21 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SEMNAL DE ALARMA – Av. Costel Gilca atrage atentia asupra sumelor uriase care trebuie sa fie platite pentru a deveni mediator: „Ne intrebam de ce nu exista mai multi mediatori: costul unui astfel de curs este exorbitant”. Gilca il intreaba pe judecatorul Cristi Danilet, un sustinator al medierii, de ce nu a militat pentru micsorarea taxelor

Scris de: L.J. | pdf | print

13 March 2013 16:21
Vizualizari: 16815

 

Avocatul Costel Gilca (foto) de la SCPA Gilca & Vasiliu atrage atentia asupra problemelor pe care le ridica activitatea de mediator in Romania, aratand ca motivul pentru care nu exista mai multi mediatori in Romania este dat de costul prea mare pe care o persoana trebuie sa il plateasca pentru sustinerea unui curs intensiv de doua saptamani, suma care se ridica la 3.500 de lei.


Avocatul Costel Gilca sustine, intr-un articol intitulat „Cristi Vasilica Danilet si sprijinul sau privind medierea” pe care il publicam mai jos, ca din sustinerea acestor cursuri s-a creat o intreaga afacere, care aduce un profit de circa 10 milioane de euro. Potrivit unor informatii, in prezent exista un numar de 12.000 de mediatori care urmeaza sa fie inscrisi in tabloul mediatorilor, de unde rezulta ca cele 10 firme care organizeaza astfel de concursuri au avut castiguri de 10 milioane de lei.

Avocatul Gilca se refera si la judecatorul Cristi Vasilica Danilet, pana de curand membru CSM, un sustinator al medierii, si afirma ca acesta ar trebui sa fie mai preocupat de accesul la cursurile de formare profesionala si cresterea profesionalismului mediatorilor, decat de sustinerea unor idei care nu au un fundament real. In acelasi timp, av. Gilca afirma ca judecatorul Danilet, desi s-a aratat interesat de mediere, nu a lansat in dezbatere probleme precum „costul prohibitiv la cursurilor de mediere si calitatea mediatorilor dupa aceste doua cursuri!

Prezentem integral articolul avocatului Costel Gilca:

Cel mai vocal sustinator al medierii este nou revocatul din CSM Cristi Vasilica Danilet. Nu cred ca exista un colt pe internet la care sa nu aiba acces si in care sa nu fi argumentat despre avantajele medierii.

In toate aparitiile lui si comentariile lui incearca sa ne (ma) convinga despre faptul ca medierea este cel mai bun lucru ce se poate intampla intr-o societate ca a noastra, ca noi (avocatii) trebuie sa renuntam sa ne mai opunem implementarii medierii, ca noi societatea civila trebuie sa acceptam medierea ca o alternativa la procesul clasic, ca noi (cei care ne opunem, chiar si prin indiferenta) suntem retrograzi pentru ca nu reusim sa vedem avantajele actului de mediere. Este punctul lui de vedere si il respectam, numai ca datele de pe teren stau cu totul altfel decat teoria lui frumoasa.

In acest moment conform tabloului mediatorilor exista un numar de 3538 de mediatori acreditati la nivelul tarii. Numai in Bucuresti exista aproximativ 10.000 de avocati si cateva sute de mii de procese anual. Sa presupunem ca numai un sfert procese (nu toate procesele se mediaza) vor trebui sa urmeze procedura sedintei de informare obligatorie, va puteti imagina ce coada se va forma la un mediator?

In acest moment este limpede pentru oricine ca infrastructura mediatorilor este incapabila sa primeasca afluxul de informare obligatorie.

Daca ne intrebam de ce nu exista mai multi mediatori, desi legea a aparut in anul 2006, raspunsul este simplu: costul unui astfel de curs este exorbitant si anume 3500 RON pentru doua saptamani de curs.

Da! Ati citit bine: 3500 lei pentru doua saptamani!

In aceste conditii este de la sine inteles ca sunt putini romani care sa investeasca aceasta suma pentru….o actiune care nu este sigura daca se va aplica sau nu (nu discutam aici daca mediatorii vor obtine sau nu bani, ci doar daca sedinta de informare va fi sau nu obligatorie)

Din aceasta perspectiva apare o problema de principiu cu propaganda facuta de judecatorul Crsiti Danilet si anume de ce nu a militat (alaturi de incercarea de a ne convinge ca medierea este buna si trebuie acceptata) pentru urmatoarele aspecte:

1.micsorarea taxelor, astfel incat meseria de mediator sa fie accesibila tuturor romanilor;

2.cresterea gradului de profesionalism al celor care devin mediatori prin cresterea numarului de ore.

Pentru cei naivi, inclusiv eu, care cred in povestile gratuite ale lui Cristi Danilet, va spun ca in acest moment piata cursurilor pentru a deveni mediator este in mod sigur de 4 milioane euro (iar dupa unele informatii care se bazeaza pe faptul ca ar exista un numar de 12 000 de mediatori care urmeaza sa fie inscrisi in tabloul mediatorilor, piata s-ar ridica la cca 10 milioane euro, bani care au intrat in buzunarul a catorva 10 firme).

In aceste conditii apare ca interesanta publicitatea lui Cristi Danilet cu privire la acceptarea medierii, insa apare ca suspecta tacerea lui cu privire la costurile cursurilor de mediator.

Astfel, un curs de mediator dureaza 2 (doua) saptamani si costa 3 500 RON. Cum bine observa cineva pe facebook, pana si un curs de frizer dureaza mai mult decat un curs de mediator, care ridica, dincolo de orice si probleme juridice, ca nu vin sa medieze un precupet si un cumparator cu privire la pretul morcovilor din Piata Matache.

Am avut o discutie zilele trecute cu un mediator in care i-am pus doua intrebari: (i) poate sa medieze conflictele dintre un salariat si un angajator si (ii) poate sa medieze conflictele unor institutii publice?

Raspunsul lui a fost „da”, ceea ce este fundamental gresit (i) art. 38 din Codul muncii prevede clar ca salariatii nu pot renunta la drepturile conferite de lege - deci nu are ce sa medieze aici, decat sa oblig angajatorul sa plateasca drepturile legale, iar daca mediaza, actul de mediere este nul absolut; si (ii) in bunurile publice nu pot face obiectul tranzacțiilor intre parti. Sunt doar doua aspecte care mi-au venit in minte, insa dreptul practic aduce cu sine mii de probleme juridice, pentru care mediatorii trebuie sa cunoasca normele legale.

Asadar, dincolo de aspectele pe care Danilet ni le vara pe gat (dezinteresat!?) ar fi trebuit, deontologic, sa se preocupe si de aceste doua aspecte fundamentale: accesul la cursurile de formare profesionala si cresterea profesionalismului mediatorilor.

Personal nu m-a interesat medierea sub nici un aspect, acum de cateva zile am aflat care sunt preturile si am ramas absolut surprins sa aflu ca un curs de doua saptamani, tinut, cine stie pe unde si cine stie de cine costa aproape 1.000 de dolari. Firesc m-am intrebat: dar ce costa atat de mult, ce specialisti din SUA, sau UE de al universitati de top vin in Romania sa conferentieze? Care sunt cheltuielile cu suporturile de curs care sa justifice aceste preturi exorbitante?

Insa domnul judecator Cristi Vasilica Danilet s-a interesant foarte in amanunt despre mediere, insa nu a adus in dezbatere aceste probleme: costul prohibitiv la cursurilor de mediere si calitatea mediatorilor dupa aceste doua cursuri!

De ce nu a militat si pentru aceste aspecte? Oare pur si simplu nu a vazut aceste doua impedimente majore in implementarea corecta si profesionista a medierii (si unde nu este nici Dumnezeu nu cere), sau a avut alte interese pentru care a inchis ochii la aceste probleme fundamentale.

Dar, cand piata cursurilor de formare in meseria de mediator este intre 4 si 10 milioane euro, pentru doua saptamani, oare mai intereseaza pe cineva aspecte secundare precum micsorarea taxelor si cresterea calitatii actului de mediere?

PS Eu am fost naiv, imi dau seama ca aici ei vorbeau de milioane de euro, in timp ce eu credeam ca vorbim de principii!”

Comentarii

# costeleeeee date 13 March 2013 16:33 0

din ce stiu eu erai in relatii bune cu Cristi, relatii care s-au racit cu desavarsire odata ce respectivul a devenit ,,inalt demnitar\". Tocmai de aceea nu inteleg de ce postezi un material cu trimitere directa la respectivul. Problema ridicata de tine este reala, insa reflecta doar off-ul celor care doresc sa devina mediator. Oare nimeni nu realizeaza ca si pentru noi, justitiabilii, taxele mediatorilor sunt inabordabile ? Sau ca prin noua legislatie ni se impiedica liberul acces la justitie fiind obligati sa particiam la procedura de mediere si sa achitam diverse sume de bani ? (pentru citarea de mediator si a celorlalte parti din dosar pentru a li se aduce la cunostinta ,,beneficiile\" medierii, pentru emiterea certificatului, etc.) Nu mai vorbim ca timpul ne este limitat (unii avem servici) si nu putem participa la respectivele ,,sedinte\".  in fine...Costel a tras clopotul, LuJu danseaza cum vrea el (e doar un atac la Vasilica) , cainii latra si caravana trece

# Romania, tara spagarilor date 14 March 2013 01:06 +2

Dragii mei, ca orice bullshit romanesc, aceasta profesie de mediator se tansforma intr-o casta unde trebuie sa dai spaga sa intri. Totul in Romania se reduce la cotizatia pe care o dai unor smecheri si in niciun caz la vreun interes al cuiva pentru meritul individual si competenta. :lol:

# Vasileeeeee date 14 March 2013 08:06 +1

Costeleeeee....esti \"f bine intentionat\". Daca pt mediere nu ai timp, banuiesc ca atunci cand esti citat in instanta si pierzi o zi intreaga.....ai mai mult timp. CAt despre accesul la libera justitie....libera auzi....iti zic doar atat: Sa moara tot nemul tau ca asa e? Sa ti se transforme penisul in aparat de facut ******? Sa-ti creasca un testicol in talpa? Toate astea daca nu ai dreptate? Toate astea si multe altele daca o faci tendentios, premeditat? Astept......te bagi prietene? Riscul nu e mare.....ce zici?

# costeleeeee date 14 March 2013 09:45 0

[quote name=\"Vasileeeeee\"]Costeleeeee....esti \\\"f bine intentionat\\\". Daca pt mediere nu ai timp, banuiesc ca atunci cand esti citat in instanta si pierzi o zi intreaga.....ai mai mult timp. CAt despre accesul la libera justitie....libera auzi....iti zic doar atat: Sa moara tot nemul tau ca asa e? Sa ti se transforme penisul in aparat de facut ******? Sa-ti creasca un testicol in talpa? Toate astea daca nu ai dreptate? Toate astea si multe altele daca o faci tendentios, premeditat? Astept......te bagi prietene? Riscul nu e mare.....ce zici?[/quote] trecand peste limbajul trivial (cum oare esti mediator cu asemenea limbaj ?) in instanta nu e neaparat sa ma prezint... pentru ca pot sa solicit judecarea in lipsa sic ! esti doar dobitoc (scuze si mediator in acelasi timp)

# Vasileeeeee date 14 March 2013 16:12 0

Da costeleeeeee....asa e....Asa mi-s....Dar vad ca, nu te prinzi. Nu ai curaj, simtul raspunderii, responsabilitate etc.Prefer sa fiu dobitoc, trivial....si nu NEMERNIC DEZINFORMATOR....cu reminiscente securistice. Am demnitate si daca spun ceva, sustin cu argumente pertinente si verificabile. Asa sa arunc cu rahat, ascuns ca un mare razboinic de dupa monitor si sa fac pe mine \"face to face\"....e sub demnitatea mea. Tu fii fericit ca m-ai jignit, iti va creste nivelul de trai si totul va fi exceptional in jurul tau. Dar noi 2 stim ca.....esti lipsit de demnitate, ceea ce pentru un barbat, si nu ma refer la orice purtator de penis ci....la un BARBAT....ESTE DEGRADANT. PENTRU TINE...NU E... Esti modelul ideal si perfect al societatii de azi. Fii fericit prietene....deja ma simt murdar...de la discutia asta virtuala cu tine....\"Hev a nais dei...\"

# anca date 15 March 2013 08:26 0

Vreau si eu sa stiu daca exista macar o singura persoana care, platind sumele aferente cursurilor, nu a primit certificatul de „bun mediator“... Macar una.

# avocat modern date 13 March 2013 16:35 +7

intreb si eu ca aia de se intreaba ,,Alice, Alice hu za fac is Alice?,, : Gilca, Gilca, hu za fac is Gilca?

# avocat modern date 13 March 2013 16:37 +6

imi raspund tot eu ca ,,Bond, James Bond,,: Costel, Gilca Costel.

# avocat modern date 13 March 2013 16:40 +3

mai am o intrebare: VIKY, VIKY, hu za fac is VIKY?

# cineva care o stie pe VIKY date 13 March 2013 16:42 +2

o baba proasta urata si grasa.

# VIKY date 13 March 2013 17:09 +8

dezmint categoric acuzatia cum ca as fi baba.

# VIKY date 13 March 2013 17:31 0

Tot gunoaie va numiti, portocalii, si gunoaie veti ramane. Mirosul va persista o perioada in Romania, chiar si dupa deratizarea voastra.

# KIWI date 13 March 2013 17:41 +2

Tu mai ai trei dinti in gura, dar nu esti baba?! Bine, sa fie cum zici tu.

# basicuta date 13 March 2013 17:46 +9

ce mediere, fratelo! adica un inginer ce a absolvit de ex.fac. de ingineria mediului, poate sa devina dupaaaaa numai 2 saptamani de curs, mare mediaaaaator! ce tare !! vreau si eu! normal ca miroase dubios, nu castiga de aici decat formatorii! da ca sa devii formator, ce tb sa faci!

# fekete date 13 March 2013 18:54 +6

Nea avocatu, prin 2010 costurile se ridicau la aprox. 5.500 lei, acum este mult subtiat costul. Adevarat, un grup de shmecheri au facut banu\' gros si il mai fac inca. La care se mai adauga taxa anuala de tablou, un fel de zeciuiala de la Florica, sefu\' de avocati. Ingineri de diverse specialitati, medici, contabili, devin mediatori. Interesant cum un inginer mecanic sau energetician are habar de notiunile juridice minime. Aia de conduc firme ce fac cursuri de mediatori, perfectionare a lor si califica formatorii au studii de inginerie. Asta e Romania, o tara de golani capatuiti.

# gelu date 13 March 2013 19:08 +3

Intrati pe facebook la Turcescu si spunetii sa abordeze problema avocatilor traditionali poate o sa inceapa sa auda tara asta si de ilegalitatea aia cu infiintarea cu doi ani inainte de legea dupa care se tot ascund....Ca magistratii nu au cum sa-si dea de gol neamurile ilegale.

# menumorut date 13 March 2013 22:04 +3

ce dracu sa spuna si colonelul tau pupincurist,si ce tara sa auda cand laBe1 are o audienta de 0,0000000000001 %?mai bine pune tu mana pe o gramatica a limbii romane si explica-ne dupa cum se scrie \"spuneti-i\".sau esti EBA cu nick masculin?

# avocat traditional date 13 March 2013 22:38 +1

lasa-l mai ,,menumorut,,ca asta-i pompilian analfabet care,in loc sa puna mana pe carte,scrie numai prostii/Aici se discuta problema mediatorilor iar el o da cu turcelu a lui baselu care sa vorbeasca l la postul ala de doi bani,despre avocatii traditionali.Cine o sa il bage in seama?Uita-te pe acest forum si vei vedea cum se dau nenorocitii astia la mine cand pun niste probleme legate de cele scrise de LUJU.In afara de a ma afurisi nu fac altceva.Atat ii duce mintea .Nu pe toti comstitutionalii ci doar pe cativa,incepand cu intaistatatorul lor.A propos de asta:daca inginerii ratati se fac mediatori sa speram ca si el va pleca si va lasa baroul bota pe alte maini?(sau alte minti mai luminate si mai dotate in IQ?Din punctul meu de v edere medierea a fost introdusa pentru alti cativa amici politici care sa scoata si ei ceva malai.Stiti voi cate zeci de mii de eoro s-au primit de afara pentru ca in judete sa se infiinteze si sa functioneze birouri de mediatori?

# GUY FAWKES date 13 March 2013 23:22 0

@avocat traditional Ce faci neico te nepadira astia ai nostri? Iti aduci aminte cand ti am zis ca vin vremuri urate ? Stai sa vezi ce va urma! Daca mona vrea sa plece, ian gandeste te matale de ce a gasit ea la minister...! in rest Florica ce mai face? Tot cu arbitraju ii trage?

# avocat traditional date 13 March 2013 23:47 0

mai Guy,observ ca de la un timp te-ai scimbat in rau.Scrii aproape ca toti ailalti colegi ai tai.Ce dracu ma,te-ai prostit ori te-au luat astia in suturi ca sa nu mai fii domn cu mine pe net?Ti-e frica de japita ala de veta care te-a admonestat urat de tot?Retin ca mi-ai spus ca vin vremuri urate dar credeam ca te referi latinei.Chestia aia cu Mona nu o inteleg iar despre nea Flporica nu mai stiiu aproape nimic.Acum e ocupat,pregateste congresul avocatilor.Am studiat toate legile din 1940 si pana acum legate de avocatura.Am impresia ca voi nu prea aveti dreptate.Cateva inadvertente in cronologia legilor nu va dau dreptul sa ziceti ca UNBFR Florea este in nelegalitate.Baroul Bota este ,nu numai conform legilor dar si cu raportare la ONG-ul din Balesti.E mai lunga povestea si nu este cazul.Cu data de ..........2013 revin in avocatura.Daca esti destept,v ei afla multe urmarind monitoarele oficiale cu decretele lui Basescu/.Te salut

# GUY FAWKES date 14 March 2013 00:12 0

@avocat traditional mai neica ti am scris eu ceva urat tie? Nu stiu cine este Veta si nici nu ma intereseaza ce a scris! Despre iesirile mei mi-a fost si imi este scarba de ce se intampla in jurul meu! Cat despre Bota si problema cu barourile eu am luato pe drumul murgului! Si sa vad cum ma descurc de unu singur! Daca revi in avocatura poate lucram la un proiect am eu ceva in minte! Cum te-as prinde de brat la o cafea?

# avocat traditional date 14 March 2013 13:59 0

mai Guy,problemele noastre sunt mult mai complicate.An zis de n ori ca eu nu am nimic cu avocatii lui Bota.Nu ei saunt de vina ci Bota care i-a aburit ani de-a randul.Asa o fi,baroul Bota este legal.Dar daca el zice ca actioneaza in baza legii avocaturii de ce nu o respecta pe deplin?.Multe prevederi din lege n u sunt aplicate /respectate.Vreau sa vad o traba:aveti CAA,asa cum prevede legea si statutul? I(NPPA-ul vostru este legal in fiintat?Mai sunt o droaie de prevederi care nu se respecta la voi,dar nu este acum momentul.Nu mi-a8i raspuns la o intrebare:cu penalukl ala al tau ce ai facut? PS.nu toate cele semnate avocat tradirional imi apartin dar nu am mai facut caz.banuiesc ca tot unul de al vostru a scris pentru a da prilej de polemica neprincipiala.Daca esti din Bucuresti ,confirma-mi.Te salut

# GUY FAWKES date 14 March 2013 14:16 0

@avocat traditional mai domn presedinte, stai acolo unde esti si nu pleca! O sa ti fie sila de avocatura...cu penalul e bine alearga sa faca acte de procedura!:) Si mai sunt niste baieti pe str. Toamnei care stau cu urechile ciulite....Stii poezia aia cu urechile ciulite iepurasul se grabeste....?cred ca ti am confirmat tot ce te interesa!

# obiectiva date 14 March 2013 23:11 0

avocat traditional, tu esti si Argus ??? ce dezamagire......si eu care credeam ca e agent secret....e un amarat de avocat !!! mi eimi plac secretele, nu datul din gura.....fara sens !!! NU exista avocati buni, exista doar judecatori mani******ti si procurori prosti !

# veta date 14 March 2013 23:13 0

argus e un tip fayr-play in comparatie cu labuta trista de avocat traditional care nu profeseaza. asta e un ratat exclus din profesie ca n-a avut bani de zeciuiala.

# rectific date 14 March 2013 23:14 0

fairplay

# ARGUS date 14 March 2013 23:38 0

Obiectivo,ce mama dracului ,te-ai prostit?Ti-am mai spusm o data cu eu semnmez numai ARGUS.Merci de aprecierea cu ferpleiul ,ti vetuto,dar chiar credeti ca avocatul traditional nu are dreptate?Obiectivo,cand bem o cafea la MARSHAL ANTONESCU?

# veta date 14 March 2013 23:51 +1

in tara asta numai mincinosii si hotii o duc bine. acesti paraziti juridici, intrati cu spagi, absolventi de particulare, cred ca daca le-a mers cu florea, ala care minte lumea ca este infiintat de lege, automat au si stiinta de carte. arguse, vedem toti cata carte stiu baietasii de cartier si fetitele de club.

# obiectiva date 15 March 2013 08:43 0

iar veta o fi koko , ca nu il vad de un secol pe aici !!! bei, Arguse, tie ti/e FRICA de mine ....ma tot inviti la o cafea si te faci ca NU vezi ca am acceptat...si am scris sa ma SUNI sa stabilim.....asa ca, eu nu discut cu ******ciosi ca tine, nu mai spun de cafele ! mi/ar sta in gat sau m/as ineca de ras.... cand ai sa fii barbat adevarat, asa cam ca cineva din Luju, care, sincer, arata traznet.....atunci mai discutam...cu fetite delicate NU beau cafele.....si care ma jignesc ca niste mahalagioaice....de prima data cand discuta cu mine....esti o mare NULITATE....absoluta !!! chiar esti o balena care se frasuie intr/o baltoaca !!!

# pt.obiectiva date 16 March 2013 22:40 0

mi-a placut chestia cu balena si retin cine a zis-o.Deci,obiectivo,cum stai cu nikurile,batrana ramolita?

# obiectiva date 17 March 2013 09:14 0

BATRANI RAMOLITI AJUNGEM CU TOTII, aia care nu mor tineri......dar NULITATI ABSOLUTE sunt doar unii, Argus !!! nu discut cu nulitatile absolute !

# pentru obiectiva date 17 March 2013 11:37 0

ce SATANA,tu obiectiva,nu mai stii de gluma?CVhiar asa te-ai ramolit?Daca nu ne=-am impunge putin pe aici ,pe net,nu ar mai fi nici un farmec.Cu problemele serioasee acoperim doar jumatgate din suprafata,asa ca putine picanterii nu strica.Ce zici de cafeaua aia la maresal?Am acolo tot timpul o masa si o camera.Putem sta linisit de vorba ,feriti de ochii altora.Iti voi dezvalui niste secrete adevarate,picante si chiar bomba.Ce zici?Sa te sun acasa sau la locul de munca?sau sa imi comunici tu pe net?daca picam de acord cu intalnirea,sa nu imi trimiti vreun gay de al vostru ,ca ma supar si o sa-ti rup picioarele.ce zici,mimisor,ne intalnim?

# obiectiva date 18 March 2013 19:51 0

1. ti/am spus ca ma confunzi....2. nu stiu ce Maresal Antonescu visezi tu, cu masa si casa....3. de unde sa iti trimit un gay ? 4. iti rup eu degetele de la mana ca iar m/ai facut mimisor, inainte de a/mi rupe tu picioarele....

# saumflatgalca date 13 March 2013 21:50 +1

Deci eu nu am nimic cu dl acesta simpatic pt că sincer îl apreciez ca avocat dar parcă prea defilează pe aici pe luju. Poate avea chiar dreptate cu chestia asta...nu știu

# Petru date 13 March 2013 22:43 +2

Costel Galca este un avocat bun . Atat de bun incat isi protejeaza profesia cu orice pret ! Chiar si cu pretul unor exagerari !

# Andi date 13 March 2013 22:44 +2

Cum il cheama ? Galca ? si Costel ?   :P

# gelu date 13 March 2013 23:41 0

Mai donator traditional crezi ca daca s-ar discuta la unul din posturile tv despre voi nenascutii lui \"Florica camatar sef\" despre dedesupturile certificatului de nascare pe care cu stoicism il ascundeti dupa biata 51/95 acum ca parca incepe sa se faca putintica lumina, nu ai putea sa beneficiezi si tu de ceva? Macar ai scapa de zeciuiala. Ce esti prost mai bine zi ca noi si practici fara camata boule, nu te mai impotrivi. Nu-mi mai numara literele eu am castigate pe afara tu...dai banii lu tactu` pe zeciuiala de zi cu zi si-ti petreci noptile tinand piept telectualilor. Esti mic...pa !

# avocat traditional date 14 March 2013 00:09 0

Bou a fost ala care te=a facut in loc sa o duca pe ****** la chirurg.Saracu ,de fapt,nu a stiut ce o sa iasa din fiul lui.Eu te=am facut in vreun fel sa te iei asa urat de mine?.Inseamna ca esti cine stiu eu si atunci iti spun din nou:ramane cum ne-am inteles.Dar daca esti, totusi,unul din avocatii pompilianului iti spun ca zeciuiala aia este pentru viitoarea pensie a av ocatului.Cu cat e mai mare zeciuisls cu atat mai mare va fi pensia.Voi unde platiti pentru viitoarea pensie si cat?Daca nu esti c ine cred eu,de ce ioei apararea unui om de ccare majoritatgea dintre voi s-a lepadat?

# gelu date 14 March 2013 00:24 +1

Daca citeai atent, ai fi inteles ca nu-mi place sa platesc prosteste taxe pe care le inventeaza mastodontii astia batrani. Eu nu cred ca fondurile voastre ajung altundeva decat acolo unde vrea Florica. Si daca vine Europa in cateva luni peste el si-l intreaba de ce va mulge...cred ca se va da senil, bolnav etc. Nu, nu sunt cine crezi tu. Sunt avocat, imi platesc imozitul la stat si atat. Si asa ar fi normal sa faceti si voi.

# avocat traditional date 14 March 2013 12:29 -1

Atunci scuze,dar de ce m-ai facut,totusi,bou?Nu era cazul.Te salut

# gelu date 14 March 2013 19:37 +2

Scuze pt jignire. Peste tot vad cum avocati de la traditional posteaza rautati la adresa altora, fara sa-si dea seama ca de fapt apara o casta care nu are nimic comun cu Justitia. Nu va convine cand vedeti judecatori care fac trafic de influenta dar va bucurati tare cand, nepregatiti, va treziti ca nestiind ce este in dosar, puteti sa ridicati exceptia celui care, nu v-a facut nimic. Va ascundeti dupa mica scapare ce v-o da nea Florica atunci cand sunteti nepregatiti si apelati la traficul de influenta...Credeti ca merita?

# avocat traditional date 14 March 2013 20:09 0

geluyle,e OK.Dar trebuie sa com pletez ceva:avocat traditional sau avocat botist,tot avocat se cheama.Si la unii si la altii sunt buni si rai.Vorbam u8nora:infractorii nu au culoare piolitica.deci nici avocatii infractori nu au apartentnta la vreun unbr .Cred ca m-am facut inteles.Si mai e o chestiune:la av.traditionali avem numar mare ,la voi mai putin.E si normal ca in valoare nominala numarul celor rai la traditionali sa fie mai mare. Dar si numarul celor buni.Una peste alta,respectand proportiile , cam tot de acolo suntem.Te salut.PS.E normal sa afirmi ca noi suntem cei cu traficul de influenta etc.cand numai noi suntem acceptati de instante(cu mici exceptii).dei,tentatiile la nopi sunt mai mari.In mod sigur nu accept nici avocati incorecti,necinstiti si nepregatiti si nici astfel de judecatori.Viata in lumea justitiei este complicata iar idealul nu il vopm gasi nciodata.Cel putin generatiile prezente.

# patrocle date 14 March 2013 07:56 +2

Nu ati pus punctul pe i, mediere=nasa Alina Gorghiu marea beneficiara.

# Miti date 14 March 2013 11:53 0

Nasa-i nasa si in .... Acum e la putere si se pare ca nu prea se inghesuie nimeni sa o ...contrazica. De, a dat...a luat, va da si ....va lua...de la nasu... Stie ea ce stie.....

# GUY FAWKES date 14 March 2013 17:54 +1

@avocat traditional mai domn presedinte, stai acolo unde esti si nu pleca! O sa ti fie sila de avocatura...cu penalul e bine alearga sa faca acte de procedura!:) Si mai sunt niste baieti pe str. Toamnei care stau cu urechile ciulite....Stii poezia aia cu urechile ciulite iepurasul se grabeste....?cred ca ti am confirmat tot ce te interesa!

# avocat traditional date 14 March 2013 21:23 -1

OK mai Guy,voi reveni cu amanunte in privinta unei intalniri.Te voi anunta pe primul articol din fiecare zi.Te salut

# veta pt avocat traditional alterat date 14 March 2013 22:08 0

troglodit traditional vad ca stai bine cu timpul. scrii incontinuu, mult si prost precum iti este intelectul. pe GUY nu l-am bestelit intrigantule de doi bani.pe un tont ca tine nu pot sa-l suport, te invidiez ca ai timp liber.eu din pacate nu prea am timp, clientii nu asteapta. asa ca poti minca tu rahat cu nea florica al tau, dar sa stii ca nici noi concurenta nu murim de foame.si spre deosebire de voi puiutii lui nea florica, noi acceptam medierea si  ne bucuram ca feliuta de cascaval se micsoreaza vazind cu ochii.o sa mai culegeti doar firimituri si o sa strigati ca prostii ca voi sunteti ratatii traditionali. la bota sunt 3000 de concurenti, v-a mincat in c...r sa va luptati cu noi, acum sa va vad cind va aparea puhoiul de mediatori. inca odata sunteti prosti, limitati in gindire,superficiali,handicapati, analfabeti in drept,  ceea ce pt noi e un avantaj, va putem lua absolut tot din traista. cosmar usor cu medierea..... :cry: :cry: :cry: :cry:

# veta tot pt traditional date 14 March 2013 22:14 0

si sa-ti mai spun una ca sa stii sa nu mori prost traditionalule. avocatura e la apus, lumea se modernizeaza, se tinde spre modelul occidental. cite procese are un jude european sau american? crezi ca o sa mai filfiiti mult robele prin fata judecatorilor? imi este o scirba cind vad ce comportament deviant si infantil aveti in fata instantei si a clientilor incat cu greu ma abtin sa nu va injur.va comportati ca niste handicapati, topaiti si vociferati pe holuri ca niste bolnavi psihici. toate ciudatele au ajuns avocate la florea, unele vin cu gaini pe la instanta, altele in curul gol etc. 

# avocat traditional date 14 March 2013 22:30 +1

mai veto alterato,iar te bagi unde nu te pricepi?Sa iti zic unele chestiuni pe care mintea ta de santierist nu le poate pricepe fara explicatii suplimentare:1.medierea este o prostie pentru societatea romaneasca de acum .Poate in viitor va avea efecte.2.Si pe noi si pe voi ii poate afecta medierea sub aspectul, prost inteles de tine, al castigurilor.3.Foarte multi avocati ai Baroului Florea sunt mediatori.Deci,sub aspectul solidaritatii de casta ,nu este nici un lucruc rau.4.Nu ma invidia ca am timp liber.Invidiaza=ma ca am venituri pe care tu nu le vei avea in veci practicand avocatura la intaistatatorul vostru . 5.Nu noi ne-am luptat cu voi ci voi v-ati luptat cu noi sa ne dati la o parte.6 Indiferent ca veti fi legalizati(nu cred ca in viitorul apropiat) nu veti putea face concurenta avocatilor traditionali.Din cei 3000 de avocati ai vostri nu cred ca aveti 500 care sa fie in adevar profesionisti.Restul,traiesc din pensiile de politisti si daca mai fac ceva ,este bine.7.Limbajul tau de derbedeu ma face sa cred ca veta este de fapt legea 3/1948.Asa ca iti spun din nou: tot idiot,tot idiot? si ramane cum ne-am inteles.

# veta date 14 March 2013 22:57 -1

mon ami nating, esti un ilustru habarnist. te crezi profesionist dar iti spun eu ca te-am citit, nu ai stofa de avocat. si acum sa-ti spun eu repetentule ce este medierea. medierea este ceea ce in codul de procedura civila, la actele de dispozitie ale partilor in procesul civil regaseam SI tranzactia.rasfoieste repede codul ca sa vezi si restul actelor de dispozitie. pe mine medierea nu ma afecteaza absolut deloc, stiu spre deosebire de tine, cum sa fac bani si din asta. avocatii tai florentini shelalaiaau prin guru florea ca ei ar trebui sa fie mediatori din nastere. uite ca cineva va tras-o si acum veti plati cursurile ca orice muritor de rind. ps nu sunt legea 3/1948 dar as vrea sa fiu. cat despre venituri, prostul daca nu-i fudul nu e prost destul. oricum nu duci nimic cu tine pe lumea ailalta, in shimb bogatia mea consta in inteligenta si ca sunt sanatos si ma pot bucura de viata.

# Trotuela date 14 March 2013 22:51 0

Buna seara! Il rog pe aceasta cale pe cel care se semneaza \"avocat traditional\" sa imi explice ( daca se poate fara denigrari inutile), de ce baroul lui Bota este considerat ilegal,iar cel traditional este legal.Intreb asta pentru ca am terminat facultatea de drept,doresc sa intru in avocatura,dar sunt derutat de prea multele scandaluri si sicane dintre cele 2 barouri.Ii multumesc anticipat \"avocatului traditional\".

# jjj date 14 March 2013 23:00 -1

trotuela intreaba si tu un om inteligent nu pe prostovanul ala de traditional. ala e batut in cap de birurile puse de mafia avocaturii.

# avocat traditional date 14 March 2013 23:23 0

Mai veto pompilianule,sa iti zic unel chestiuni pe care cu IQ tau ne leăpricepi fara expicatii suplimentare: 1.Medioerea este una din activ itatile avocatului.Deci,si noi si voi putem face medieri.daca noi n u pjutem nici voi nu piuteti,asa ca nu stiu de ce te bucuri(stiu,de prost ce esti).2.Sunt printre primii mediatori din tara,dar nu sunt convins de rezultatele acestei activitati3.Noi av em bani sa facem cursurile alea,voi ,doar unii.4.Noi de falfaim prin instante pen tru ca numai noi suntem acceptati.5daca iti este scarba ai doua variante:fie nu merge pe la instante,ca oricum nu gasesti nici clienti,nici prozeliti,fie ie un EMETIRAL.6.Ma bjucur ca esti sanatos(la minte nu prfea estgi) si iti doresc viata lunga.dar nu in avocxatura si nu in postura de prost al baroului bota.7.daca nu esti tu legea 3/48 sa nu iti para rau.Unul mai prost ca asta nu exista.8.daca nu erai un ticalos nu intrai in discutiile mele sa te apuci sa ma insulti.Adica esti un om de nimic.9.Asa ca isti mai spiun:tot idiot,tot idiot?ramane cum ne-am inteles.

# veta date 14 March 2013 23:47 -1

traditionalule am si eu o intrebare.in instanta te exprimi la fel precum scrii? daca citesti comentariile celor de pe site, esti campion de necontestat, in ceea ce priveste exprimarea eliptica si scrisul fara noima.as putea spune ca te exprimi si scrii ca un analfabet . dar la voi toti dezaxatii care au platit spaga sunt avocati, asa ca nu ma mira ca s-a nimerit unul si pe aici.

# avocat traditional date 15 March 2013 00:09 0

E normal sa ma critici din moment ce mintea ta de santierist judeca pe altii precum gandeste stapanul.Ai observat ce chestii misto cu minte,gandire etc?ma mir de unde ai auzit de exprimare eliptica pentru c a de la politehnica nu mai cunosti nimic,deci nici cate ceva despre elipse.Veto,eu te-am auzit in instante,nu excelezi ci din contra,nu ai fraza,nu ai continuitate,te balbai si ,nu in ultimhul rand,nu stii carte.Daca greselile mele de dactilografiere/tehnoredactare te fac sa constati la mine carente specifice analfabetului e treaba ta.Nimic nu il supara pe prost decat decat faptul ca a ajuns lconcliuzia ca este,de fap,un prost.Tu ai ajuns la aceasta concluzie.In rest, ramane cum ne-am inteles.

# avocat traditional date 14 March 2013 23:29 0

Trotuela draga,asculta=l pe jjj si adreseaza=te domnuljui Bota Pompiliu,celebrul avocat si presedinte al UNBR.Sigur vei primi informatiile necesare,dar si competente.Imi dau sedama dce limitgele mele asa ca te indrum acolo unde trebuie.Daca nu te lamuresti (si sigur nu vei primi explicatii pertinente)intra pe site-ul UNBR dar nu B ota) si vei afla.La prima intalnire [pe net iti dau un sfat;invata si da examen la UNBR adevarat,adica cel al carei presedin te este dr.Florea Gheorghe.

# L 3/48 date 14 March 2013 23:41 0

Trotuela draga, citeste Legea 3/48 si afli ca barourile lu Flocea sunt desfiintate !

# Dr tiganela Flocea date 14 March 2013 23:46 0

Dragi supusi traditionali, mai bine sa mai tacem. Stiti bine ca nu avem niciun act !

# Dr tiganela Flocea date 14 March 2013 23:52 0

Ne-au cerut finantele actele. Sunt disperat ! Ce sa le raspund ?

# avocat traditional date 14 March 2013 23:57 0

Trotuela dragule,citeste legea 3/1948 si te vei convinge te prostia astuia care semneaza asa.Nu am in acest moment lamine documentatia necesara,dar iti spun:avocatii Florea profeseaza in legalitate.Bota are un barou nelegal.Pentru drd tiganelea pompilianul:mai acesta din ce etnie se trage buna-ta ?Aud?

# gelu date 15 March 2013 08:18 0

Draga traditionalule, mai sus mi-am cerut scuze, considerand ca, ai inteles ceva din cele ce-ti reprosam. Am gresit, acum realizez ca mi-am cerut scuze unui copil care ar dori sa fie avocat, probabil ca taticul sau pasivul din relatia cu activul Florea. Nu te mai baga in discutii cu oamenii mari, ai sa ajungi si tu unul dintre cei posedati de Florica...Parerea mea

# avocat traditional date 15 March 2013 12:52 0

mai gelule,am crezut,totusi,ca esti om serios si ai avut o scapare emotiva.de aceea ti-am cerut si eu scuze.Vad ca m-am inselat.Totusi,e rau ca- ti ceri scuze unui copil?Nu sunt copil,am o oarecare varsta,dar as vrea sa ma insel:te-ai referit la mine copil ca varsta sau ca intelect infantil?Pun aceasta intrebare bazat pe ceea ce mi-au scris pompilienii aialalti.Sper ca tu nu esti unul dintre ei.

# Dr tiganela Flocea date 15 March 2013 00:06 0

Draga Trotuela, daca-mi dai 10.000 Euro te bag la noi, dar sa stii ca nu avem niciun act de infiintare ! Nu te lua dupa analfabetu de av. trad. !

# Dr tiganela Flocea date 15 March 2013 00:13 -1

sentinţa penală def. nr. 1251din 15 decembrie 2010 a Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti:       -,,Legea nr. 3 din 17 ianuarie 1948 a desfiinţat vechile barouri şi U.N.B.R.”        - ,,actele normative ulterioare legii 3/1948 trebuiau să prevadă în mod expres înfiinţarea barourilor şi a uniunii barourilor”         - ,,în mod logic singura concluzie care se impune este că prin aceste acte normative nu s-a înfiinţat nici o nouă structură a avocaţilor din România.”        - ,,nici Legea 51/1995 nu conţine prevederi referitoare la înfiinţarea de noi structuri ale avocaţilor.”       - ,,Baroul Bucureşti şi U.N.B.R. ( Bota) sunt înfiinţate legal din anul 2004, nu au fost desfiinţate, s-au organizat şi funcţionează în baza Legii 51/1995.”       - ,,la cererea U.N.B.R. - Bota, parchetul a solicitat U.N.B.R. (Florea) să înainteze în fotocopie documentele de înfiinţare, însă aceasta nu a putut prezenta documentele respective.”

# avocat traditional date 15 March 2013 00:22 +2

Lasa mai pom[pilianule smecheriile.ia spune mai bine de condamnarea definitiva pentru exercitarea profesiei fara drept.Daca te ajuta mintea,.ia toate actele privind avocatura,incepand cu anul 1040 si vei constata legalitatgea functrionarii UNBR Florea.In rest ramane cum ne-am inteles.

# romania te iubesc date 15 March 2013 08:51 0

1040   i.e.n.????   :D :D :D

# avocat traditional date 15 March 2013 00:13 0

Etnia lui buna-ta,rapid!In rest ramane cum ne-am inteles.Toto idiot,tot idiot.

# L 3/48 date 15 March 2013 00:14 0

Ai vazut Trotuela, nu numai actele vorbeste, ci si magistratii !

# avocat traditional date 16 March 2013 01:07 0

Etnia lui buna-ta,rapid.In rest,tot idiot,tot idiot?ramane cum ne-am inteles

# avocat traditional date 15 March 2013 00:25 0

Asa cum tfi-am mai spus:esti un idiot.

# Rambo date 15 March 2013 01:08 0

Imbecil traditional, cand ti se pun pe tava hotarari judecatoresti definitive, care consfintesc legalitatea UNBR-Bota, crapa fierea-n tine de ciuda ! Dar, iti va trece...

# avocat traditional date 15 March 2013 11:28 +1

Bai Rambo ,pompilianule.In loc sa stai noptile pe ner,mai bine ai pujhne mana pe carte sa inveti si tu ceva drept.In rest,ramane cum ne-am inteles.

# gelu date 15 March 2013 13:57 0

Da esti fiu de avocat traditional, m-am convins. Ce dracu te tot bagi in vorba mai copile? N=ai cum sa fi avocat si sa postezi de dimineata pana seara. Plang instantele dupa tine, pe bune. In afara de idiotenii nu spui si macar daca te-ai uita la tv sa vezi si tu ca au inceput sa fie saltati aia cu traficul de influenta, stai dracu cuminte ca Florica urmeaza sa fie cercetat pentru fondurile si taxele si ce ii mai trage el acolo(lu` tactu). Vezeti de treba si joacate Zuma.

# florea cioaca date 15 March 2013 15:39 0

al de -si spune avocat traditional este analfabet total. nu cred ca exista un individ cu asa lipsa de pregatire, analfabet, anagramat si repetent in drept. posteaza non stop, de dimineata pe racoare pina noaptea.asa e cind esti somer, ai timp liber.

# jojo date 15 March 2013 18:35 0

gunoiul zis avocat traditional nu mai comenteaza. in weekend se da ocupat. a vazut lumea ca nu ai clienti si ca esti un dobitoc infantil.

# avocat date 15 March 2013 13:34 0

Pentru \"avocat traditiona \"pe langa dupa cum scri pari a fi nu numai prost crescut si un nesimtit, dar esti si analfabet. Drept urmare ar trebui sa-ti reconsideri nu numai atitudinea dar ar trebui sa refaci cursurile atat de limba romana cat si cei 7 ani de acasa, a bunelor maniere!

# mediator date 15 March 2013 13:42 0

Nu numai ca costurile sunt exorbitante dar rog sa vedeti cine le organizeaza si cine sunt acesti formatori. Formatori in domeniul medieri au fost prietenasi lui Anca Elisabeta Ciuca, au fost facuti pe ochi frumosi si cu incalcarea dispozitiilor legale!!!!!!!

# fekete date 15 March 2013 14:21 0

Adevarat. Dar nici cu cei noi nu e mare scofala. Zeno Sustac , pana sa ajunga si el la cascaval, latra la Ciuca in media ca face si drege. Cum s-a aranjat sa ajunga si el la bucate, a facut ciocul mic. Si uite asa se naste o noua casta si o gasca de imbuibati. Tara de golani.

# zeus date 15 March 2013 17:33 0

si banul din mediere nu se opreste doar la stadiul cursurilor. din surse sigure mediatorii sunt obligati sa cotizeze apoi la consiliul de mediere, niste timpenii de conferinte contracost. va fi ca la bIroul (nu baroul) lui nea florea, zeciuiala. in spatele medierii au pus gabja niste notari intreprinzatori, care vor ca mediatorii sa faca munca de jos si ei sa ia grosul banilor.

# Pentru toti pompilienii lipsiti de caracter date 15 March 2013 19:16 0

Nu vreau sa jignesc pe avocatii cinstiti si corecti,cu caraxcter din baroul asa zisului avocat Bota,dar trebvuie sa spun ca unii dintre acestia ,nu ii numesc sunt lipsiti atat de carte cat si de caracter.Am rev azut postarile mele si ale lor de vrei doua luni si am constatat ca aqm fost atacat fara rost,in mod murdar de unii dintre ei.Banuiesc cine sunt/este acestia/acesta le-am /i-am dat de inteles,insa nu am putut sa fac nimkic.Din insulte,chiar injurii ,cu vocabular de derbedei nu am fost in alt mod tratat.La experienta pe care o am in viata aveam si eu un vocabular adecvat dar m-am ferit.Poate ,uneori , am fost si eu mai dur.Vreau insa sa spun cateva vorbe:nu am fost niciodata impotriva avocatilor barouluui paralel ,dar consider ca acesta nu functioneaza ..tocmai,, legal.De aici mi s-au tras toate.La nici o problema pusa de mine,indiferent de tema dezbaterii am fost atacat nemerityat,cu aceleasi cuvinte de derbedei.Unii (sau unuyl) dintre ei si-qau facut un titlu de glorie in a ma insulta.probabil c a nu sunt prea inteligent daca am acceptat aceasta polemica fara rost.Si-au facut un titlu de glorie in a ma declara agramat,nestiutor de carte,datorita greselilor de dactilografiere.In mod cert,greseli de gramatica nu am avut.Spre deosebire de ei.Dupa cum vad,sunt singur pe acest forum care sa apere avocatura traditionala si legala.Atentie,nu sa atac avocatura,,paralela,,.dar daca asta se vrea ,in cazul in care mai am timp de postat,o sa o fac.PS Daca cei care m-au atacat fara rost sunt in realitate intaistatatorul Bota,atunci in adevar merita acestia sa fie victimele acestui barou.PPS Nu mai corectez pentru a lasa bucuria nesimtitilor in a ma dec lara,din nou,agramat.

# ja date 15 March 2013 23:50 0

intr-un cuvint dobi ai fost si dobi vei fi in continuare. avocat de rahat

# carmen date 15 March 2013 19:21 +1

Medierea...o mare porcarie, americanism tampit, doar sursa de imbogatire pentru formatori si cei ce au putut sa se strecoare printre ei.

# fekete date 16 March 2013 00:08 +1

Taxa anuala de 400 lei. Se cere apoi pregatire continua ( cum e INPPA-ul lui floricel, adica pe langa zeciuiala, mai trebuie stransi bani de pe urma fraierilor in fiecare an ) pe tot felul de conferinte si cursuri inepte care costa de la 300 lei in sus. Astia-s altii care incep sa se creada niste academicieni sau super specialisti in nimic de fapt. De tembeli ce sunt majoritatea lor, habar nu au ce e aia tocmai mediere, confundand-o cu negocierea ca la piata. Mai lasa tu, mai lasa si tu, asta fiind in capul majoritatii lor asa-zisa mediere. Numai cu bancile nu vor putea face asa ceva fiindca ele  nu lasa niciun leu nerambursat. Tot felul de natarai vor ajunge asa-zis mediatori. Singurii care vor castiga bani multi vor fi cei cu firmele de formare initiala a mediatorilor, adica niste inginerasi paraleli cu dreptul.

# dar de asta ce ziceti? date 15 March 2013 23:06 0

http://www.adsa.ro/propunerea_baroului_ilfov-_de_modificare_a_diverselor_legi.html

# fekete date 15 March 2013 23:55 -1

Vrabia malai viseaza ! O fi vreo profesie mai nobila, olimpiana, de neegalat pe lumea asta decat cea de avocat, in viziunea bolnava a celor de la florea ?? Propun ca avocatii sa si judece iar in pauza de judecata sa faca rechizitorii !! Voi inainta un memoriu Parlamentului, Avocatului Poporului, presedintelui, CSM, precum si tuturor ONG-urilor din tara. Sa nu uit, si la CE trebuie trimis..... vai de capul vostru, ala sec !

# avocat traditional date 16 March 2013 00:21 0

dar tatucului vostru , Tokes, nu-i trimiti nimic?Asta inghite orice,inclusiv rahaturile voastre cu avocatura lui bota.El e obisnuit sa manance zilnic rahat ,dar pentru aceasta tot suge din banii romanilor.Daca vrea autonomie,cum mai mananca el rahat romanesc?Ca dupa mintea lui,nici pasarea romaneasca nju ar mai putea intra in tinutul secuiesc.Chestia este ca secuii nici macar nu au sange de ungur.Cea mai elocventa dovada este semiluna de pe steagul lor.Iar la recensamant,cati dintre ,,unguri,,s-au declarat secui?cativa.Si atunci de unde Tinutul Secuiesc?Ideile lui Tokes sunt total anticonstitutionale,iredentiste si discriminatorii.ma mir ca [pana acum nicki o autoritate nu a luat masuri.facem dosare la curve.la traficantii de tigari,la hotii de fier vechi,dar la iesirile lui Tokes si ale altora ca el tacem .De ce oare?Nu am nimic cu ungurii dar, totusi,sunt roman si sentimentul national este mai pjuternic decat orice.Asa ca mai fekete ,ce parere ai ?

# ja date 16 March 2013 00:44 0

cat vrei  ca sa-ti iei liber vreo 2 zile sa nu mai miroasa site-ul a prost?

# fekete date 16 March 2013 10:40 0

Avocatule, toate chestiile alea de le-ai spus mai sus, ma lasa rece. Io nu traiesc in HARCOV asa ca nu ma intereseaza nici secuii nici Tokes, care fie vorba intre noi, il intereseaza banii si nu prostiile cu autonomia.

# avocat traditional date 16 March 2013 12:21 0

Cred ca ai dreptate

# avocat traditional date 16 March 2013 12:23 0

PS.In privinta autonomiei ar trebui sa te intereseza problema

# sau de asta? date 15 March 2013 23:10 0

:-x http://www.adsa.ro/avocat_id.html :D :zzz :P

# avocat traditional date 16 March 2013 01:00 0

Bai ja-vra de pompilian.vrei tu zsa imi iau liber 2 zile.o sa mi le iau ca sa pot scrie pe alte teme decat tema preferata a imbecililor de botisti.iar dobitoc pana la moarte esti tu cu cine te-a conceput ca postac pe net.Vezi-ti mai bolovane de alte treburi ca nu meriti atentie.Iti spun si tie ce a vrut manfred sa imi spuna,dar a dat-o prostalaul in bara.,,Cizmarule,nu mai sus de sandala,,

# zdreanta traditionala date 16 March 2013 11:45 0

Bai zdreanta traditionala, tu esti atat de prost incat nici nu realizezi acest fapt. In afara de imprejurarea ca esti obsedat de Bota, cu ce te mai ocupi ?! Ca jurist, esti o nulitate absoluta ! Ai dovedit-o si ceva mai sus, atunci cand ai scris ca \"ideile.....sunt ANTICONSTITUTIONALE\", in loc de \"NECONSTITUTIONALE\". Penibilule !

# avocat traditional date 16 March 2013 12:31 0

bai acesta,pomp[ilianule.Pujhne mana pe carte si vezi care este diferenta intrfe anticonstitutional si neconstitutional.In rest,ramane cum ne-am inteles.Astept ceva despre etnia aia din antecedentele etale.Asa cum ti=-am mai spus:esti un idiot.PS.la mintea ta nu ma asteptam sa raspunzi la vreo problema pusa de mine mai sus.In afara cuvintelor din vocabularul de berbedeu,mai ai si alte cuvinte?cred ca da:condamnare definitiva,contestatie in anulare,judecatoare proaste.Frumos ,baietas de santier ajuns via Balesti in ,,lumea buna,,

# Legea 3/48 date 16 March 2013 14:14 0

Ăi, analfabet trditional, ,,Pujhne\" mana pe gramatica ! Alu Pigus !

# avocat traditional date 16 March 2013 15:13 0

In adevar m-am convins de prostia voastra/ta.Daca o eroare de tehnoredactare va/te face sa credeti/crezi ca are ceva cu gramatica,inseamnma ca nu m-am inselat.Ramane cum ne-am inteles.Idiotul,tot idiot ramane.Nu am ce sa va fac.Astia sunteti.PS.unde am facut vreo referire/adresare directa la Bota in ultimele doua zile?Vedeti/vezi ca am dreptate in chestia cu idiotul.PPS.Limbajul asta nefericit al meu, de la voi l-am dobandit.Rusine sa va fie.

# avocat traditional date 17 March 2013 11:52 0

Nu stiam ce vreti,unii,sa ziceti cu alu Pigus,asa ca m-am documentat.Mi-am dat seama ca am avut dreptate cand vorbeam despre voi ca despre niste derbedei.Daca voi cautati pe net site-uri de genul ala,le ,,studiati,, va inspirati si le dati exemplu,atunci chiar ca sunteti niste derbedei.Nu meritati ,nici voi insiva, sa va dati avocati.Si mai credeam ca doar unii sunteti asa,dar vad ca insasi legea 3/48 este ca toti.De azi inainte,daca mai vreti sa ,,socializati,,cu mine,raspunsul meu,sa il aveti in minte:ramane cum ne-am inteles.

# Trotuela date 18 March 2013 22:18 0

Ii multumesc,pe aceasta cale \"avocatului traditional\" pentru raspuns.Deocamdata,insa,tot nelamurit sunt.Si asta pentru ca,incercand sa ma lamuresc in legatura cu legalitatea sau ilegalitatea celor 2 barouri,m-am \"lovit\" de urmatoarea situatie:daca m-am interesat de aceasta problema la \"traditionali\",am constatat ca acestia \"trag spuza pe turta lor\",adica sustin ca \"pompilistii\" sunt ilegali.Invers:adresandu-ma \"pompilistilor\",acestia sustin ca \"traditionalii\" sunt ilegali.Ma gandesc daca nu cumva,la mijloc,nu sunt (si) interese politice.Oricum,ii multumesc inca o data \"traditionalului\" pentru raspuns si nadajduiesc ca, intr-o zi, cineva competent va solutiona definitiv si irevocabil conflictul dintre cele 2 barouri,indiferent de solutia propusa.

# avocat traditional date 18 March 2013 22:49 0

Trotuela,puiule,iti dau un sfat:invata carte si da excamen la oricare dintre cele doua unebereuri.La Florea este f.greu,la bota o formalitate.Alege singur,dar analizeaza perspectivele de viitor.UNBR Bota va disparea.Fie de tot,fie asimilata UNBR Florea.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.04.2024 – Prima victorie in instanta obtinuta de vanatorul de pedofili

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva