20 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

RUSINOS – Urmasul lui Horia Georgescu la sefia Agentiei Nationale de Integritate e greu de gasit. Ion Ionel Garlesteanu, Claudiu Petre Platon si Bogdan Stan, candidati la functia de presedinte ANI, au picat proba scrisa. Niciunul dintre ei nu a reusit sa obtina minim 70 de puncte la fiecare subiect de la proba scrisa (Document)

Scris de: G.T. | pdf | print

27 August 2015 14:25
Vizualizari: 11967

Succesorul lui Horia Georgescu (foto) la sefia Agentiei Nationale Anticoruptie este destul de greu de gasit. Niciunul dintre candidatii la functia ramasa vacanta dupa demisia lui Horia Georgescu din fruntea ANI, cauzata de dosarul de la DNA, nu a reusit sa treaca prima proba de la concursul pentru ocuparea functiei de presedinte al Agentiei.

Trei candidaturi au fost depuse pentru aceasta functie. Este vorba despre Ion Ionel Garlesteanu, Claudiu Petre Platon si Bogdan Stan. Acestia au sustinut, luni 24 august 2015, proba scrisa a concursului, care a constat in rezolvarea a patru subiecte.


Potrivit Regulamentului de desfasurare a concursului sau examenului pentru ocuparea functiilor de presedinte sau vicepresedinte ai ANI, candidatii trebuie sa obtina minim 70 de puncte la fiecare subiect, urmand apoi sa sustina proba interviului. Problema este ca niciunul dintre cei trei candidati nu a indeplinit aceasta conditie. Ion Ionel Garlesteanu, Claudiu Petre Platon si Bogdan Stan nu au obtinut minim 70 de puncte la fiecare dintre cele trei subiecte, astfel ca au fost respinsi.

Iata rezultatele obtinute de cei trei candidati:

Ion Ionel Garlesteanu

Punctaj subiect 1: 86,6

Punctaj subiect 2: 55

Punctaj subiect 3: 86,6

Punctaj subiect 4: 85

Claudiu Petre Platon

Punctaj subiect 1: 86,6

Punctaj subiect 2: 85

Punctaj subiect 3: 55

Punctaj subiect 4: 70

Bogdan Stan

Punctaj subiect 1: 73,3

Punctaj subiect 2: 45

Punctaj subiect 3: 91,6

Punctaj subiect 4: 71,6

Contestatiile pot fi depuse pana luni, 31 august 2015.

*Cititi aici anuntul ANI privind rezultatele obtinute la concurs

Comentarii

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 27 August 2015 15:36 +6

EU DACA ERAM DEMULTA VREME DESFIINTAM AGENTIA DE INFRACTIONALITATE DRAGA DE ANI. numai si cind te uiti cine a infiintat NENOROCIREA si tot o desfiintezi.sau as. lasa/o doar ca sa ii mai cerceteze pe basescu si ,,piulita sau saiba ,,m10.TOTI SIMBRIASII DE ACOLO TREBUIAU ARESTATI!!!!!!!!!!!. ce mai tara proasta a ajuns romanica!!!(vorba celui munte de ,,integritate,, fane spoitorul)

# EU SPUN CE CRED date 31 August 2015 11:38 -1

DACA NICI UN CANDIDAT NU A REUSIT , ASTA ARATA PREGATIREA RUSINOASA A ACESTORA .... LA ASTA SE ADAUGA CEL MAI POSIBIL , DORINTA DE CASTIG MARE PE MUNCA PUTINA ....SI CAT MAI MJULTE AVANTAJE/SPORURI PENTRU  "MUNCA" DEPUSA ... ARE DREPTATE CEL DIN PRIMUL MESAJ , CA SE CAM CALCA PE PICIOARE SI PENTRU "ECONOMIA NATIONALA" AR FI FOARTE BINE DES-FIN-TA-REA  ACESTEI  A.N.I.  , STUFOS SI PARAZITAR !!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.05.2024 – Dosarul 10 august a nimerit la un judecator #rezist

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva