22 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

REZULTATELE PENTRU INM – Cea mai mica nota de admitere la Institutul National al Magistraturii a fost 7,55. Toate cele 300 de locuri de auditor de justitie au fost ocupate. Dintre cele 35 de posturi de personal de specialitate juridica asimilat judecatorilor si procurorilor, doar 14 au fost ocupate (Documente)

Scris de: L.J. | pdf | print

28 March 2024 14:36
Vizualizari: 4672

Noi cursanti intra la Institutul National al Magistraturii (INM). CSM si INM au publicat joi, 28 martie 2024, rezultatele definitive obtinute de candidatii la concursul de admitere la INM (sesiulea iulie 2023 – martie 2024). De asemenea, au fost publicate si rezultatele de la concursul pentru posturi de personal de specialitate juridica asimilat judecatorilor si procurorilor.


 

Astfel, toate cele 300 de locuri de auditori de justitie au fost ocupate. Cea mai mica nota de admitere la Institutul condus de judecatoarea ICCJ Simona Marcu (foto) a fost de 7,55. Au existat 95 de candidati care au picat.

In ceea ce priveste concursul pentru personalul de specialitate juridica asimilat judecatorilor si procurorilor, cele 35 de posturi disponibile nu au fost ocupate. Concret, dintre doar 14 candidati au fost admisi.


* Cititi aici rezultatele concursului de admitere la INM

* Cititi aici rezultatele de la concursul pentru personalul de specialitate juridica asimilat judecatorilor si procurorilor

Comentarii

# Alexandra date 29 March 2024 14:45 0

Penibil!

# ?????? date 1 April 2024 11:00 0

@ Probabil că un astfel de examen pune în evidență și lipsurile din activitatea magistraților și despre funcționarea sistemului public, ? Dacă salarizarea este corespunzătoare baremurilor obținute, pentru a nu contribui la formarea de deficite,?

# Moromete date 1 April 2024 13:44 0

,,Sa" timorat excelentele la intrare, dati le un somoioc de verdure si revin la starea initiala....Nepasarea si durerea in dos!!! A se vedea cazul Mangalia...Salariile sa fie acordate in functie de nota obtinuta la examen, nu la interviu!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.04.2024 – Acuzatiile impotriva judecatoarei din cazul Pascu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva