21 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

SEXGATE LA DNA – Procuroarea a fost prinsa cu politistul in birou: “Am surprins in doua randuri (nu am fost singurul i s-a intamplat unei doamne procuror) in biroul unui politist scene intime intre acesta si o doamna procuror, dar mi-am vazut de treaba mea si nu am spus nimanui nimic... La DNA Iasi daca nu esti amantul procurorului sau daca nu executi fara sa pui intrebari sarcini nelegale, nu ai sanse sa rezisti in ultima perioada” (Document)

Scris de: George TARATA | pdf | print

21 March 2022 18:21
Vizualizari: 12353

Dezvaluiri explozive despre ce s-ar petrece in birourile unei structuri teritoriale din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie. Este vorba despre DNA Iasi.


 

Comisarul de politie Florin Costan (foto), politist judiciar la DNA Iasi, a dat in judecata parchetul anticoruptie pentru anularea evaluarii de serviciu aferente anului 2021. Cu aceasta ocazie, in actiunea depusa la Tribunalul Iasi prin intermediul avocatului Cristian Curca, politistul Costan a oferit detalii uluitoare despre ce s-ar inampla in DNA Iasi.

Astfel, una dintre relatarile comisarului de politie priveste transformarea birorurilor DNA in locuri pentru derularea de relatii intime. Concret, Florin Costan sustine ca ar fi surprins un politist si o procuroare DNA in timp ce aveau relatii intime in biroul politistului. Iar cei doi amorezi ar fi fost prinsi in fapt si de o procuroare.


Iata fragmentul din actiunea depusa la Tribunalul Iasi in care politistul vorbeste despre relatiile intime derulate in biroul DNA (vezi facsimil):

 

“Anterior am surprins in doua randuri (nu am fost singurul i s-a intamplat unei doamne procuror) in biroul unui politist scene intime intre acesta si o doamna procuror, dar mi-am vazut de treaba mea si nu am spus nimanui nimic, in scurt timp si-a dat seama toata lumea de despre relatia celor doi (domnii procurori luand pozitie la momentul nominalizarii magistratului respectiv pentru functia de procuror sef serviciu tocmai pe linia relatiei imorale, fapt care a dus la retragerea doamnei de a mai participa pentru ocuparea functiei”.


De altfel, politistul Florin Costan sustine ca nimeni nu are nicio sansa la DNA Iasi daca nu este amantul sau amanta cuiva, ori daca nu executa ordinele orbeste: “La DNA Iasi daca nu esti amantul procurorului sau daca nu executi, fara sa pui intrebari, sarcini nelegale, nu ai sanse sa rezisti in ultima perioada”.


Vom reveni cu detalii despre acest caz in editiile viitoare.

 


Comentarii

# Justitiabilul date 21 March 2022 18:33 +146

Curvaraseala mare in justitie nu numai la Iasi, Curtea de Apel Bucuresti ..traiu bun salariu mare...

# maxtor date 21 March 2022 18:34 +132

-e caz de RIL: nimfomania e agravanta sau scuza?!

# professional matchmaker date 21 March 2022 19:16 +221

Domnu militian nu a vazut ce crede ca a vazut. In realitate toarasa procuror ii facea o demonstratie practica domnului militian, si-i arata cum este fxxxt cetateanul de rand platitor de taxe. Mai exact, daca nu esti ascultator dna-ul se urca pe tine si ti-o trage.. de exemplu dragnea umbla si acum cracanat.. Asa ca domnu militian sa lase contestatiile si sa-si gaseasca o toarasa procuroare la dna si s-o ajute sa exerseze sa devina profesionista ca tara asta are nevoie de oameni bine pregatiti si satisfacuti la locul de munca.

# Baraboi date 21 March 2022 19:30 +65

Dar se știa de ani de zile în Iasi despre relația celor doi, nu e nimic nou! Sa vedeti ce o sa sară pe asta de a avut curaj sa spună!!

# DODI date 21 March 2022 19:37 +119

Până acum știam că POLITICA este curvă, dar se pare că n-a scăpat nici doamna justiție de acest... compliment!

# Virgil date 21 March 2022 20:04 +224

Oare este vorba despre relația de notorietate dintre procuroarea DNA Iasi Chiriac Cristina, în prezent procuror-șef, soția judecatorului Chiriac Adrian (PCA Iași), și polițistul DNA Țurcanu Ciprian, soțul polițistei Turcanu Adina (BIC Iași)!? Ce ramificație amoroasă!

# SafeSource date 22 March 2022 10:44 +6

DNA Iași, un altfel de DNA Ploiești. Comisarul Țurcanu ochește ținta, stabilește denunțătorul/martorul cu identitate protejată, iubita procuroare șefă execută! DNA Iași este condus de către comisarul Țurcanu! Restul e cancan!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 20.05.2024 – Inca o palma pentru Justitia din Romania

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva