16 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SEF NOU PESTE INTERCEPTARILE DNA – Procurorul Viorel Cerbu a fost delegat la conducerea Serviciului tehnic din parchetul anticoruptie. Cerbu s-a intors in DNA in 2023 pe functia de consilier al lui Marius Voineag. In ianuarie 2024, Viorel Cerbu a fost admis la interviul pentru numirea procurorilor DNA pe functii de executie

Scris de: G.T. | pdf | print

26 June 2024 13:43
Vizualizari: 2695

Schimbare importanta in parchetul anticoruptie. Procurorul Viorel Cerbu (foto) va fi sef peste interceptarile din DNA.


 

Concret, Cerbu a fost delegat in functia de procuror sef al Serviciului tehnic din cadrul DNA. Decizia a fost luata miercuri, 26 iunie 2024, de Sectia pentru procurori a CSM. Viorel Cerbu va ocupa functia de procuror sef al Serviciului tehnic DNA incepand de joi, 27 iunie 2024, pe o perioada de sase luni.


Iata minuta Sectiei pentru procurori a CSM:


Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat delegarea in functia de procuror sef al Serviciului tehnic din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie a domnului CERBU VIOREL, procuror in cadrul acestei structuri specializate, incepand cu data de 27.06.2024, pana la ocuparea functiei prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)”


Procuror la DNA in perioada 2004-2013, Viorel Cerbu s-a intors in parchetul anticoruptie in iulie 2023, data la care a devenit consilier al sefului DNA Marius Voineag. Ulterior, in ianuarie 2024, Cerbu a fost admis la interviul pentru numirea procurorilor DNA in functii de executie.

 


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.07.2024 – „Deep State” stia de atacatorul lui Trump (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva