Mai departe, echipa de avocati a crescut din ce in ce mai mult si este in curs de expansiune, in scopul de a oferi servicii complete clientilor nostri.

Portofoliul de clienti cuprinde societati din domeniul HORECA, alimentatie, productie si distributie, constructii si dezvoltare imobiliara, mobilitate si auto, IT, etc.

Stilul de lucru este caracterizat de o abordare personalizata pe nevoia fiecarui client si pe identificarea plus valorii pe care o poate aduce consultanta, dincolo de cerinta punctuala a acestuia. Lucram rapid si concentrat, fiecare solicitare avand prioritate pentru avocatii nostri, datorita sistemelor de lucru implementate, care permit ca niciun client sa nu ramana in asteptarea unui document sau aparare mai mult de 2-3 zile, in afara cazurilor exceptionale.

Studiul permanent al pietei, al trendurilor si al consumatorului mediu ne ajuta sa privim bidirectional problemele cu care se confrunta clientii si sa venim cu solutii eficiente si usor de aplicat.

Printre expertizele de baza ale societatii se regasesc: Dreptul afacerilor, Drept societar, Contracte, Negocieri si tranzactii, Publicitate si etichetare, Proprietate intelectuala, Dreptul muncii, Dreptul asigurarilor, Protectia consumatorului, GDPR, Litigii.

Ne ocupam de fiecare cerinta sau dosar in parte cu dedicare si responsabilitate si pastram o legatura permanenta cu clientul atat cu privire la strategia de lucru precum si pentru a oferi actualizari si informari pe tot parcursul derularii relatiei contractuale.

Pentru a aduce contributie in societate preluam si cazuri pro bono, selectia fiind facuta pe baza unor criterii adecvate.

Scopul RCP Legal este succesul clientilor!

Date de contact:

Website: www.rcp-legal.ro

Adresa: Str. Grigore Cobalcescu Nr. 5, Sectorul 1, Bucuresti

E-mail: contact@rcp-legal.ro ; raluca.comanescu@rcp-legal.ro

Telefon: +40 747 028 985

 

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.07.2024 – Fost judecator, actual secretar de stat in MJ, la sueta cu un inculpat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva