27 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SANCTIUNI PENTRU UMILIREA ROMANIEI - Europarlamentarul PNTCD Cristian Terhes: „Austria trebuie sanctionata exemplar pentru a da de gandit oricarei tari care va mai indrazni sa nedreptateasca Romania... Orice cumparati de la o firma cu capital austriac, contribuiti direct la cresterea puterii economice a unei tari care vrea sa opreasca dezvoltarea Romaniei si sa-i tina pe romani saraci”

Scris de: L.J. | pdf | print

10 December 2022 19:24
Vizualizari: 2337

Europarlamentarul PNTCD Cristian Terhes (foto dreapta) reactioneaza dupa ce Austria a blocat aderarea Romaniei in spatiul Schengen. Potrivit acestuia, Austria trebuie sanctionata "exemplar” pentru a da de gandit oricarei tari care va mai indrazni sa nedreptateasca Romania.
Terhes afirma intr-o postare pe Facebook ca 7% din PIB-ul Austriei vine din Romania, si cere boicotarea firmelor cu capital austriac, dar si a produselor facute in Austria.


Iata postarea facuta pe Facebook de Cristian Terhes:


"Austria trebuie sanctionata exemplar pentru a da de gandit oricarei tari care va mai indrazni sa nedreptateasca Romania!
O serie de politicieni, jurnalisti si alti formatori de opinii recomanda ca romanii sa nu boicoteze firmele austriece din Romania pentru ca da prost, ca le afectam afacerile, ca au de suferit cei care lucreaza acolo si alte asemenea pretexte.
Oameni buni, 7% din PIB-ul Austriei vine din Romania, arata o serie de rapoarte economice.
Prin urmare, prin ORICE cumparati de la o firma cu capital austriac, contribuiti direct la cresterea puterii economice a unei tari care vrea sa opreasca dezvoltarea Romaniei si sa-i tina pe romani saraci.
Ce a facut Austria este o agresiune la adresa Romaniei, prin urmare reactia Romaniei si a romanilor trebuie sa fie pe masura.
Sclavii si tradatorii de la PNL si PSD nu vor avea curaj sa reactioneze impotriva Austriei. Noi, insa, toti romanii, trebuie sa reactionam!
E irelevant cine e in spatele actiunii Austriei de a bloca accesul Romaniei in spatiul Schengen.
Se sta prea mult si se speculeaza pe ipoteze teoretice, in loc sa se analizeze faptele: Austria a votat impotriva accederii Romaniei in spatiul Schengen pe argumente vadit mincinoase. Prin urmare, actiunea Austriei a fost una ostila, complet nefondata, de evidenta rea credinta, care trebuie sanctionata exemplar.
Austria trebuie data exemplu si facuta sa plateasca cu varf si indesat, astfel incat data viitoare o alta tara sa se gandeasca de doua ori daca vrea sa fie sageata unor interpusi sau sa nedreptateasca Romania pentru a obtine puncte electorale in batalia politica interna.
Asadar, oameni buni, BOICOTATI TOATE firmele cu capital austriac si produsele facute in Austria. Daca aveti conturi bancare la BCR sau Raiffeisen Bank, transferati-le la Banca Transilvania sau la CEC.
Voi explica in postarile urmatoare pasi concreti pentru a boicota Austria.
Iar pe cei care-i mai auziti pe la TV sau pe internet ca plang de mila austriecilor, sa stiti ca nu plang de mila noastra. In fata unei agresiuni, oricine are dreptul la autoaparare!
Romane,
Acum ori niciodata, croieste-ti alta soarte,
La care sa se-nchine si cruzii tai dusmani!”.


 

Comentarii

# Mantu date 11 December 2022 12:15 +433

Tot oamenii de rând sa sufere? Ce câștig are omul simplu când i se cere sa contribuie la o idee proasta a unui om politic? Nu ar trebui sa vedem întâi demisiile politicienilor care au anunțat intrarea in Schengen încă de acum 3 luni? Apoi sa vedem ca sancțiunile vin in primul rând de la Statul Roman- de exemplu un act normativ care sa interzică exportul de lemn sau un demers pentru verificarea clauzelor contractului de privatizare cu PETROM? Sau un vot negativ in Parlamentul European? Orice acțiune care sa demonstreze ca parlamentarii și europarlamentarii noștri sunt ROMANI?

# Lita date 11 December 2022 12:54 +2

Austria nazismului medical (legea "vaccinarii" obligatorii este inca in vigoare) = Austro-Ungaria = vasalii Germaniei si prietenii lui Putin.

# nae girimea date 11 December 2022 17:26 +1

Stimate domn , SUA care cica ne-a luat sa ne apere, doar mulge vaca , dar nu o hraneste . Tineti minte fabula cu magarul furat ? Ii era indiferent cine ii e stapan , el oricum primea mancare putina si bataie si sarcini multe. Succesul expansiunilor araba (sec VII) si turca (sec XIV) s-a datorat primirii noilor veniti ca salvatori in fata exploatatorilor . Exact asa va pati si SUA

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.03.2023 – Predoiu aduce magistratii la disperare

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva