24 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

ROMANIA, TRADATA INAINTEA ZILEI NATIONALE – Partidul Arca Natiunii Romane acuza cedarea de suveranitate votata de Parlamentul European: „Printre alte modificari dorite la tratate este si inlocuirea sintagmei 'egalitate intre femei si barbati' cu 'egalitate de gen'. Altfel spus, Romania e obligata sa accepte casatoria persoanelor de acelasi sex... Cum sa votam, cu cateva zile inainte de ziua nationala, cedarea suveranitatii si acceptarea statutului de colonie a Inaltei Porti?”

Scris de: L.J. | pdf | print

26 November 2023 09:48
Vizualizari: 3235

Europarlamentarii au vandut suveranitatea Romaniei cu doar cateva zile inainte de ziua noastra nationala, acuza Partidul Arca Natiunii Romane, dupa votul din Parlamentul European de miercuri dat proiectului de modificare a tratatelor constitutive ale UE – proiect care suprima suveranitatea statelor-membre (click aici pentru a citi).Prin intermediul unui comunicat dat publicitatii vineri, 24 noiembrie 2013, ARCA – partid condus de inginera Corina Panzaru (foto) – isi exprima revolta nu doar fata de cedarea de suveranitate, ci si fata de faptul ca acelasi vot de miercuri al eurodeputatilor reprezinta o forma mascata de a obliga Romania sa accepte casatoriile homosexuale.


Redam comunicatul complet al ARCA:


Partidul Arca Natiunii Romane a luat la cunostinta votul in Parlamentul European al asa-zisilor 'europarlamentari romani' (in fapt, niste jalnice masini de vot pentru interese mult diferite de cele reale ale poporului roman, dar, evident, platiti de contribuabilii romani), in ceea ce priveste adoptarea raportului privind modificarea tratatelor Uniunii Europene (fara confirmarea acestor modificari prin absolut necesarele referendumuri nationale).

Practic, prin rezolutia Parlamentului European din 21 noiembrie 2023, se renunta, in fapt, la suveranitatea statelor membre, iar Uniunea Europeana se transforma dintr-o comunitate de state suverane intr-o federatie de teritorii, subordonata discretionar unor functionari ne-alesi de la Bruxelles.

Nu in ultimul rand, printre alte modificari dorite la tratate este si inlocuirea sintagmei 'egalitate intre femei si barbati' cu 'egalitate de gen'. Altfel spus, Romania este obligata sa recunoasca, fortat si pe usa din dos, inclusiv drepturile comunitatii LGBTQIA+ si sa accepte casatoria persoanelor de acelasi sex!

Cu alte cuvinte, prin aceasta rezolutie, se anuleaza in fapt orice Constitutie Nationala reala din (inca) statele UE. Deci suveranitatea nationala reala dispare si statele devin simple teritorii guvernate de la Bruxelles de o functionarime ne-aleasa de nimeni. Mai mult, si intreg sistemul legislativ devine inferior in raport de subordonare completa cu deciziile Curtii de Justitie a Uniunii Europene. La revedere, Curte Suprema si Curte Constitutionala in Romania, aceste institutii devenind doar decorative.

Si totusi, cum s-a transformat idealul unor oameni de a crea o Europa pasnica, unita si prospera care sa permita dezvoltarea economica a tarilor membre intr-un deziderat pentru renuntarea la suveranitatea nationala si implicit la subjugarea Romaniei? Cum este posibil ca jumatate din numarul celor care au primit vot de incredere din partea romanilor pentru a le reprezenta interesele in Parlamentul European sa fie de acord cu casatoria intre persoane de acelasi sex si cu adoptiile de copii de catre cuplurile homosexuale? Cum sa votam acum, cu doar cateva zile inainte de ziua nationala, cedarea suveranitatii si acceptarea statutului de colonie a Inaltei Porti?

Intr-un mod stupefiant, 16 dintre europarlamentarii romani au votat pentru adoptarea unei rezolutii care stipuleaza, expressis verbis, 'suprematia dreptului UE' si a 'jurisprudentei Curtii de Justitie a Uniunii Europene (CJUE)'. Daca in privinta USR si a 'euro-cetateanului' Julien Ciolos nu ne mai mira nimic, existand de foarte multi ani o puternica suspiciune ca acesti oameni nu au nimic de a face cu interesele reale ale Romaniei, ne intrebam cati parlamentari PSD si PNL au votat acest act de tradare nationala.

'Partidul ARCA Natiunii Romane solicita, de urgenta, domnilor Marcel Ciolacu, Nicolae Ciuca si Klaus Johannis sa explice romanilor care a fost ratiunea acestui vot prin care interesul national a fost tradat si le cerem sa publice in fata cetatenilor romani, lista parlamentarilor reprezentand Romania (?) care au votat acest act criminal!

Totodata, solicitam PSD, dlui Marcel Ciolacu, dar si dlui Claudiu Manda sa explice cum au permis renuntarea la familia traditionala, pilonul de baza al societatii romanesti si a religiei noastre ortodoxe. Ca sa citez din memorie, la referendumul pentru familie dl Claudiu Manda spunea ca a votat pentru ca nu vrea sa isi puna problema la nunta daca va fi socru mare sau socru mic. Dupa trei ani de locuit in Bruxelles, se pare ca a devenit 'cetatean european' si nu mai este la fel de revoltat, iar prin votul acordat, nu ii mai pasa de familia traditionala, formata dintre un barbat si o femeie!

Rolul europarlamentarilor romani este (sau ar trebui sa fie) sa militeze pentru o Romanie puternica, suverana, precum si pentru conservarea si promovarea valorilor nationale traditionale, si nicidecum a problemelor care nu sunt ale agendei Romaniei, de tipul persoanelor non-binare!' a declarat Corina Panzaru, presedinte executiv al ARCA.

Comentarii

# ROEXIT , urgent ! date 27 November 2023 21:12 0

https://www.naturalnews.com/2023-11-17-moderna-admits-mrna-covid-vaccines-cancer-dna-fragments.html

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.05.2024 – CSM incepe consultarea cu instantele si avocatii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva