24 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

SOCIALISTII EUROPENI SPRIJINA POLITICA FISCALA A PSD – Partidul Socialistilor Europeni il felicita pe premierul Marcel Ciolacu pentru masurile fiscale: „Am sustinut dintotdeauna un sistem fiscal corect. Sustinem pe deplin decizia Guvernului Romaniei si a PSD de a stabiliza bugetul, de a proteja oamenii si de a evita pierderea banilor UE. Felicitari, Marcel Ciolacu, pentru mentinerea cotei de TVA si a altor taxe la niveluri scazute pentru alimente, medicamente, energie si carti!”

Scris de: L.J. | pdf | print

27 September 2023 14:09
Vizualizari: 2265

Partidul Socialistilor Europeni – la care este afiliat Partidul Social Democrat – l-a felicitat miercuri, 27 septembrie 2023, pe prim-ministrul Marcel Ciolacu (foto) pentru pachetul de masuri fiscale pregatit de Guvernul Romaniei.Ministerul Finantelor Publice a publicat saptamana trecuta proiectul de lege privind noile masuri fiscal-bugetare, pentru care Guvernul ar urma sa isi asume raspunderea in Parlament. Proiectul prevede impozitare diferentiata pe cifra de afaceri a IMM-urilor: 1% pana la venituri de pana la 60.000 euro pe an si 3% daca veniturile depasesc aceasta suma.

Companiile cu afaceri de peste 50 de milioane de euro vor plati un impozit minim de 1% pe cifra de afaceri. Si bancile vor plati un impozit de 1% pe cifra de afaceri. Scutirea de impozit in IT se mentine doar pentru venituri sub 10.000 lei brut si se introduce plata CASS in agricultura, constructii si industria alimentara. De asemenea, actul normativ prevede reducerea numarului total de functii de conducere, conditioneaza acordarea voucherelor de vacanta de nivelul salariului si limitarea nivelului sporurilor.


Iata mesajul postat de PES joi pe Twitter (tradus din limba engleza):


Am sustinut dintotdeauna un sistem fiscal corect. Sustinem pe deplin decizia Guvernului Romaniei si a PSD de a stabiliza bugetul, de a proteja oamenii si de a evita pierderea banilor UE.

Felicitari, Marcel Ciolacu, pentru mentinerea cotei de TVA si a altor taxe la niveluri scazute pentru alimente, medicamente, energie si carti!”

Comentarii

# muck farcel date 28 September 2023 00:32 +2

Deci, gunoaiele politicii romanesti care s-au rotit la guvernare timp de 30 de ani, si aici ma refer la psd si pnl fostul pdl (partidul dobitocilor liberali), si care prin legile si hg-urile facute de ei ne-au transformat dintr-o tara saraca intr-o tara vasala si la fel de saraca, s-au hotarat sa faca reforme. Pfoaiii... Pah bune? O haita de analfabeti portbagajii? Adica ei se corecteaza pe ei cum ar veni? Si cine-i felicita? Socialistii cu la fel de putin creier ca si ei dar care au buletine prin alte tari? Extraordinar!!! Tineti-va bine ca va reformeaza gangavul socialist. Pregatiti-va cratitele ca urmeaza sa curga lapte si miere la robinet ca apa calda inca nu e disponibila.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.05.2024 – CSM incepe consultarea cu instantele si avocatii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva