24 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SPITAL CU BANI DIN PNRR – Constructia Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita cu bani din Planul National de Redresare si Rezilienta prinde contur. Investitia de 400 milioane lei consta in construirea unui nou corp de cladire cu 4 etaje, reabilitarea energetica a cladirii existente, modernizarea pavilioanelor existente, precum si digitalizarea spitalului si dotarea lui cu aparatura medicala. Vedeti imagini de pe santierul spitalului (Video)

Scris de: L.J. | pdf | print

8 September 2023 12:34
Vizualizari: 2234

Prinde contur constructia Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita cu bani din Planul National de Redresare si Rezilienta, a anuntat Ministerul Sanatatii joi, 7 septembrie 2023.Investitia se ridica la 400 de milioane de lei si consta in construirea unui nou corp de cladire cu 4 etaje, reabilitarea energetica a cladirii existente, modernizarea pavilioanelor existente, precum si digitalizarea spitalului si dotarea lui cu aparatura medicala.

Ministrul PSD al Sanatatii Alexandru Rafila (foto) a declarat: „Dezvoltarea sociala si dezvoltarea economica nu se pot intampla fara acces la servicii de sanatate si fara un sistem de educatie solid. Construim spitale si sectii noi acolo unde este posibil si incurajam reabilitarea completa a cladirilor vechi care permit desfasurarea corespunzatoare a activitatii medicale spitalicesti in conditii de siguranta pentru pacienti. Cat voi fi ministru al Sanatatii voi fi partenerul si sustinatorul reprezentantilor din administratia locala care au vocatia constructiei de obiective sanitare pentru locuitorii comunitatilor pe care le conduc”.Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.07.2024 – Judecatoarea la care a picat gruparea Coldea

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva