13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SA NU IL RAZGANDEASCA CINEVA – Ministrul Justitiei Tudorel Toader anunta ca ii va devoala pe cei care au scotocit prin arhiva SIPA: „Voi publica lista celor care au vizitat arhiva, celor care au intrat, singuri, in echipa, ora la care au intrat, ora la care au iesit, ca sa stie lumea cine cunoaste acele adevaruri din arhiva. Eu stiu cine a intrat... Nume, prenume si numar de vizite, si data, si ora, si minutul”

Scris de: G.T. | pdf | print

22 May 2017 16:30
Vizualizari: 9845

Anunt important facut de ministrul Justitiei Tudorel Toader (foto). Acesta a precizat, luni 22 mai 2017, ca zilele urmatoate va face publica lista cu persoanele care au umblat si scotocit prin arhiva SIPA.

Ministrul Tudorel Toader a precizat ca informatiile vor fi prezentate in cursul zilei de joi, 25 mai 2017, urmand sa fie date publicitatii numele persoanelor care au intrat in arhiva SIPA, data si ora la care au facut-o. Tudorel Toader sustine ca in acest fel se va sti cine sunt depozitarii informatiilor din arhiva. Probabil ca anuntul lui Tudorel Toader a provocat neliniste pentru mai multe persoane. Este de observat care sunt reactiile din spatiul public la aceasta masura pentru a intelege mai multe si pentru a-i vedea pe cei care se tem ca vor fi devoalati in fata intregii tari.


Pe de alta parte, ramane ca ministrul Tudorel Toader sa se tina de cuvant si nu cumva „sa fie razgandit” pana joi.

Iata declaratiile lui Tudorel Toader:

Primul pas pe care il voi face saptamana aceasta, joi, voi publica lista celor care au vizitat arhiva, celor care au intrat in arhiva, singuri, in echipa, am si momentul - ora la care au intrat, ora la care au iesit, ca sa stie lumea, daca vreti, cine cunoaste acele adevaruri din arhiva. Eu stiu cine a intrat. Eu nu am intrat nici pe holul arhivei. Stiu cine a intrat. Primul pas, repet, nume, prenume si numar de vizite, si data, si ora, si minutul.

Si de aici deja o prima concluzie se poate trage. Veti sti ca X cunoaste ce e in arhiva, veti sti ca unul a intrat de mai multe ori, veti sti ca unii au intrat in echipa, altii au intrat singuri, veti cunoaste asadar depozitarii informatiilor din arhiva”.

Anterior, ministrul Tudorel Toader postase pe Facebook urmatoarele:

Arhiva SIPA - o pata pe obrazul justitiei romane!

Plăcut sau neplacut, adevarul trebuie sa fie scos la suprafata.

Primul pas - voi publica numele celor care au 'vizitat' arhiva, eventual si numarul 'vizitelor' efectuate!

Comentarii

# Iulian date 22 May 2017 17:31 +6

Ha, ha, ha....iar scenariul cu....,,da-ti radiourile mai tare, urmeaza un comunicat important pentru tara”! L-am mai auzit, multi au stat ca pe ace si când a venit ziua......nu a fost oportun! Ce daca Constitutia, ce daca a fost grav, dar daca a intervenit agenturili straine omul a fost....razgandit. Se deschide bursa pariurilor cu întrebarea luju: cine il va razgandi pe Tudorel?

# celeron date 22 May 2017 18:39 +2

Hai Tudorele, baga mare! Acesta este momentul tau de glorie!

# Tica date 23 May 2017 07:08 +1

N-ai sa vezi !

# DODI date 22 May 2017 22:07 +2

După ce ne-am fript cu demisia în 5 minute a bețivului hăhăilă și cu auditul extern al lui dorel, slabe speranțe că această hăhăleră juridică e credibil în afirmațiile sale de GÂGĂ. Mai degrabă cred în ”sinuciderea ” lui Condrea decât în afirmațiile acestui cabotin.

# Marian Ureche date 22 May 2017 23:30 +1

Asteptam sa vedem cum au intrat in arhiva Sipa Danilet, Tapalaga si mai ales laudarosul Horia Georgescu.

# Marian Ureche date 23 May 2017 07:15 +1

Asteptam sa vedem cum au intrat in arhiva Sipa Danilet, Tapalaga si mai ales laudarosul Horia Georgescu.

# Chiar credeți??!! date 23 May 2017 09:44 +4

A mai zis și data trecută, după decizia ccr ref la OUG 13 ca va lucra timp de doua săptămâni, ca are un raport de evaluare de 20 de pagini etc., etc...și am văzut cu toții ce a "lucrat", sa fim serioși! Omul are alte misiuni pe la MJ....unele conforme mai mult gradului decât funcției...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 13.06.2024 – Buda nu se da dus

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva