18 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

REVOLUTIE IN CSM – Sapte membri ai CSM au declansat boicotul. Evelina Oprina, Gabriela Baltag, Andrea Chis, Mihai Balan, Tatiana Toader, Cristian Mihai Ban si Florin Deac refuza sa mai participe la sedintele CSM atat timp cat Bogdan Mateescu este presedinte interimar peste mandatul legal. Mai mereu tacuta, Corina Corbu si-a iesit din fire

Scris de: George TARATA | pdf | print

11 January 2022 10:03
Vizualizari: 9321

Lovitura de proportii in CSM. Sapte membri ai Consiliului au declansat marti, 11 ianuarie 2022, boicotul ca urmare a mentinerii lui Bogdan Mateescu (foto) in functia de presedinte interimar al Consiliului.


 

Concret, judecatorii Evelina Oprina, Gabriela Baltag, Andrea Chis si Mihai Balan, alaturi de procurorii Tatiana Toader, Cristian Mihai Ban si Florin Deac refuza sa mai participe la sedintele Consiliului atat timp cat CSM este condus de Bogdan Mateescu in calitate de presedinte interimar.

Drept urmare, sedinta Plenului CSM in care trebuia sa se declanseze procedura pentru inlocuirea Marianei Ghena, iesita la pensie, cu judecatorul ICCJ Marian Buda nu a putut fi tinuta din lipsa de cvorum.

Decizia nu a fost deloc bine primita de majoritatea care conduce CSM. Iar cea mai vocala a fost sefa Inaltei Curti Corina Corbu, care desi este mai mereu tacuta, marti, 11 ianuarie 2022, aproape ca a facut o criza de nervi pentru ca nu poate fi declansata procedura pentru inlocuirea judecatoarei Mariana Ghena cu Marian Buda de la ICCJ.

Comentarii

# MN date 11 January 2022 11:10 +151

foarte interesant faptul ca tocmai Mihai Ban nu mai doreste la conducere pe acest penal ( bobita, matilet, slugarete..) la un penal ca matilet si multi alti palpaitul de Predoiu la mai marit salariul si asa foarte baban cu 25%. sa vedem ce o esi si daca se poate sa iasa si cu ceva dosare penale

# Andrea Chis presedinte, ca juma' de drum e gata, fiind pres. date 11 January 2022 11:31 +34

Andrea Chis are o bogata experienta profesionala (e adevarat ca nu in domeniul juridic....dar se pune si iubitul copacilor!!!, etc.) si se afla la jumatea drumului catre presedinte deoarece te miri pe unde nu a fost PRES. Daca observam ca are un DINTE impotriva tuturor care nu e cu ea...deja putem trage concluzia ca e 99% presEdinte, lipsind doar un amarat de E.

# Thierry date 11 January 2022 14:56 +86

Dar Solomon Nicu de nu s-a alăturat şi el la boicot?

# Băran Gheorghe date 11 January 2022 22:35 0

Adica judecatorii, ca procurorii oha. Procurorii nu au invatat ca trebuie sa depuna toate eforturile pentu aflarea adevarului , nu doar pentru incriminare Pacat, din nou pacat. Zici procuror zici ....

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.07.2024 – Fost judecator, actual secretar de stat in MJ, la sueta cu un inculpat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva