21 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

RUDEL ISI STRIGA NEDREPTATEA – Aruncat la inchisoare in dosarul “Gala Bute” prin condamnari dispuse de doua complete nelegale si un judecator fara juramant, fostul presedinte al Federatiei de Box Rudel Obreja acuza: “De 4 saptamani stau ilegal in inchisoare... Este in Romania o democratie constitutionala? Categoric, nu! Traim in Coreea de Nord?!?!? Opriti imediat aceasta executie politica!!! Trebuie sa fiu pus imediat in libertate”

Scris de: George TARATA | pdf | print

6 May 2022 14:19
Vizualizari: 5373

Reacatie plina de furie a fostului presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja (foto). Aruncat la inchisoare in dosarul “Gala Bute”, Obreja acuza, pe buna dreptate spunem noi, ca este victima unei executii politice (avand in vedere ca tinta in dosar a fost de fapt Elena Udrea) si cere sa fie pus de indata in libertate.


 

In acest sens, Rudel Obreja aminteste, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, abuzurile uriase in urma carora a fost condamnat. Mai exact, Rudel Obreja precizeaza ca a ajuns dupa gratii dupa doua hotarari de condamnare pronuntate de complete ICCJ nelegal constituite, dintr-unul facand parte inclusiv o judecatoare care nu avea depus juramantul in functia de judecator.

Desi nu ofera detalii concrete, acestea sunt deja cunoscute, fiind dezvaluite pe larg de-a lungul timpului de Lumea Justitiei. Este vorba despre faptul ca Rudel Obreja a fost condamnat la fond de un complet ICCJ nelegal constituit, in conditiile in care nu era specializat in materia coruptiei, nelegalitate stabilita de Decizia CCR 417/2019, iar la apel de un complet de 5 judecatori ICCJ nelegal constituit, in conditiile in care nu toti membrii acestuia fusesera trasi la sorti conform legii, nelegalitate constatata prin Decizia CCR 685/2018.

In plus, unul dintre membrii completului de la fond, judecatoarea ICCJ Florentina Dragomir, nu avea depus juramantul in functia de judecator, obligatoriu conform legii.

Nu in ultimul rand, contestatia in anulare pe care a formulat-o pe motiv ca in apel a fost condamnat de un complet compus nelegal a fost respinsa de Inalta Curte cu nerespectarea de catre judecatorii supremi a Deciziei CCR 685/2018 care impunea trimiterea dosarului la rejudecare.


Iata postarea lui Rudel Obreja:


De 4 saptamani stau ilegal in inchisoare! Am fost condamnat in fond de un complet de 3 judecatori nelegal constituit!

Completul avand in componenta pe judecatoarea Florentina Dragomir, care nu a depus juramantul. Doua incalcari grave ale Legilor Justitiei.

Am fost condamnat in apel de un complet de 5 judecatori nelegal constituit, incalcandu-se grav Legile Justitiei!

Mi s-a respins contestatia in anulare incalcandu-se grav Constitutia Romaniei! Este in Romania o democratie constitutionala? Categoric, nu!

Traim in Coreea de Nord?!?!?

Opriti imediat aceasta executie politica!!!

Trebuie sa fiu pus imediat in libertate!”

Comentarii

# # NATIE DE KK... date 6 May 2022 15:27 +123

:lol: <img src=ops:' /> :-x :eek: Ce asteptari poti sa ai, :zzz maestere??? Cu Gica Popescu ce-au facut??? Voi, LEGENDELE VII ar trebui sa renuntati la HALAL cetatenia romana... Isi bat joc de absolut toate VALORILE...SINT NISTE NULITATI, FRUSTRATI, GUNOAIE ALE SOCIETATII... Probabil mai e un BARBUGIU k NULITATEA de la frf, care trebuie sa fie in fruntea...ISTORIEI PE KRE ATI SCRIS-O...

# maxtor date 6 May 2022 15:56 +90

judecat si condamnat de mascati,asta e Rudele E MAI RAU, tovarasha nu s-a mascat niciodata, NU A AVUT FRICA: https://static.bangkokpost.com/media/content/20220405/c1_2290546.jpg

# DODI date 6 May 2022 16:01 +173

Victimă colaterală a războiul dintre cele 3 fracțiuni din SRI, Rudel Obreja a crezut până în ultima clipă că justiția noastră funcționează pe baza legilor. Este drept că este funcțională dar pe baza bilețelelor galbene emise de niște neisprăviți din organizația antistatală numită S(erviciu) R(omân) de I(ntervenții în justiție). Așa se întâmplă când nșite nulități și o sumedenie de alogeni ne conduc iar noi avem rezervat doar rolul de turmă.

# maxtor date 6 May 2022 16:03 +76

IN COREAA DE NORD,mareata Republica," covid " a fost tratat ca propaganda imperialista, nu conteaza ca a fost lansata de SUA sau de China. de fapt au prins primul suspect,l-au impuscat (era unchiul celor 2) si nu au avut probleme.in rest nu mai e de discutat despra labaraia de la Inalta.

# maxtor date 6 May 2022 16:09 -1

au condamnat si la antisemitism, cu masca pe fatza i-au dat avertisment,uite d-aia avertismentul ESTE SLAB!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.04.2024 – Prima victorie in instanta obtinuta de vanatorul de pedofili

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva