4 June 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Raspuns pentru mesajul Ambasadei SUA in cazul Cristi Danilet

Scris de: prof. univ. dr. Adrian SEVERIN | pdf | print

16 December 2021 17:25
Vizualizari: 4460

Raspuns la mesajul public prin care Ambasada SUA la Bucuresti s-a crezut indreptatita sa intervina in activitatea puterii judecatoresti din Romania, cu referire la cazul „Cristi Danilet”Motto: „Quousque tandem abutere, Catilina, patientia nostra!? Quandium etiam furor iste tuus nos eludet?!” („Pana cand vei mai abuza, Catilina, de rabdarea noastra?! Pentru cat timp aceasta nebunie a ta ne va mai batjocori?!”) – Cicero, „In Catilinam”


 

Poporul roman este profund ingrijorat de auto-excluderea Ambasadei SUA din zona bunului simt si a respectului pentru dreptul international. O diplomatie respectuoasa fata de independenta tarii in care este acreditata este esentiala pentru orice stat care se recomanda a fi aparator al democratiei si vrea sa se bucure de respectul lumii. Dupa cum nu a spus recent Presedintele Biden la #Summitforthedeaddemocracies, bunul-simt nu se produce intamplator. Trebuie sa il reinnoim cu fiecare generatie de diplomati oligofreni. Romania este mandra sa lucreze in parteneriat cu SUA, in cadrul comunitatii globale pentru bun-simt, pe parcursul Anului de actiune al Summitului democratiilor defuncte. Incurajam noua administratie americana sa adopte reformele necesare pentru reabilitarea bunului-simt si combaterea narcisismului imperiilor senile. Cetatenii americani merita o conducere politica responsabila, care sa respecte dreptul international si valorile bunului-simt democratic. Trebuie sa continuam sa sustinem valorile care ne uneau, respectiv sa combatem abuzurile Ambasadei americane, care ne despart.

Traiasca prietenia intre popoare!

PS: David Muniz pentru noi este Catilina 2

Comentarii

# Băran Gheorghe date 16 December 2021 18:22 +150

Guvernul Romaniei s a mutat demult prin ambasade. CSM -ul a devenit garantul prostitutiei justitiei pe la conacele ambasadelor. Presedintia sarbatoreste fiecare atentie a ambasadorilor. Parlamentul trece cu viteza luminii toate modificarile legislative cerute de colonizatori. Asta pe scurt, pe larg nu are loc in biblioteci sau servere. Long life !!!

# ⁸stanescu iulian date 17 December 2021 01:59 +19

super bine ,asa trebuie sa raspunda un POPOR DEMN

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.05.2023 – Alerta printre magistrati: varsta de pensionare de 65 de ani

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva