29 May 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SOLOMON II TINE DE URAT VEVERITEI LA SIIJ – Fostul vicepresedinte CSM, procurorul Nicolae Solomon, este vizat alaturi de Alexandra Carmen Lancranjan in dosarul in care SIIJ cere la ICCJ confirmarea redeschiderii urmaririi penale. Implicati mai sunt procurorul Alexandru Bogdan Georgescu, cu care Lancranjan a bagat SRI intr-un dosar penal, dar si functionari ANAF. Soarta lui Solomon si Lancranjan depinde de judecatorul Horia Valentin Selaru (Document)

Scris de: George TARATA | pdf | print

22 October 2020 14:22
Vizualizari: 5208

Apar noi detalii despre dosarul in care este vizata procuroarea DNA Alexandra Carmen Lancranjan, zisa “Veverita”, si in care Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ) cere la Inalta Curte de Casatie si Justitie confirmarea redeschiderii urmaririi penale. Alaturi de Lancranjan, in aceasta cauza apare si fostul vicepresedinte al CSM, procurorul Nicolae Solomon (foto).


 

Implicarea lui Solomon in dosarul in care SIIJ – chiar prin seful sectiei Nicolae Marin, conform surselor noastre – solicita redeschiderea urmaririi penale a fost facuta publica de Inalta Curte de Casatie si Justitie. Mai exact, Solomon apare pe portalul ICCJ avand calitatea de intimat (vezi facsimil 1).

 


Procurorul cu care Lancranjan a bagat SRI intr-un dosar penal


Lancranjan si Solomon nu sunt insa singurii procurori din dosarul SIIJ. Un alt procuror din aceasta cauza este Alexandru Bogdan Georgescu. Fost sef al Parchetului Tribunalului Bucuresti, Alexandru Bogdan Georgescu a colaborat cu Alexandra Carmen Lancranjan intr-o cauza in care cei doi au bagat SRI. Mai exact, in martie 2017, Lumea Justitiei a dezvaluit ca prim-procurorul Parchetului Tribunalului Bucuresti Alexandru Georgescu si procuroarea Alexandra Carmen Lancranjan (pe atunci procuroare la Parchetul Tribunalului Bucuresti) au desemnat SRI sa faca perchezitii informatice impotriva unor persoane, ofiterii Serviciului fiind trimisi sa ridice calculatoare si sa faca rapoarte de constatare folosite ca proba, fara ca acuzatii sa poata asista intrucat SRI este unitate militara si are activitate strict secreta. Din documentele prezentate mai jos (vezi facsimil 1 si 2) reiese ca in cazul de fata perchezitia si raportul de constatare au fost efectuate de ofiterii SRI din UM 0318 Bucuresti, beneficiar secundar al informatiilor fiind desemnat UM 0192 SRI – Structura centrala. Pentru orice relatii suplimentare, Parchetul Tribunalului Bucuresti a desemnat-o in relatia cu SRI ca persoana abilitata pe procuroarea Alexandra Carmen Lancranjan. In 2013, UM 0318 SRI Bucuresti a raspuns unei solicitari a Parchetului Tribunalulul Capitalei in acest caz, trimitand procurorilor Raportul de constatare asupra continutului unor hard-disk-uri ridicate la perchezitia informatica din acest caz (click aici pentru a citi).

 

 

Functionari ANAF in acelasi dosar


Pe langa cei trei procurori, in acelasi dosar in care SIIJ cere la ICCJ confirmarea redeschiderii urmaririi penale mai sunt implicati si o serie de functionari ANAF. Este vorba despre Diana Natalia Dinu, Alexandru Draghici si Adrian Danut Neamtu.

Solicitarea de confirmare a redeschiderii urmaririi penale formulata de SIIJ a fost discutata miercuri, 21 octombrie 2020, insa pronuntarea va fi data saptamana viitoare, in 27 octombrie 2020. Iar cel care va hotari daca dosarul in care sunt vizati Alexandra Carmen Lancranjan si Nicolae Solomon va fi deschis este judecatorul Horia Valentin Selaru. E clar ce se va intampla...

Comentarii

# M date 22 October 2020 15:06 +4

Cum dracu atâția procurori cu grad înalt așteaptă o minune de la un alt ex procuror, adică Selaru. Când vreodată acesta da o soluție inpotriva lui Lacrajan când aceasta ierea mana dreapta a lui Kovesi ca și Selaru dealtfel. Soluția va fi de respingere atâta timp cât judecătorul nu răspunde pentru soluția pronuntata

# DODI date 22 October 2020 15:36 +10

Dacă este vorba de fostul procuror (născut peste noapte judecător din ”mărinimia” bețivului național hăhăilă) rolul acestui dosar este doar de a albi slugile preaplecate ale sistemului, animăluțele cunoscute sub numele de coțofene, veverițe, etc. sau de pupincuristul solomon și gașca lui de anafiști. În aceste condiții ”independența” justiției va funcționa din plin și foștii/actualii pupincuriști pot dormi liniștiți. Nimeni și nimic nu îi vor atinge chiar dacă prin actele, faptele și dosarele născute la comandă distrug cariere, vieți și întregi categorii sociale din România!

# Maria date 22 October 2020 16:06 0

Doamne ajuta!Poate de data aceasta chiar se face dreptate!Abuzurile in grup cum se numesc?✌✌

# La multi ani date 23 October 2020 07:28 +4

Domnule Solomon, dumneata cand te duci la puscarie? Stii pentru ce.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.05.2023 – Pensionara cu talent a scos piese noi (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva