17 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

RECUNOASTERE INTERNATIONALA IN LUMEA AVOCATURII – Tuca Zbarcea si Asociatii a fost desemnata ”Firma de avocatura a Anului in Real Estate” la Gala CIJ Romania 2013. Este pentru a doua oara in ultimii trei ani cand premiul este acordat acestei case de avocati, procesul de desemnare find supervizat de firma de audit PwC

Scris de: L.J. | pdf | print

10 December 2013 14:05
Vizualizari: 8893

Cunoscuta casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a castigat, saptamana trecuta, premiul cel mare in categoria dedicata firmelor de avocatura active in domeniul Real Estate in cadrul galei CIJ Awards Romania 2013, organizata de catre Central & Eastern European Construction & Investment Journal. Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata, in baza numarului de voturi primite din partea profesionistilor din industria de real estate, drept cea mai buna firma de avocatura a anului in acest domeniu. Premiul „Law Firm of the Year” este a doua distinctie oferita casei de avocatura dupa premiul din 2011 obtinut in cadrul aceleasi gale.


In cursul acestui an, Tuca Zbarcea & Asociatii a fost nominalizata in categoria dedicata firmelor de avocatura alaturi de alti jucatori cu expertiza in domeniul dreptului imobiliar, si anume Biris Goran, Dentons, CMS Cameron McKenna si Musat si Asociatii. Castigatorii CIJ Awards Romania sunt desemnati, in mod traditional, in baza voturilor primite din partea unui esantion reprezentativ de profesionisti ai industriei real estate, procesul fiind supervizat de firma de audit PwC.

Prezent la ceremonia de premiere CIJ Awards Romania 2013, Razvan Gheorghiu-Testa (foto), coordonatorul departamentului de real estate al Tuca Zbarcea & Asociatii, a declarat: „Multumim tuturor celor care ne-au votat si care au apreciat ca echipa noastra de drept imobiliar merita aceasta distinctie pentru a doua oara! Fara indoiala, perioada 2008-2013 a fost dificila pentru toti actorii din industria de real estate, tocmai de aceea postura de dublu laureat al premiului cel mare in categoria firmelor de avocatura este una extrem de onoranta”.

Potrivit avocatului de la Tuca Zbarcea & Asociatii, ritmul efervescent in care s-a dezvoltat piata imobiliara in anii premergatori crizei ramane o amintire: „Cu toate acestea, numarul tranzactiilor incheiate in ultimele 12 luni, faptul ca investitori importanti au continuat procesul de consolidare ori extindere a operatiunilor in Romania reflecta o buna dinamica a pietei, lucru evidentiat si de volumul de munca in crestere la nivelul departamentului nostru de real estate”.

Astfel, Tuca Zbarcea & Asociatii a fost implicata recent in incheierea celei mai mari tranzactii de pe piata de birouri din Romania, asistand filiala locala a Electronic Arts in tranzactia prin care compania americana a preluat un spatiu de 11.700 mp in AFI Park 2 dezvoltat de AFI Europe. Tranzactia a castigat premiul in categoria „Office Lease of the Year” in cadrul ceremoniei CIJ Awards Romania 2013.

CIJ Awards este o gala anuala organizata de prestigioasa publicatie Central & Eastern European Construction & Investment Journal dedicata industriei de property development & real estate din Europa Centrala si de Est. Revista este infiintata din 1995 in Republica Ceha si este distribuita printr-o retea extinsa in Republica Ceha, Polonia, Slovacia, Ungaria, Croatia, Romania si Rusia. In Romania, premiile CIJ, cele mai importante premii din industria imobiliara, se acorda incepand cu anul 2008.

Comentarii

# bravos date 10 December 2013 17:03 0

Siu uite asa continua pleiada de pupaturi date la DOS-ul firmei de avocatura de ziaristi platiti pentru reclama.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 16.06.2024 – Inca un client al retelei Coldea-Dumbrava

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva