5 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

RUDEL A LOVIT IN CAPII BINOMULUI – Rudel Obreja a refuzat sa devina denuntator al DNA si sa fie complice la executia Elenei Udrea. In schimb, a atacat frontal liderii temutului “Binom DNA-SRI”. Obreja a facut plangere la DIICOT impotriva sefei DNA Laura Kovesi si sefilor SRI Florian Coldea si George Maior: “Mecanism ocult de represiune nedreapta... Grup infractional extrem de periculos, letal” (Plangerea)

Scris de: George TARATA | pdf | print

15 March 2023 12:03
Vizualizari: 4885

Fostul campion de box Rudel Obreja a fost hartuit ani de zile de DNA pentru ca nu a vrut sa devina denuntator si sa faca delatiuni impotriva Elenei Udrea, pentru ca in final sa moara cu zile dupa o decizie nedreapta a ICCJ care l-a aruncat la inchisoare, dar s-a numarat printre putinii care au avut curajul de a se lupta in mod direct si asumat cu capii “Binomului DNA-SRI”. Mai exact, cu fosta sefa DNA Laura Kovesi (foto centru) si cu fostii sefi SRI, Florian Coldea (foto dreapta) si George Maior (foto stanga).


 

Putina lume isi aduce aminte ca Rudel Obreja a formulat o plangere penala impotriva sefei DNA Laura Kovesi, impotriva fostului Procuror General al Romaniei Gabriela Scutea (cea care a semnat in calitate de adjuncta a PICCJ protocolul PICCJ-SRI din 2009), impotriva fostului directorului SRI George Marior si impotriva fostului sef operativ al SRI, generalul Florian Coldea.

In aprilie 2018 - deci o in perioada in care “Binomul DNA-SRI” inca actiona cu teroare, iar Laura Kovesi se afla in functie - Obreja a formulat la DIICOT o plangere penala impotriva semnatarorilor Protocolului PICCJ-SRI din 2009, declarat nelegal de CCR, cerand identificarea si tragerea la raspundere a tuturor procurorilor care au facut parte din echipe mixte impreuna cu ofiteri SRI si care au colaborat pe baza protocolului PICCJ-SRI. In plangerea penala, Rudel Obreja acuza existenta unui “mecanism ocult de represiune penala”, care actiona cu “probe inventate, cu date si elemente obtinute prin corupere si constrangere de la cetateni anchetati”. De asemenea, Obreja reclama racolarea “unor procurori care au dezonorat magistratura, pretandu-se la incalcarea juramantului depus si la incalcarea legii”.

Evident, plangerea penala depusa de Rudel Obreja nu a avut vreun rezultat. Nici Laura Kovesi, nici Gabriela Scutea, nici Florian Coldea si nici George Maior nu au fost vreodata anchetati si pedepsiti pentru constituirea “Binomului DNA-SRI” care a distrus mii de oameni si de familii, inclusiv pe Rudel Obreja. De remarcat este insa demnitatea lui Rudel Obreja, care a refuzat sa fie complice al DNA pentru distrugerea Elenei Udrea, platind in final cu propria sa viata, dar care a avut curajul sa se lupte cu personajele care practic ani de zile au avut cea mai mare putere in Romania.


Iata un fragment din plangerea lui Rudel Obreja (vezi facsimil):


Este limpede ca acest episod reprezentat de initierea, redactarea, adoptarea, aprobarea si punerea in executare a 'planului zero', acest ilegal protocol, reprezinta doar o mica parte din actiunile exteriorizate ale unui grup infractional extrem de periculos, letal, care s-a folosit de toate parghiile puse la dispozitie de sistemul constitutional pentru a actiona in secret in vederea subordonarii reale a puterii catre ei insisi – Directorul Serviciului si Prim-Adjunctul Directorului, Procurorul General al Republicii, devenit ulterior Procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie, precum si, alaturi de acestia, oameni aflati in functii publice foarte importante.

Este necesar sa se stabileasca la ce moment, in ce structura si cu ce resurse a luat fiinta acest grup, cine a fost initiatorul si constituitorul acestui grup, cat de extinse au fost legaturile sale si cati membri au aderat la acest grup – devenind beneficiari ai informatiilor strict secrete si implicit ai puterii oculte care a ingrozit justitia si justitiabilii, cati membri sprijinitori au avut, cine sunt acestia si in ce forma au actionat ei in vederea punerii in aplicare a acestui 'plan zero' diabolic si distructiv la adresa puterii judecatoresti”.

 


 


Comentarii

# santinela date 15 March 2023 14:04 +17

Uitati-va la fotografia acestor trei nenorociti,o TUTA si doi "neterminati"(vorba unei clasice in viata), care au distrus, cu binecuvintarea unui turnator dovedit, tot sistemul juridic din Romania.Metehnele astora sint continuate si acum cu binecuvintarea lui von Snitel de catre Predoiu,alt pupincurist al ambasadorilor USA si puterii de la UE.

# DODI date 15 March 2023 16:06 +4

Efectele pupincurismului odraslelor de foști securiști (loaze fără inteligență dar cu PCR-ul dezvoltat) se văd atât prin distrugerea carierelor politice și/sau profesionale ale unor români sau chiar trecerea acestora în neființă cât prin actualelor funcții ale acestor lepre: PORCuror european (slujirea), ambasador în SUA (puiul de securist fără armată dar cu grad de maior! - sic!) sau ”simplu” profesor universitar pentru un analfabetul funcțional coldea.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 4.03.2024 – Postul lui Buda, scos la concurs

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva