22 September 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SE INCHEIE LUPTA PENTRU VICEPRESEDINTIA ICCJ – Sectia pentru judecatori a CSM a programat interviurile pentru ocuparea celei de-a doua functii de vicepresedinte al Inaltei Curti. Primul intra Marian Buda, urmat de Simona Marcu si Carmen Popoiag

Scris de: G.T. | pdf | print

20 February 2023 16:49
Vizualizari: 3092

In sfarsit a fost stabilita data la care vor avea loc interviurile pentru ocuparea celei de-a doua functii de vicepresedinte al Inaltei Curti de Casatie si Justitie.


 

Sectia pentru judecatori a CSM a programat pentru joi, 23 februarie 2023, interviurile pe care le vor sustine cei trei candidati. Este vorba despre judecatoarea Simona Marcu (foto), judecatoarea Carmen Popoiag si judecatorul Marian Buda.

Primul care va fi intervievat de judecatorii din CSM va fi Marian Buda, acesta fiind programat pentru ora 10.00. Va urma judecatoarea Simona Marcu, de la ora 11.00, pentru ca interviurile sa fie incheiate de judecatoarea Carmen Popoiag de la ora 12.00 (vezi facsimil).


In momentul de fata, cea de-a doua functie de vicepresedinte ICCJ este ocupata cu delegare de judecatoarea Gabriela Bogasiu, cea care practic a ramas in functie si dupa incetarea mandatului de vice ICCJ, in noiembrie 2022. In cealalta functie de vicepresedinte al instantei supreme a fost numita judecatoarea Rodica Cosma.

 


Comentarii

# DODI date 20 February 2023 16:56 +3

Un interviu invers decât povestea celor 4 apostoli care au fost 3: Luca și Matei. Aici candidează 3 magistrați și va câștiga SRI. Ghici prin ce reprezentant va reuși să bage și ICCJ în BUDĂ!

# santinela date 21 February 2023 06:51 0

Daca va fi "numit" BUDA asa va fi si institutia din care va face parte ! Ne-a demonstrat la CSM ca omul este paralel cu orice functie de conducere.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.09.2023 – Lot nou de judecatori la disciplinar

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva