29 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ROMANII NU SUNT CETATENI DE MANA A DOUA – Liderul PSD Marcel Ciolacu i-a explicat presedintei Parlamentului European, Roberta Metsola: “Atat romanii, cat si companiile romanesti trebuie sa beneficieze de un tratament corect, similar oricarui cetatean sau companie europeana”

Scris de: L.J. | pdf | print

20 December 2022 11:57
Vizualizari: 2746

Nu exista niciun motiv pentru care cetatenii romani si companiile romanesti sa nu aiba parte de un tratament egal cu cel aplicat oricarui alt cetatean european sau societate europeana.


 

Ideea a fost exprimata de liderul PSD Marcel Ciolacu (foto dreapta), in intalnirea pe care acesta a avut-o cu presedinta Parlamentului European, Roberta Metsola (foto stanga). Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de luni seara, 19 decembrie 2022, Ciolacu dezvaluie ca i-a solicitat Robertei Metsola sa sprijine in continuare aderarea Romaniei la spatoul Schengen, blocata de Austria asa cum bine se stie.


Iata postarea de pe Facebook a presedintelui PSD Marcel Ciolacu:


Atat romanii, cat si companiile romanesti trebuie sa beneficieze de un tratament corect, similar oricarui cetatean sau companie europeana. Cu atat mai mult cu cat intreaga Europa este mai sigura cu Romania in acest spatiu.

De aceea i-am multumit doamnei Roberta Metsola, Presedintele Parlamentului European, pentru mesajul ferm in favoarea Romaniei in contextul votului privind aderarea tarii noastre la Schengen.

Si ma bazez in continuare pe sprijinul Parlamentului European si pentru ca Romania sa devina membru cu drepturi depline ai spatiului Schengen cat mai repede”.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.03.2023 – Adriana Stoicescu pleaca de la tribunal

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva