16 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SESIZAREA LUI SOSOACA – Senatoarea Diana Iovanovici-Sosoaca a instiintat Comisia Europeana despre agresiunile jandarmilor si furtul de la alegeri: “Acest atac al Jandarmeriei impotriva unui senator al Romaniei si candidat la alegerile europarlamentare este menit sa ascunda frauda imensa de la alegeri si sa descurajeze toate protestele impotriva fraudarii alegerilor”

Scris de: L.J. | pdf | print

13 June 2024 15:00
Vizualizari: 2673

Senatoarea Diana Iovanovici-Sosoaca (foto) a sesizat institutiile de la varful Uniunii Europene, acuzand ca a fost agresata de jandarmi in momentul in care a observat nereguli in ceea ce priveste transportul si depozitarea sacilor cu voturi. De altfel, Sosoaca reclama ca alegerile din Romania ar fi fost fraudate masiv, cerand in acest sens trimiterea unei delegatii internationale care sa dispuna reluarea procesului electoral.


 

Concret, senatoarea Sosoaca a sesizat miercuri, 12 iunie 2024, OSCE, Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei, Comisia de la Venetia, Comisia Europeana, Parlamentul European, Ombudsmanul European si Parchetul European. Diana Iovanovici-Sosoaca instiinteaza aceste institutii despre agresiunea la care a fost supusa de catre jandarmi, incident in urma careia a avut nevoie de ingrijiri medicale, precizand ca abuzul acestora a avut ca scop descurajarea oricaror proteste in legatura cu furtul voturilor.


Iata sesizarea senatoarei Diana Iovanovici-Sosoaca:


“Sesizare trimisa catre: OSCE, Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei, Comisia de la Venetia, Comisia Europeana, Parlamentul European, Ombudsman European, Parchetul European

Abuz inimaginabil al Jandarmeriei Romane pentru a ascunde voturile furate. Solicit reluarea alegerilor

Astazi, 12.06.2024, in jurul orei 13.00, am descoperit pe Strada Liviu Rebreanu nr. 29 din Bucuresti, Sector 3, o cladire fara insemne, unde persoane nelegitimate si fara insemne descarcau saci cu voturi. In calitate de senator al Romaniei si de candidat la alegerile europarlamentare, am solicitat procesele verbale de predare-primire a acelor voturi, precum si acces in incinta respectiva care nu respecta normele legale de depozitare a voturilor pentru a verifica provenienta voturilor si legalitatea intregii proceduri.

Jandarmeria nu doar ca nu a verificat legalitatea transportului de voturi si cine sunt persoanele care mutau sacii cu voturi, dar a actionat cu violenta impotriva mea, desi sunt reprezentant al autoritatii de stat si, in plus, candidat la alegerile europarlamentare.

Astfel, mai multi jandarmi m-au inconjurat si m-au lovit din toate partile, lasandu-mi urme de lovituri pe corp, eu pierzandu-mi cunostinta in urma unei lovituri la cap si avand nevoie de interventia unei Ambulante si, ulterior, de o vizita la spital.

Complicitatea autoritatilor statului e asa de mare incat nimeni nu a avut curajul sa intervina pentru a potoli violenta jandarmilor sau a verifica ce se intampla cu voturile din saci, desi am apelat si numarul de urgenta 112, Directia Nationala Anticoruptie, Autoritatea Electorala Permanenta, Biroul Electoral Central precum si Serviciul de Protectie si Paza pentru a-mi asigura protectia ca demnitar pentru ca jandarmii au declarat ca ei nu imi recunosc aceasta calitate si nu ii intereseaza.

Acest atac al Jandarmeriei impotriva unui senator al Romaniei si candidat la alegerile europarlamentare este menit sa ascunda frauda imensa de la alegeri si sa descurajeze toate protestele impotriva fraudarii alegerilor. De mentionat ca nivelul nemaivazut al fraudelor de la alegerile din 9 iunie a fost sesizat si de alte partide din Opozitie, dar toate contestatiile au fost respinse, indiferent de la ce partid erau. Dar folosirea violentei impotriva unui senator si candidat la alegerile europarlamentare arata frica autoritatilor si dorinta lor de a ascunde frauda din aceste alegeri cu orice pret. Ca dovada, nici pana acum autoritatile nu au fost in stare sa finalizeze numaratoarea voturilor.

Va solicit, de aceea, trimiterea unei delegatii internationale pentru a verifica frauda imensa din aceste alegeri, comparabila cu cea din 1946 cand comunistii au preluat puterea in Romania prin furtul masiv al voturilor, precum si sa determinati autoritatile din Romania sa reia tot procesul de votare pentru ca alegerile din 9 iunie au fost furate.

Voi solicita la randul meu autoritatilor romane recunoasterea fraudei din aceste alegeri si refacerea lor sub supraveghere internationala.


Probele video ale evenimentelor:

https://web.facebook.com/DianaSosoacaOficial/videos/998382708522025

https://web.facebook.com/reel/434202212822793

https://web.facebook.com/LuisLazarusZeusTV/videos/1140502497260542


Senator Av. Diana IOVANOVICI-SOSOACA

Presedintele Partidului S.O.S. Romania

Candidat la alegerile europarlamentare


12.06.2024"

Comentarii

# maxtor date 13 June 2024 16:06 -1

-reamintim ca Ungaria a eliberat-o pe Ilaria Salis arestata preventiv de 15 luni (acuzata ca a dat ciocane in cap unor extremisti de dreapta) pe motiv ca e deja europarliamentara....odata ce se pronunta BEC vom avea super-Diana!

# Io date 13 June 2024 16:33 -3

Soso a daramat 3 jandarmi. Erau mici copii pe langa Soso. Soso stie ca nu are voie sa se apropie de sacii de voturi dar ii place bataia. Sa vedem ce va face in Parlamentul UE.

# Sandro date 13 June 2024 17:21 -4

E dusa rau de tot!!!

# DODI date 13 June 2024 19:13 -3

Avantajele europenizării: pe vremea lui Ceașcă zgubiliticii erau internați la Spitalul 9. Acum, că ne-am democratizat, zgubiliticii sunt trimiși ca europarlamentari.

# Sever date 13 June 2024 20:36 -5

Nu era neaparata nevoie de marturia senatoarei dar alegerile au fost fraudate

# Liță date 13 June 2024 21:22 +1

Nicio speranță de la structurile totalitare europene. Totalitarism global. Și nici războiul nu este departe - la distanta unui declansator F16.

# santinela date 14 June 2024 06:27 +1

"Spectacol grotesc" facut de o TUTA cu origini neandertaliene !

# Sua. date 14 June 2024 14:59 +1

Jandarmii ar trebui intrebati daca cunosc ce se intampla un politist in SAU , daca aduce atingere demnitatii unui congresman.. Si atunci faceti diferenta intre democratii.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.07.2024 – „Deep State” stia de atacatorul lui Trump (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva