19 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

RENEGOCIEREA PNRR – Vicepresedintele PSD, deputatul Gabriel Zetea, linisteste pensionarii: “Pensiile nu vor scadea!... Pensiile vor creste! PSD isi mentine propunerea ca majorarea sa fie de cel putin 10%... Am reusit sa-i convingem pe colegii de la PNL sa-si schimbe pozitia si sa accepte propunerea noastra, de a cere Comisiei renegocierea PNRR”

Scris de: L.J. | pdf | print

19 September 2022 11:41
Vizualizari: 2975

In niciun caz pensiile nu vor scadea. Dimpotriva, veniturile pensionarilor se vor majora.

Anuntul a fost facut de vicepresedintele PSD, deputatul Gabriel Zetea (foto). Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de luni, 19 septembrie 2022, Zetea a explicat ca majorarea va fi de cel putin 10%, si nu sub 10%, chiar daca in PNRR se regaseste o prevedere de limitare a bugetului de pensii la 9,4% din Produsul Intern Brut (PIB). De altfel, Gabriel Zetea subliniaza ca Guvernul va cere renegocierea acestei dispozitii din PNRR, reusind sa convinga PNL in acest sens.


 

Prezentam postarea vicepresedintelui PSD Gabriel Zetea:


“Pozitia PSD privind cresterea pensiilor!

1. Pensiile nu vor scadea! PSD nu va permite acest lucru, cu atat mai putin in acest context economic deosebit de dificil pentru pensionari.

2. Pensiile vor creste! PSD isi mentine propunerea ca majorarea sa fie de cel putin 10%, de la 1 ianuarie 2022. Ar fi inuman ca majorarea sa fie sub 10%, chiar daca legea permite asta.

3. PSD a spus tot timpul ca aceasta prevedere din PNRR de a limita bugetul de pensii la 9,4% din PIB, reprezinta un atac criminal al USR la adresa pensionarilor din Romania.

4. Renegocierea PNRR pentru eliminare acestei prevederi (procentul de 9,4%) este unul dintre motivele principale pentru care PSD a intrat la guvernare. Nu puteam sa-i aparam pe pensionari din opozitie

5. E bine ca am reusit sa-i convingem pe colegii de la PNL sa-si schimbe pozitia si sa accepte propunerea noastra, de a cere Comisiei renegocierea PNRR. Acum toata Coalitia sustine nevoia acestei renegocieri”.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 18.06.2024 – Sentinta TMB motivata dupa 16 luni

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva