21 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SEFUL PARCHETELOR MILITARE IESE LA PENSIE – CSM a aprobat eliberarea din functie a generalului de brigada Catalin Ranco-Pitu, procuror sef al Sectiei parchetelor militare din PICCJ. Alti trei procurori parasesc sistemul, printre care un procuror DNA Ploiesti si sefa DIIOCT Teleorman (Lista)

Scris de: L.J. | pdf | print

28 February 2023 16:04
Vizualizari: 5511

Seful Parchetelor Militare iese la pensie. Este vorba despre generalul de brigada Catalin Ranco-Pitu (foto).


 

Sectia pentru procurori a CSM a aprobat marti, 28 februarie 2023, eliberarea din functie prin pensionare a lui Catalin Pitu, procuror sef al Sectiei parchetelor militare din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

In aceeasi sedinta, au fost avizate alte trei pensionari ale unor procurori. Printre acestia, un procuror de la DNA Ploiesti si sefa DIICOT Teleorman.

 

Iata cererile de eliberare din functie votate de Sectia pentru procurori a CSM:


-Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a domnului RADU GEORGIAN COSMIN, procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul teritorial Ploiesti.

-Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei APOSTOLICEANU DIANA, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti.

-Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 15.03.2023, a domnului general de brigada magistrat PITU CATALIN – RANCO, procuror militar sef al Sectiei parchetelor militare din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

-Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei RUSCU ECATERINA - COCUTA, procuror sef al Biroului teritorial Teleorman din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

Comentarii

# santinela date 1 March 2023 07:09 +2

Sa vedeti pensie pe papagalul instelat !! Din bilantul ICCJ rezulta ca Parchetele militare s-au strofocat sa trimita in judecata 9 inculpati si toti au fost achitati.Este ca merita specimenul sutele de milioane pensie ?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva