24 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SCANDALOS – Avocata Laura Vicol a trebuit sa dea explicatii la TMB, dupa ce seful UNBR Gheorghe Florea a livrat instantei comunicatul de presa al DNA prin care aceasta a fost trimisa in judecata. Judecatoarea Lavinia Circiumaru a intrebat-o pe Laura Vicol daca mai are dreptul sa profeseze si daca nu cumva este suspendata din profesie, fiind inculpata. Atentie, Laura Vicol nu a fost suspendata din profesie, nu este condamnata si se bucura de prezumtia de nevinovatie (Documente)

Scris de: Elena DUMITRACHE - George TARATA | pdf | print

21 April 2017 16:38
Vizualizari: 22474

Incident scandalos la Tribunalul Bucuresti. Avocata Laura Vicol a fost nevoita sa se justifice in fata instantei si sa explice ca nu este suspendata din Baroul Bucuresti ca urmare a trimiterii sale in judecata de catre Directia Nationala Anticoruptie intr-o facatura de dosar. Scadalosul incident s-a petrecut joi, 20 aprilie 2017, in timpul judecarii unui dosar in care avocata Laura Vicol este reprezentantul legal al unei parti. Judecatoarea Mihaela Lavinia Circiumaru de la Sectia I penala a Tribunalului Bucuresti, desemnata sa judece cauza penala, a intrebat-o la inceputul sedintei de judecata pe avocata Vicol daca poate profesa, data fiind ca este inculpata ca urmare a trimiterii sale in judecata de catre procurorii DNA. Intrebarea magistratului a avut la baza o adresa pe care presedintele Uniunii Nationale a Barourilor din Romania avocatul Gheorghe Florea (foto 1) a transmis-o instantei, adresa insotita, atentie, de comunicatul de presa al DNA din aprilie 2016, prin care a fost anuntata trimiterea in judecata a avocatei Laura Vicol, alaturi de Niculae Learciu.


Dupa cum se poate concluziona din adresa pe care o publicam in continutul articolului (facsimil 1), anterior termenului de judecata din 20 aprilie 2017, Tribunalul Bucuresti a solicitat UNBR sa precizeze daca Niculae Learciu figureaza in tabloul avocatilor dintr-un barou component al Uniunii, dat fiind ca acesta asista in calitate de avocat o parte din dosar. Ca urmare a acestei solicitari, UNBR prin semnatura presedintelui Gheorghe Florea a transmis Tribunalului o adresa care arata ca Niculae Learciu este inscris in registrul Ilustrului Colegiu al Avocatilor din Madrid, dar nu figureaza in tabloul avocatilor straini al vreunui barou component al UNBR. In finalul adresei, UNBR precizeza ca Niculae Learciu "poate sa desfasoare activitati profesionale, care pot fi exercitate ocazional, sub forma de prestari servicii”, “daca face dovada titlul profesional de avocat din statul de origine”.


Stupoare insa, alaturat acestei adrese, fara a avea vreo relevanta sau vreo legatura cu solicitarea instantei, care nu a cerut informatii despre situatia avocatei Laura Vicol (foto 2), presedintele Gheorghe Florea a transmis la TMB si o copie a comunicatului de presa al DNA din data de 4 aprilie 2016 (facsimil 2) prin care procurorii au dispus trimiterea in judecata a avocatei Laura Vicol si a lui Niculae Learciu. Aceasta a fost de altfel si motivul pentru care judecatoarea Circiumaru a intrebat-o pe Laura Vicol daca mai poate profesa in conditiile in care vede ca este inculpata.


Fata de aceasta situatie ne putem urmatoarele intrebari, la care avem speranta ca vom primi lamuriri chiar de la presedintele UNBR Gheorghe Florea, pe care Lumeajustitiei.ro l-a contactat in repetate randuri in cursul acestei zile, fara insa ca acesta sa ne raspunda.

De precizat ca ne-au raspuns insa alti avocati aflati in conducerea UNBR, care ne-au marturisit ca nu au cunostinta de acesta adresa si nici nu stiau de un astfel de demers, un demers pe care unii dintre ei l-au catalogat ca fiind nefiresc.

Astfel, avocatul Gheorghe Florea ar trebui sa clarifice:

-care a fost motivul pentru care a transmis instantei si comunicatul DNA care o vizeaza si pe avocata Laura Vicol?

-daca a luat in considerare deserviciul pe care l-a creat prin aceasta adresa unui coleg de breasla de-al sau, in speta avocata Laura Vicol?

-dat fiind ca dosarul avocatei Laura Vicol inca nu a fost finalizat, nu cumva se incalca prezumtia de nevinovatie, aceasta fiind obligata din cauza demersului intreprins de seful UNBR sa ofere explicatii pentru situatia in care se afla, cu riscul chiar de a-si pierde credibilitatea in fata clientilor?

-Cine raspunde pentru prejudiciul de imagine cauzat avocatei Laura Vicol ca urmare a situatiei create la Tribunalul Bucuresti?

Comentarii

# DODI date 21 April 2017 17:12 +22

Acest avocat, cu frica în sânge inculcată de aceeași măreață instituție condusă de o nulitate în materie de drept, cu suspiciuni de acoperit al binomului, vine să facă o mârlănie marca ciolanis și să împroaște cu noroi o colegă de breaslă. Vina nu este a .... strecurat pe culoarele acestei nobile profesii, ci a celorlalți avocați din barou care nu îl schimbă de la conducerea baroului. Așa că aruncând cu noroi în colegii cu o mai mare priză la public vrea să fie și el băgat în seamă că există. Altfel nu ar avea nici o șansă.

# Rusinea rusinilor UNBR /Baroul Bucuresti si Nica Dinu date 21 April 2017 17:47 +9

UNBR /Baroul Bucuresti mentin in avocatura pe Nica Dinu condamnat definitiv pentru coruptie judiciara. Acesta practica avocatura si in acelasi timp incaseaza si pensie de handicap, lucru interzis de art. 51 alin. 1 din legea nr. 72/2016 din 28 aprilie 2016 privind sistemul de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale ale avocaţilor. Prin sentinta penala nr. 1662 din 03.11.2010 pronuntata de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Sectia Penala in dosarul 11283/1/2007, definitiva prin decizia penala nr. 293 pronuntata la 09.05.2011 de către completul de nouă judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Dinu Nica fost condamnat la pedeapsa de 4 ani închisoare şi 2 ani interzicerea drepturilor prevăzute de art.64 lit.a teza a II-a, lit.b şi c C.p. pentru savarsirea infractiunii de luare de mita prev. de art. 254 alin.1 C.p. raportat la art.7 din Legea nr.78/2000.

# Floreo!! date 21 April 2017 17:58 +4

Floreo taica, poate vrei sa te exprimi "cunoscand ca face parte dintr-un barou legal infiintat..." Bai taica, prin instante mergi la intimidare. Nu cumva esti in conflict de interese cu avocateala ta? Adica si presedinte UNBR si avocat? Sa nu mai vorbesc de protocoalele incheiate pe genuchi cu instantele....Oare cum judecat jujii? Bai, lasati-ne! :-x

# SALAMBO date 22 April 2017 14:13 +1

Bota,mosule,las-o mai moale cu smecheriile voastre.Si mai citeste legea avocaturii (la care te tot referi) sa vezi cum sta chestia cu acest conflict de interese.Oare pe vremea ,,maretiei ,,tale cum erai?Nu erai presedinte si ,,avocat,,?Cred ca nu era nici o problema in acest sens:erai presedinte,dar nu avocat.

# avi date 22 April 2017 17:51 +4

Care lege a avocaturii, cea de desfiintare (3/48) sau cea de infiintare pe care a vazut-o doar Steve Wonder ?!

# @Salam BOO date 22 April 2017 20:55 0

Legea care v-a infiintat? :D :D :D

# Țiganul, când s-a văzut rege .... date 21 April 2017 20:32 +1

Cata ”initiativa” si ce ”spirit civic” ...?! De altfel, era de asteptat de la un frustrat care s-a remarcat doar prin faptul ca a carat servieta Maestrului Victor Anagnoste. Trist. In fine, acum 15-20 ani, acelasi om a intrat in conflict cu propria sa sotie pe motiv ca nu pot fi doi avocati in aceeasi familie si sa poarte si acelasi nume. Ce mai, un monument de moralitate ...

# GUY FAWKES date 21 April 2017 20:40 +4

1: art 13 din Legea 51 se aplica avocatilor straini care nu fac parte din spatiul comunitar; 2. art 110 din legea 51 arata ca: (1) În condiţiile prezentei secţiuni, avocaţii provenind din statele membre ale Uniunii Europene şi ale Spaţiului Economic European pot desfăşura în România activităţi profesionale care pot fi exercitate ocazional sub forma prestării de servicii. (2) Activitatea de prestare de servicii prevăzută la alin. (1) se exercită în România prin reprezentarea drepturilor şi intereselor legitime ale persoanelor fizice şi persoanelor juridice în justiţie sau în faţa autorităţilor publice, în condiţiile prevăzute pentru avocaţii stabiliţi în acest stat, fără a fi necesară înscrierea în barou.

# TITULESCU date 21 April 2017 20:49 +7

AVOCATURA E O PROFESIE DISTRSA SI DISTRUGEREA A VENIT ATAT DIN INTERIOR CAT SI DIN EXTERIOR. DIN EXTERIOR A VENIT DIN legi care au facut UN NIMIC DIN AVOCAT,atributii luate, cereri primite de instante intr-un hal fara de hal formulate de parti dupa ureche, TOT CE CONTA ERA SA NU FIE FORMULATE DE AVOCAT.Judecatorii care jignesc avocati si nimeni nu ii sanctioneaza BA MAI MULT SI MAI GRAV CONDUCEREA AVOCATURII INTR-O ASEMENEA SITUATIE PUPA-N ... JUDECATORII SI ISI JIGNESC GROSOLAN SI BADARANESTE COLEGII .DIN interior CONDUCEREA AVOCATURII PRES IN FATA JUDECATORILOR ,GROSOLANII SI MITOCANII LA ADRESA COLEGILOR AVOCATI,TEHNICI SECURISTE ORDINARE DE INTIMIDARE ,MIZERIE. SA VA DAU UN EXEMPLU DE MIZERIE ordinara din avocatura IN 20 de ani de avocatura n-am vazut NICIODATA DAR NICIODATA O FLORE DATA DE 8 MARTIE FEMEILOR DIN AVOCATURA dar AM VAZUT in fiecare an un trepadus AL BAROULUI CU BRATUL PLIN DE PLORI CA SA DEA DIN PARTEA BAROULUI O FLOARE LA JUDECATOARE SI GREFIERE . CATA SLUGARNICIE

# Muppets Show Time date 22 April 2017 05:54 +3

Daaaaa...bre cumetre florea de cumetrie mojiceasca...vr'un dosar mai ca lumea ai matale sau doar demagogie tip CC al PCR? Ca de infiintat v'a infiintat nitzu panaritzu... :-x :cry:

# Tica date 22 April 2017 10:56 0

Ce figura de "telectual"are !

# Prea multe amanari si vacante date 22 April 2017 13:01 +1

Politicienii,  miniștrii din România sunt plătiți absolut degeaba. Au numai grija  lor să-și respecte vacanțele.  Miniștrii ăștia știu câteva elemente de baza: remanieri, amanari,  vacante, etc.IROSIM BANII ȚĂRII DEGEABA CU EI. S-ar face economie extrem de mare la buget dacă nu am avea atâtea sute de politicieni care absolut deloc nu-și fac treaba.  Eu zic ca ar trebui mai putina vorbărie și mai multe fapte. 

# avi date 22 April 2017 13:34 +1

Ce mutra are Florea; zîci ca-i avi !

# ptr.Laura Vicol date 22 April 2017 21:58 -3

Ai gresit colega cand ti-ai pus in cap un intreg corp profesional.Learciu nu e avocat orice ai vrea sa spui,Learciu e doar baiatul lui tata.Nu stiu ce poate sa te determine sa il tii legat de tine.Prietenie?Nu cred.Ar fi prea mult sa tii langa tine un tip fara experienta profesionala.Eu sper sa poti razbate,dar ti-ai facut-o doar cu mana ta.Viata ta privata nu intereseaza dar expunerea ta poate sa te duca la pierzanie.Cateodata stau si ma intreb ...chiar a meritat afisarea asta cu Learciu?Eu cred ca trebuie sa iti ceri scuze fata de colegii tai si sa iti vezi viata.Poate ai uitat un lucru:noi suntem Baroul Bucuresti si nimeni nu ne poate lua dreptul de a fi mandri ca suntem avocati ai acestui barou.Noi nu suntem avocati in cadrul altei structuri iar tu ai uitat ca esti colega noastra..

# adevaratul Barou Buc. date 23 April 2017 00:28 0

Care Barou Bucuresti sunteti voi ?! ala care a fost desfiintat in 1948 ? Aveti noroc ca Romania e un stat mafiot si de aceea sunteti protejati si tolerati. Adevaratul Barou Bucuresti e acela care a fost infiintat datorita demersurilor legale intreprinse de Bota ! Nerusinarea voastra e fara limite, mai avi, pui de securist ce esti !

# @ptr Laura Vicol date 23 April 2017 09:16 +1

Frustrarea isi spune cuvantul. Probabil esti mai grasuta...si cu ochelari :lol:

# Laura Vicol date 23 April 2017 09:52 +1

Voi sunteti Baroul Bucuresti? Care voi? Cei care nu va declinati identitatea cand aruncati cu noroi pentru ca sunteti prea lasi? Voi, frustratii care comentati parintii si vietile private? Voi care habar nu aveti ce inseamna sa stai 18 ore la audieri maraton si sa imparti tigarea cu mascatii? Voi nu sunteti avocati decat pe hartie. As fi mandra sa-ti dau o palma peste fata cand te vad. Norocul tau ca esti o umbra fara nume. 

# un oarecare date 23 April 2017 01:56 -1

Așa înțeleg fosilele din sistem să încalce dispozițiile acelei legi care reglementează funcționarea sistemului avocățesc! Nu poți să te opui comuniștilor gen gheorghe florea și mulți alții ca această fosilă avocățească!

# suntem Baroul Bucuresti ? date 23 April 2017 09:25 0

Corpul tau ,,profesional,, nu exista de jure, nu are statut, nu are decat povesti.

# GUY FAWKES date 23 April 2017 10:26 0

Voi sunteti niste carnati in ploaie si eu tocmai va execut de 10.000 de coco! Sa va vedem la CAB! V-am bubuit anul asta odata si vad ca nu va ajunge! Acum e pe bani tati multi bani! Sper ca melteanu ala de Dragne sa faca fata ca altfel o sa faca spate!

# ptr.Laura Vicol date 23 April 2017 10:57 0

Doamna coleg,eu sper sa fi avut rabdarea sa cititi ce am scris.Eu una sunt dezamagita de tot ce vi se intampla si spre lipsa dumneavoastra de intelegere pentru afirmatie chiar imi pare rau dar nu cred ca pot fi un om carr sa merite palmele dumneavoastra chiar si morale.Poate ca dumneavoastra ati descoperit avocatura tarziu.Dumneavostra poate ca cele 18 ore petrecute cu mascatii sunt urmare a unui dosar care vi-a dat publicitatea.Eu vi-am scris altceva si imi pare rau de rectia dumneavostra.Cat despre ceilalti domni care fac parte din Baroul Constitutional ,asa se numeste.Daca nu era Learciu,nu era nimic.Sunteti in afara legii pana una alta iar de intrat in instante...

# Laura Vicol date 23 April 2017 11:41 +1

Se scrie v-a nu vi-a. Iti pot recomanda un profesor bun de romana, nu de altceva, dar sa nu te faci de ras cand depui concluzii scrise. Stii ce sunt alea? Am 18 ani de avocatura si consider ca deja te-am bagat prea mult in seama azi. Ia un servetel, sterge-ti aroganta de pe fata si asuma-ti ceea ce spui si faci. Altfel esti nimeni.  La multi ani tuturor celor care isi serbeaza azi Sfantul!  Sa fiti iubiti si fericiti!

# avocat Bucuresti date 23 April 2017 14:49 0

Laura,draga,sunt coleg cu tine si imi pare rau de ceea ce s-a intamplat cu tine.Dar colaborarea ta cu Learciu a fost o mare. mare, eroare.Stiai ca noi , avocatii, suntem in conflict cu baroul lui Bota si ,totusi, te-aI incurcat cu Learciu.Colega noastra cu care aio intrat in polemica a fost de buna credinta.Nu ai intgeles n imic din ceea ce a vrut sa spuna si ai raspuns violent.Nu e bine.Bucura-te ca nu esti suspendata si ca poti profesa.Cat despre trimiterea ta in judecata,o mare mizerie,speram ca vei face fata.

# justo pt avocat Bucuresti date 23 April 2017 17:23 +1

Avi de bucuresti, vad ca majoritatea pitiponcilor intrati cu spaguta in baroul lui florea neinfiintat aveti o mare problema. Gramatica pentru voi este precum carnea de porc, grea. Voi nu stiti gramatica si va considerati avocati? E rusinos sa nu ai cunostinte generale de gramatica. Ma intreb, voua nu va crapa obrazul de rusine ca nu stiti gramatica? Cum poti sa te numesti avocat daca nu stii gramatica? Vad ca te razboiesti cu o doamna careia ii stii numele, Laura Vicol, probabil ca te crezi macho pitit dupa tastatura. La instanta tot asa de barbat esti? Te ascuzi dupa usa si miauni la instanta? Si apropo, exprimarea cu Laura, draga, ai invatat-o de pe vremea PCR-ului? Si zi draga avi, care ,"noi, avocatii" suntem in razboicu baroul Bota? Voi, loazele care nu stiti sa scrieti gramatical si care oricum nu aveati clientela? In ceea ce priveste pseudonimul avocat Bucuresti, corect ar fi sa scrii "avocat" cu ghilimele, pentru ca la un avocat nu este permisl sa nu stie gramatica.

# pentru justo de Balesti,,avocat,,de crasma date 23 April 2017 19:57 0

Vad ,ca mai nou,toti care scriu mai rau sau mai putin rau despre baroul vostru de doi bani,sunt,pentru ******licii vostri,avi.Ne bucura faptul ca avi a ajuns etalon pentru avocatii adevarati.Daca baroul lui florea este neinfiitat,are avocati adevarati. Voi,chiar daca sunteti infiintati(aiurea),nu aveti avocati.Noi profesam in instante,voi faceti liste prin curtile instantelor.Cat despre gramatica, vezi cum ai scris :razboicu,permisl.Asa ca lasa-ne in pace.Colegul de Bucuresti poate ca este barbat(inclusiv in instante) dar tu nu ai voie sa vorbesti despre barbatie.Mai stim si noi ce se intampla (sau,mai bine,nu se intampla) pe Academiei.

# @ptr. Laura Vicol date 23 April 2017 13:07 -2

"Vi-a" sigur esti avocat?

# Tanti "vi-a" date 24 April 2017 11:01 0

Tanti, tocmai ce m-am intors de la Notariat, in calitate de avocat LEGAL infiintat (nu prin cumetrii jurudice gen florea-nitzu), unde am asistat o DOAMNA in varsta de 73 de ani, intr-o tranzactie imobiliara. Doamna respectiva are doar 7 clase, dar scrie corect gramatical, in comparatie cu matale, care te dai colega avocat cu DOAMNA Laura Vicol, dar habar n-ai despre limba romana. Daca, intr-adevar matale esti sclava de pe feuda lui tarabostele florea, atunci nu ma mir de ce sunteti atat de prost vazuti.

# TITULESCU date 23 April 2017 12:39 0

CE SE CEARTA LUMEA IN COMENTARIILE ASTEA ,CINE E AVOCAT SI CINE NU ? DAR IN FATA cui SA FII AVOCAT ? ASTA E INTREBAREA ????? Magistrati selectati din absolventi de particulare PICATI CU NOTA 1 LA STAT LA PROBA DE GRAMATICA sau din ratatii avocaturii ???? NUMAI LA ANTENA 3 MAJORITATEA magistratilor SUNT DEOSEBITI,MINUNATI dar imi pun si EU intrebarea CAT AU STAT IN SALILE DE SEDINTA ACESTI JURNALISTI CARE propaga ASEMENEA NEADEVARURI CRUNTE ?? CAT AU STAT ACESTI JURNALISTI IN SALILE DE SEDINTA DE ISI PERMIT SA MINTA CA JUSTITIA IN MAJORITATE E FORMATA DIN OAMENI COMPETENTI SI CORECTI???????????????? OAMENII COMPETENTI SI CORECTI SUNT MINORITARI DAR MINORITARI IN JUSTITIE SI VA ROG SA NU MAI MINTITI VORBIND DESPRE competenta si cinste la majoritatea judecatorilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# Rusine doamna Vicol date 23 April 2017 21:58 +1

Nu stiu cine e aceasta Laura Vicol de isi permite sa isi bata joc de toata lumea din Barou.A candidat si si-a luat leapsa,vorbeste din carti ,insulta,ia la palme pe oricine.De ce oare Ciutacu a bagat in seama un astfel de personaj?I-a facut mai mult rau Alinei Bica si o va avea pe constiinta

# Cat de parsiv esti avi fiul lui kermit date 24 April 2017 00:31 +1

Mai papagalule, nu stii cine e Laura Vicol dar stii ca e invitata la emisiunile lui Ciutacu, stii de Alina Bica etc. Sa-i fie rusine doamnei? Poate ar trebui sa-i fie rusine doamnei ca e colega  cu unii  ex activisti de partid comunist, analfabeti care dau dovada de grave carente gramaticale. 

# avatar date 24 April 2017 09:30 0

eu cred ca Florea este constrans sa se preteze la asa prostitutie deoarece stie ca nu are acte de infiintare, fapt pentru care si accepta trunchieri legislative in defolosul avocatilor! Acum aproape o luna o av de la neinfiintati pe care am invatat-o eu carte m-a intrebat de ce cei de la Bota tin mortisi sa se numeasca av! Ca ea mai sunt si altii spalati pe creiere si care refuza sa accepte ca nu au documente de infiintare! Aceeasi situatie si la CEDO, unde au trecut pe langa mine in toamna o groaza de dudui cu capul in pantofi si fara atitudine, doar sa nu vina cineva din tara sa le traga presul de sup pantofii cam ... naspa pentru salariile pe care le iau sa fure din dosare!

# avocat Bucuresti date 24 April 2017 14:03 0

Ce vorbesti,Nea vatar?Ai invata carte o avocata?pai atunci de ce nu a intrat la tine si a mers la adevaratii avocati?Si ce draq carte ai invatat-0 tu de vreme ce nici tu nu prea le ai cu dreptul?IOn loca sa te plimbi pe holurile CEDO mai bine ai pune mana pe carte .Zici ca ai fost la un notariat ca avocat LEGAL infiintat.Tu stii,macar,ce ar insemna avocat legal infiintat?la voi,gasca de pe Academiei,avocatii sunt infiintati?Vai de tine,mosule,vremuri grele te asteapta.

# avi cârnat tradițional buco-vinean date 24 April 2017 22:14 0

Băi avi, de la tine vine mirosul ăsta fetid? Te rog, închide gura! :-x

# avocat Bucuresti date 25 April 2017 07:22 0

Te enervasi,mosule?Nu-ti place adevarul si ,in loc sa raspunzi, ataci precum Kermit.Stilul gastii de pe Academiei!Vezi ca mirosul ala vine de acolo!

# justo date 24 April 2017 16:33 +1

Auzi la avi cica e avocat Bucuresti de parca cei din provincie ar fi barabulari. Avi ce inseamna avocat de Bucuresti dupa mintea ta de vasnic urmas de membru PCR?  Vezi ca doamna Vicol a spus ca iti face cadou o palma daca esti barbat si iti declini identitatea. Eu sunt mai zgarcit decat doamna Vicol, iti fac cadou o juma de palma  :D.  Cat despre dezastrul in scriere de care dai dovada, constat ca inafara de faptul ca nu stii gramatica esti total analfabet. Ori esti beat permanent ori nici macar nu ai invatat sa scrii corect ceea ce ma face sa cred ca Florea a primit in gasca oameni care au absolvit scoala cu traista. Iti meriti porecla de avocat Bucuresti cu prisosinta, de acum stim ca proverbul ala cu fudulul ti se potriveste ca o manusa.

# bela belina date 24 April 2017 18:29 0

Cei din urma, vor fi cei dintai!!! Avocatii domnului Florea pe unde se vor regasii? Referitor la doamna av. Vicol si domnul Learciu: "" Nu mor caii cand vor cainii!!!!! Tineti aproape domnilor avocati si veti vedea pe unde va veti regasii!!! De cand stabileste domnul FLOREA lista prietenilor? Pt. ce doi avocatii nu pot fi prieteni? Se va face "'lumina '' si in avocatura asta.... Unii cu acte dar putini si unii fara acte.... dar multi... Am toata stima pt. av. VICOL LAURA si av. LEARCIU NICOLAE!!!

# avocat Bucuresti date 24 April 2017 22:08 -1

Mosule,zis ,,avocat legal infiintat,, cand te mai dai mare gramaticus vezi ca trebuie sa stii limba gramatica.Daca nu vrei sa pui mana pe cartea de drept, pune macar mana pe cartea de gramatica.Vei afla cu surprindere cum se scrie corect inafara de.xCat despre belina (ce nume predestinat si-a pus) ,dupa ce inveti gramatica, spune-i ca verbele la viitor nu se scriu cu doi de i.Da,cei din urma voi fi cei dintai ,dace fac stranga-mprejur.Facand asta, tot la crasma din Balesti veti ajunge.PS Acum o aperi pe Laura Vicol,dar uiti ca ea este avocat la baroul neinfiintat?

# @avocat Bucuresti date 25 April 2017 12:01 0

Mai avi si "ceilalti" intr-unul, uiti ca noi, avocatii UNBR-Bota, n-am avut nimic impotriva concurentei membrilor entitatii-Florea. Nu ne-am dorit altceva decat sa fim lasati sa ne exercitam profesia in mod normal. Voi sunteti aceia care ati inceput razboiul impotriva noastra, intrucat casta voastra nu suporta concurenta. Pe langa asta, se pierdeau spagile imense cu care v-ati obisnuit, si pur si simplu, din punctul vostru de vedere, exista "riscul" ca profesia de avocat sa devina cu adevarat libera... Restul e pura propaganda ieftina. In final, judecatorii corupti v-au dat satisfactie. Insa, inca n-ati castigat razboiul si s-ar putea sa aveti o mare surpriza.

# doar un avocat date 25 April 2017 19:17 -1

Laura Vicol e doar un subiect.E neimportanta in razboiul altora.Este un caz nefericit de care a beneficiat si Bota si UNBR.Imi pare rau ca nu se vede ce inseamna avocatura in ziua de azi...un act formal.Cel care a trimis catre Tribunal adresa nu poate raspunde, e un act public, nu a atins cu nimic imaginea doamnei avocat.Comunicatul e al altei institutii si efectele sunt 0.Pana la definitivarea cauzei doamna avocat e prezumata nevinovata si isi exercita profesia.Grav este ca da replici dure.Eu sper sa isi duca la final cu capul sus procesul si sa fie achitata.Moralitatea de a angaja un avocat din alta structura e o chestiune de etica profesionala ce va fi dezbatuta de catre corpul profesional si nu de altii decat daca nu a incercat vreo frauda, dar nu cred ca nu are fata de "blonda."

# ceasul 12 date 26 April 2017 16:27 +1

Ia vedeti aici ce a ajuns avocatura: https://www.youtube.com/watch?v=PT1r2up7cf8 Mai dormiti inca putin, da-de so coace.

# @ora 12 a sosit, omul negru n-a sosit date 27 April 2017 07:06 +1

Cibe sa se trezeasca? Avocatii care nu stiu ca pentru a infiinta un sistem de pensii iti tb minim 50.000 avocati?

# @ora 12 a sosit, omul negru n-a venit! date 28 April 2017 17:58 0

Uahhhh!!!.... Asta va fi tare dureroasa! in loc sa va vedeti de ale voastre, sa intrati in legalitate (ceea ce nu puteati face deoarece deja bota sa infiintat), macar de amarata aia casa de pensii cu care ati mintit sute de avocati tineri, mai sunt multe altele, va ocupati cu matrapazlacuri si cu plangeri contra av. ,,Bota''. Va fi foarte dureros, mai ales daca operatiunea e facuta ,,din spate''

# oarecare traditional date 29 April 2017 20:15 +1

o gloata poate fi tinuta in friu prin infometare. tovarasii securisti au monopolizat avocatura, li s-a predat in 90 ca recompensa. unii securisti au luat fabrici, altii au prin ciolanelul politic, iar altii au prins avocatura. au monopolizat , au pus taxe si au incasat bani de la gloata care voia sa profeseze. pai credeti voi ca se doreste liberalizarea avocaturii/ pai cum sa faca acesti nemernici vile si palate? cind vrei sa scapi de un om incomod il avansezi. in avocatura e altfel, stringi lichelele in jurul tau si le dai rang de decan, faci un mic consiliu din cioate, si pui acesti ciraci sa faca pe-a portareii pentru tagma avocatilor. ii ameninti cu suspendare etc. si le storci toti banii. la pensie o sa mearga la cersit pensia minima de la stat. se stie ca avocatii nu au asigurari de sanatate, merg pe asigurarea sotilor. stiati ca ei se declara someri in sistemul informatic?

# oarecare adevarat date 30 April 2017 16:43 +1

Ia ,auzi la ******lica slaparul,spagi,cioate,nemernici,securisti etc.Bai fraiere,daca nu ai putut ajunge in mod corect avocat,ti-ai tras,pe prostia unui judecator,un barou satesc,de crasma,si te dai avocat.Car despre limbajul tau de derbedeu(vorba unuia),acesta da masura valorii tale.

# esti doar un oarecare :) date 3 May 2017 12:59 0

Prostia se plateste :lol:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.04.2024 – „Baronul Lamborghini” risca sa fie arestat 30 de zile. Propunere pentru reorganizarea parchetelor (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva