5 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SECURIST SI SEF DE RETEA – Antena 3 a prezentat un document bomba despre trecutul lui Traian Basescu: „Despre Basescu precizam ca isi manifesta pe deplin adeziunea fata de politica PCR si am ordonat sustinerea sa materiala cu suma de 1500 dolari pentru subventionarea retelei in cadrul noilor deziderate”. Devine din ce in ce mai clar ca serviciile din Romania au ascuns dosarul de securitate al lui Basescu. PICCJ trebuie sa se sesizeze de urgenta (Documentul)

Scris de: L.J. | pdf | print

23 September 2015 14:00
Vizualizari: 9216

Un document bomba despre trecutul lui Traian Basescu a iesit la iveala. Document care, in cazul in care va fi confirmat de institutiile statului, poate complica extrem de mult situatia juridica a lui Traian Basescu. Jurnalistul Mihai Gadea, realizatorul emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3, a prezentat, marti seara 22 septembrie 2015, un document din care reiese cat se poate de clar nu doar ca Traian Basescu a fost colaborator al Securitatii, ci ca a fost chiar sef de retea si a facut politie politica.

Astfel, este vorba despre o adresa din 16 octombrie 1984 a general-locotenentului Aristotel Stamatoiu catre generalul Iulian Vlad. In aceasta se precizeaza ca „prin organul operativ mr. Dumitru Nicusor s-au dispus toate masurile privind actiunile politice care sa reflecte pozitia marinarilor fata de evenimentul de prim ordin Congresul al XIII-lea al PCR”, dar si ca „materialele specifice de propaganda pentru orientarea opiniilor si atragerea simpatiilor s-a realizat prin legatura directa Basescu Traian”.


Mai importanta este insa o alta mentiune. Aceea ca Traian Basescu si-a manifestat pe deplin adeziunea fata de politica PCR, Aristotel Stamatoiu ordonand sustinerea materiala a acestuia cu 1500 de dolari pentru subventionarea retelei.

Iata documentul:

Tovarasului adjunct al ministrului

General-colonel Iulian Vlad

Dirijarea retelei informative din Part Constanta privind problemele profesionale cu caracter specific muncii operative, in baza ordinului dvs., nr. S/00811779 din 09.06.84, a fost aplicat in conformitate cu desfasuratorul actiunii 'Partenerul'.

Prin organul operativ mr. Dumitru Nicusor s-au dispus toate masurile privind actiunile politice care sa reflecte pozitia marinarilor fata de evenimentul de prim ordin Congresul al XIII-lea al PCR.

Materialele specifice de propaganda pentru orientarea opiniilor si atragerea simpatiilor s-a realizat prin legatura directa Basescu Traian.

Despre Basescu Traian precizam ca isi manifesta pe deplin adeziunea fata de politica PCR si am ordonant sustinerea sa materiala cu suma de 1500 (una mie cinci sute) dolari USA pentru subventionarea retelei in cadrul noilor deziderate.

Secretar de stat

general-locotenent

Aristotel Stamatoiu”.

PICCJ trebuie sa se sesizeze

Practic, in urma aparitiei acestui document, procurorii PICCJ sunt obligati sa se sesizeze si sa declanseze o ancheta in ceea ce-l priveste pe Basescu, in conditiile in care acesta a semnat o declaratie pe proprie raspundere, in momentul in care a candidat la presedintie, conform careia nu a fost colaborator al Securitatii si nici nu a facut politie politica. Or, din document rezulta exact contrariul, astfel ca putem vorbi despre infractiunea de fals.

De altfel, avand in vedere documentul prezentat de Antena 3, in cazul in care acesta se dovedeste a fi real, este evident ca Traian Basescu a facut politie politica si ca a ascuns acest aspect. Spunem acest lucru avand in vedere prevederile Legii 187/1999 privind accesul la propriul dosar si deconspirarea politiei politice comuniste, in vigoare la data la care Traian Basescu a devenit pentru prima data presedinte al Romaniei.

Iata ce prevedea Legea 187/1999 la art. 5 alin. 3) lit. a):

Este colaborator al organelor de securitate, ca politie politica, in sensul prezentei legi, persoana care:

a) a fost retribuita sau recompensata in alt mod pentru activitatea desfasurata in aceasta calitate”.

In conditiile in care Traian Basescu a fost recompensat cu 1500 de dolari, pentru subventionarea retelei, asa cum reiese din document, lucurile sunt cat se poate de simple.

Pe de alta parte, aparitia acestui document mai dezvaluie un aspect extrem de grav. Si anume ca serviciile secrete l-au protejat pe fostul presedinte al Romaniei, ascunzand Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii faptul ca acesta a colaborat cu Securitatea si ca a facut politie politica, desigur daca nu cumva cei de la CNSAS aveau cunostinta despre document. Cert este ca daca aceste detalii s-ar fi aflat la timp si daca documentul ar fi fost confirmat oficial de o institutie a statului, Basescu nu ar mai fi avut cum sa ocupe timp de 10 ani functia de presedinte al Romaniei.

*Cititi aici documentul despre legaturile fostului presedinte al Romaniei cu Securitatea

Comentarii

# JUDECATORI NUMITI DE SECURIST date 23 September 2015 14:07 +21

Toti  judecatorii numiti de asta ,  LA  CONTROL!!!  TOTI  . fara  exceptie!!  Aveti  curaj  dl. K.Y???

# Vladi Mir date 23 September 2015 15:23 +13

Judecatorii ca judecatorii, dar procurorii ce cusur au ... ?!

# unul din lumea cea mare date 23 September 2015 15:44 +11

ptr mihai gidea// bai mihai.......daca imperiul raului incearca sa te dea in judecata,EU vin ca martor voluntar si depun marturie ca DOCUMENTUL ESTE STRICT AUTENTIC!!!!!!! de ce? o sa dau si aici explicatii (bazate pe legea 23 si 17 ,legile securitatii statului din acea perioada) in baza legilor citate documentele si obiectivele secrete erau clasificate pe baza de ,,0,, (ex um/urile erau cu 01921 la fel si documentele secrete pe care le arhivau bds/urile- biroul documente secrete)nota prezentata de tine este clasificata cu ,,00,, deci document secret de importanta deosebita(un singur lucru nu am observat,astfel de note catre ministru ca si pentru factorii de decizie (cc pcr) se scriau pe masinile de scris cu CARACTERE MARI-olimpia care erau inregistrate si care aveau ,,amprenta,,luata--,si mai erau documente clasificate cu ,,000,,(nu am vazut niciodata recunosc) documente ULTRA STRICT SECRETE CU CARACTER DEOSEBIT -acestea erau adresate NUMAI lui ceausescu si coanei leana (conti

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 23 September 2015 19:56 +2

IN SPIRITUL ADEVARULUI!!!! voi face vreo citeva rectificari.ORICE JURNALIST CARE O SA PREIA ACESTE PCTE DE VEDERE ESTE OBLIGAT SA MENTIONEZE CA SINT LUATE DE PELUJU.RO.am scos de pe net documentul si l/am marit.DOCUMENTUL are o CIUDATENIE(pe care EU o inteleg) IN PARTEA DIN STG SUS ,cit si tot antetul este scris de masina olimpia cu caractere mari,cit si titulatura ,,andrisantului,,Continutul este real chiar daca NU MAI ESTE SCRIS CU MASINA CU CARACTERE MARI(cred ca CEL CARE L/A SCOS DIN ARHIVE s/a temut sa nu fie descoperit)cineva zicea ca este fake DIN CAUZA CA a fost ,,platit in $,,.acel cineva trebuie sa stieCA DACA RECRUTAI un strain nu/l plateai IN LEI TRAMVAI,deci basescu probabil isi recruta informatori de pe nave straine(NIMIC CIUDAT) daca cineva se uita jos la semnatura si stampila.NU-I STAMPILA CU SECERA SI CIOCANUL SI SPICELE DE GRIU PE MARGINE(CONTINUARE)

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 23 September 2015 20:07 +4

(continuare) stampila de pe document nu are STEAUA IN CENTRU SUS PE MIJLOC si nici spicele de griu pe margine si nici nu scrie REPUBLICA SOCIALISTA ROMANIA( din cite am deslusit este ciorotenia de azi).un MOTIV IN PLUS ca sa cred CA CEL CARE A SCOS DOCUMENTUL A STIUT EXACT CE FACE!!!!!!!!(a facut un pic de exercitii ,,COSMETICE,, ca sa nu poata sa fie ACUZAT CA A SCOS PE PIATA UN DOCUMENT DIN ARHIVA SIE,SI CA SA NU SEMENE PANICA PRINTRE ,,COLABORATORII,, SIE CARE NU AR MAI AVEA INCREDERE IN ORGANIZATIE) EU CRED CA DOCUMENTUL ESTE REAL DAR COSMETIZAT,DIN MOTIVELE EXPUSE

# unul din lumea cea mare date 23 September 2015 14:26 +6

de cind am spus eu de afacerile ,,naspa,, cu bunkeraj,lump sum,handling,c/s(contra stalii,si stalii),el o tinea ca surda pe mormint cu afacerile lui voiculescu(la vremea respectiva am spus de afacerile pe decret 90/operatiunile speciale,si ca voiculescu NU AVEA cum sa ia banii securitatii,caci daca era asa iesea stolojan si il acuza) sa mai CONTRAZICA CINEVA PORECLA DE ,,IMPERIUL RAULUI,,(asteptati un pic,vor iesi si nenorocirile lui TOADER-nu inteleg de ce antena 3 nu scoate filmele in care faimoasa sotie avocat ameninta pensionarii din galati-) si acum mesaj special pentru silvian,,BA SILVIANE DE CE AI TACUT ATITIA ANI!!! UNDE A FOST JURAMINTUL TAU DEPUS PENTRU ROMANIA,nu pentru imperiul raului.si msg pentru imperiul raului,ti/am spus ,,ca si daca mor vin dupa tine,,!!!!! stiu ca iti este frica...dar asta/i frumusetea ,sa ma astepti!!!!ne vom intilni ca in 2009!!!!adu/ti aminte(stiu ca nu ai uitat o clipa)

# unul din lumea cea mare date 23 September 2015 15:56 +7

(urmare) de obicei notele cu ,,000,, erau documente confidentiale cu caracter militar,sau note despre personalitati politice(informatii de natura foarte intima) de la categoria ,,00,, documentele erau INTR/UN SINGUR EXEMPLAR(cum este si cel prezentat)SI ERA MENTIONAT,,EXEMPLAR UNIC,,(si se pastrau in mapa personala de la bds care era sigilata si de posesor cit si de cel ce raspundea de bds deasemeni in mapa era opis cu documentele din mapa).in acele vremuri documentele aveau o ,,circulatie,, foarte strict controlata si in partea din dreapta de jos a paginii erau trecute initialele celui care a dactilografiat doc(obligatoriu).ti-am dat aici citeva detalii pe care chiar voiculescu ti le poate confirma!!!!!

# Zorba date 23 September 2015 16:31 -6

Iata, pt. astfel de detalii pic pe spate in admirati ta . Pun pariu ca si trezit brusc din somn, cu pistolul la tampla, le-ai recita pe nersuflate,ca un erou :lol:

# obiectiva date 23 September 2015 19:15 -7

unule, te referi la profesorul dan care e putin la bulau ? pai ce credibilitate are daca a fost condamnat la 10 ani pentru escrocherie?

# kfk date 23 September 2015 19:48 -2

Documentul este un fals la limita rizibilui. Toata stima pentru dl. Gadea, dar nu inteleg de ce s-a bagat in asa mizerie fara o minima si simpla verificare. Numai cine vrea sa compromita lupta Antenei 3 cu mafiotul mafiotilor din Romania, a putut insaila asa ceva. Erorile flagrante din modul de redactare (numele trecute in clar si nu scrise de mana etc.), modul de adresare total atipic, expresiile folosite inexistente la acea vreme in astfel de rapoarte, suportul pe care s-a lucrat, evident un calculator/in 1984!?/, pozitia cu totul alta pe functii la acea data a sefilor din Securitate implicati, o misiune ambigua care sub nici o forma nu se incadra in competentele Spionajului romanesc la acea data si multe alte amanunte fac din "documentul" aratat la televizor o maculatura otravita, care se va intoarce ca un boomerang impotriva celor care se folosesc de ea pentru a-l demasca pe Basescu. Veti vedea...

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 23 September 2015 20:22 +4

ptr kfk// documentul CA SI CONTINUT NU-I FALS!!!!!,ESTE COSMETIZAT,nu m/ar mira sa fie cosmetizat chiar de gidea!!!!! de ce?CACI CF NOI LEGI DE SIGURANTA A STATULUI MI SE PARE CA NU ARE VOIE SA PUBLICE DOCUMENTE AUTENTICE CU CARACTER STRICT SECRET(si in acelasi timp isi protejeaza si SURSA).gidea nu-i prost!!!!!!CUM AM ZIS,NU M-AR MIRA SA FIE COSMETIZAT CHIAR DE A3 CA SA POATA SA/L FACA PUBLIC,daca nu/l cosmetizau gidea ERA PASIBIL DE PANDAIMOS!!!!(sint trucuri jurnalistice despre care unii chiar nu stiu,asta explica de ce multi ,,jurnalisti,, mor in puncte fierbinti,legitimatia de presa ATRAGE MEREU ATENTIA SI ,,DESCHIDE USI,, in rest kfk in ,,notele oficiale ale vremii ,,se foloseau acele expresii,sper ca daca o sa fie ca mine ai sa recunosti

# ARGUS date 23 September 2015 20:52 0

Unule,ne-am cam infierbantat cu ipoteze si cu textul ala scris la calculator.Textul exista in acea adresa care cuprinde,insa,si alte chestiuni pe care nu treb uie sa le stie publiculAdica exista informatii despre unele actiuni si ale lui Basescu si ale altora.Nu tiu cum o va scoatela capat Gadea pentru ca el a primit hartia cu textulc scris la calculator iar ce nu se vede nu poate fi publicat.Problema:cine a dat hartia la Antena 3.Coldea?Nu ca el nu are nimic de a face cu DIE/SIE.Ionescu Silvian?Nu ca asta nu a avut hartia niciodata.Stiti de unde o are?De la fostul CID.Mai  cercetati pt.ca si eu sunt curios cine este sursa.PS Banuiesc cine ar fi dar ,pe moment,tac.

# kfk date 23 September 2015 21:17 -2

@UNUL DIN LUMEA CEA MARE: E posibil. Dar eu cred ca ar fi o prostie si mai mare. Sunt sigur ca pe acest portal se vor gasi cativa specialisti care sa ne precizeze daca un astfel de procedeu de a publica un document secret "cosmetizat", il absolva de vina pe faptas sau daca nu cumva ii mai adauga vreo doua infractiuni, eventual fals si uz de fals. Oricum, mi se pare o stupizenie toatala. Dupa cate ilegalitati enorme a faptuit Basescu, ni se flutura prin fata ochilor naframa justitiei oarbe din Romania, pe care, deocamdata, nu scrie pentru acest talhar decat “amenintare” (!?) si acum se incearca ceva cu acuzatiile astea de colaborare cu Securitatea. Aici e durerea! Si daca documentul se mai dovedeste a fi si fals, sau prea cosmetizat ca sa-l creada cineva vinovat, Basescu iar va cadea in picioare. De ce? Din prostia noastra, a tuturora care il dispretuim si am vrea sa plateasca pentru tot raul pe care l-a facut tarii acesteia si preacredulilor ei locuitori.

# obiectiva date 23 September 2015 19:13 -4

unule, tu n-ai trecut si pe la scoala, esti bai si radiatoare cu toata lumea?

# obiectiva date 23 September 2015 19:28 0

bai unule, tu esti atasat emotional de silvian ? de ce sa te astepte ? unde sa te duci dupa el ? extraordinara poveste, parca e "Patul lui Procust" :P :P :P

# Vladi Mir date 23 September 2015 14:50 +8

(dez)Onorata magistrata blonda Camelia Bogdan, dar de secretul asta a lui "POLISINELA" ce ai de zis ?  Nu te grabi cu raspunsul, mai intai consulta-te si mataluta cu urmatoarele initiale de viitoare trista amintire: CSM, DNA, ICCJ ca sa vezi care-i ordinul de zi pe unitate al SRI-ului.

# Florin date 23 September 2015 15:01 +1

De ce nu intrebati pe cineva inainte cum arata un document intern la serviciile secrete? Cineva isi bate joc. Ati intrebat la SIE daca au asa ceva in arhiva? Altfel l-a editat cineva pe pc si rade acum de toti. Se vede din avion ca documentul atasat e compus din mai multe parti distincte, editate in mod diferit! Eu v-as sfatui sa stergeti repede articolul si sa verificati intai sursa. Daca se dovedeste autentic, puteti sa-l publicati si de 10 ori pe zi. Dar sincer acum, vi se pare documentul asta autentic?

# ARGUS date 23 September 2015 15:47 +11

Florine,iti dau dreptate.Textul este tehnoredactatla calculator,iar pe vremea aceea(1984) nu eistau,nici macar la DIE, calculatoare pentru scris.Iata una din dovezi:observati cifra 4 din antet si apoi cifra 4 din tect.La fel pentru cifra 5.Mai sunt si altele pe care le stiu dar nu prezinta interes decat din punct de vedere documentar,sa stie lumea cum se intocmeau actele la Securitate.

# Mircea date 23 September 2015 15:59 +4

E penibil falsul. E scris cu Times New Roman, care exista doar pe computer, textul e ”justified”, adica aliniat in ambele parti, ceea ce nu se poate face decat pe computer, nu are diacritice, plus ca in al doilea rand a intervenit si un auto-correct: din caracter in ”character”. :lol:

# profesionalism date 23 September 2015 16:25 0

Corect! Chenarul specific este intrerupt in dreptul textului, difera tipul fontului. Ba baieti, macar faceti treaba ca lumea !

# adi date 23 September 2015 15:01 +4

intrebarea e tov Hans "ce a facut in ultimii 5 ani" inainte de 1989?Nea Basica e pe tobogan caci se vede cu "ochiul liber" ca se duce la vale ,de fapt a luat viteza destul de mare ,stie si el numai ca nu aparuse-ra aia care stiu totul despre gusterul Basina....

# Popey Marinarul date 23 September 2015 15:23 +5

Vai de el marinar,... ambulant al natiunii romane.

# o pensionara date 23 September 2015 15:38 +7

baiatul asta cumva condamna comunismul.....si "structurli"de forta al statului?mai infractorule dovedit(luju....nu cenzura!)deci pana la urma tu aveai rol de banca ptr toti acoperitii....si ranjeai la televizor spunand ca ai facut banii mai cu..."un pamant,mai un ha...ha....ha"avea dreptate silvian ionescu(nu stiu ce drac'u I-ai facut si astuia de-a ajuns sa te faca albie de porci)cand spunea:"basescu ar fi in stare s-o vanda si pe ma-sa moarta sa-si atinga scopul"

# Gica Contra date 23 September 2015 16:01 0

In randul 2 al documentului apare formularea "character" in loc de caracter. E o eroare comuna care provine de la functia "autocorect" din Microsoft Word cand e setata limba engleza. La vremea respectiva nu era nici PC nici Microsoft nici Word. E putin rusinoasa prezentarea unui astfel de document. Voi ce credeti?

# georgfischer date 23 September 2015 16:13 -1

ce fals ordinar! :)))) se vede de la o posta ca e scris in word. ori pe atunci nu prea erau calculatoare(deloc). chiar atat de prosti sunt astia de la a3? nu putea sa fac si ei un fals mai credibil? nu gaseau ei o masina de scris clasica?

# luci date 24 September 2015 18:36 0

,,pe atunci nu prea erau calculatoare(deloc)!,,  ....da o cautare pe google ,, istoria calculatorului si programelor de scris„ si dupa aceea posteaza ceea ce au scris basisti prin presa. Sau scuze, esti si tu un basist ..... ne-am saturat de cat bine ne-a facut domnul presedinte incat,  ne-am facut ai dracu in frunte cu cei de la a3 ... ce nerecunascatorii suntem fata de conducatorul iubit..!!! Nu cred ca ti-e ti-a taiat salariu sau ti-ai pierdut casa ca ai ramas fara slujba in timpul tovarasului mult iubit ....

# Securici licurici date 23 September 2015 16:23 -1

Pe document este mazgalit clar: COPIE. Exceptand partile din chenar, de sus si de jos, textul din mijloc pare a fi redactat in Times New Roman. Este clar ca pe copia documentului original,strict secret, din 16.oct.1984, este suprapus un text redactat recent. :-) Presupun ca A3 a dorit sa fie data in judecata. Nu stim insa ce contine documentul original UM0544 nr.3540/212/00352/16.10.84. Combinatia o fi vreo matrioska iar documentul original este mult mai grav ?

# Charlie date 23 September 2015 16:24 +3

Documentul se refera la "dirijarea retelei informative din Port C-ta",iar suma de 1500dolari s-a dat "pentru subventionarea retelei...".In consecinta omul nostru era seful acestei retele uriase si nu a uneia cu cativa "informatori".Deci nu un turnator mititel !?

# Gica Contra date 23 September 2015 18:15 +1

Chestiunea este ca nu poti prezenta intr-o analiza care se vrea serioasa un colaj de documente asa cum e cel in cauza. Ori prezinti copia documentului original ori nimic. Asa nu faci dovada decat pentru lipsa ta de credibilitate. Colegii ce parere au?

# Securici licurici date 23 September 2015 18:52 +1

Poate sa fie si o lipsa de credibilitate dorita si calculata. Or fi vrut antenistii sa-l enerveze rau pe Base ca sa-i dea in judecata. Si-o fi pus Base specialistii sa-l studieze si in dunga din imaginile filmate(la fel ca viteza pumnului)si i s-o fi raportat ca-i colaj; deci, poate sa-i dea in judecata :lol:

# unul din lumea cea mare date 23 September 2015 20:44 +2

ptr securici licurici//AI PERFECTA DREPTATE!!!!!!!!! daca gidea prezenta un document necosmetizat facea pandaimos!!!(cred ca legea sigurantei statului prevede expres ca nu ai voie sa publici DOCUMENTE SECRETE CHIAR ,,DACA LE GASESTI PE STRADA,,(prevedere expresa daca nu ma insel la interdictia de publicare)cum am explicat mai sus un document scris cu masina cu caractere mari in antet si apoi caractere ordinare de masina de scris normala.multi papagali NU AU HABAR DE ACELE VREMURI(IMPERIUL RAULUI AZI SPUMEGA SI A ADUS UN ARGUMENT HILAR,,CA NU A FOST PLATIT IN $-,, CINE SE SCUZA SE ACUZA!!!!!!daca avea ,,surse recrutate ,, de alta nationalitate le platea in $ deci imperiul raului sa nu/mi spuna mie CA RATA N/PUNGE SI CA LAPTELE ARE OASE!!

# GoguM date 23 September 2015 20:50 +4

PART 1. Imi pare rau daca dezamagesc, dar dupa parerea mea documentul este o facatura...daca-l priviti cu minima atentie observati ca peste hartia cu margini originale a unui document apartinand intr-adevar securitatii, este scris un text nou cu font-uri moderne de computer (care nu existau pe nici o masina de scris in 1984 ), text care depaseste marginile originale (stanga-dreapta - portiunea de sus a documentului pare un antet in chenar dar NU exista asa ceva in corespondenta statului comunist)...in plus in randul doi este scris : ''...profesionale cu character specific...." NU EXISTA in limba romana cuvantul "character" ci asa ceva nu putea aparea pe un document secret romanesc inainte de 89'... h -ul apare ca urmare a interventiei functiei automate de auto-corectare pentru limba engleza in programul WORD...Repet in 1984 NU exista asa ceva.....practic cred ca s-a pus o foaie de hartie dreptunghiulara cu textul redactat pe computer peste documentul original redactat

# GoguM date 23 September 2015 20:54 +3

PART 1. Imi pare rau daca dezamagesc, dar dupa parerea mea documentul este o facatura...daca-l priviti cu minima atentie observati ca peste hartia cu margini originale a unui document apartinand intr-adevar securitatii, este scris un text nou cu font-uri moderne de computer (care nu existau pe nici o masina de scris in 1984 ), text care depaseste marginile originale (stanga-dreapta - portiunea de sus a documentului pare un antet in chenar dar NU exista asa ceva in corespondenta statului comunist)...in plus in randul doi este scris : ''...profesionale cu character specific...." NU EXISTA in limba romana cuvantul "character" ci asa ceva nu putea aparea pe un document secret romanesc inainte de 89'... h -ul apare ca urmare a interventiei functiei automate de auto-corectare pentru limba engleza in programul WORD...Repet in 1984 NU exista asa ceva.....practic cred ca s-a pus o foaie de hartie dreptunghiulara cu textul redactat pe computer peste documentul original redactat

# GoguM date 23 September 2015 20:57 +4

PART 2. ....redactat pe computer peste documentul original redactat la masina de scris si totul a fost copiat in fotoshop...Asadar, Antena 3 a fost victima unei mari facaturi...au inghitit galusca ca niste amatori... interesant de vazut ce contine documentul real cu acel numar de inregistrare... VERIFICATI VA ROG !!!.

# Pantalon date 23 September 2015 21:45 +4

Putem sa vedem si noi originalul? Chiar credeti ca nu stim sa citim romaneste de a trebuit sa modificati documentul in acest fel? Am inteles ca ati transcris si ati lipit peste, dar acum vrem sa vedem originalul. Eu cred ca nu au permis originalul deoarece continea date si informatii personale suplimentare, strict secrete. Vom vedea.

# Un observator date 23 September 2015 21:54 +5

HA HA HA HA HA!!!! INSCRISUL ESTE FALSIFICAT ATAT DE RUDIMENTAR, INCAT NU MAI ESTE NEVOIE DE NICIUN ARGUMENT IN ACEST SENS.....

# octyss date 24 September 2015 02:14 -6

Pt toti papagalii care comenteaza si nu realizeaza. Gadea se ducea la puscarie daca publica copia - document clasificat - fara sa aibe partea din mijloc acoperita, care se vede din avion ca-i din alt film mai. Poate ca textul actual este si el schimbat dar pastreaza sensul, poate nu. Totul se poate lamurii in sala de tribunal cand se poate declasifica documentul.

# este cosmetizat date 24 September 2015 15:48 -3

Este cosmetizat, s-au extras acele pasaje care intereseaza si s-a aplicat pe documentul original.Ce e asa greu? Documentul xeroxat dupa original nu poate fi publicat oricum,  luati aminte!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:

# Briciu date 28 September 2015 16:24 -1

Zicea Basescu ca pe vasul a-la mare cind se matrafoxa il cara unul in spate.Ducindul in spate sa se fi impiedicat si sa-l fi scapat peste bord. Nu se mai lupta cu POPORUL si curechinii.La cit de viteaz se da cred ca si acuma se lupta cu rechinii.Romania scapa de o lichea.

# Times New Roman date 25 October 2015 11:39 +3

:lol: :lol: Încă două ,,dezvăluiri" din astea și vă ia Băsescu banii la proces de nu vă vedeți! Character, nu?  :lol: :lol:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 4.03.2024 – Postul lui Buda, scos la concurs

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva