22 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

REZULTATE FINALE LA ADMITEREA LA INM – Cititi listele cu viitorii judecatori si procurori, admisi la concursul organizat de INM. Aproape jumatate dintre candidatii care au ajuns in ultima etapa a concursului isi vor incerca norocul la anul. Cea mai mare nota din examen a fost 9,138, iar ultimul candidat admis a obtinut 7,863 (Listele)

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

7 October 2014 17:14
Vizualizari: 16445

Institutul National al Magistraturii a publicat rezultatele definitive obtinute de candidati la concursul de admitere la INM, organizat in perioada iunie – octombrie 2014. Din cei 4.040 de candidati admisi pentru sustinerea concursului pentru ocuparea celor 160 de posturi de magistrati – 80 la instante si 80 la parchete, conform listelor publicate de INM in urma cu putin timp, doar 304 candidati au intrat in cea de-a doua etapa, sustinand si proba interviului. Dintre acestia doar 160 au declarati admisi.


Conform listelor finale publicate de Institutul National al Magistraturii, cea mai mare nota din examen, 9,138, a fost obtinuta de April Mihaela Roman inscrisa pe listele Tribunalului Cluj. Nota ultimului candidat admis a fost de 7,863 si apartine candidatei Diana Elena Olaru inscrisa pe listele Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava.

De cealalta parte, cea mai mica nota din concursul de admitere la INM, organizat in perioada iunie – octombrie 2014, a fost de 7,148, si a fost obtinuta de Ionut-Claudiu Bucataru, inscris pe listele Tribunalului Timis, si care a fost respins. Statistic, nota obtinuta de ultimul candidat in concursul organizat de INM in 2014 este mai mare fata de nota obtinuta in urma cu un an de ultimul candidat din concurs, respectiv 6.663.

Nota finala a reprezentant suma notelor obtinute in cele doua etape ale concursului, calculata cu o pondere de 75% nota de la prima etapa si 25% nota de la proba interviului.

Concursul de admitere in magistratura, pe ultima suta de metri

In ce priveste concursul de admitere in magistratura organizat de INM in perioada 1 iulie – 16 octombrie 2014, pentru ocuparea a 26 de posturi de judecator la judecatorii si 10 posturi de procuror la parchetele de pe langa judecatorii, precizam ca in aceste zile candidatii ramasi in concurs sustin ultima proba, proba interviului. Rezultatele finale ale concursului de admitere in magistratura vor fi afisate, conform calendarului INM, in data de 16 octombrie 2014.

*Cititi aici listele cu rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de admitere la INM

Comentarii

# Istratie date 7 October 2014 18:07 +5

Succes bobocilor!

# Nume date 7 October 2014 20:25 -12

Succes pilosilor! ai vrut sa spui....   Aceea nu este o lista a realilor juristi talentati din Romania!  Daca ii trezesti la 3 dimineata din somn ei nu stiu ce este un testament nuncupativ sau daca termenul de reabilitare de drept s-ar putea intrerupe... Habar nu au de diferentele existente intre novatie si subrogatie... Totul este viciat! Rusine Noroi si Pu(d)roiu precum si toti cei de la consiliul inferior al mincinosilor! 

# Nume date 7 October 2014 20:32 -10

Succes pilosilor! ai vrut sa spui....   Aceea nu este o lista a realilor juristi talentati din Romania!  Daca ii trezesti la 3 dimineata din somn ei nu stiu ce este un testament nuncupativ sau daca termenul de reabilitare de drept s-ar putea intrerupe... Habar nu au de diferentele existente intre novatie si subrogatie... Totul este viciat! Rusine Noroi si Pu(d)roiu precum si toti cei de la consiliul inferior al mincinosilor! 

# pol date 8 October 2014 09:17 -3

La unele Parchete si Judecatorii din tara sunt deja prea multi procurori si judecatori fata de necesitati, situatie care a condus la desfiintarea unor instante si parchete....Atunci ma intreb si eu ca opinia publica, platitoare de taxe si contributii, de ce se mai organizeaza concursurile astea si nu se redistribuie personalul catre cele cu activitate mai mare? Oricum procurorii se "topesc" de atata munca, iar instantele dau termene la peste un an de la data inregistrarii cererii.....Cui foloseste ca au fost inghesuiti judecatori la instantele superioare si au doar cateva dosare pe zi...se pare ca dezorganizarea lor a fost profitabila pentru unii....

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.04.2024 – Acuzatiile impotriva judecatoarei din cazul Pascu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva