23 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

Romania unui ipochimen rudimentar...

Scris de: Liviu PLESOIANU | pdf | print

27 September 2021 18:15
Vizualizari: 6923

Un ipochimen rudimentar, cu anvergura milimetrica si resurse psiho-afective submediocre, revarsa de aproape 7 ani ura si ipocrizie din stransoarea aproape patologica a celor doua maxilare rigide...


 

Domnule Werner, ori de cate ori va cuprinde nevroza prezidentiala si simtiti ca, daca nu revarsati “ruckzuck” otrava, va apuca iarasi gadilatul ala interior insuportabil, va recomand sa dati cate sase ture cu bicla in jurul fiecareia dintre cele sase case pe care le-ati obtinut dumneavoastra “din meditatii” la materia fals si uz de fals. E un exercitiu terapeutic. Va vindeca temporar de hachitele cotrocenice.

De asemenea, de fiecare data cand simtiti nevoia sa ne vorbiti cu dintii maxilarului inferior apasand teutonic si chiar tectonic pe dintii maxilarului superior, nu va retineti si lasati-va personalitatea sa zburde liber. Insa doar în recluziune totala si in fata unei oglinzi! Ganditi-va (sau rugati-va consilierii sa se ocupe cu aceasta activitate obositoare) ca suntem un popor sensibil si ca pentru noi e o experienta de-a dreptul bizara sa va urmarim in timp ce eliberati cuvintele din stransoarea celor doua maxilare rigide, vorbindu-ne dindaratul dintilor dumneavoastra prezidentiali pe care ii interpuneti mereu între augusta dumneavoastra fiinta si noi... ceilalti.

Desigur, stiu ca stiti ca stim ca sunteti doar un personaj gonflat (de servicii si de interese straine de aceasta tara), un ins cu anvergura milimetrica a unui personaj legendar autoinchipuit, un ipochimen rudimentar, cu resurse psiho-afective submediocre. Stiu ca stiti ca stim ca sunteti doar un cabotin care joaca foarte prost un rol pentru care nu a fost pregatit si pe care nu il intelege.

Comentarii

# imun/teanu date 28 September 2021 07:44 +152

Taica-meu, orfan de la 15 ani, membru de Partid din '45, Muncitoresc(!), pe urma zis ca-comunist, se ruga sa apuce sa-l vada pe "ala" crapat /n-a mai apucat. La 77 de ani eu doresc sa ajung sa-l vad pe "asta" (in simturile lui pe cap cu casca SS cu cruce imbarligata) bagat la puscarie grea pe viata /ca si pe predecesor. Deocamdata se da in stamba ranjit, pe banii nostri satiscafandu-si mendrele de bebe rupand jucarii /la avionul cu dormeza si jacuzi ii trebuia, dupa el, si cu teren de golf, si cu piXta de schi si si de bicicle, ca-si are fo' 10. A zice ca pe banii nostri "scoafa suita-n copac" e prea simplu cand "asta"-si trage seva din cadavrele acestui popor /blestemul canaliei Brucan ne urmarindu-ne si dupa ce el a crapat, sa ne ramana doar sa asteptam resemnati pedeapsa lui Dumnezeu?!

# Ion date 28 September 2021 07:46 +121

Chiar așa! Bun portret !

# Lita date 28 September 2021 12:58 +71

Pe vremea nazismului: "Arbeit macht frei". Acum: jab is "freedom"; no jab, no job.

# Misto, "la materia:Uz de fals " LOL date 30 September 2021 17:40 +51

precum si la "trafic de copii " :eek: , "dupe" cum zic gurile rele , si nu putine ! O carpa , un presh, de fapt un tampon al serviciilor :-) care infecteaza aceasta tara si-o indatoreaza ; a distrus economia , ne-a bagat datori pe-o sapca , acum ataa si copii prin "vaccinare" sa-i faca sterpi ca asa primi ordin de la vaca batrana hantzista ... :o

# ursuleanu date 1 October 2021 14:25 +31

Cati insi, falsi politicieni care pentru un os de ros in politica se aliniaza in spatele instructorului de pioneri, impostor educator Klaus Iohannis?Multi chiar foarte multi si societatea romaneasca nu are nicio putere sa-i opreasca, asa precum PICCJ este complice tacit la marsaviile repetentului scolar roman Caru Florin ajuns alcoolic si drogat ,fals student in SUA pentru un unic motiv: doar analfabetii sunt utili SUA in talharirea Romaniei. Priviti la securistul Orban Ludovic, cel ce este insasi securitatea politie politica PCR/PNL-ista a lui Klaus Iohannis, doarme, doarme iepureste pentru a fi pe placul stapanilor de la est/vestul tarii.

# Jos Wuhannis si ai lui, sa se duca dreacului ! date 1 October 2021 22:47 +138

Romania, de fapt Planeta, a fost transformata in lagar si (aproape)nimeni nu misca! Cum am mai spus , pare sa nu fie totusi de la fluorul din pasta de dinti , care ne-ar face mai docili ,sic, ci de la balega cu care ne confundam adesea ... Ceva beton "follows" https://www.bitchute.com/video/G9Jk9FyPkltv/?fbclid=IwAR2rvDZi5_WbIsq0TFSqVriKiBJcfOYNNQkFD5ujatsJbDcCM8Cj2MT-SQ8

# Sustin Liviu Plesoianu ministru de interne ! date 13 October 2021 21:48 +15

Liviu sa fie mai activ in peisajul public (strada , TV-uri, etc) . Bafta !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.05.2024 – Belea pe capul lui Florenta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva