4 June 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

„Rasa superioara” a vaccinatilor anti-COVID

Scris de: av. Marian NAZAT | pdf | print

23 September 2021 11:29
Vizualizari: 5392

MOTTO:

„Miroase-a carantina peste veac,

bolnavii sunt chemati sa se supuna

la incercarea ultima, comuna,

sa li se spuna: nu mai aveti leac”.

Adrian Paunescu – „Implacabil”


Aeroportul este un furnicar la ceas de seara. O zumzaiala de nedescris, cu accente isterice. Siruri lungi de figuri obosite si nervoase s-au format la ghiseele inmultite peste noapte.Din difuzoare rasuna abraziv vocea cu instructiuni si ucazuri intru prevenirea infestarilor. Vaccinatii sunt dirijati de-o parte, ceilalti, de alta. Primii, un fel de arieni de moda globalista, trec fara prea multe neplaceri birocratice, nu si ultimii, care sunt aliniati de desepistii in combinezoane mai ceva ca in armata. Miroase a umilinta cazona si a caprarie din vremurile lu’ „mos Teaca”. Minutele se scurg chinuitor, iar suspectii sunt luati la rost ca nu s-au vaccinat. „Deh, daca o faceati, nu mai stateati atat la rand”, comenteaza cu tupeu o zdrahoanca din fortele de ordine sanitara. Sa nu-ti vina sa o iei de gat si sa o izbesti cu capatana de pereti, ca in reclama aia idioata? Ba bine ca nu, insa taci si inghiti. Rabzi, in tara rabdarilor prajite. Pentru carantinati se deschide o poarta separata, a izolarii obligatorii, si pe acolo sunt manati de cerberii in alb. Scena imi aduce aminte de secventele cu evreii dusi in lagarele de concentrare. Proscrisilor de azi nu li se mai vopseste fruntea cu semnul crucii in sase colturi, ci li se stampileaza o adeverinta.

Ajung scarbit acasa si ma intreb care sunt limitele ticalosiei pandemice. In „haosul psihologic si social actual”[1], se pare ca nu mai exista oprelisti, manipularea e desavarsita si nu inregistreaza rateuri. Mafia farmaceutica a incalecat planeta si o violeaza cum i se nazare, excitata de megaprofiturile incasate in ultimii doi ani. Guvernele au devenit niste marionete, transmitatoare de mesaje apocaliptice, iar cetatenii, jalnici cobai. Campania de vaccinare, de o agresivitate obscena, cunoaste toate formele abjectiei, dar nimeni nu cuteaza sa denunte discriminarile create astfel. Traim un moment al lasitatii colective cum nu s-a mai intamplat de mult in viata omenirii. S-au inchis scolile, gradinitele, tribunalele, birourile, restaurantele, hotelurile, spitalele, s-au golit stadioanele, arenele, teatrele, cinematografele si salile de spectacol, s-au nascocit restrictii unele mai bizare decat altele, s-au inventat afaceri cu masti de prisos si miliardari guvernamentali, Dumnezeule, cat sa mai ingaduim monstruoasa farsa mondiala? Vom afla oare vreodata numarul tonelor de bani obtinute din negotul cu ignoranta platitorului de taxe? Acum, dupa o vara eliberatoare de catuse, ni se pregateste un al patrulea val epidemiologic, sub pretextul ratei ingrijoratoare a nevaccinatilor. Ori a celor nu indeajuns de vaccinati, caci s-a scornit si o a treia doza, deopotriva cu tulpinile prolificului virus. Adunatura citista cu calti in cutia craniana a atins culmea prostiei premeditate si a ticluit o „ordonanta de urgenta privind acordarea unor tichete de masa si posibilitatea inscrierii la o loterie cu premii in bani pentru cei care se vaccineaza impotriva COVID-19”. Nu, nu, nu e banc, ci realitate! In definitiv, Romania postdecembrista si-a tras croiala din acel indemn protevist imbecil: „Te uiti si castigi!” Fine cunoscatoare ale naturelului poporului pe care-l pastoresc iohannist, autoritatile au corectat olecuta sloganul si a iesit o enormitate inspaimantatoare: „Te vaccinezi si castigi!” Pe ei, pe ei, pe mama lor! Ca tot ne-am transformat intr-un norod de peluza. O curiozitate ma roade, trebuie sa recunosc – ce s-o petrece cu bordelurile vestice? S-o pastra acolo distanta sociala, or fi valabile certificatele digitale verzi, or beneficia de gratuitatea serviciilor sexuale cei care isi baga seringa in vena cu apa sfintita de corporatistii Johnson, Pfizer s.a.m.d.? Epoca rusinii s-a labartat ca niciodata in ciclurile comunitatii umane si nimic nu se intrezareste s-o opresca, dimpotriva. Generatii mutilate ireversibil s-au nascut si se vor naste din acest genocid psiho-sanitar, al carui bilant se arata devastator.

M-am infierbantat de-a binelea, deodata cu impartirea lumii in doua categorii – cea superioara, a vaccinatilor anti-COVID, si cea inferioara, a nevaccinatilor, mai-mai sa se incaiere de-adevaratelea. Curand, e posibil sa apara liste cu numele celor din urma lipite pe usa de la intrarea in bloc, in cartier, la birou si la scoala, iar casatoriile mixte sa fie prohibite. Se pregateste (sunt zvonuri, deocamdata) indepartarea din invatamant, sanatate, echipe sportive si trupe artistice a indaratnicilor, indezirabili din motive de risc major de propagare a infectiei. Gazeta de perete va fi reevaluata si va gazdui articole demascatoare la adresa noilor dusmani ai oranduirii pandemice. „Moarte sabotorilor!” se va scanda pe retelele de socializare, in piete, ca si pe micile ecrane la ore de prime-time.

Ma opresc din scris si imi recapat luciditatea, zorit de vorbele tragicei Alice Voinescu. Chiar, „de ce ma voi fi inhamat eu sa explic lumii ceea ce trebuie sa inteleaga singura? (…) Am pierdut constiinta chemarii.(…) Vad calitatea proasta a sufletelor”.[2]

Chiar asa: de ce?

preluare de pe blogul avocatului Marian Nazat

 –––––––––––

[1] Alice Voinescu, Jurnal

[2] Ibidem


Comentarii

# Hi-hi-hi, ha-ha-ha, ho-ho-ho! (by DLWSS) date 23 September 2021 12:45 +118

Predicțiile din mart – apr. 2020 - îndeplinite! Viața, lumea nu vor mai fi niciodată așa cum au fost iar uitarea normalității și obișnuința anormalității va segrega, psiho-epidemiologic, lumea în două categorii: UBERMENSCHENII botezați cu agheasma ARNm și UNTERMENSCHENII îndărătnici, melancolici ai unor (ajunse) utopice drepturi fundamentale. Aceștia din urmă vor purta, obligatoriu, pe partea stângă a tunicii, o stea cu 6 spicule virale, de culoare galbenă, stea pe care va scrie „UNGEIMPFTE UNDERMENSCH” Cei dintâi vor avea stabilită prin OUG, obligativitatea participării zilnice la „Cele 2 minute de ură”, ocazie cu care vor agita pumnii și vor urla sălbatic: „Moarte nevaccinaților!”. /// post-scriptum personal: din perspectiva total obiectivă a Turnulețului meu Ivoriu, declar că sunt extrem de interesat de valul 13 al psiho-pandemiei distopiei criptate, respectiv de versiunea Ypsilon a acestui mititel, admirabil și fascinant virusel. LOVE U, COVI NINETEEN (without eighty-four!)

# Eu date 23 September 2021 12:45 +164

"În mintea strâmbă şi lucrul drept se strâmbă!"Asta este esența zilelor noastre!Idiocratia este rezultatul arderii cărților și închinarea la sf.gugle care le știe pe toate.Uite că turma dresata in zeci de ani de gugle nu mai știe nici cum o cheamă fara sa deschidă o aplicație.Cate unul care vrea sa pară deștept se proțăpește in cadru cu cate o bibliotecă în spate,dar când începi să citești titlurile volumelor realizezi că sunt de fapt o umplutura pusă cu furca acolo."impresia artistică",decorul,pentru că așa le este și mintea, decorativă,iar acum se numesc "specialiști","experți","savanți","cercetători"și alte aberații.Daca-l întrebi pe un injectat cu masca trasa până pe ochi de ce-i mai este frica dupa ce s-a imunizat cu schema completa îl vezi că da in bâlbâială.Logica lui nu are răspuns.El acționează la comandă și este mereu gata să recite ca un papagal poezia memorată.Iar papagalul asta care trece mândru cu "pașaportul"nu se gândește că peste 6luni expira și ajunge cu ceilalți...

# imun/teanu date 23 September 2021 13:21 +57

A ajuns "un" Citu cu putere de lege! Nu-i bai, intr-un razboi mondial omenirii, sa fie pusa cu botu' pe labe. Asa ca, ca la "ei" si la noi /de la stapan la slugoi. Asa, razboi si la noi. Cati-va, contra intregul popor. Cand in al doilea razbel nazistii au invadat Uniunea Sovietica a fost declarat Marele Razboi pentru Apararea Patriei. Acum si patria noastra trebuie aparata, prin macar nesupunere civica /adica cant am "congres" de cinci mi de insi demonstarntii numai o sut! Nevaccinatii luati de pe strada si injectati pusi la zid? Cand si "lege" ce poti sa faci! /cum si cand nazistii puneau impuscarii la zid s-ar fi putut "vota" ca nu? Ne-am ajuns la vremea marelui (mic) Klaus, pe care "pas cu pas" ne-a "incaltat-o" in cizmele lungi sub pantalonii bufanti. Asa ca, iar, "Heil"! Se pare ca si mondial. Cand si o "UE" al patrulea Reich.

# Neanae date 23 September 2021 13:23 +121

Trista amintire de acum câteva zile, vineri 17 sept! Doar 200 de suflete in strada contra green pass-ului! NO COMMENT! Peste câțiva ani, KLAUS SCHWAB zice in max 10, toți vor primi un super Cip in creier! Faptul ca se verifica și se antrenează acum gradul de supușenie, capacitatea de a suporta statul in genunchi și nasul in rahat, la noi se va termina ciparea in juma’ de termen! Întorcându-ne la prezentul minunat, luați va rog aminte ca “vaccinatii” sunt cei mai periculoși purtători de carcalaci. Cei ne- înțepați se testează CONTINU la orice mișcare! Întepatii se îmbolnăvesc, chiar mor de COVID, duc in veselie virusul peste tot fiindcă NU SE TESTEAZĂ! Sunt purtători și difuzori de carcalaci fix precum cei care nu au vârât in ei serul experimental. NU AU CUM SA ȘTIE FIINDCĂ NU SE TESTEAZĂ! Se cred imunizați. RA#AT! Aleluia, as propune calm și blând ca tinerii sa se gândească bine dacă vor copii. Precum se prevede, in curând vor fi Preluați pt creștere in centre speciale de educare!!!

# VIKY date 23 September 2021 13:43 +150

Nu va faceti probleme, in scurt timp "arienii" vor pleca pe rand fara sa stie din ce cauza, pe alte... taramuri. Pe mine nu ma ingrozeste tacerea turmei planetare, ci lipsa de discernamant. Sa ai posibilitatea sa te informezi singur, de unde vrei, cand vrei, si sa nu fii in stare sa discerni adevarul de minciuna, m-i se pare jalnic. Chiar ii compatimesc pe cei care inconstienti sau platiti, isi pun viata in mainile unor minti diabolice, care castiga miliarde de pe seama lor, negarantandu-le daca vor trai sau vor muri. Luc Montagnier, intr-un interviu afirma:"Vaccinarea in masa in timpul pandemiei, va duce la GENOCID planetar. Vaccinatii vor produce mutatii mortale". Este virusolog, laureat al premiului Nobel. Ma intreb ca proasta: pe cine sa creada un om normal, pe acest om de stiinta, sau pe apocalipticele trompete de "specialisti" in frunte cu Arafat?. Daca romanii nu se trezesc vii, se vor trezi morti, vorba unei analfabete din GuWernerul Meu.

# VIKY date 23 September 2021 14:18 +138

Fritz, primarul neales al Timisoarei: "Valul 4 este valul nevaccinatilor". Cata imbecilitate din partea acestui nazist sadea. Valul 4 este al vaccinatilor, dovada certa, confirmata de medicii din Israel, 95% dintre cei infectati si cei din spitale sunt VACCINATI. Adevarul nu poate fi ucis...ghinio, vorba unui mare nazist in viata.

# „Liber” versus „închis” (by DLWSS) date 23 September 2021 14:52 +115

7 mai 2020 [fragment] Starea de libertate nu se referă la reținerea fizică, ci este un concept definit exclusiv de libertatea spiritului uman. În nebunia asta psihotică și psihedelică, în acest viitor ale cărui auspicii aspre deja se prefigurează, N-O SĂ FIE DELOC DE INVIDIAT DE TRĂIT. Murdar o să mai fie viitorul și scârboasă viața în societatea distopică croită pe un mix ideologic rezultat din „Protocoalele Înțelepților Sionului”, „Mein Kampf”, „Capitalul”, „Fahrenheit 451”, „1984”, „Animal Farm” și altele asemenea urdori ideologice zămislite de mințile „Acestor nebuni care ne guvernează” - titlu de Pascal de Sutter.

# „Turmele Oilor de Teracotă păscând pășunea demos+kratos” date 23 September 2021 15:02 +270

11 mai 2020 [fragment] Cârpa de la bot (aka masca) nu are alt rol decât cel psihologic: cel de permanentă presiune prin care să ți se inoculeze subliminal faptul că ești doar o oaie, o nulitate nesemnificativă, doar un număr statistic. Să ți se inoculeze tot timpul faptul că trebuie să-ți ții botul și să nu behăi protestatar. Botnița, cu arhetip literar la Zaharia Stancu, este simbolul care să-ți reamintească PERMANENT faptul că ești un NIMENI! Chiar mai mult de atât, cârpa de la bot, prin semnificația ei psihologică, suplinește rolul „bonetei” din piele de cămilă cu care era acoperit capul celor supuși odiosului proces de mancurtizare. Cârpa la bot implementată de nazistul Plăvannis & camarila lui neo-nazi este noua metodă de a transforma populația Koloniei într-o imensă ciurdă de mancurți.

# Lita date 23 September 2021 15:54 +108

E razboi si e global. Istoria se repeta. 1941 - Europa nazisto-fascisto-stalinista. 2021 - planeta pandemica nazisto-globalista. Sfarsitul lor va fi acelasi.

# VIKY date 23 September 2021 16:12 +157

Daca nu sunteti orbi (la propriu, nu la figurat),uitati-va cine va conduce. Un presedinte penal, nazist, arogant, cu un ranjet de handicapat mintal, pe talpa, pardon, fata caruia se vede ura fata de poporul roman. Un premier penal, arogant, deplasat la mansarda, care a vandut tot ce a mai ramas din tara, imprumutand tara pentru 7 generatii. Toate contractele de achizitii si banii imprumutati in numele vostru au fost secretizate, ce nu s-a intamplat in 31 de ani. Acum va ia TOATE drepturile si libertatile daca nu acceptati sa fiti animale pentru experiment. Informati-va despre Israel, cu cea mai mare rata de vaccinare, si cu cea mai mare rata de infectare, tara este deschisa, nu sunt restrictii, dar nici pasaport de cobai. Infectatii sunt 95% vaccinati. Cei nevaccinati se feresc de cei vaccinati. TREZITI-VA!!!

# Neanae date 23 September 2021 16:30 +118

Doamnelor și Domnilor (nu știu cât ne vom mai putea adresa in aceasta formulare) NU ESTE NUMAI APANAJUL ROMÂNIEI GUWERNEREALA NAZISTAMARXISTATOTALITARIST CRETINOIDA. Adică masca, greencurpass, vaxinarea (à propos, o mămică tânără ma sunăte ieri plângând, din Italia, ca s-a înțepat pentru copii. Caci nu mai avea voie sa-i ducă in incinta școlii și respectiv a grădiniței, la activități extra dacă nu e testata sau vaccinată), așa, toate Impunerile progresiste sunt globale. In RO E ÎNCĂ MOALE TREABA! Australia, Canada și muuulte alte State au luat măsuri CRIMINALE! “Conducătorii”țărilor sunt CORUPTI DE MARII FILANTROPI MINDIALI (aka criminalii umanității) și dansează după muzica psihopaților diabolici de “mare ținuta” - SCHWAB, ROCKEFELLER, SOROS (ei ie mulți, puneți grupul Davos, Bilderberg…) OMS, BIG FARMA … Iohanus cu guwernerul lui e mic copil cu muci la nas. Uite Merkel, uite Macron … toți supuși CRIMINALILOR OMENIRII. Au tot in mâna, inclus softuri pt a frauda voturi. Amin!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.05.2023 – Alerta printre magistrati: varsta de pensionare de 65 de ani

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva