18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

SPRIJIN DE LA UE PENTRU FERMIERII ROMANI – Presedintele PSD Marcel Ciolacu anunta rezultatul negocierii cu vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans: „Fermierii romani vor primi un nou ajutor financiar din partea Comisiei Europene, pe baza unei formule echitabile! Acesta este unul dintre rezultatele discutiei... I-am multumit domnului Timmermans pentru sprijinul puternic al socialistilor europeni in ceea ce priveste aderarea Romaniei la Schengen”

Scris de: L.J. | pdf | print

31 March 2023 11:27
Vizualizari: 3229

Uniunea Europeana va trimite noi sume de bani pentru fermierii romani, a anuntat presedintele PSD Marcel Ciolacu (foto 1 dreapta) vineri, 31 martie 2023, dupa intalnirea cu vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans (foto 1 stanga).



Cu aceeasi ocazie, Ciolacu i-a promis lui Timmermans ca PSD va asigura implementarea completa a Planului National de Redresare si Rezilienta (PNRR) si ca va continua sa sprijine Ucraina si Republica Moldova.

Amintim ca intalnirea dintre cei doi politicieni are loc cu ocazia aniversarii, vineri, a 130 de ani de la infiintarea primului partid social-democrat din Romania: Partidul Social Democrat al Muncitorilor din Romania (PSDMR) – click aici pentru a citi.


Redam mesajul pe care Marcel Ciolacu l-a publicat pe Facebook impreuna cu galeria foto de mai jos:


Fermierii romani vor primi un nou ajutor financiar din partea Comisiei Europene, pe baza unei formule echitabile! Acesta este unul dintre rezultatele discutiei pe care am avut-o astazi cu vicepresedintele executiv al Comisiei Europene, domnul Frans Timmermans.

De asemenea, i-am multumit domnului Timmermans pentru sprijinul puternic al socialistilor europeni in ceea ce priveste aderarea Romaniei la Schengen si ma bucur sa constat ca aceasta sustinere ramane la fel de ferma din partea familiei noastre europene.

In plus, am transmis ca PSD va asigura implementarea integrala a PNRR si va continua efortul pentru sprijinirea Ucrainei si Republicii Moldova. PSD si-a asumat responsabilitatea guvernarii pentru a oferi stabilitatea de care are nevoie Romania.

Astazi, impreuna cu domnul Timmermans si colegii nostri din PSD, vom sarbatori 130 de ani de social-democratie in Romania!

 


Comentarii

# Ion date 31 March 2023 15:40 +3

Niște demagogi și tradotori de țara prin semnarea pnnr

# Lockdown climateric date 31 March 2023 16:58 +1

Marceluș, fă te că muncesti! În imagini cetățeanul Ciolacu' Marcel aflat în ipostaza de prosteala a romanilor adică în campanie electorala

# basicuta date 31 March 2023 21:57 +4

Mare greseala să dai mîna cu Timmermans, omul care s-a opus Romaniei din toate pozițiile....

# lege-faradelege date 3 April 2023 13:41 0

Sclavul da mana cu stapanul care a impus masuri ticaloase impotriva ROMANIEI.Prin noile acte normative ce sunt pe agenda parlamentarilor, se atesta in plus ca majoritagea parlamentarilor sunt antiromani, anticrestini, tradatori de neam si de tara, daca se doreste a se privatiza ROMSILVA si celellate regii ale STATULUI ROMAN. Masurile ce doresc a fi luate, reprezinta o crima impotriva tarii. Prin PNRR nu se urmareste decat inrobirea acestui neam , este un instrument de santaj, daca parlamentarii ar simti romaneste , ar renunta la aceast PNRR,ar pune la conducerea tarii un guvern competent , ar prelua resursele si astfel s-ar putea aduce in bugetul tarii mult mai multi bani decat pomana PNRR.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva