24 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

SEFUL DNA E IMPOTENT – Crin Nicu Bologa ofera dovada ca are un management defectuos. Sub mandatul sau, Bologa a reusit sa atraga la DNA doar patru procurori peste ce a gasit in 2020. Cu Bologa la conducerea DNA, gradul de ocupare al posturilor de procurori a scazut de la 75,9% la 65,5%. In proiectul cu care a fost numit in functie, Bologa se batea cu pumnul in piept: “Viitorul procuror sef va avea rol esential in convingerea unor procurori profesionisti sa lucreze la DNA” (Document)

Scris de: George TARATA | pdf | print

15 July 2021 11:58
Vizualizari: 8239

Seful DNA Crin Nicu Bologa (foto) a dat fuguta la propaganda ca sa se victimizeze dupa decizia CCR care a respins proiectul contra naturii privind accederea in parchetul anticoruptie a procurorilor cu doar 5 ani vechime (click aici pentru a citi), dar a reusit sa ofere proba impotentei sale. Practic, Bologa a recunoscut ca pana in acest moment a avut un management defectuos, cel putin in ceea ce priveste indeplinirea unuia dintre obiectivele propuse. Este vorba despre atragerea a cat mai multi procurori care sa lucreze la DNA.


 

Esecul lui Crin Nicu Bologa a fost subliniat de jurnalista Sorina Matei de la Mediafax si Aleph News. Astfel, dupa 1 an si jumatate de mandat, Bologa a reusit sa aduca doar patru procurori peste ce a gasit la inceputul anului 2020, atunci cand a preluat mandatul de sef al parchetului anticoruptie. In acest sens, in interviul acordat miercuri seara, 14 iulie 2021, site-ului Europa Libera, Bologa s-a jelit ca DNA are prea putini procurori si ca in momentul de fata in parchet lucreaza doar 128 de procurori, dintr-o schema cu 195 de posturi: “In prezent, din 195 de posturi de procurori, avem ocupate 128 prin numire, deci libere sunt 67 de posturi”. Ceea ce inseamna un grad de ocupare de 65,6%.


Bologa a luat DNA cu grad de ocupare de 75%

 

Problema nu este doar ca intr-un an si jumatate de cand conduce DNA Bologa nu a reusit sa angajeze decat patru procurori la DNA, dar in aceeasi perioada de timp a scazut gradul de ocupare al posturilor de procurori. Asta intrucat numarul posturilor de procurori a fost crescut la 195 de la 153 cat erau la finele lui 2019. Astfel, in decembrie 2019 din cele 153 de posturi de procurori disponibile erau ocupate 124, ceea ce inseamna un grad de ocupare de 75,9%. Intre timp, in iulie 2021, e adevarat odata cu cresterea numarului posturilor de procuror, procentul de ocupare a scazut la 65%, doar patru noi procurori ajungand la DNA sub mandatul lui Crin Nicu Bologa, posturile ocupate crescand din 2019 si pana in prezent de la 124 la 128.


Bologa s-a dat degeaba zmeu


Datele privind situatia DNA din decembrie 2019 se regasesc in proiectul de management cu care Crin Nicu Bologa a fost numit la conducerea parchetului anticoruptie. Proiect in care acelasi Bologa sublinia ca este de datoria viitorului sef sa convinga procurori de valoare sa lucreze la DNA (vezi facsimil): “Viitorul procuror sef va avea un rol esential in identificarea si convingerea unor procurori profesionisti sa lucreze la DNA”.

Or, convingerea a doar patru procurori sa vina la DNA si scaderea gradului de ocupare al posturilor de procurori reprezinta in opinia noastra un crunt esec pentru Crin Nicu Bologa.

 

Iata postarea jurnalistei Sorina Matei:

 

“Document 1. Planul de management al lui Bologa pentru care a fost numit la DNA. Acum 1 an jumatate ne spunea ca gradul de ocupare al posturilor in DNA este de 75,9%. Si ca rolul esential pentru remedierea problemei il are procurorul sef DNA. Adica el.

Document 2. Azi, neschimbandu-se nimic legislativ fata de 2020 data cand a dat Bologa interviul, el ne spune intr-un alt interviu for prosti ca gradul de ocupare in mandatul sau a scazut la 65,6% in 1 an si jumatate, ca timp de 1 an si jumatate au venit doar 4 procurori in DNA iar de vina e CeCeReu”.

 


Comentarii

# JOS DNA date 15 July 2021 12:31 +5

:eek: :zzz Si asta e tot delegat, nu??? Plin sistemul de INCOMPETENTI INTERIMARI, FARA EXAMENE, GEN uncheselu!!! :zzz

# Dorian date 15 July 2021 12:46 +1

Offtopic dar e MAI MULT DECÂT IMPORTANT (Vă rugăm faceți un articol dedicat despre acest subiect) *În SUA CURTEA SUPREMĂ a decis (încă din 13 iunie 2013) că persoanele vaccinate la nivel mondial sunt produse, bunuri brevetate, Prin vaccinare ADN sau ARNm, persoana încetează să mai fie om și devine PROPRIETAREA titularului brevetului de vaccinare modificat GENETIC.pt. că nu mai sunt „umani”  ci „trans-umani”, deci o categorie care nu există în Drepturile Omului. AȚI CITIT BINE! TOȚI VACCINAȚII ANRm pierd calitatea de om natural și TOATE drepturile aferente. Acest lucru se aplică la nivel MONDIAL deoarece brevetele sunt supuse la nivel internațional -legislației SUA.  Deja, încă Din 2013, TOATE persoanele vaccinate cu ARNm şi-au pierdut TOATE DREPTURILEne în mod legal fiindcă sunt trans-umane și nu beneficiază de nici un drept al omului sau alte drepturi ale unui stat! DECIZIA OFICIALĂ! a CURȚII SUPREME SUA https://www.supremecourt.gov/opinions/12pdf/12-398_1b7d.pdf

# Chiellini date 15 July 2021 13:06 +12

Asta e abatere disciplinara, sa puna la indoiala decizia CCR. Plus ca i-a facut leneși pe procurorii cu grad de PICCJ.

# MN date 15 July 2021 14:32 +6

a fost vreodata procuror de rasunet cu mari dosare rezolvate acest procuror Bologa? acum poate nu mai primeste dosare facute si informatii in dosare de la SRI si sau mai subtiat probele. ori cum este un mare buf acest parchet numit DNA care toaca atati bani din spinarea noastra

# Horea Pitulea date 9 April 2022 08:27 0

Incompetent a fost și în Zalău, în dosarul Cuprom, unde după ce a fost informat încă din 2015, despre incompatibilitatea procurorului șef din Zalău care cerceta cazul (văr primar cu contabila șefă Cuprom), nu a luat nici o măsură. Nu a schimbat procurorul, a lăsat să treacă 2 ani, după care au anulat procesul în 2017, din cauza incompatibilității procurorului. Prejudiciu nerecuperat nici în ziua de azi: 24230432,7 Ron

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.05.2024 – CSM incepe consultarea cu instantele si avocatii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva