2 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

RUSINEA JUSTITIEI – Fosta judecatoare Neluta Marinica Tudorache de la Tribunalul Calarasi il calca in picioare pe seful CSM: “Este o rusine a sistemului de justitie!... Vrea sa demonstreze cat este de incompetent si ca nu avea ce sa caute in CSM. Rusine judecatorilor care l-au uns presedinte CSM, dar si pentru ca au incurajat abuzurile acestuia si au permis hartuirea judecatorilor corecti, asa cum Mateescu si altii judecatori apropiati lui, nu au fost si nu vor fi niciodata!”

Scris de: George TARATA | pdf | print

26 October 2021 15:35
Vizualizari: 5740

Fosta judecatoare Neluta Marinica Tudorache de la Tribunalul Calarasi, hartuita cu anii si sanctionata disciplinar abuziv de actualul Consiliul Superior al Magistraturii, il calca in picioare pe seful CSM Bogdan Mateescu (foto). Tudorache il catalogheaza pe Mateescu drept o rusine a Justitiei si subliniaza ca acesta nu avea ce sa caute in CSM din cauza incompetentei sale.


 

Intr-un comentariu facut la o postare pe Facebook, luni seara, 26 octombrie 2021, judecatoarea Neluta Marinica Tudorache le felicita pe colegele sale care de-a lungul timpului i s-au opus lui Bogdan Mateescu, dovedindu-i ca este un “accident al sistemului”. De asemenea, Tudorache le transmite un mesaj si judecatoarelor care l-au instalat pe Bogdan Mateescu la conducerea CSM, dupa care au incurajat abuzurile acestuia, permitand hartuirea magistratilor corecti. “Rusine judecatorilor care l-au uns presedinte CSM, dar si pentru ca au incurajat abuzurile acestuia si au permis hartuirea judecatorilor corecti, asa cum Mateescu si altii judecatori apropiati lui, nu au fost si nu vor fi niciodata”, scrie Nelutra Marinica Tudorache.

Amintim ca judecatoarea Neluta Marinica Tudorache a fost tinta unui dosar fabricat de Inspectia Judiciara pentru simplul motiv ca a contestat in instanta hotarari ale Colegiului de conducere al Tribunalului Calarasi, prin actiuni pe care le-a si castigat. Mai mult, desi isi daduse demisia din magistratura, Neluta Marinica Tudorache a fost sanctionata disciplinar de o parte dintre membrii Sectiei pentru judecatori a CSM (click aici pentru a citi).


Iata comentariul fostei judecatoare Neluta Marinica Tudorache:


Mateescu, caci despre el este vorba, este o Rusine a sistemului de justitie! Nu numai ca a condamnat un primar nevinovat, care si-a gasit dreptatea dupa ffff multi ani (n.r. - Tudorache face referire la invalidarea mandatului de primar al edilului din Ramnicu Valcea Mircia Gutau)… vrea sa demonstreze intregii tari cat este de incompetent si ca nu avea ce sa caute in Consiliul Superior al Magistraturii. Rusine judecatorilor care l-au uns presedinte CSM, dar si pentru ca au incurajat abuzurile acestuia si au permis hartuirea judecatorilor corecti, asa cum Mateescu si altii judecatori apropiati lui, nu au fost si nu vor fi niciodata! Felicitari doamnelor judecator care l-au pus la punct si i-au dovedit ca este un accident al sistemului!!!!!.

 


Comentarii

# Neanae date 26 October 2021 14:12 +200

Reiterez ceea ce am comentat la articolul Dna Dr Pop vs Arafat - Excelent Doamna judecătoare, mereu femeile in prima linie pe front in lupta cu neterminații! Când va veți lupta pentru locul de “Părinte 1”? Ce tâmpenie! Numai un dobitoc putea sa pună MAMA pe “postul 2” O NEDREPTATE IN NEDREPTATEA ȘI CRETINISMUL PROGRESISTILOR NEO-NAZI-MARXIȘTI ! O RUSINE PENTRU TOȚI BĂRBAȚII DE PE PLANETA! NĂSCUȚI DE MAME. Auzi, Părinte 2! Sunt alături de femeile care fac TOT, chiar și treaba bărbaților! Probabil pe Bobiță l-a făcut un unchi care credea ca avea un idrocel. Un aforism zice: “Ce este un bărbat? Este o femeie nereușită”

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2023 – Chereches a picat la domnisoara Aida

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva