10 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Sindicalistii de la Penitenciare ii multumesc lui Basescu ca nu a renuntat la serviciile lor si il asigura de calitatea serviciilor din puscarii

Scris de: | pdf | print

26 September 2010 15:40
Vizualizari: 9549

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP), in numele celor peste 500 de agenti, ofiteri de penitenciare si personal civil care au participat la protestul din ziua de vineri 24 septembrie 2010, dar si in numele celorlalti membri de sindicat penitenciare a adresat ieri printr-un comunicat de presa multumiri pline de ironie presedintelui Romaniei, precum si invitatia ca acesta sa vina sa se convinga de calitatea serviciilor penitenciarelor.  Astfel, in comunicatul semnat de Sorin Dumitrascu (foto) presedintele FSANP, se arata: “FSANP multumeste excelentei sale, domnul Traian Basescu, Presedintele Romaniei pentru ca nu a renuntat si la serviciile penitenciarelor. Ar fi fost o decizie regretabila si lipsita de intelepciune, chiar si in aceste momente in care reprezentanti ai Executivului simt nevoia sa modifice unilateral atributii stabilite in mod democratic de catre Parlamentul Romaniei pentru Jandarmeria Romana si Politia Romana. Ne bucura prudenta Presedintelui Romaniei si semnalul de stabilitate dat pentru sistemul penitenciar. O decizie politica laudabila si care dovedeste ca domnul Traian Basescu se gandeste serios la viitor. Constatam cu deplina satisfactie ca domnul presedinte nu respinge serviciile penitenciarelor. Apreciem sincer aceasta atitudine si il asiguram pe viitor de calitatea serviciilor noastre. Cu toate acestea, suntem si vom fi alaturi de colegii nostri din sectorul de aparare, ordine publica si siguranta nationala si respingem hotarat decizia presedintelui Traian Basescu si a prim-ministrului Emil Boc de a renunta la serviciile Politiei si Jandarmeriei. Un astfel de demers este ilegal si depaseste prerogativele legale ale Presedintelui Romaniei si Primului Ministru. In perioada urmatoare vom participa latoate actiunile organizate de catre Confederatiile Sindicale, inclusiv la actiunile anuntate pentru data de 07 octombrie 2010”.

Astfel, in comunicatul semnat de Sorin Dumitrascu (foto) presedintele FSANP, se arata: “FSANP multumeste excelentei sale, domnul Traian Basescu, Presedintele Romaniei pentru ca nu a renuntat si la serviciile penitenciarelor. Ar fi fost o decizie regretabila si lipsita de intelepciune, chiar si in aceste momente in care reprezentanti ai Executivului simt nevoia sa modifice unilateral atributii stabilite in mod democratic de catre Parlamentul Romaniei pentru Jandarmeria Romana si Politia Romana. Ne bucura prudenta Presedintelui Romaniei si semnalul de stabilitate dat pentru sistemul penitenciar. O decizie politica laudabila si care dovedeste ca domnul Traian Basescu se gandeste serios la viitor. Constatam cu deplina satisfactie ca domnul presedinte nu respinge serviciile penitenciarelor. Apreciem sincer aceasta atitudine si il asiguram pe viitor de calitatea serviciilor noastre. Cu toate acestea, suntem si vom fi alaturi de colegii nostri din sectorul de aparare, ordine publica si siguranta nationala si respingem hotarat decizia presedintelui Traian Basescu si a prim-ministrului Emil Boc de a renunta la serviciile Politiei si Jandarmeriei. Un astfel de demers este ilegal si depaseste prerogativele legale ale Presedintelui Romaniei si Primului Ministru. In perioada urmatoare vom participa latoate actiunile organizate de catre Confederatiile Sindicale, inclusiv la actiunile anuntate pentru data de 07 octombrie 2010”.

Comentarii

# catalin date 26 September 2010 20:27 +6

Ha, ha, buna asta! A zis-o bine

# Marian date 26 September 2010 21:19 +5

"Ne bucura prudenta Presedintelui Romaniei si semnalul de stabilitate dat pentru sistemul penitenciar. O decizie politica laudabila si care dovedeste ca domnul Traian Basescu se gandeste serios la viitor. Constatam cu deplina satisfactie ca domnul presedinte nu respinge serviciile penitenciarelor. Apreciem sincer aceasta atitudine si il asiguram pe viitor de calitatea serviciilor noastre".Completez cu o urare "Asa sa i ajute D-zeu Excelentei Sale Zeus!". dar va veni si clipa cand se va bucura personal de zanganitul catuselor atat de dragi domniei sale cand vine vorba de adversarii politici si nu numai.Nici Stalin, Saddam, Musolini, Hittler........nu au fost vesnici si spre deosebire de el aveau si mansarda mult mai mobilata, dar au cam sfarsit rau.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 8.12.2023 – Judecatorii pregatesc bomba bombelor pentru Guvern

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva