16 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ROMANIA PUTERNICA IN UE – Europarlamentarul PSD Victor Negrescu: “Din judetul Alba pana la Bruxelles, m-am asigurat ca tara noastra este respectata iar romanii beneficiaza de drepturi depline si un trai decent. Rezultatele mele din Parlamentul European au fost posibile doar cu ajutorul suportului pe care mi l-ati oferit de-a lungul timpului”

Scris de: L.J. | pdf | print

7 June 2024 11:34
Vizualizari: 771

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu (foto), candidat pentru un nou mandat in Parlamentul European, a transmis vineri, 7 iunie 2024, un ultim mesaj inaintea alegerilor europarlamentare.


 

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Negrescu a precizat ca Romania trebuie sa fie o tara puternica in Uniunea Europeana, subliniind ca in primul sau mandat s-a asigurat ca romanii beneficiaza de drepturi depline si un trai decent.


Iata mesajul europarlamentarului PSD Victor Negrescu:


“Cu profesionalism, construim impreuna o Romanie puternica in Uniunea Europeana! Din judetul Alba pana la Bruxelles, m-am asigurat ca tara noastra este respectata iar romanii beneficiaza de drepturi depline si un trai decent. Rezultatele mele din Parlamentul European au fost posibile doar cu ajutorul suportului pe care mi l-ati oferit de-a lungul timpului.

Partidul Social Democrat a dus Romania in Uniunea Europeana si in NATO, a pregatit cu seriozitate Presedintia Romaniei la Consiliul UE, a reusit integrarea in spatiul Schengen pe cale aeriana si maritima, a deblocat fondurile europene si realizeaza implementarea PNRR, a salvat pensiile si a marit salariul minim, si nu se opreste aici. Fara promisiuni, doar fapte.

Cu sprijinul dumneavoastra, duminica, 9 iunie, alegem romaneste! Partidul Social Democrat este calea corecta si serioasa spre viitor.

#RespectPentruRomania

#RespectPentruAlba

CMF 41240002”

 


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.07.2024 – „Deep State” stia de atacatorul lui Trump (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva