14 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SOBOLANII ELECTORALI – Filmari devastatoare cu intrusii care au fosgait ore intregi in camera cu sacii cu buletine de vot de la Sectorul 1 in noaptea dinspre 28 spre 29.09.2020. Intrusii au rascolit sacii si au plecat cu o parte sub ochii jandarmilor care trebuiau sa asigure paza. Primele indicii: intrusii erau agenti USR care au militat pentru impunerea cu forta a frantuzoaicei Clotilde Armand la Sectorul 1 inaintea anuntarii rezultatelor oficiale. De asta s-au imbolnavit magistratii BEC?

Scris de: Elena DUMITRACHE - Razvan SAVALIUC | pdf | print

30 September 2020 23:36
Vizualizari: 10988

Bomba de presa a postului Antena 3. La emisiunea lui Mihai Gadea din seara zilei de miercuri, 30 septembrie 2020, au fost prezentate o serie de filmari devastatoare cu indivizi mascati (unii dintre ei identificati) care au patruns, cel mai probabil prin efractie sau cu complicitatea jandarmilor, in hala Biroului Electoral Central – circumscriptia Sector 1 (zona Piata Mures) in care au fost depozitati sacii cu voturi de la Sectorul 1, dar si, atentie, saci cu voturi pentru Primaria Capitalei, exprimate pe raza Sectorului 1 la alegerile locale. Imaginile sunt cutremuratoare intrucat camera ar fi trebuit sa fie sigilata, iar ruperea sigiliilor si intarea in hala nu se putea face decat pe baza de proces verbal si in prezenta tuturor reprezentantilor partidelor care si-au desemnat candidati si membri in comisiile de votare.


 

Din filmarile pe care le prezentam mai jos se poate vedea cum anumite persoane intra in sala unde se aflau buletinele de vot, ridica saci, plaseaza alti saci, umbla in saci. Iar totul se intampla in decurs de cateva ore. Filmarile pe care le publicam arata nu doar activitatea unor persoane care au intrat in creierii nopti, noaptea ca hotii, pe 28-29 septembrie 2020, in sala unde erau depozitate buletinele de vot fara a avea drept, dar si inregistrari din ziua de 30 septembrie 2020, unde anumite persoane identificate ca fiind membri USR apar langa liftul care duce spre la etajul unde se afla sala cu buletinele de vot.


Imaginile pe care Lumea Justitiei le-a obtinut integral le puteti vedea mai jos, si ele releva urmatoarele fapte:


-Potrivit avocatului Mihai Dragan, reprezentant al primarului in functie al Sectorului 1, Dan Tudorache, printre sobolanii electorali s-ar numara o serie de membrii USR, unii dintre ei implicati in procesul de vot, fiind chiar candidati pe listele de consilieri locali si municipali;

-Sobolanii electorali au intrat de unii singuri si au rascoli indelung intre saci, au intrat si au iesit cu saci, incepand cu orele 01.00 si pana dupa orele 04.00 in dimineata zilei de 29 septembrie 2020, imediat dupa inchiderea urnelor de vot si inainte sa se publice vreun rezultat oficial, fie el si partial;

-Este posibil ca tocmai din cauza ca s-a stiut ca aceste imagini au fost captate de pe camerele de supraveghere de persoane pe care USR nu le controla, magistratii desemnati in biroul electoral s-au declarat brusc contaminati de COVID-19 pentru a fi scosi din procesul electoral si a nu fi obligati sa fie partasi la frauda electorala care, la ora actuala, se presupune a fi fost comisa in sprijinul candidatei frantuzoaice Clotilde Armand si in detrimentul actualului primar al Sectorului 1 Dan Tudorache, dar si in detrimentul primarului general al Capitalei Gabriela Firea;

-Ne intrebam, retoric, daca nu tocmai din cauza acestei fosgaieli nocturne candidata Clotilde Armand care a tipat initial "frauda" a refuzat ulterior cu vehementa sa se renumere voturilor si sa se reverifice sacii cu buletinele de vot;

-Sa nu uitam ca frantuzoaica Clotilde Armand tipa de mama focului ca primarul Sectorului 1 in functie Dan Tudorache trebuie arestat! Cumva am asistat la o scena de tipul hotul striga hotul?

-Ce implicatie a avut oare presedintele USR Dan Barna, cel care inainte de anuntarea rezultatului oficial de la Sectorului 1, a inteles sa iasa in seara zilei de 29 septembrie 2020 sa deschida sampania si sa anunte ca Clotilde Armand a castigat alegerilor in Sectorul 1?

-De asta a iesit miercuri, 30 septembrie 2020, Klaus Iohannis la Cotroceni sa spuna ca procesul electoral s-a incheiat si ca votul a fost corect? Si sa ne serveasca mizerabilul proiect al ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, de desfiintare a Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie?


Lumea Justitiei cere tuturor institutiilor de forta ale Statului sa lase protectionismul aratat agentilor straini din sfera ONG-urilor finantate din strainatate, care colcaie in USR, in frunte cu Nicusor Dan, si sa declanseze o ancheta fulger care sa clarifice de urgenta cine sunt sobolanii electorali care au intrat fara drept in hala cu buletinele de vot, in lipsa reprezentantilor care au avut candidati, si sa dispuna incatusarea celor care se fac vinovati de fraudarea votului din Capitala.

Probabil ca aceste operatiuni au fost similare la nivelul intregii tari, mai ales dupa ce presedintele Romaniei Klaus Iohannis si-a permis cu o iresponsabilitate care frizeaza dictatura sa clameze ca PSD trebuie sa dispara, fiind astfel principalul vinovat moral de aceste operatiuni care au afectat grav rezultatul votului exprimat de cetateni pentru candidatii PSD.

Procurori si judecatori, fiti inainte de toate romani!


Atentie, potrivit avocatului Mihai Dragan din Baroul Bucuresti care reprezinta interesele primarului in functie de la Sectorul 1, printre intrusii in camera cu buletinele de vot s-ar fi numarat:

-Serban Remus Catalin – consilier USR (pozitia 6 pe lista consilierilor la Sectorul 1);

-Nicoalescu Andrei Cristian – consilierul lui Clotilde Armand la Bruxelles;

-Radu Stanciu - consilier USR (pozitia 18 pe lista consilierilor la Sectorul 1).


Iata incendiarele filmari:

 


 

 

 

 

 

 


Comentarii

# vaduva date 1 October 2020 00:13 +20

FASCISTIIIII, FASCISTII...PE LOC REPAUS...maine la prima ora iese WUHANNIS sa declare STARE DE URGENTA la nivel national ca sa spele rufele murdare....se vor suspenda toate lucrarile AEP si BEC....plus orice actiune in justitie sau manifestare de protest....fac pariu pe o sticla de sampanie pentru copii.

# Cetateanul date 1 October 2020 00:25 +15

Dacă așa ceva e pe bune! Cum și cine a organizat paza și ce face mâine dimineață că tot se plângea un nene că secția militară a anticorupței nu prea produce. Băi ”românurilor”...după infracțiunile contra vieții, ”atacul” la adresa votului cetățeanului este cea mai gravă infracțiune posibilă pentru că ea subminează însăși esența democrației. PS Așa ceva nu s-a mai văzut în lumea civilizată de la Watergate.

# vaduva date 1 October 2020 00:25 -4

NEOFASCISMUL...unde vedeti ca este ``NATIONALISM`` , sa cititi GLOBALISM ... CARACTERISTICILE FASCISMULUI 15 februarie 2011 · de RAVNA · în Istorie. · Public acest scurt articol despre fasicsm, având în vedere că propagandiștii fasciști își răspândesc ideologia în rândul clasei muncitoare deși aceasta este contrară intereselor proletariatului. Consider că fascismul trebuie ținut departe, în primul rând de clasa muncitoare – el fiind întâlnit mereu (într-o formă sau alta) la clasele conducătoare. Ideologia fascistă a apărut în Europa interbelică și a stat la baza unor partide de extremă dreaptă precum Partidul Național-Socialist din Germania, Partidul Fascist din Italia sau Garda de Fier din România. Fascismul este caracterizat de naționalism, misticism, violență, corupție și demagogie. Astăzi el este prezent în viețile noastre mai mult ca formă de guvernare și mai puțin ca ideologie. Cea mai notabilă caracteristică a unei țări fasciste este ostracizarea și persecuția sau respingerea

# vaduva date 1 October 2020 00:27 0

principiului egalității în drepturi pentru un anumit segment al po******ției. Un guvern fascist va avea mereu o categorie de cetățeni superioară alteia, în funcție de rasă, religie sau origine etnică. Un stat poate fi și democratic și fascist – clasa privilegiată trăind într-o democrație în timp ce clasele defavorizate în fascism. Termenul de ”fascist” în zilele noastre este folosit în lumea politică ca echivalent pentru ”eretic”, deci sensul original s-a cam pierdut de-a lungul timpului. Prezint aici cele 14 caracteristici ale fascismului, după Lawrence Britt (sursa: http://www.ratical.org/ratville/CAH/fasci14chars.html): AICI A SE CITI ``GLOBALISM`` IN LOC DE ``NATIONALISM`` – Naționalism puternic și continuu (regimurile fasciste tind să facă abuz de motto-uri patriotice, slogane, simboluri, cântece și diverse accesorii. Steagurile țării sunt omniprezente, la fel și simbolurile puterii, pe uniforme sau oriunde în văzul public);

# Liţă date 1 October 2020 00:30 +15

Comandourile dictaturii şi agenţii străini au protecţie penală, internă şi externă. Instituţiile statului sunt paralizate, altfel indivizii din imagine ar fi fost deja arestaţi. Aşa nu se mai poate! Românii au dreptul şi obligaţia să apere ţara.

# vaduva date 1 October 2020 00:30 -1

– Nerecunoașterea sau nerespectarea Drepturilor Omului (Datorită fricii față de inamici și sub pretextul securității, cetățenii regimurilor fasciste sunt mani******ți să ignore drepturile umane, în caz de ”nevoie”. Oamenii, datorita puternicei propagande, devin indiferenți sau aprobă tortura, execuțiile, asasinatele, încarcerările, etc.); – Identificarea inamicilor, țapilor ispășitori drept ”cauză unitară” (Oamenii sunt raliați într-o frenezie patriotică pentru nevoia eliminării cauzei percepute ca periculoasa sau a adversarului: în funcție de rasă, etnicitate sau minoritate religioasă); – Sexism, patriarhat (Guvernele fasciste tind aproape întotdeauna să fie conduse de persoane de sex masculin. Sub un regim fascist, rolurile ”tradiționale” ale sexelor sunt mai rigide. Divorțul, avortul și homosexualitatea sunt suprimate, iar Statul este văzut ca protectorul instituției familiei); si aici a se citi ca NEOFASCISMUL promoveaza agenda LGBT si nu familia traditionala

# vaduva date 1 October 2020 00:32 -1

– Militarism puternic (Chiar și când există mari probleme domestice, armata primește fonduri disproporționat de mari. Serviciul militar este idealizat și romantizat); – Controlul mass-mediei (De multe ori media este controlată direct de guvern, dar în alte cazuri media este doar indirect mani******tă prin reglementări sau directori și purtători de cuvânt simpatizanți. Cenzura este regula); – Obsesia ”Siguranței Naționale” (Teama este utilizată pentru a motiva masele și a le deturna atenția de la adevăratele probleme sociale); – Religia și guvernarea sunt împreunate (Guvernele țărilor fasciste tind să folosească religia majoritară ca o unealtă în mani******rea opiniei publice. Retorica și terminologia religioasă este uzuală în discursul liderilor politici);

# vaduva date 1 October 2020 00:33 -1

– Corporatism (Elita industrială și comercială sunt de obicei instauratorii sau colaboratorii regimului fascist de la putere, formând astfel o excelentă simbioză între guvern și corporații); – Suprimarea sindicatelor (Datorită amenințării la adresa puterii fasciste, sindicatele muncii sunt eliminate imediat sau puternic oprimate); – Dispreț față de intelectuali și arte (Națiunile fasciste tind să promoveze și să tolereze ostilitate la adresa artelor, educației superioare și academice. Nu este neobișnuit ca profesori sau academicieni renumiți să fie cenzurați sau chiar arestați. Exprimarea liberă în artă și scris este direct atacată);

# vaduva date 1 October 2020 00:34 +7

– Obsesie punitivă (Sub regimuri fasciste, poliția beneficiază de o putere aparent nelimitată de a impune legile. Cetățenii sunt de multe ori cooperanți în a tolera abuzul poliției și a libertăților individuale în numele patriotismului); – Corupție generalizată (Statele fasciste aproape întotdeauna au fost guvernate de grupuri de interese și asociați care se puneau reciproc în funcții importante, abuzând de putere pentru a se proteja. Nu este neobișnuit ca în statele fasciste resursele naturale sau chiar tezaurul să fie furate sau sustrase de liderii guvernului); – Alegeri fraudate (Uneori în națiunile fasciste alegerile sunt doar niște mituri. Alteori alegerile sunt mani******te prin campanii murdare sau chiar asasinarea candidaților din opoziție și uzul legislației pentru a controla numărarea voturilor sau prin contrulul Mass-Mediei). ALEGERI FRAUDATE. ALEGERI FRAUDATE.ALEGERI FRAUDATE. ALEGERI FRAUDATE.ALEGERI FRAUDATE. ALEGERI FRAUDATE.ALEGERI FRAUDATE. ALEGERI FRAUDATE.ALEGERI...

# Mucusor Pan date 1 October 2020 05:51 +9

Johannis demisia in dezonoare cu partidul tau care a "organizat" alegerile!

# Valter Cojman date 1 October 2020 08:07 +23

Dupa imaginile astea, USR trebuie scos, URGENT, in afara legii, toti cei care au fost prezenti la acel sediu, inclusiv jandarmii/politistii, candidatii USR si toata conducerea USR trebuie arestati, cercetati in stare de arest, judecati si condamnati pentru frauda electorala iar, alegerile sa fie repetate, IN TOATA TARA si fara STS la numarare. Pe langa astia, trebuie arestati, cercetati, judecati si condamnati si IohaniSS, Orban si Vela care au girat aceasta frauda masiva a alegerilor locale...

# VIKY date 1 October 2020 08:46 +9

Sobolanii au respins reluarea alegerilor, si au pus in discutie renumararea voturilor. NU acceptati renumararea voturilor, cereti anularea alegerilor in TOATA tara. Daca acum nu iesiti in strada sa demiteti nazistul de la Cotroceni si sleacta de guvernanti criminali, va veti merita soarta, dar nu e pacat de voi, care inghititi pe nemestecate mani******rea si minciuna, va fi pacat de copiii si nepotii vostri, care va vor blestema ca ati girat sclavia lor. NU asteptati ca politicienii sa rezolve problema fraudei grosolane din toata tara, ei vor "rezolva" ca intre clanuri, iar voi veti fi sclavi nazismului. Nu cred ca au mai ramas in tara doar o mana de romani cu, coloana vertebarala, iar restul sa fie ori spalati pe creier, ori limitati mintal care accepta vanzarea tari si statutul de sclav pentru un litru de ulei, un pahar de tuica sau 5 lei. TREZITI-VA pentru numele lui D-zeu, ca altfel va va trezi saracia si sclavia, bolile si neputinta.

# Obs date 1 October 2020 09:00 +3

Suntem in plina dictatura. Toate se leaga : exit pollul naucitor al lui Pieleanu pentru sectorul 1, cu un 10% plus pentru Armand(??!!), la numarare, reducerea drastica a procentelor, presiunile USR la Biroul de circumcriptie, insistenta USR de a nu se renumara voturile, amanarea suspecta a cererii de renumarare si in final respingerea acesteia culminand cu aceste imagini care trebuiesc clarificate de Parchetul General nu de un parchet de pe langa o judecatorie. Concluzia : totul a fost orchestrat in cele mai mici detalii, pe etape. Se va pune batista pe tambal. Mai este cazul sa votam ? Categoric NU. Somn usor romani !

# Nero date 1 October 2020 09:21 +1

prin '32,national socialistii lui Hitler faceau la fel..neamt avem,metode asemanatoare..ne asteptam la diktatura

# bernard date 1 October 2020 10:40 -4

Ala e soferul lui Tudorache. L-au cooptat neomarxistii ???

# AndreiV date 1 October 2020 10:41 +5

Daca au actionat fara a se teme,intr-o zona unde erau camere de supraveghere,sa ne imaginam ce s-*a intamplat in toata tara si mail ales in zonele unde nu sunt camere de supraveghere?Nu ma mir,pentru ca intreaga companie s-a desfasurat sub coordonarea directa a unui presedinte compromis(a dobandit case cu acte false,fara a restitui banii incasati necuvenit,a cerut improprietarirea ILEGAL A fdg,CU BUNURILE STATULUI ROMAN,DECI ALE, ROMANILOR,CONFISCATE IN BAZA TRATATELOR INTERNATIONALE DE LA ORGANIZATIILE NAZISTE,ETC.)a incalcat flagrant CONSTITUTIA SI LEGILE TARII,A IMPRASTIAT URA SI DEZBINAREA INTRE ROMANI SI A MILITAT ALATURI DE POLITIA POLITICA FORMATA DIN PROCURORI SI JUDECATORI,PENTRU A DISTRUGE ROMANIA,A O ELIMINA DE PE HARTA SI A O ASERVI SUSTINATORILOR LUI STRAINI(daca nu lasam strainii sa faca ce vor,facem disciminare dixit) SI MAI ALES PE ROMANI.Pana cand vom mai suporta si nu vom actiona pentru a-l demite,mai ales acum ca ponta si tariceanu care au refuzat!!!,s-au schimbat.

# YES. date 1 October 2020 10:52 +2

Pentru toti " banditii" din USR-PLUS verdictul final este la "PUSCARIE" urgent si RELUAREA VOTULUI in sectorul 1 din Bucuresti. Clotilde Armand ( proverb romanesc ) : Cine sapa groapa altuia; cade EL in ia !!.. Interesant este (de ce se teme PNL si USR-PLUS ) ca daca se "reia-votul" in sectorul 1 se POATE !! schimba castigatorul pe Bucuresti la primaria generala (adica Nicusor Dan) si sa vedeti CIRC-politic.

# Petrichei Ana date 1 October 2020 10:55 +1

Fratilor orce minuune in Romania tine trei zile. Ciolacu s-a autoexilat,Grindeanu spune ca seful are dreptate la orce declaratie(despre Timisoara -MUCLES). NICUSOR PLICUSOR a iesit ametit de la COTROCENI cu cateva zile inainte votului,kaizerul spunandui ca va fi primarul capitalei. Parchetul s-a imbolnavit,procurori cu stea in frunte slugile slugilor o dau cotita. Cred ca PSDul va continua sa doarma pe el si gata .Spectacolul se va repeta la parlamentare cu aceleasi mijloace democratice ,adica frauda cat duce casele sasului. In fata guvernului ati vazut pe cineva din crema PSDului sa sustina pensionarii. Sa fim seroisi ei se sustin pe ei si vor venicu milogeala la parlamentare. Are grije nenea DANCU sa ajunga PSDul sub PMP. Unde e ordin.....

# Un Procuror si USR pot modifica rezultatele "votului liber"! date 1 October 2020 11:42 +2

STS a "corectat/verificat toate rezultatele" sau a ignorat ciornele si votat ce-a vrut STS pentru toti romanii din Romania la alegerile locale in toate circumscriptiile electorale !? STS retransmite/genereaza un PDF catre sectiile electorale dupe ce acestea trimit catre STS CIORNA (fotografia) cu rezultatul prezumtiv!?? obtinut dupa numararea voturilor- asa cum au fost instruiti cei de la sectia de votare inainte de alegeri – sustine Presedintele sectiei 20 sector 1 Bucuresti ;a Antena 3 !!! De aceea a fost nevoie de legea privind acceptarea la vot a celor care apareau in sistem ca au votat deja si li se atragea atentia asupra faptului ca votul dublu este pedepsit de lege… sub pretextul verificarii… STS trimite catre sectia de votare rezultatele FINALE !?? ORBAN, asa au castigat PNL/USR alegerile! Aceasta este Democratia, Statul de Drepti, Lupta Anticoruptie din Romania… Biroul Electoral Central doarme sau e de forma!??? Procedura electorala 2019 a fost gandita si a generat fraude...

# VIKY date 1 October 2020 12:21 +5

Guran: "Trebuie renumarate voturile." Ieri au fost categorici, neacceptand renumararea voturilor, azi dupa toate dezvaluirile si cerandu-se reluarea votului, aghiotantul lui Orban, pardon purtatorul de cuvant, vrea renumararea. Acum se leaga de filmarea data pe posturi, ca nu ar fi legale. Sobolanii independenti, pardon, "jurnalisti" "independenti", invart rahatul infavoarea USR-ului. Halal "jurnalisti". Pana la urma se va da unda verde de la nazist sa se reia renumararea voturilor, ca sa nu se ajunga la reluarea alegerilor. Nu fiti orbi, surzi si muti, iesiti in strada si cereti anularea alegerilor in toata tara.

# Jeni date 1 October 2020 12:45 +3

C. Armand a declarat ca lor li s-a spus ca acea camera de supraveghere nu functioneaza Asa se explica de ce se miscau baietii fara griji prin camera

# Radu date 1 October 2020 12:50 +2

cei de la usr care au fost lasati de jandarmi sa intre aseara in cladirea primariei s-au fotofrafiat cu tricolorul si poza se gaseste pe pagina de FB a lui Andrei Nicolaescu

# PEPSIGLAS date 1 October 2020 15:31 +3

Dezastru! Demisia de urgenta a guvernului si al presedintelui mafiot,Johannis!

# gigi date 2 October 2020 00:52 +1

sa s.. .... tot usereul, si cu sri si sts cu tot!

# nae girimea date 2 October 2020 07:35 +1

"Ce vezi , nu-i adevarat ! " "Tu ce crezi , ba , ceea ce vezi , sau ce-ti spun eu ?"

# intrebare date 2 October 2020 09:55 +3

Daca ne uitam la PV al celebrei sectii de votare 141, vedem 1600 de inscrisi pe liste, au votat 1800, dar voturi valabile doar 1065. Deci restul nule, jumatate din votanti (multi nefiind nici macar pe liste) au venit doar sa-si anuleze votul. Ce e cu aceste voturi nule, atat de multe? Situatia este la fel in alte sectii? Pai atunci chiar la o renumarare, de fapt celebra victorie USR e facuta de jumatate din cei prezenti? Deci ei sunt alesi de jumatate din 17% din bucuresteni? Ce mai victorie, s-au luptat mult cu PV ca sa ajunga la ea. Vedeti PV de ex. https://recorder.ro/demontarea-unei-mani******ri-exista-o-singura-cheie-de-la-camera-cu-voturi-care-sta-la-mine/

# VIKY date 2 October 2020 14:28 +2

Acuma nu sunteti in stare sa iesiti in Piata Victoriei sa va aparati tara si libertatea, dar veti ajunge sa fiti dusi in PV la licitatie pentru sclavi. Doar voi ati mai ramas de vanzare, si generatiile care cresc, copiii si nepotii vostri, ca din tara a mai ramas doar numele. Poate veti apuca si asista la licitatia copiilor vostri, in piete publice, care va vor blestema pentru indolenta voastra. Am sperat tot timpul ca poate intro zi va treziti, dar se pare ca mi-am pierdut si timpul si speranta. Am sperat ca au mai ramas OAMENI in Romania,dar se pare ca si aici am dat in bara, am sperat ca la aceste alegeri cand din nou voturile voastre au fost furate, va veti trezi, dar se pare ca numai o "bomba" va mai poate trezi, dar va fi prea tarziu.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.07.2024 – Zeci de procurori vor sa devina si sa ramana sefi

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva