24 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SOBOLANII INCA ZBURDA LIBER IN SECTORUL CLOTILDEI – Presedintele PSD Sector 1 Petre Florin Manole a publicat pe Facebook o filmare cu un sobolan printre tomberoanele din cartierul Pajura: „Azi-dimineata, cetatenii din Pajura au postat inca o dovada ca administratia Armand este cel mai mare dezastru pentru Sectorul 1. Pajura trebuie sa redevina un cartier pentru oameni, nu pentru sobolani” (Video)

Scris de: V.B. | pdf | print

27 February 2023 14:19
Vizualizari: 3743

Problema gunoiului continua sa fie una cronica pentru Sectorul 1, condus de USR-ista Clotilde Armand (foto).Nu mai devreme de luni, 27 februarie 2023, secretarul de stat Petre Florin Manole – presedintele PSD Sector 1 – a publicat pe Facebook o inregistrare video in care se vede un sobolan printre mai multe tomberoane, Manole sustinand ca imaginile fusesera surprinse in dimineata aceleiasi zile in cartierul Pajura din Sectorul 1.


Iata comentariul lui Florin Manole (vezi video):


„Azi-dimineata, cetatenii din Pajura au postat inca o dovada ca administratia Armand este cel mai mare dezastru pentru Sectorul 1. Pajura trebuie sa redevina un cartier pentru oameni, nu pentru sobolani”.

 


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva