15 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Rejudecati dosarele Statului Mafiot!

Scris de: Razvan SAVALIUC | pdf | print

3 June 2024 19:58
Vizualizari: 4314

Mega scandalul national legat de combinatiile penal-mercantile ale fostilor generali SRI Florian Coldea si Dumitru Dumbrava, care au pastorit asa-zisa lupta anticoruptie pe baza unor protocoale secrete incheiate intre parchete, instante si SRI, repune pe tapet perioada neagra a Justitiei care a functionat mai bine de 12 ani sub imperiul unor acte normative situate in afara legii:


 

- Protocolul de cooperare din 2009 dintre PICCJ (Laura Kovesi) si SRI (George Maior si Florian Coldea);

- Protocolul de cooperare din 2009 dintre PICCJ (Laura Kovesi) SRI (George Maior si Florian Coldea) si Inalta Curte de Casatie si Justitie (Nicolae Popa)!!!

- Protocolul de cooperare din 2016 dintre PICCJ (Augustin Lazar) si SRI (Eduard Hellvig);


Aceste protocoale nu au fost singurele. Au existat protocoale semnate inclusiv cu CSM (asa-zisul garant al independentei Justitiei), precum si cu toate institutiile din sistemul judiciar, pana la nivel de entitati care asigurau expertizele “independente” in dosare. Cumplita realitate a aruncat in aer credibilitatea Justitiei din Romania si nu ne ramane decat sa speram ca DNA, iesit de sub influenta satanelor cu epoleti, va da de pamant cu acesti nenorociti in dosarele pe care le instrumenteaza in prezent, pentru a-si spala imaginea de Inchizitie Statala, care a distrus elitele si mediul de afaceri romanesti.


Priviti in facsimilele urmatoare protocoalele enumerate mai sus, si constatati maxima curvasareala profesionala care a existat nu doar intre PICCJ si SRI, dar pana si cu Inalta Curte de Casatie si Justitie, adica varful puterii judecatoresti care trebuia sa ne garanteze respectarea drepturilor omului in Romania.

 

 

In conditile in care pana si instanta suprema s-a prostituat profesional, si a semnat un veritabil contract secret cu acuzarea (parchetul), precum si cu SRI-ul (parte in dosare) pe care il abilita, si chipurile il verifica la legalitatea mandatelor de interceptare pe care i le autoriza (pentru prosti, cica era o judecata independenta si impartiala), nimeni nu mai poate crede ca sub regimurile Basescu – Iohannis, politicienii, guvernantii, alesii locali, magistratii, oamenii de afaceri si patronii de trusturi de presa trecuti prin malaxorul unui sistem abuziv, au avut parte de o judecata corecta in concordanta cu Conventia Europeana a Drepturilor Omului.


Dimpotriva, in ultimele saptamani asistam la o explozie de acuzatii la adresa sefilor Binomului (generalii Coldea si Dumbrava) ca au distrus oameni si au cerut bani pentru rezolvarea problemelor judiciare, pardon, “optimizarea dosarelor”.


Sub regimul ticalos al protocoalelor ilegale si secrete, toate normele de Drept au fost pervertite. Notiunea de probe mai presus de orice indoiala a fost inlocuita cu simple “denunturi” obtinute sub teroare, sub stare de constrangere, cu “martori” sub acoperire multiplicati ilegal, cu stenograme falsificate si inregistrari colate, toate trecute prin filtrul unor procurori si judecatori care au semnat pactul cu diavolul. Iar notiunea de magistrat independent a fost inlocuita cu procurori diletanti, care fabricau dosare la ordin, ori cu judecatori cu Angajament la noua Securitate.


Adaugati aici Hotararea CSM nr. 140 din 06.02.2014 (CLICK AICI PENTRU A CITI) privind accesul magistratilor la informatiile clasificate, care a constituit actul prin care judecatorii si procurorii au fost obligati de catre CSM – garantul independentei Justitiei sa semneze Angajamente la SRI, pentru a nu fi scosi din dosarele fabricate „cu sprijinul SRI” cum se anunta cu fala in toate comunicatele de presa ale DNA.


Amintesc ca in 2014, sute de magistrati au fost obligati sa semneze Angajamente de pastrare a secretului de stat gestionat in Romania de SRI prin Legea informatiilor clasificate nr. 182/2002. Ironie a sortii, Hotararea CSM nr. 140/2014 - in anexa careia a fost atasat formularul intitulat ANGAJAMENT - a fost semnata de presedintele de atunci al CSM, judecatorul ICCJ Adrian Bordea, nimeni altul decat fiul fostului general Aron Bordea, fostul sef al Directiei I Politic a Securitatii Comuniste.


Judecatori care nu au semnat Angajamentul erau scosi din dosarele Binomului, pentru ca nu prezenta garantii pentru satanele SRI. Iar cei care au semnat Angajamentul au acceptat benevol sa se supuna rigorilor Legii 182/2002, adica sa poata fi oricand monitorizati de SRI, prin ascultarea telefoanelor si prin filaj, fara mandat, SRI avand conferit prin lege drept de control si aplicare de sanctiuni contraventionale ori de sesizare penala. Prin art. 11 din Hotararea CSM nr. 140/2014 au fost exclusi la accesul la acuzatiile din dosar pana si inculpatii si avocatii lor!!! Pentru Binom, apararea devenise un moft. Plicurile galbene cu care mergeau la judecatori alde Dumbrava si alti ofiteri SRI, precum si avocatii LOR, care cerau onorarii de sute de mii de euro sau chiar milioane de euro, tineau loc de dreapta judecata.

Norocul nostru este ca majoritatea judecatorilor nu s-a vandut Binomului, si asta s-a vazut in cele peste 1000 de achitari date in dosarele DNA. Din nefericire, unii judecatori au platit cu viata faptul ca nu s-au conformat, judecatorul Stan Mustata de la Curtea de Apel Bucuresti fiind unul dintre martirii satanelor cu epoleti.Romania se afla la o adevarata rascruce morala, in fata valului de acuzatii aduse impotriva satanelor SRI, devenite milionari in euro pe “optimizari” judiciare, si care pana in prezent au fost ocoliti de raspunderea pentru sistemul ticalos prin care au distrus oameni si destine si prin care au construit o imensa Caracatita nationala, care a semanat frica si teroare.


Este nevoie de o asanare morala a societatii, care nu mai poate continua sa plateasca un serviciu public numit Justitie, daca nimeni nu va raspunde pentru ceea ce s-a intamplat, acum ca lucrurile au inceput sa ias la supraft in toat grozavia lor. Nu putem sa stam sa asistam cum procurori DNA care au fabricat dosare unor premieri, magistrati, parlamentari, minisitri, oameni de afaceri, medici si multe alte elite, care au produs un rau urias tarii, au plecat bine mersi la pensie, pe sume colosale, sau si mai grav, la Parchetul European. Ori ca generali ai SRI care au semnat prapadul, pretinzand ca ne asigura siguranta nationala, sa faca milioane de euro la pensie acordand consultante si persoanelor cu probleme penale.


Clasa politica – ce a fost tinta acestui sistem bolnav – are cel mai justificat si potrivit moment sa initieze un act normativ, cu putere de lege, care sa faca dreptate. Un act normativ, care trebuie initiat urgent de ministrul Justitiei Alina Gorghiu, sau de catre parlamentari din orice partid, care se permita rejudecarea tuturor dosarelor intrumentate pe baza protocoalelor declarate ilegale de catre ICCJ.


Un act normativ care sa permita ca in 60-90 zile din momentul publicarii lui in Monitorul Oficial, sa ofere calea de rejudecare a dosarelor facute “cu sprijinul SRI” la simpla cerere a celor care considera ca au fost condamnati pe nedrept ori au facut obiectul unor anchete abuzive. O judecata cu caracter devolutiv, care sa permita readministrarea probelor.

In considerarea faptului ca acuzarea si judecata au avut un pact secret, ascuns justitiabililor - atat intre ele cat si cu un tert serviciu de informatii care si-a depasit atributele legale si le-a controlat abuziv pe primele doua – au lipsit justitiabilii de dreptul lor la o judecata echitabila, asa cum garanteaza articolul 6 din CEDO. De o instanta independenta si impartiala, instituita prin lege si nu subordonata unor structuri si comandamente secrete.


Parlamentari, faceti ceva!

Alina Gorghiu, fa ceva!

Comentarii

# Un haituit date 3 June 2024 19:24 +54

Asa este domnule Savaliuc DAR : 1. Nimeni nu va rejudeca. 2. Nu cereti parlamentarilor sau dnei Gorghiu : sunt niste marionete . 3. Patrioti raman cei din S.R.I. - acei oamenii de calitate - care poate vor rasturna imobilismul asta ( nu sintem de aceeasi parere - dar si prin contradictii lucruri bune se pot intampla). Sint neutru fata de S.R.I. : nici pro, nici contra...dar se observa ca se pot intampla lucruri corecte atunci cand sceleratii nu mai au putere ... din orice domeniu ar fi.

# cârcotaș date 3 June 2024 20:15 +2

Eliminați nuanța asta categorică: nu s-au vândut! Este parțial adevărat, dar din alte motive: unii nu au avut ce să vândă, alții nici nu trebuia să se vandă, căci au facut-o gratis. Altfel acoperiți puroiul și țesutul se va cangrena. Toți judecătorii din penal de la marile instanțe au făcut compromisuri: înăltuța curte, ceapeurile, tribunalele din marile orașe si ceva fârțăngăi de pe la locale. Pe lângă execuțiile cerute de sistemul de care se temeau și-au facut și propriile reglări de polițe. Achitările pe care le vedem de ceva vreme s-au dat pentru că au simțit slăbiciunea zbirilor, au plecat la pensie unele "unelte" de calibru, au pierdut din putere vechile "centre de gândire". Paradirea la cetațeni s-ar relua si mâine, daca lucrurile ar reveni la vechea stare. Nu am încredere în niciun magistrat penalist!

# Maria date 3 June 2024 22:24 +5

Au fost încheiate noi protocoale, după ce s-au declarat neconstituționale cele indicate in articol. Nu i-a oprit decizia CCR. Pentru a se putea rejudeca dosarele trebuie o lege: - prin care sa se instituie obligativitatea tuturor protocoalelor încheiate de vreun serviciu de informații cu instanțele/parchetele, - prin care se instituie obligativitatea desecretizării de către serviciile de informații a tuturor documentelor care dovedesc că au fost "influențate" instanțele și parchetele cu privire la soluțiile dispuse în dosarele penale și, totodată, obligativitatea transmiterii, din oficiu, a dovezilor fiecărui cetățean care a făcut obiectul unui astfel de dosar, - interdicția legala de a mai încheia serviciile protocoale cu instanțele și parchetele, protocoale prin care direct sau indirect să poată fi influențați judecătorii și procurorii, - prevederea că documentele comunicate de serviciile de securitate reprezintă probe noi pentru a solicita revizuirea dosarelor penale

# Justidiabilul date 3 June 2024 22:30 +45

Cea mai mare parte sunt slugile noii secureli! Noua secureala care este sluga puterilor garante! Situatia tarii este strict meritul noii secureli! Numai intr-un stat normal s-ar intampla ce cereti dvs. Romania nu mai este nici stat si nici normal!

# LuciParizianul date 3 June 2024 23:32 0

In 2016 am avut calitatea de ales local al unuia din UATurile din Ro.M am impotrivit si am reziliat un contract de 1 milion euro ptr servicii de paza si securitate al unei firme acoperite SRI.Nu aveam de unde sa stiu si chiar daca stiam tot nu eram de acord.Am fost "recompensat" de catre SRI Prahova cu 3 tentative de asasinat in trafic (exista plingeri penale in sertar) si un dosar penal cu probe false care m au determinat sa emigrez definitiv. Republica Franceza este a doua mea mamă si nu mai revin niciodata in Ro. Multumesc pe aceasta cale Sri Prahova (Domnului Dragos Sirbu), multumesc procurorilor profund corupti de la Parchetul de pe linga Judecatoria Ploiesti. PS Ptr cei care ma iau in zeflemea am totul documentat, poate cindva o instanta echidistanta va dori sa examineze! Tentativa de omor, criminalitatea organizata NU AU TERMEN DE PRESCRIERE!

# VZ date 4 June 2024 01:38 +6

INDEMNIZATIE PENTRU VICTIMELE JUSTITIEI !

# titi date 4 June 2024 10:10 +5

intradevar solutia este rejudecare sau amnistie pt toate persoanele confamnate indosarele instrumentate de dna si ajunse la CAB SI ICCJ .Toata lumea stie si ma refer la magistrati avocati procurori clasa politica ambasade etc cum se dadeau sentintele in Romaniavintre anii 2012 2019. Acuma sa vedem pe cine intereseaza cu adrvarat. S au distrus destine au murit oameni . pentru ce? pt ca coldea si alti mizerabili se credeau zei. se va face dreptate. asa cred. SA VEDEM CE URMEAZA

# Csaba D date 4 June 2024 11:00 +4

Cine să rejudece, domnule Savaliuc. Cereți situația judecătorilor care provin din sistemele de forță începând cu primul mandat al lui Băse și veți constata că degeaba solicitați rejudecare. Statul Mafiot încă există și prosperă în umbră.

# Legea raspunderii magistratilor date 4 June 2024 13:46 +4

Sunt cazuri, nu putine, cand onor judecatorii si procurorii nostri s-au umplut de bani, de terenuri, de vile, de masini, de concedii, de conturi pline ( nu ”pe persoană”, evident), si nu de ieri, ci cam din todeauna. Si s-a cam aflat. Ca si telefoanele si conturilor lor sunt bune de urmarit. Si au devenit santajabili. Angajamentele in cauza au fost semnate dintr-un motiv, nu asa, la liber arbitru. O lege care sa vizeze dosarele facute la ordine e imperios necesara. Insa va fi greu, foarte greu. Trebuie documentata și justificata necesitatea unei asfel de legi. Dosarul in cerecetare al celor doi generali nu e de ajuns, e nevoie de argumente mult mai solide. Sau mai multe dosare care sa aiba in vedere inclusiv magistratii care au actionat la ordine. Oare ce ar trebui facut cu ei?! Scoși din magistratura?! Lasati fara pensii speciale?! Plus ca trebuie lobby, mult. Ca sa pricepa prostimea.

# E tu Brute... date 5 June 2024 08:12 +1

"A gresii, e omeneste. A persista in gresala este prostie"- Capetele au mai cazut o data in '89. Dar filierele? Prin cadrerea capetelor pentru faptele comise (supozitie deocamdata chiar daca " vezi cu ochii tai autorul "crimei") in perioada pensiei( cand intervine si "bunavointa " si interesul factorilor de decizie actuali - ca se vede reinoirea filierelor). NIMENI ,DAR ABSOLUT NIMENI NU IA IN DISCUTIE SI NIMENI NU MAI ANCHETEAZA "EVENIMENTELE" DIN "PERIOADA DE ACTIVITATE DIRECTA"(esenta ). Gustul amar, al "acoperirii" atat a infractorilor ,beneficiarii furaciunilor (ei fiind "la butoane"si parte a sistemului dar in TABERE DIFERITE). Acest "GUST AMAR" niciodata nu poate fii uitat, indiferent de "jocul de glezne" si deturnarile voite a "realitatilor" masluite si "legiferate". Cardasiile vremelnice ale politicienilor(asa zisi) cu institutiile de forta, justitia si de interes(exclude armata) sunt esenta statului paralel. Vorba lui TUTEA, dar nu suntem si orbi. JENANT!!!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 14.06.2024 – Guvernul inflameaza grefierii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva