24 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SA SE MINUNEZE SI AMERICANII – Avocatul Catalin Dancu ii dezvaluie Procurorului General al SUA Eric H. Holder Jr. debandada din sistemul judiciar romanesc: “Justitia prin institutiile sale nu garanteaza realizarea unui proces echitabil... O asemenea contradictie intre judecatorii romani este inadmisibila... Unii judecatori romani pun in pericol independenta actului de Justitie”

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

7 September 2014 13:07
Vizualizari: 19712

Reputatul avocat Catalin Dancu (foto), aparatorul presedintelui suspendat al CJ Constanta Nicusor Constantinescu, ii solicita Procurorului General al Statelor Unite ale Americii, Eric H. Holder. Jr., sa respinga cererea procurorilor DNA de arestare si extradare a clientului sau, demonstrand, cu probe ca sistemul judiciar din Romania in ansamblul sau este imperfect. Intr-un memoriu in care prezinta pe larg situatia lui Nicusor Constantinescu de la momentul la care a fost supus in SUA unei operatii chirurgicale dupa diagnosticarea cu cancer la prostata, avocatul Catalin Dancu solicita autoritatilor americane sa evalueze atent documentele care il privesc pe seful CJ Constanta, evidentiind ca acestea au fost intocmite cu ignorarea de catre procurorii anticoruptie si judecatorii cauzei a unor documente si inscrisuri autentificate de catre autoritatile americane.


In memoriul transmis Procurorului General al Statelor Unite ale Americii, Eric H. Holder. Jr, avocatul Catalin Dancu evidentiaza ca procedurile de extradare sunt incalcate, intrucat sunt obtinute pe fondul unei judecari gresite. Avocatul Dancu atentioneaza totodata ca mandatul de arestare pe numele lui Nicusor Constantinescu a fost emis de catre un judecator cu sfidarea actelor medicale emise de Statele Unite ale Americii, caz in care, arata avocatul Catalin Dancu, se incalca tratatul de cooperare in materie penala dintre SUA si Romania, si sunt sfidate principii fundamentale de drept.

In opinia aparatorului lui Nicusor Constantinescu, toate tentativele de aducere in tara a sefului CJ Constanta sunt coordonate de conducerea centrala a Directiei Nationale Anticoruptie. Totodata, avocatul Dancu il informeaza pe Procurorul General al SUA, Eric H. Holder. Jr, ca sustinerile DNA potrivit carora Nicusor Constantinescu ar fi fugit din tara, in acest fel justificandu-se emiterea mandatului international sub pretextul ca acesta nu ar fi bolnav si ca se sustrage procedurilor judiciare care il vizeaza, sunt total nereale. In acest sens, sta dovada acordul procurorului de caz al DNA, Ana Dana, care, in baza unui raport medical amanuntit emis de autoritatile romane, si-a dat acordul expres pentru ca Nicusor Constantinescu sa se deplaseze in SUA pentru a fi supus investigatiilor medicale si apoi operatiei chirurgicale.

Prezentam in continuare, in integralitate, memoriul transmis de avocatul Catalin Dancu Procurorului General al Statelor Unite ale Americii Eric H. Holder. Jr.:

Excelenta,

Va scriu in calitate de avocat ales al clientului meu Constantinescu Nicusor Daniel cetatean roman aflat in prezent pe teritoriul SUA la New York unde se afla sub tratament fiind diagnosticat cu boala de cancer la prostata in cea mai grava faza, operat in prezent, in recuperare, supus unui tratament extrem de sever pentru refacerea sa post operatorie sub atenta indrumare a mai multor medici americani.

Clientul meu la data parasirii tarii cu acordul expres al procurorului de caz face obiectul unei anchete – investigatii penale intr-un dosar a carui termen pe fondul sau nu a fost inca stabilit fiind acuzat de presupunse fapte de coruptie in calitatea sa Presedinte al Consiliului Judetean Constanta – membru PSD aflat la al treilea mandat in aceasta calitate publica.

Impotriva domniei sale cu toate ca a avut permisiunea legala de a parasi teritoriul Romaniei in vederea operatiei sale in Statele Unite si a efectuarii intregului tratament post operator, a fost declansata o intreaga procedura de aceeasi institutie DNA Structura Centrala pentru a fi arestat in baza unui mandat international pe motiv ca acesta ar fi fugit din Romania, ca in realitate nu ar fi bolnav si ca s-ar sustrage efectiv procedurilor judiciare aflate in derulare impotriva sa.

Acest memoriu pe care vi-l transmit (cred ca este primul pe care il primiti din Romania) este menit a va clarifica cu probe asupra faptului ca in aceasta cauza sistemul judiciar din Romania in ansamblul sau este imperfect; jusititia prin institutiile sale nu garanteaza realizarea unui proces echitabil, transparent, independent si impartial incalcandu-se in mod real prezumtia de nevinovatie a clientului meu.

Intrucat la data cand va scriu impotriva clientului meu a fost emis un mandat international de urmarire si arestare cu consecinta aducerii sale in tara, va solicit respectuos ca in analiza memoriului si a documentelor anexa sa nu dati curs solicitarii autoritatilor romane de a pune in aplicare pe teritoriul SUA acest mandat si de a refuza executarea mandatului ca urmare a incalcarii legii pentru urmatoarele aspecte:

Domnul Nicusor Constantinescu in baza unui raport medical amanuntit emis de autoritatile Romane si pus la dispozitia procurorilor DNA a concluzionat ca acesta sufera de o boala grava ce nu poate fi tratata cu conditii de reusita in tara neexistand nici echipamente medicale care sa ii salveze viata. De aceea s-a recomandat ca acesta sa urmeze o procedura medicala completa pe teritoriul SUA. Procurorul de caz de la acea data a aprobat aceasta deplasare, lucru care s-a si intamplat, dupa efectuarea operatiei aparand o serie de complicatii medicale, dovedite de medicii americani, ce a impus amanarea inceperii procedurilor post-operatorii, sens in care au fost transmise instantelor judecatoresti din Romania documentele medicale care sa ateste aceasta situatie.

Cu toate acestea, fara nici un suport probator, o serie de judecatori in mod speculativ si total neprofesional au negat autenticitatea documentelor medicale trimise din SUA. In atare situatie am luat decizia ca toate documentele emise de medicii americani sa fie certificate in conformitate cu Conventia de la Haga si supralegalizate prin apostilare astfel incat orice alte interpretari sa fie inlaturate.

In acest sens au fost aduse la cunostinta judecatorilor romani toate documentele medicale emise in care medicii confirma starea grava de sanatate, confirma tratamentele medicale ce urmeaza a fi efectuate si confirma ca domnul Nicusor Constantinescu nu poate fi transportat si adus in Romania in aceasta faza a starii sale de sanatate.

Curtea de Apel Bucuresti a decis in lumina acestor documente autentificate anularea unui prim mandat de arestare cerut de DNA, a ridicat interdictiile total impuse prin institutia controlului judiciar instituit la un moment dat permitandu-i sa ramana la tratament pe teritoriul SUA. Cu toate acestea, ulterior unor noi cereri DNA ne-am pomenit cu situatia in care alt judecator sa conteste fara nici un fundament legal legalitatea autentificarilor, probitatea profesionala a medicilor americani, sa conteste propriile decizii ale colegilor judecatori romani, sa critice si sa comenteze fara a avea o pregatire de specialitate rezultatele medicale, diagnosticele pe care acestea le-au stabilit concluzionand nici mai mult nici mai putin ca toate inscrisurile parvenite din SUA sunt mincinoase.

O asemenea contradictie intre judecatorii romani fie ca vorbim de cei de la Tribunalul Bucuresti fie ca vorbim de cei de la Curtea de Apel Bucuresti este inadmisibila din perspectiva bunei functionari a actului de justitie in Romania, in pofida unor probe certe, unii judecatori romani subliniez unii judecatori romani pun in pericol independenta actului de justitie, duc in derizoriu efortul de munca a multor altor colegi judecatori, interpreteaza in mod eronat subiectiv si vadit partinitor actele din dosar asigurand o maniera de analiza a cauzei incompatibila cu statutul unui judecator independent si impartial.

S-a ajuns aici pentru ce aceleasi probe sunt reevaluate in mod diferit de judecatori diferiti lucru care mi se pare fara precedent si total neproductiv pentru aflarea adevarului in acest dosar.

Memoriul nu este nici pe departe un motiv de pledoarie pentru vinovatia sau nevinovatia clientului meu, el este un semnal de alarma pentru ca dumneavoastra sa intelegeti ca procedurile privind cererea de extradare a domnului Nicusor Constantinescu sunt grav incalcate intrucat sunt obtinute pe fondul unei judecari gresite, mandatul de arestare fiind emis in motivarea unui judecator ce sfideaza actele de autoritate emise de catre SUA, incalca tratatul de cooperare in materie penala dintre SUA si Romania, sfideaza principii fundamentale de drept toate acestea intr-o “binecuvantata” actiune coordonata de la nivelul conducerii centrale ale DNA.

De aceea, va solicit respectuos sa evaluati in raport de cele prezentate si de toate documentele trimise dumneavoastra (anexa la prezentul memoriu) rugandu-va sa apreciati asupra luarii unei decizii de respingere a cererii autoritatilor romane in aplicarea oricarui mandat de arestare si extradare a clientului meu din Statele Unite.

In final sunt ferm convins ca respectarea legii si aplicarea ei corecta de catre instantele din Romania investite cu solutionarea pe fond a cauzei vor sti sa gestioneze buna-desfasurare a actului de justitie dovedind in final ca in spatele oricaror incercari procedurale gresit folosite de unii, statul de drept in Romania functioneaza si actul de jusititie si adevarul in final nu sunt alterate sau afectate in nici un fel”.

 

Comentarii

# Hector date 7 September 2014 13:13 +14

Bravo Maestre. Daca ar fi mai multi ca tine in avocatura s-ar limita accesele de putere ale unor magistrati. Tine-o tot asa!

# preda date 7 September 2014 19:48 -7

Când o să vadă domnul procuror al SUA asemenea sesizare de la o asemenea creatură...o să multiplice hârtia și o să o pună la toaletă...pentru nevoi

# I.J.Haiducu date 8 September 2014 11:16 +7

Preda,in afara de a jigniri mai stii si altceva?...,de exemplu ce inseamna sistem de justitie?,cum se realizeaza?, prin ce se realizeaza?,cum se administreaza si in folosul cui?.Pune tata mna pe carte si dupa aceia poti sa pledezi...

# Razor date 8 September 2014 12:03 -6

Cand e vorba de justitie pt nicusor constantinescu as indrazni sa spun ca acest levigat(zeama de gunoi) a renuntat demult la drepturile sale prin abuzurile facute in Constanta si nu numai...asa ca, mai Haiducule, sper ca nea procurorul american sa faca exact ce zice nea Preda cu memoriul avocatului...Sper ca, in cel mai scurt timp, cu abuzuri in justitie sau fara, sa intre la bulau si raducu mazare, o alta putreziciune a Romaniei de dupa '89 !

# Salvamar date 8 September 2014 18:04 +4

Afirmatiile tale sunt jignitoare la adresa electoratului, care in majoritate, i-au ales pe cei doi. Propaganda lulisto-basista este un gunoi bine platit sau e sarcina de serviciu?

# un oarecare date 9 September 2014 05:56 +4


Citeza pe preda
Când o să vadă domnul procuror al SUA asemenea sesizare de la o asemenea creatură...o să multiplice hârtia și o să o pună la toaletă...pentru nevoi
Imbecilule, mai traiesti? Bolnavul ala, "baron" de Constanta, pana la proba contrarie este nevinovat! Ca acea militie politica inregimentata sub sigla "DNA", incalca Constitutia Romaniei este foarte evident... Ce fac institutiile de control, recte ministrul justitiei, procurorul general al Republicii? Tac!

# clantaii in schimb .... date 8 September 2014 09:05 0

mananca rahat la unison iar asta nu e un pericol !  :roll:

# mircea date 7 September 2014 13:51 -5

deja presimt ca memoriul lui Dancu va fi analizat cu ardoare in procuratura SUA si va produce un cutremur la nivel mondial , romania fiind exclusa din NATO din cauza persecutiei lui Bran, colegului lui Stan de la primaria Constantei. 

# remember date 7 September 2014 15:03 +11


Citeza pe mircea
deja presimt ca memoriul lui Dancu va fi analizat cu ardoare in procuratura SUA si va produce un cutremur la nivel mondial , romania fiind exclusa din NATO din cauza persecutiei lui Bran, colegului lui Stan de la primaria Constantei. 
Esti prost ziua ca noaptea cand dormi!! :zzz :zzz N-ai inteles nimic!!Pic cu pic se face marea.Pentru un avocat nu conteaza ca apara un infractor si el stie acest lucru, conteaza ca judecatorii sa respecte legile si sa porneasca judecata de la "prezumtia de nevinovatie".Si mai conteaza faptul ca lumea trebuie sa stie ca cei mai multi dintre cei ce ne judeca astazi sunt niste otrepe securiste, promovate pe criterii securistice iar datorita lor, "statul de drept" s-a transformat intr-un "stat de drepti" de sorginte bassecurista!!!Asta doreste omul sa stie si americanii, cei ce ne-au adus pe cap ciuma bassecurista,"statul de drtepti" iar ca schimb "echitabil" ne-au spoliat si de ultimii banuti cu ajutorul CIA si FMI. :roll:

# ADEVARUL date 8 September 2014 10:30 +4

NU SUNT TOȚI BĂSIȘTI,MĂI GUNOIAȘULE DE MIRCEA,S.U.A. SE POATE BAZA PE UN SISTEM DE JUSTIȚIE AUTENTIC,ÎN CARE DACĂ ÎȚI MOARE UN OM ÎN INSTANȚĂ MORI ȘI TU,CA MAGISTRAT ȘI PERSOANĂ FIZICĂ,ESTI MARE GUNOI MĂ MIRCEA.

# Iti faci iluzii date 9 September 2014 19:12 0

Lucrez in sistemul de justitie American de mai bine de 10 ani. Am lucrat si in cel romanesc. Cred ca ai o viziune idealizata a sistemului de justitie de aici. Aici daca cineva moare in instanta familia da statul in judecata si primeste despagubiri. Magistratul isi vede de treaba lui, iar despagubirile sunt platite tot din buzunarul contribuabilului. In procesele penale sunt aici erori judiciare pe banda rulanta din cauza sistemului cu jurati care condamna, de cele mai multe ori, nu pe baza probelor administrate, ci pe baza spectacolului facut de avocat in instanta. In sistemul asta decizia se bazeaza pe prestatia de showman a avocatului. Adevarul are foarte putina importanta in ecuatie.

# cozmin date 7 September 2014 14:10 -26

Iar siteul asta protejeaza infractorii?

# Gabi date 7 September 2014 15:13 +22

Nu desteptu` lu` mama. Protejeaza ideea de proces echitabil. Ca poate intr-o zi ai si tu nevoie si o sa te trezesti ca ti se incalca drepturile si vei vedea ca in  afara de presa nu prea te mai baga nimeni in seama, indiferent de cata dreptate ai.  :zzz

# remember date 9 September 2014 13:18 +3


Citeza pe Gabi
Nu desteptu` lu` mama. Protejeaza ideea de proces echitabil. Ca poate intr-o zi ai si tu nevoie si o sa te trezesti ca ti se incalca drepturile si vei vedea ca in  afara de presa nu prea te mai baga nimeni in seama, indiferent de cata dreptate ai.  :zzz
Intr-un stat de drept si democratic si infractorii au dreptul la opinie!Tu in ce tara te complaci sa traiesti,sau in ce tara ai dori sa traiesti???In dictatura basssului??? :lol: :lol: :lol:

# remember date 9 September 2014 13:21 0

Ultima intrebare este adresata lui COZMIN. 8) 8) 8) 8) :lol: :lol:

# mircea date 7 September 2014 17:16 -9

NOOAAA ti se pare :)) martirizarea lui Hrebe si Nicusor de zilele astea sunt doar niste coincidente.  Pazea ca trebuie sa apara si o scrisorica de la detinut Dan Voiculescu, in care zice ceva dar n am citit ce . 

# Salvamar date 8 September 2014 18:06 +2

Dupa cum postezi si expresiile folosite incepi sa semeni cu FRATELE lui Mircea....traienel.

# ASOCIAŢIA VICTIMELOR MAGISTRAŢILOR NU SE LASĂ! date 7 September 2014 15:10 -1

Asociaţia Victimelor Magistraţilor din România (A.V.M.R.), căreia i s-a refuzat în mod abuziv înfiinţarea ca persoană juridică de către judecătorii Cărpiniş Petre-Dănuţ de la J.S.4 Buc. şi Mateescu Andreea, Mărăşoiu Nicoleta şi Stanciu Melania de la T.B., are soluţionarea cererii de revizuire, după câştigarea procesului la CEDO (Strasbourg), în 12.09.2014 la Jud. Sect. 4 Buc., C.sp.PJ, cam.312, ora 10,30, dosar nr.22389/4/2014. Preşedinte A.V.M.R, Neagu Rodica, tel.0213368837.

# nu te lasa! date 8 September 2014 14:10 -1

Ori nu ereai matali cu accidentu? Niscai rudote oare ca este?  <img src=ops:' />m :z ;-)

# Puie Monta date 7 September 2014 20:24 0

Avocatul lui Porcusor Constantinescu are dreptate, a fost mare debandada pina l-au bagat pe Varan la brutarie, acum treaba merge unsa si toti escrocii isi pregatesc valiza pentru Rahova. Bravo Justitiei.

# remember date 7 September 2014 20:38 +3


Citeza pe Puie Monta
Avocatul lui Porcusor Constantinescu are dreptate, a fost mare debandada pina l-au bagat pe Varan la brutarie, acum treaba merge unsa si toti escrocii isi pregatesc valiza pentru Rahova. Bravo Justitiei.
Banuiesc ca printre excroci si banditi te-ai gandit si la Basecu,Elena Udrea,Iohanis nazistul,Videanu,Berceanu,Blejnar etc comp.???Sigur astora a inceput sa le tremure chilotii la greu si demersurile facute de avocat s-ar putea sa le prinda si lor bine, in sensul in care in loc sa se aleaga cu dosare cu NUP s-ar putea alege cu puscarie pe viata.Nu??? :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P

# Puie Monta date 7 September 2014 22:22 -2

Tu esti probabil raspundacul principal (adevarul , remember, etc) si daca iti imaginezi ca emoticoanele confera mesajelor oarece credibilitate, te inseli , efectul e tocmai invers. Urmatorii escroci la care faceam referire sint: Ponta, Dragnea, Duicu, Mazare, Stancu, Oprisan, Badea Gidea, Ciuvica, Alexandrescu, Cameluta si multi altii. Bravo Justitiei Romane ca ne mai scapa de javre.

# Salvamar date 8 September 2014 18:09 +1

javrele cu ochelari de calca tine, cred ca toti sunt javre. te inseli...

# TITULESCU date 7 September 2014 20:57 +8

PROCES ECHITABIL? Pai parca s.u.a o chema la masuta de ziua americii pe judecatoarea Bogdan care judeca echitabil. 50.000 PAGINI STUDIATE IN 2 ORE,RESPINGE TOATE CERERILE,CONDAMNA FARA NUMAR 10,8 ,6 ANI DE CE ATATA SI NU MAI PUTIN CINE STIE SI S.U.A. CONSIDERA ASA CEVA PROCES ECHITABIL.

# varus date 8 September 2014 08:02 -6

[quote name="TITULESCU"]PROCES ECHITABIL? Pai parca s.u.a o chema la masuta de ziua americii pe judecatoarea Bogdan care judeca echitabil. 50.000 PAGINI STUDIATE IN 2 ORE,RESPINGE TOATE CERERILE,CONDAMNA FARA NUMAR 10,8 ,6 ANI DE CE ATATA SI NU MAI PUTIN CINE STIE SI S.U.A. CONSIDERA ASA CEVA PROCES ECHITABIL.[/quote] ai numarat tu 50.000 de pagini? ai vazut macar dosarul fizic? ai fost in sala? dar de aia care l-au condamnat pe voiculescu la 5 ani de inchisoare nu zici nimic? sau toti judecatorii si procurorii din romania sunt ai lui basescu?

# TITULESCU date 8 September 2014 14:00 +4

PENTRU VARUS : EU NU AM PSIHOZA ASTA CU BASESCU SAU ANTIBASESCU IAR DACA TRAIAN BASESCU AR AVEA PARTE DE UN PROCES CA AL LUI VOICULESCU LA FEL AS SCRIE, PE MINE MA DERANJEAZA FAPTUL CA LEGEA A AJUNS UN BASM,CA UNI JUDECATORI FAC CE VOR ,SFIDEAZA LEGEA PE FATA SI NU PATESC NIMIC BA DIN CONTRA CHIAR SUNT PROMOVATI SI ASTRA IN TIMP CE INCALCA IN MOD APROAPE INFRACTIONAL LEGEA,SA-TI DAU DOUA EXEMPLE: O FETITA DATA LA MAMA CARE O POSTEAZA IN PIELEA GOALA PE INTERNET SI PRIMESTE LIKE-URI DE LA ITALIENI SI JUDECATORII CARE AU AVUT LA DOSAR ACESTE PROBE AU DAT-O LA MAMA SI FETITA A AJUNS DE PRIVESTE ORE IN SIR IN TAVAN SI INAINTE ERA UN COPIL FERICIT SI AL DOILEA EXEMPLU UN CETATEAN CARE E CONDAMNAT PENTRU O FAPTA PENTRU CARE NU E TRIMIS IN JUDECATA SE ANULEAZA MANDATUL PANA LA EMITEREA UNUIA NOU STA IN INCHISOARE FARA MANDAT SI CAND CETATEANUL CERE DAUNE ANULEAZA CEREREA DE CHEMARE IN JUDECATA PE MTIV CA NU E PREZENTATA STAREA DE FAPT CARE E PE 3 PAGINI DESCRISA.MAI E CEVA DE ADAUGAT?

# Valeriu Mangu date 7 September 2014 23:25 -9

Articolul "Suspendarea din functie a Presedintelui Romaniei - cadou facut dlui Dan Voiculescu de ziua sa de nastere din partea dlui Calin-Constantin-Anton Popescu-Tariceanu?" (I) - (IX), pe: http://ascunzisuri-constitutionale.eu

# Titus Steel date 8 September 2014 01:44 -7

o sa o ia in gura din nou PSD-ul.....da de data asta mai tare decat in celelalte 2 dati;)

# vikkktor date 8 September 2014 03:35 +4

Fluierat in vant...americanii se uita ca daca ar putea, ar instaura un regim mult mai aspru decat comunismul inclusiv la ei...din fericire la ei mai sunt niste organisme nonguvernamentale care mai pun din cand in cand frana la excesele dictatoriale...dar, sa nu uitam politica externa a americanului...nu da doi bani pe drepturile omului si sprijina pe cei care ii servesc interesele, indiferent de cum se comporta astia cu ,,supusii,,...sa nu uitam ca Luluta a fost decorata mai ieri de catre ei, ceea ce e un semnal mai mult decat clar... sa nu uitam cand in anii 90 au repatriat un chinez care a ajuns in US legat de roata avionului...unde sunt drepturile omului in conceptul americanului???...la Hollywood si nici acolo...

# tamaianu@yahoo.com date 8 September 2014 03:46 +4

Pot sa pun pariu ca daca maine ajunge rusul la Bucuresti, americanul nu misca un deget...sa nu uitam pe vremea lui Constantinescu cand ucrainienii ne amenintau cu canalul Bastroe si la intrebarea daca vor interveni in cazul in care suntem atacati de catre ei, americanul a spus ca astea ,,sunt treburile noastre interne,,...bineanteles ca e mai bine sub american decat sub rus, dar, sa nu uitam ce spuneau nemtoaicele in 44...mai bine cu un rus pe tine, decat cu un american deasupra...asta vis-a-vis de violurile rusilor in comparatie cu bombardamentele americanilor...suntem apa de ploaie atat in ochii rusului cat si in cei ai americanilor, precum si in ochii majoritatii europene...avem si am avut o politica externa de obedienta maxima, incepand de la turci continuand cu rusii si terminand cu americanii...ne iluzionam ca o sa ne scape NATO daca vom fi tinta unui atac, dar, nu ne intra in cap ca este clar ca nu stim sa ne jucam cartea, oferim tot ce ni se cere, fara plata..free...

# vikkktor date 8 September 2014 03:49 +4

Un evreu se duce la tatal sau si ii spune ca vrea sa se insoare cu Rodica...Evreul tata intreba pe evreul fiu, ,,o f..i?,, ...,,Da,, raspunde evreul fiu...,, ,, Atunci de ce o mai iei de nevasta?,, intreaba evreul tata?,,...

# Diaconu date 8 September 2014 14:53 0

Vedeţi că mai nou de la Olt I. Dicu ce nu a primit nota de trecere la promovare vrea tot aşa să ajungă la Inalta Curte.

# roul date 8 September 2014 16:39 +2

Stimați adormiți sau care priviți cu un ochi(ca băsescu ) Nu vă mai dați cu părerea dacă nu aveți habar de justiție: nu este ca la fotbal unde toată lumea se pricepe. Prezumția de nevinovăție, aflarea adevărului ( cel real nu cel juridic ), administarea de probe,coroborarea lor, etc. este o întreagă ȘTIINȚĂ , nu ordin ca pe vapor. Nici pe vremea de vîrf a comuniștilor nu se condamna la ordin priin procese-paravan. Un judecător s-a și pronunțat în plină ședință publică, pentru a se scuza de sentința ce o va da că ÎN ROMÂNIA CONDUCE DNA-ul = VREMEA ANA PAUKER .

# crustaceu date 8 September 2014 20:14 +1

se duce dancu sa spuna in SUA ce jaf a facut la opera romana pe bani grei? ce onorarii imense fara sa scrie doua fraze, e dispus acest ......... sa imi dea onotrariile pe care le-a luat el pe munca mea? Si cate tepe o mai fi dat !

# ana date 9 September 2014 11:12 +1

Felicitari domnule avocat Dancu !!!!!!!!!!!!!!!! Sunteti un mare maestu si in acelasi timp OM cu suflet si de o mare valoare. Din pacate prea putini am mai ramas ca dvs.

# crustaceu date 9 September 2014 12:48 -2

pentru ana- daca l-ati cunoaste pe acest dancu cu adevarat v-ar fi foarte rusine sa spuneti ca e un mare maestru si ca e un om ok. cred ca ar trebui sa incepeti a va prezenta la intrarea oerei nationale bucuresti si sa intrebati pe orice angajat care lucreaza acolo. Apoi, o sa va schimbati aceasta atitutdine,

# crustaceu date 9 September 2014 12:52 -2

si ca sa nu va lasati pe mana angajatilor, care il blesteama care cum pe acest maestru, cititi cu atentie raportul curtii de conturi, unde maestrul e mentionat din plin. si cate contracte fara procedura de achizitii o mai avea, si cate nenorociri o mai fi facut si pe la altii cum a facut la opera!

# David S. date 12 September 2014 20:20 0

Pt. cei ce au pareri negative fata de acest site, le propun sa  nu mai intre, dar vreau sa le spun ca traficul acestuia este de 8000 visite pe zi adica 240 mii pe luna si aproximativ 3 mil pe an.  Asta trebuie sa va spuna ceva. Numai acest articol a adus 4.000 de persoane...separat. Daca cei ce intra aici nu sunt in acord cu articolele scrise,  normal este sa nu mai vina a doua oara. Daca esti masochist e altceva...Deci eu consider ca suntem 3.000.000 care sustinem acest site si ii felicit pe cei ce muncesc aici !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.07.2024 – Judecatoarea la care a picat gruparea Coldea

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva