17 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

RECORD DE RECOMANDARI INDIVIDUALE PENTRU “TUCA ZBARCEA & ASOCIATII” – 15 parteneri din cadrul celebrei case de avocatura sunt nominalizati pentru expertiza lor in sapte domenii ale Dreptului in editia din 2014 a prestigiosului ghid independent de specialitate la nivel international, Legal 500. Cele mai multe recomandari individuale au revenit avocatului Catalin Baiculescu

Scris de: L.J. | pdf | print

10 April 2014 17:49
Vizualizari: 9910

Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a inregistrat un numar record de recomandari individuale in editia din 2014 a prestigiosului ghid independent de specialitate la nivel international, Legal 500. Mai exact, nu mai putin de 15 avocati de la Tuca Zbarcea & Asociatii sunt nominalizati pentru expertiza lor in sapte domenii ale Dreptului. De asemenea, Tuca Zbarcea & Asociatii conduce in clasamentul pe Romania in cinci domenii ale dreptului. Cele mai multe recomandari individuale i-au revenit lui Catalin Baiculescu (foto), recunoscut ca expert in trei domenii de practica.


Astfel, clasamentele Legal 500 din 2014 evidentiaza rezultatele Tuca Zbarcea & Asociatii in cele mai importante domenii ale dreptului afacerilor si rolul avocatilor coordonatori implicati in gestionarea mandatelor firmei in ultimul an de zile. Firma este plasata pe primul loc in cinci domenii, si anume: Drept societar, Fuziuni si Achizitii; Litigii si Arbitraje; Energie si Resurse Naturale; Telecomunicatii, Media si Tehnologie (TMT); Parteneriat Public-Privat si Achizitii Publice. Expertiza firmei in Drept Financiar-Bancar si Piete de Capital; Drept Imobiliar este de asemenea cotata la nivel de top.

Statutului de lider in cele cinci arii de practica i se adauga un numar record de recomandari individuale, cel mai mare pentru o firma de avocatura din Romania. Astfel, 15 parteneri au fost nominalizati in toate domeniile dreptului investigate de directorul international. Dintre acestia, doi avocati au fost cotati drept „Leading Individuals” sau recomandati pentru expertiza notabila in tranzactii complexe, litigii interne si internationale de anvergura, precum si in ceea ce priveste asistenta juridica curenta intr-o gama larga de problematici juridice.

Drept Financiar-Bancar si Piete de Capital, precum si Drept societar, Fuziuni si Achizitii sunt domeniile in care avocatii Tuca Zbarcea & Asociatii au primit cele mai multe aprecieri si recomandari, nu mai putin de patru avocati in fiecare dintre aceste arii.

Avocatul cu cele mai multe recomandari individuale este Catalin Baiculescu, Partener, care s-a alaturat Tuca Zbarcea & Asociatii in iunie 2013, dupa 15 ani de activitate profesionala in cadrul Musat & Asociatii. Catalin Baiculescu a fost evidentiat in trei arii de practica si anume Drept societar, Fuziuni si achizitii, domeniu in care a fost cotat drept „Leading Individual”; Drept Financiar-Bancar/Piete de Capital; si Telecomunicatii, Media si Tehnologie (TMT). „Numarul de nominalizari, precum si clasamentele din acest an in Legal 500 sunt o dovada ca tuca Zbarcea & Asociatii este cea mai dinamica echipa si ma bucur ca pot contribui la succesele acesteia”, a declarat Catalin Baiculescu.

Alti 14 parteneri au fost evidentiati in diverse domenii ale dreptului in editia din acest an a Legal 500, si anume Florentin Tuca, Gabriel Zbarcea, Stefan Damian, Cornel Popa, Sorin Vladescu, Robert Rosu („Leading Individual”), Ioana Hrisafi, Levana Zigmund, Dan Borbely, serban Paslaru, Mihai Dudoiu, Silvana Ivan, Irina Moinescu, Raluca Vasilache.

Legal 500 este unul dintre cele mai apreciate ghiduri independente de specialitate la nivel international. In ultimii 27 de ani, clasamentele Legal 500 realizeaza cea mai cuprinzatoare analiza a pietei de avocatura internationale, evidentiind performantele firmelor de avocatura si avocatilor de top din 107 jurisdictii, in urma unui sondaj cu peste 250.000 de consilieri juridici si avocati la nivel mondial.

Comentarii

# ADEVARUL date 10 April 2014 21:06 0

:-x

# ADEVARUL date 11 April 2014 10:50 0

ÎNȚELEG CĂ ÎN ACEST FEL SE TRIAZĂ 2% DINTRE CEI MAI CRETINI CLIENTI-POSIBILI-SI SĂ SPERĂM VALOROSI,DOAR CĂ AR FI O IDEE BUNĂ SĂ GĂSITI O POVESTE,CEVA,UN AMBALAJ ÎN CARE SĂ VĂ PREZENTATI,ALTFEL PRIMUL COPIL VĂ FACE DE RUSINE OBSERVÂND CĂ SUNTETI GOI.DESENATI-VA O ȚINTĂ PE VOI,NISTE COARNE,PROBABIL SUNTETI CEI MAI BUNI AVOCATI DIN S-ESTUL EUROPEI DAR FI-TI UMANI,LUJU SE PRICEPE LA ALTCEVA NU LA DIVERSIUNI PUBLICITARE.

# 2014 date 12 April 2014 09:20 +2

Sa ii vad pe acesti indivizi dupa 21 dec.2014 cat de buni avocati o sa mai fie cand nu o sa mai aiba contracte grase cu statul si nu o sa mai fie protejati politic.Abia astept sa va vad pe piata domnilor dupa acesta data....

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.07.2024 – Fost judecator, actual secretar de stat in MJ, la sueta cu un inculpat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva