17 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SAPTAMANA SI PENSIONARILE – CSM a aprobat iesirea la pensie a unui alt lot de magistrati. 7 judecatori si 9 procurori au fost eliberati din functie. Vedeti cine sunt cei 16 magistrati care au fost eliberati din functie, instantele si parchetele in care acestia activau (Lista)

Scris de: G.T. | pdf | print

25 February 2022 12:50
Vizualizari: 7346

Cum ne-am obsinuit deja, aproape fiecare sedinta a Consiliului Superior al Magistraturii, fie ca vorbim de Sectia pentru judecatori sau Sectia pentru procurori aduce cu sine un nou lot de magistrati iesiti la pensie. Asa s-a intamplat si in aceasta saptamana.


 

Sectia pentru judecatori a CSM condusa de Bogdan Mateescu (foto dreapta) a dispus joi, 24 februarie 2022, eliberarea din functie prin pensionare a sapte judecatori. Este vorba despre magistrati de la curti de apel si tribunale.

De asemenea, in sedinta de marti, 21 februarie 2022, Sectia pentru procurori a CSM condusa de Nicolae Solomon (foto stanga) a aprobat iesirea la pensie pentru noua procurori. Sunt procurori care activau inclusiv la PICCJ si DIICOT.


Iata minuta Sectiei pentru judecatori a CSM din 24 februarie 2022:


“Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerilor privind: (unanimitate)

1. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei ILIES IOANA-CLAUDIA, judecator la Curtea de Apel Cluj.

2. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei COSMA ADINA, judecator la Curtea de Apel Bucuresti.

3. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei ECATERINA-MARIANA MIREA, judecator la Tribunalul Bucuresti, in prezent inspector la Inspectia Judiciara.

4. Eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului ROGOVEANU ION, judecator cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Hunedoara.

5. Eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 04.04.2022, a doamnei judecator CONTA MIHAELA-AURELIA, presedinte al Tribunalului Hunedoara.

6. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei DIACONARU IULIA, judecator la Tribunalul Iasi.

7. Eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei FESAN PAULA-CRISTINA, judecator la Tribunalul Bacau”.


Iata minuta Sectiei pentru procurori a CSM din 21 februarie 2022:


“1.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.03.2022, a domnului LEAU SORIN, procuror in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul teritorial Galati. (unanimitate)

2.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.03.2022, a doamnei TANASOIU ANCA, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. (unanimitate)

3.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului ARSENE CATALIN SORIN ION, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Arges. (unanimitate)

4.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.03.2022, a domnului PORUMB VASILE VIOREL, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani, delegat in functia de prim procuror adjunct la aceasta unitate de parchet, avand gradul profesional corespunzator Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. (unanimitate)

5.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.03.2022, a doamnei CISMASU SIMONA, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sinaia, avand gradul profesional corespunzator parchetului de pe langa tribunal. (unanimitate)

6.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.03.2022, a doamnei CONDEI ELENA, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sinaia, avand gradul profesional corespunzator parchetului de pe langa tribunal. (unanimitate)

7.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.03.2022, a doamnei BABUTAU FLORICA, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Arad. (unanimitate)

8.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 15.03.2022, a doamnei BLENDEA OANA, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, avand gradul profesional corespunzator Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. (unanimitate)

9.Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.03.2022, a domnului TOROIMAN ALEN, procuror in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul teritorial Brasov. (unanimitate)”.

Comentarii

# Ghro date 26 February 2022 00:02 +2

Iesiti acuma la pensie, ca la anu' nu se stie daca mai au din ce sa le plateasca si nici aia de la Constipationala nu o sa le mai poata salva. Ce n-am inteles eu, de ce e anti-constitutional sa se dea o noua lege care sa reglementeze pensiile magistratilor pe viitor, gen din 2023... sa ghicesc, pentru ca e discriminatoriu pentru ca aia pensionati inainte o sa continue sa primeasca pensiile alea nesimtite.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 16.06.2024 – Inca un client al retelei Coldea-Dumbrava

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva