15 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SLOBOZIA MERITA MAI MULT – Alexandru Potor, candidatul PSD – Filiala Ialomita la functia de primar al municipiului Slobozia: "Administratia publica trebuie sa fie facuta de profesionisti. Am aproape 20 de ani de experienta in gestionarea proiectelor... Orasul nostru trebuie sa se dezvolte echilibrat. Avem cateva proiecte in zonele centrale, dar multi alti cetateni se simt neglijati si exclusi de la sansa de a progresa... Trebuie sa avem infrastructura de calitate"

Scris de: L.J. | pdf | print

6 June 2024 15:38
Vizualizari: 636

 

Candidatul PSD – Filiala Ialomita la functia de primar al municipiului Slobozia, Alexandru Potor (foto) la alegerile locale care vor avea loc in data de 9 iunie 2024 a efecutat o radiografie a orasului in care s-a nascut si a trait, punctand care sunt necesitatile acestei comunitati si care sunt obiectivele acestuia in calitate de edil al celei mai mari localitati din judetul Ialomita.


 

 

In mesajul adresat comunitatii, Alexandru Potor precizeaza ca, in calitate de administrator public al Judetului Ialomita, alaturi de presedintele CJ Ialomita, Marian Pavel, a reusit sa atraga investitii importante in Slobozia, enumerand cele mai importante proiecte realizate, printre care se afla Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Slobozia, noul Bloc Operator si Ambulatoriul, renovarea Centrului Cultural Ionel Perlea si a Muzeului Judetean, restaurarea Bisericii de lemn Sfantul Nicolae, reabilitarea Scolii profesionale speciale Ion Teodorescu si a Comandamentului Centrului Militar.


Este insa nevoie, puncteaza Alexandru Potor de mult mai multe proiecte de investii in municipiu pentru ca locuitorii acestui oras sa aiba sansa de a progresa, astfel ca invita cetatenii sa ii acorde votul pentru functia de primar al Sloboziei in 9 iunie 2024.


Redam in continuare punctul de vedere al lui Alexandru Potor, candidat la functia de primar al Municipiului Slobozia:


"Slobozia merita un viitor prosper pentru copiii nostri, pentru familii, pentru prieteni si cunoscuti, pentru toti cei care numesc orasul acesta acasa. Ca locuitor al orasului, nascut si crescut aici, ma alatur celor care vor sa faca din municipiul nostru un loc unde fiecare sa aiba o viata mai buna.

In ultimii 4 ani, impreuna cu echipa Consiliului Judetean, am reusit sa aducem investitii importante in Slobozia. Proiectele din Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Slobozia, noul Bloc Operator si Ambulatoriul, renovarea Centrului Cultural Ionel Perlea si a Muzeului Judetean, restaurarea Bisericii de lemn Sfantul Nicolae, reabilitarea Scolii profesionale speciale Ion Teodorescu si a Comandamentului Centrului Militar, toate acestea fac parte din efortul nostru de a moderniza Slobozia.

Administratia publica trebuie sa fie facuta de profesionisti. Am aproape 20 de ani de experienta in gestionarea proiectelor. Am fost Secretar de Stat in Ministerul Fondurilor Europene si in Ministerul Agriculturii iar de 4 ani sunt Administrator Public al Judetului. Am o o colaborare excelenta cu Marian Pavel, Presedintele Consiliului Judetean Ialomita, cu toti colegii din administratie. Impreuna am reusit sa absorbim peste 98% din fondurile europene disponibile. Vom intari parteneriatul intre Primaria Slobozia si Consiliul Judetean pentru a obtine finantari mai consistente.

Orasul nostru trebuie sa se dezvolte echilibrat. Avem cateva proiecte in zonele centrale, dar multi alti cetateni se simt neglijati si exclusi de la sansa de a progresa.

Trebuie sa avem infrastructura de calitate, iluminat public, parcuri si locuri de joaca ingrijite in toate cartierele.


Va rog sa imi acordat increderea voastra si votul pentru functia de Primar al Sloboziei pe 9 iunie. Impreuna dezvoltam Slobozia!"


Comandat de PSD – Filiala Ialomita

CUI Mandatar Financiar 21240002

Comentarii

# e un bun profesionalist date 7 June 2024 09:46 0

Acest baiat chiar merita . Are expertiza ,e un bun profesionalist , cunoaste , respecta si aplica intocmai legoslatia . Tocmai de acea ii deranjaza pe mult ,cei care vor....Bravo baiete , de ar da Domnul sa avem mai multi ca tine.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.07.2024 – Zeci de procurori vor sa devina si sa ramana sefi

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva