5 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SRI CONDUCE ROMANIA. NICI CSAT NU-L POATE CONTROLA – Nu exista sanse sa-i aflam pe acoperitii din Justitie. Consilierul lui Klaus Iohannis, Dan Mihalache: „CSAT nu are instrumente pentru a verifica 23.000 de magistrati... CSAT poate sa ia acele declaratii si sa le trimita institutiilor, iar institutiile raspund. Raspunsul a fost: nu exista ofiteri acoperiti. Nu exista capacitati proprii ale CSAT de a umbla dupa ofiteri acoperiti. Eu am anumite dubii asupra acestei proceduri”

Scris de: George TARATA | pdf | print

19 January 2016 16:34
Vizualizari: 10203

Iata cat de serios este raspunsul Administratiei Prezidentiale in ceea ce priveste pretinsa inexistenta in Justitie a colaboratorilor si acoperitilor serviciilor secrete. Desi anumiti membri ai CSM au anuntat cu mare fast comunicatul Presedintiei cum ca nu sunt acoperiti printre judecatori si procurori, nici macar consilierul presedintelui Klaus Iohannis, Dan Mihalache (foto), nu este convins de veridicitatea acestui raspuns. Asta se intelege dintr-o declaratie de marti, 19 ianuarie 2016, facuta de Mihalache, seful cancelariei presedintelui.

Intrebat fiind despre problema acoperitilor din Justitie, consilierul lui Iohannis a inceput prin a spune ca subiectul i se pare unul hazardat si ca are sentimentul ca cineva se afla in campanie electorala in justitie pe aceasta tema. Ulterior insa, Dan Mihalache si-a exprimat scepticismul in legatura cu posibilitatea CSAT de a verifica declaratiile date de magistrati pe proprie raspundere, potrivit carora nu sunt lucratori sau ofiteri ai serviciilor de informatii. Consilierul lui Iohannis a explicat ca CSAT nu are instrumente de a verifica toate aceste declaratii si ca nu poate altceva sa faca decat sa le trimita institutiilor abilitate, adica serviciilor secrete, care sa raspunda. Cu alte cuvinte, CSAT intreaba la SRI, SIE si celalalte servicii daca au acoperiti in Justitie, iar acestea raspund. Evident, raspunsul nu poate fi decat unul singur, si anume ca nu exista lucratori, colaboratori sau ofiteri printre judecatori si procurori, caci este limpede ca niciun serviciu nu si-ar deconspira oamenii sau reteaua.


Cireasa de pe tort a venit insa la finalul declaratiei. Dan Mihalache, poate cel mai apropiat colaborator al presedintelui Klaus Iohannis, a precizat ca are anumite dubii in ceea ce proveste aceasta procedura referitoare la depistarea acoperitilor din Justitie.

Afirmatiile lui Dan Mihalache sunt extrem de grave. Asta intrucat ele arata, in opinia noastra, ca raspunsul Administratiei Prezidentiale despre faptul ca nu ar exista acoperiti in Justitie nu este altceva decat praf in ochi si o batjocura la adresa asociatiile profesionale ale magistratilor si la adresa judecatorilor si procurorilor de buna credinta. Aceleasi declaratii confirma, pe de alta parte, ca SRI este institutia care conduce Romania, in conditiile in care nici macar CSAT nu poate controla daca informatiile oferite de acest serviciu sunt sau nu veridice.

Pe de alta parte, ne intrebam: de unde au scos colaboratorii lui Iohannis cifra de 23.000 de magistrati?

Iata declaratia lui Dan Mihalache:

Mi se pare un pic hazardat si am sentimentul ca cineva e intr-o campanie electorala in justitie prin tema asta. Exista obligatia legala, nu noi am introdus-o, pare-mi-se e din 2005 sau 2006 ca CSAT sa verifice aceste lucruri. Daca ma intrebati pe mine, e un pic complicat si nu vad aici foarte bine rolul CSAT si poate intr-o zi aceasta prevedere ar trebui regandita, pentru ca CSAT nu are instrumente la dispozitie pentru a verifica 23.000 de magistrati. Daca imi aduc aminte bine de la colegul meu Oprisor (n.r. - Ion Oprisor, consilier prezidential pe probleme de securitate nationala), cam asta era cifra. CSAT poate sa ia acele declaratii pe proprie raspundere si sa le trimita institutiilor (n.r - serviciilor secrete), institutiile raspund. Raspunsul institutiilor acesta a fost. Nu exista capacitati proprii ale CSAT de a umbla dupa ofiteri acoperiti. De aceea va spun ca eu am anumite dubii asupra acestei proceduri, dar acesta a fost raspunsul institutiilor statului”.

Presedintia Romaniei: „Nu sunt lucratori operativi, inclusiv acoperiti, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informatii”

Amintim ca Administratia Prezidentiala a anuntat, luni 18 ianuarie 2015, ca CSAT, din dispozitia lui Klaus Iohannis, a verificat veridicitatea declaratiilor date de magistrati in ceea ce priveste relatiile cu serviciile de informatii. Si ca nu exista nimic in neregula. Conform Administratiei Prezidentiale, in urma verificatilor, s-a constatat ca judecatorii, procurorii, magistratii-asistenti, personalul de specialitate juridica asimilat acestora si personalul auxiliar de specialitate al instantelor judecatoresti si parchetelor nu sunt lucratori operativi, inclusiv acoperiti, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informatii.

Prezentam raspunsul Administratiei Prezidentiale:

Din dispozitia Presedintelui Romaniei, domnul Klaus Iohannis, in anul 2015, Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a verificat, in conformitate cu prevederile art. 7, alin. (3) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, prin institutiile abilitate, la solicitarile Consiliului Superior al Magistraturii si ale Ministrului Justitiei, veridicitatea declaratiilor judecatorilor, procurorilor, magistratilor-asistenti, personalului de specialitate juridica asimilat acestora si personalului auxiliar de specialitate al instantelor judecatoresti si parchetelor, in sensul ca cei in cauza nu sunt lucratori operativi, inclusiv acoperiti, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informatii.

In urma verificarilor efectuate de catre institutiile abilitate, s-a constatat ca judecatorii, procurorii, magistratii-asistenti, personalul de specialitate juridica asimilat acestora si personalul auxiliar de specialitate al instantelor judecatoresti si parchetelor nu sunt lucratori operativi, inclusiv acoperiti, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informatii.

Rezultatele verificarilor au fost comunicate atat Consiliului Superior al Magistraturii, cat si Ministerului Justitiei, in functie de institutia care a solicitat efectuarea acestora”.

Comentarii

# mulder, agentul mulder date 19 January 2016 14:50 +22

odata zice si mihalache adevarul. In rest, pamatuful mai bine tacea si pleca in concediu. Eram mai satisfacuti de ....o altfel de politica. pe zi ce trece incep sa identifica un basescu mult mai periculos. Ala stia cat de cat ce face. Asta, nici nu stie, nici nu vrea sa invete, iar greselile pe care incepe sa le faca, ,deja au depasit stadiul de "urias bulgare de zapada". In curand va fi o avalansa. Ma intreb care sunt lucrrurile pozitive pe care, dupa 1 an si o luna de cand a devenit cu acte "locatar de Cotroceni" (ca tot ii plac imobilele!) daca a facut ceva notabil pentru cariera lui, nu pentru tara ca asta e prea greu. Nu am gasit nimic. Sunt curios cu ce se va lauda la sfarsitul ei.... :sad: :-x

# unul din lumea cea mare date 19 January 2016 16:03 +7

bai impotentilor!!!!!!!! voi aveti puterea sa verificati adresa voastra de acasa,ca sa stiti daca v/ati mutat peste noapte?va duce capul sa verificcati ce nr de telefonn aveti?ce va duce capul?prostolache,in afara de sforait te duce capul sa verifici ceva?

# securistul de serviciu-all is under our control date 19 January 2016 17:38 +13

SRI CONDUCE ROMANIA. Da este un adevar, si nu vad nici un motiv sa va oripilati.Asta-i situatia. Voi sunteti cei ce ne-ati lasat sa existam dupa revolutie,cu toate ca meritam sa fim extirpati din radacini, voi ne-ati ajutat sa ne dezvoltam si noi va multumim pe aceasta cale.Nu spun ca a fost usor.De la revolutie incoace am avut si momente de cumpana (Punctul 8 din Proclamatia de la Timisoara, presedintele Constantinescu, Nastase,Tariceanu) dar cu rabdare si tact securistic,i-am pus pe toti cu botul pe labe.In timp, ne-am plasat toti aservitii in posturile cheie, ne-am votat toate legile favorabile iar acum conducem, fara ca cineva sa stie unde va ducem.Eu va asigur pe toti (cu exceptia securistilor sri-isti si sie-isti si familiilor lor) veti ajunge in noul Auschwitz-land, recomandat de d-na Nul-land si avizat de binomul COKO-ONE.Noua era scalavagisto-securista este la orizont. Mai ramane sa cucerim la urmatoarele alegeri primariile marilor orase si Parlamentul si v-ati aranjat.

# obiectiva date 19 January 2016 17:59 +8

@draga securistule, ai un talent literal formudabil, sper ca iti scrii si memoriile , neaparat, ar fi o pierdere pentru umanitate......de acord 100 % cu o singura INCERTITUDINE.....daca lui WERNER ii trece prin cap sa si BOMBARDEZE PARLAMENTUL cum a facut BORIS ELTIN ?????? ASEARA AM AVUT O VIZIUNE CA ASA AR CAM FACE SI WERNER..........daca si-a instalat GUVERNUL MEU pe tragedia COLECTIV, il cred in stare si de asta !  :eek: :eek: :eek:

# obiectiva date 19 January 2016 19:01 +4

urechistul si somonorul de mihalache trebuie sa fie demis : ADMINISTRATIA PREZIDENTIALA 1. nu are cifre exacte cati magistrati sunt in sistem ?????? atunci, CE SE FACE daca 100 % din po******tia Romaniei suntem spioni sau teroristi ??? se se face CSAT ul ??? 2. CSAT nu poate face verificari proprii.....CONSILIUL SUPREM DE APARARE A TARII ....VA DATI SEAMA nu pate verifica niste magistrati ??? astia nici cand intra armata rusa si se instaleaza la COTROCENI nu se vor trezi ., CONCLUZIE........ eu cred ca magistratii sunt asimiliati lucratorilor din SRI - de acolo cifra de 23.000 de.........magistrati !!!!!!  cum dau astia salariilor magistratilor daca nici nu le cunosc NUMARUL EXACT ??? in ce baza ??? asa, la gramada ???  cu tot cu SRI ul ??? 

# securistul de serviciu-all is under our control date 19 January 2016 19:06 +7

OBIECTIVA,recunosc, m-ai bagat in ceata.Posibilitatile astea nu le-am luat in calcul dar iti promit, voi analiza problema, imi voi intinde antenele prin satelitii americani si iti voi da un raspuns avizat, de securist, purtator si de cuvinte.Te pup dulce!!! :-* :-* :-* :-* :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :P :P

# obiectiva date 19 January 2016 19:29 +3

Cele 10 ţări au o po******ţie de 800 de milioane de locuitori şi un total de aproximativ 56000 de agenţi (mai mult sau mai puţin) secreţi în serviciile respective. România se evidenţiază prin: 1. Numărul absolut: Personalul de 12.000 de agenţi secreţi e depăşit doar de al FBI. În total, cu 2,5% din po******ţia grupului de ţări, România are mai mult de 15% din agenţi. 2. Proporţia faţă de po******ţie: Există 60 de angajaţi în serviciile interne la suta de mii de locuitori. Urnătorul clasat, Polonia, are 13 de angajaţi. Media este de 7 iar ultimul clasat este Italia, cu 2,7. 3. Bugetul SRI are cea mai mare pondere în cheltuielile publice: jumătate de procent, de cinci ori mai mult decât media celor 10 state este de o zecime de procent. FBI se descurcă cu doar o şeptime de procent din cheltuielile publice totale ale SUA. Şi în termeni absoluţi, SRI reuşeşte să cheltuiască mai mult decât serviciile omoloage din Germania, Franţa, Italia sau Polonia.  

# obiectiva date 19 January 2016 19:30 +4

Totuşi, bugetul raportat oficial de serviciul francez DGRI, de doar 41 de milioane de euro, pare subevaluat în raport cu necesarul. 4. SRI este singurul serviciu care ţine numărul de angajaţi la secret. Turcia, Polonia şi Italia furnizează către presă măcar cifre aproximative, în timp ce restul sunt publice. Pe de altă parte, bugetul instituţiei este public, lucru care nu se întâmplă în Marea Britanie şi Italia unde cifrele furnizate sunt globale pentru toate serviciile de informaţii, sau în Franţa, unde cifra de 41 de milioane de euro prezentată oficial este mult subevaluată faţă de realitate. 5. SRI este singurul serviciu militarizat, cu excepţia Turciei, care a început demilitarizarea acum 20 de ani şi mai are acum sub 5% personal cu grade. De asemenea, este aparent singurul unde întreaga activitate este considerată “informaţie clasificată” din oficiu, nu doar de la caz la caz.

# obiectiva date 19 January 2016 19:31 +7

```Așa-zisa presă de la noi i-a dopat luni pe oameni cu așa-zisa știre a întâlnirii dintre Borcea și Pelinel și cu vizita comisarului american. Adevărata știre a trecut neobservată. SISTEMUL a reușit, în sfârșit, să-l salveze pe Florian Bușcă/Walter. Fugarul a obținut rezidență permanentă și va rămâne, până la moarte, departe de procurorii români. Și toată lumea tace. Mai mult, doar ziarele de sport au scris. Și cele de monden!  Când vorbim despre un MARE EȘEC al DIICOT și al Serviciilor Secrete! Ăia din Emirate oferă astfel de rezidențe doar acelora care au depuse în băncile lor sume ce depășesc 50 de milioane de dolari, că ei nu știu ce sunt ăia euro! În piață se vorbește însă de peste 150 de milioane de euro!  Vorbește cineva despre asta? Nu. A cerut cineva anchetă în legătură cu dispariția în ziua perchezițiilor a lui Florian Bușcă/Walter?

# securistul de serviciu-all is under our control date 19 January 2016 20:05 +8

OBIECTIVA,recunosc, m-ai lasat cu gura ca la dentist.Auzi, al dracu' sefu'Colbea cati destrabalati conduce si eu habar n-aveam!! :sigh: .Ce-nseamna si secretele astea.In ce-l priveste pe Busca, stai fara grija, are misiune precisa.Pazeste banii nostri, ai securistilor de frunte.Sefii au hotarat sa bage banii in afaceri cu petrol, acum cand piata petrolului se duce de rapa dar nu-ti face griji, nu-s banii munciti de noi si mai putem fura si altii.Auzi, ce chestie.M-au trimis si pe mine cu o valiza plina cu dolari si lenjerie intima feminina dar eu am crezut ca in aveam 50.000 de dolari nu 50.000.000. de dolari.

# obiectiva date 19 January 2016 20:14 +4

Ofițerii care au demascat public furturile de motorină de la UM Lipova, pedepsiți de superiori  daniel befu 1Daniel Befu Dispariția unor cantități însemnate de motorină din cadrul UM Lipova, semnalată public într-o investigație a României Curate, nu a rămas fără ecou. Autoritățile militare au fost prompte, izolând nucleul disturbator și pedepsindu-l imediat. Nu pe cei care au fost implicați în dispariția motorinei, ci pe cei care au răspuns întrebărilor presei legat de acest caz. E vorba de maiorul Marin Oprea, șeful logisticii de la UM 01221 Lipova (AICI) și de fostul locțiitor al comandantului unității, lt.col. Marin Mitru (AICI). Ambii au fost convocați la brigadă și interogați, după care li s-au transmis prin poștă măsurile sancționatorii, care constau în ”avertismente” pentru că au vorbit cu România Curată.  

# se vede stilu' SRI date 21 January 2016 12:26 +3

Politia colaboreaza excelent cu SRI - crima de la SRI TIMISOARA (oct. 2011) declarata ca fiind pe maidan, intre boschetari...

# obiectiva date 19 January 2016 20:15 +6

La cateva zile dupa ce premierul Dacian Ciolos a efectuat o vizita in Germania, Romtehnica a  anuntat ca a semnat doua contracte in valoare de 92,7 milioane de euro, respectiv 17,9 milioane de euro, pentru armament antitanc germano-israelian. Contractele au fost atribuite in ajunul Craciunului catre firma EuroSpike GmbH.Produsa de israelienii de la Rafael, rachetele Spike sunt de generatia 4++, si a fost integrata in cadrul fortelor romane de cativa ani deja pe elicopterul IAR 330 Puma Socat si pe vehiculul blindat de lupta MLI 84M. Cele doua contracte au fost atribuite in urma unei negocieri directe, fara anunt de participare, iar Romtehnica justifica aceasta procedura prin faptul ca „lucrarile / produsele / serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice”.

# obiectiva date 19 January 2016 20:18 +4

scumpi, nu fi supi.....tu ai .......```ALL UNDER OUR CONTROL```........dar eu .........VA CONTROLEZ PE TOTI ......  :P :P :P 

# unul din lumea cea mare date 19 January 2016 19:26 +7

ptr securistul de serviciu-all is under our control// ,,SRI CONDUCE ROMANIA. Da este un adevar, NU, SRI CONDUCE ROMANIA NU/I UN ADEVAR ,SRI CONDUCE ROMANIA (deci si (in)justitia)ESTE UN TRUISM,,ESTE MAI TARE CA UN ADEVAR DECI PUNCT.TRUISMELE NU TREBUIESC DEZBATUTE este la fel cu apa/i uda si roata/i rotunda .

# Mulder, agentul mulder date 19 January 2016 20:25 +9

23000 de magistrați?! Nu e posibil. Numai ca ce sa vezi? Ăștia.nici lege nu o știu. Se vb de magistrați și cei asimilați. Asa tara, asa retardați la conducerea tarii și a instituțiilor ei. Va pup pe toți prietenii de mai sus.  Ziceți dacă o punem de un partid. Vad ca dacă ne unim cunoștințele ii rupem pe toți cretinii:  politicieni și tehnocrați. Deopotriva.  Aștept sugestii. Propaganda.....e printre noi

# Vladi Mir date 20 January 2016 11:59 +6

Colega, sa fi fost oare Orwel in "Ferma Animalelor" un nou Nostradamus ?! Iata cam ce zicea: „Un vier de rasă Berkshire gras, mai degrabă fioros, singurul Berkshire de la fermă, nu prea vorbăreț, însă având reputația că face tot ce vrea", Napoleon, este principalul tiran și răufăcător din Ferma animalelor. El își mărește progresiv puterea, folosindu-se de cățeii pe care i-a luat de la părinții lor, câinii Jessie și Bluebell, și pe care îi antrenează să fie răi, formând poliția lui secretă. După ce îl alungă pe Snowball de la fermă, Napoleon prinde mai multe puteri, folosind o propagandă falsă, susținută de Squealer și amenințări și intimidări din partea câinilor pentru a ține sub control celelalte animale. Printre altele, el schimbă treptat regulile pentru propriul său interes. Până la sfârșitul cărții, Napoleon și ceilalți porci învață să meargă pe două picioare și încep să se comporte asemenea oamenilor împotriva cărora s-au răsculat la început".

# ashura date 20 January 2016 13:06 +4

si-n ferma animaleleor dar mai evedent in1984...acolo parca e o profetie a vremurilor pe care le traim si le vom traii

# Vlai Mir date 21 January 2016 16:06 +2

Absolut corect !!! Dar cine naiba sa mai tina seama ... ?!

# avocat cluj date 19 January 2016 14:55 +14

În România, conform precizărilor membrilor CSM sunt aproximativ 6 mii judecători şi 2 mii procurori!!! Restul până la 23 mii de magistrati... !??... Cu toată confuzia între judecători şi procurori în privinţa calităţii de magistrat, pe care chiar Vasilică Danileţ n-o făcea până la accederea în CSM (vezi declaraţiile individului din presa vremii - O TEMPORA, O MORIS) !!!

# Gica Sculierul date 20 January 2016 11:49 +2

Ala-i panarama de om si nu om; gunoier sa fi fost si tot ciuca mistourilor era!

# zn-zn date 19 January 2016 15:49 +13

Securistii super ghiftuiti, de tot felul, NU conduc in mod direct, dar fac treaba lui Aghiutza-ashchiutza, si ca draci impielitati, sustin servilismul in statul de drepti in favoarea unor rachetati in functii inalte in stat, care sa tot fure si sa minta de la obraz poporul ...ca d-aia fac teste de mani******re pe noi, super puterile lumii(azi americanii U.S"), asa zise pentru stabilizare zonale si control total in globalizarea puterii pentru interese implicit banesti. Porcilor, daca nu le arati joarda si nu-i ingradesti, rama si darama tot!!! 8)   :cry: :-x

# obiectiva date 19 January 2016 15:59 +8

nu disperati si nu plangeti, peste 50 de ani vor lua pensii nesimtite......dar vor pati ca si VISINESCU  8) ........```O VESTE BUNA Cazul Gheorghe Ursu: Tiberiu Niţu solicită începerea urmăririi penale faţă de un fost ministru de Interne comunist Plimbat ani de zile prin tribunale, ca mai toate dosarele crimelor comise în comunism, dosarul dizidentului Gheorghe Ursu, ucis în bătăi de Securitate, pare să se îndrepte spre bine: Niţu cere începerea urmării penale faţă de ministrul de Interne în mandatul căruia Ursu a fost arestat şi bătut până la moarte.

# zgura date 19 January 2016 16:03 +7

Relax, ...si mai ia de la baiatu', asa, pentru cultura generala(cu mici inlocuiri de nume de personaje): https://www.youtube.com/watch?v=tkRXittzuY4

# Maxim date 19 January 2016 16:06 +12

Nu are capacitati CSAT-ul creati-le. Aceasta nu poate fi o scuza pentru CSAT pentru a nu- si indeplini sarcinile ce-i revin. Deci, nu taiati frunza caini - creati toate capacitatile necesare pentru ca CSAT sa-si indeplineasca menirea.

# Maria date 19 January 2016 16:22 +7

Se stie,se miroase de la o posta.Prea multi securisti sunt la toate nivelurile ,este o caracatita greu de invins si ei au pierdut controlul.Solutia o lista cu toti facuta public sa stim si noi fiecare de unde obtine banii.

# consilierii juridici adevarati date 19 January 2016 16:26 -2

referitor la articolul de pe juridice.ro nu stim cine este NICOLAE VALENTIN TRUTAN cel care se erijeaza in liderul consilierul juridici si nu ne insusim punctul de vedere al acestuia cu privire la Baroul Bota. Individul este facut sa ramina doar un obscur consilier juridic, probabil ca de atit este capabil. Noi juristii adevarati si care stim meserie nu ne multumim sa reprezentam doar persoane juridice deoarece avocatii au incalcat regula prin legi mincionoase, s-au bagat peste meseria noastra si au obtinut pina si RIL-uri care sa ne interzica sa ne mai dea dreptul sa infiintam societati. DECI NU NE INTERESEAZA PROSTIILE LUI TRUTAN SI MAI ALES NU ACHIESAM LA INEPTIILE ACESTUIA REFERITOARE LA BAROUL BOTA!!

# avi avi date 20 January 2016 15:12 +2

mai justo, acum esti si consilier juridic adevarat?Ai fost jurist adevarat,avocat adevarat dar niciodata ,,penal,,adevarat.Oare de ce nu-ti asumi si aceasta calitate?

# Alin date 19 January 2016 17:11 +11

MIHALACHE MINTE: 1. Prestedintele este GARANTUL respectării Constitutiei dar Johannis a refuzat sa medieze acest conflict institutional intre Servicii si reprezentantii asociatiilor magistratilor , mai ales dupa ce Generalul Dumbrava recunoastea amestecul SRI in "campul tactic" 2. Minciuna ca un acoperit ilegal beneficiaza de protectia identitatii este uriasa deoarece o racolare ilegala este NULA de drept adica acel om din punct de vedere legal nu este agent acoperit ci un simplu infractor alaturi de ofiterul care l-a racolat . Legea ce prevede protectia identitatii se refera doar la acoperitii legali ... deoarece o lege nu poate proteja o ilegalitate precum racolarea unui magistrat

# avocat cluj date 19 January 2016 17:17 +5

La postarea mea din precedent a se citi "O TEMPORA O MORES!" (Cicero : "Ce timpuri, ce moravuri"!!! Cu scuzele de rigoare!!!

# manager date 19 January 2016 18:49 -5

Credeam ca te-ai referit la un fotbalist de care eu nu stiu. Bine ca ai revenit cu erata. :roll:

# ce sa zic... date 19 January 2016 22:45 0

Asa, asa, ca m-ati bagat in ceata...m-am speriat ca nu mai tin minte exact nici putinele expresii in latina pe care le mai stiam ...

# Anna date 19 January 2016 17:32 -6

Daca nu sunt,nu sunt . De unde nu e ,nici Dumnezeu nu cere !

# ashura date 20 January 2016 01:57 +4

sper sincer ca sunteti ironica...evident ca sunt doar nu erau sa vina serviciile si sa zica da,noi avem ofiteri in mai toate instantele tarii ,in politica ,presa si mediul de afaceri...nu erau sa zica da ma,nu dam doi bani pe drepturiile omului pe ordinea democratica,pe constitutie,nu credem in democratie caci noi conducem si pt noi constitutia e facultativa... cum era sa vina sri,sie,dgi.si celelalte celule ale mafiei serviciilor si sa zica da ,noi.noi prin campul tacti calcam in picioare drepturile omului si dirijam dupa bunul plac aproape toate deciziile justitiei....noi arestam judecatori ccr pt ca nu vor sa permita un atac oribil la democratie... Doamna,cum va inchipuiti ca veneau serviciile si sa zica da,noi serviciile prin reteua noatra de ofiteri,prin bratul nostru armat cu catuse,dna,si prin extocari,santaj,si incalcarea constitutiei,ne facem vinovati de uzurparea puterii de stat

# ion date 19 January 2016 18:53 -4

Bateti apa in piua. Nici directorii serviciilor nu-i cunosc pe acoperiti. De unde sa-i cunoasca CSAT-ul. Mama, ce ar vrea presa sa cunoasca macar cativa. Ca Turcescu era d-al lor.

# ashura date 20 January 2016 11:46 +4

bravo...bine ca ai incredere in profesionalismul securistiilor tradatori de neam si tara .... evident ca toti stiu ca sunt multi,enorm de multi securisti in robe dar lasitatea si ticalosia ii face sa taca.... daca eram o tara de oameni normali acum eram sunte de mii de oameni in strada  impotriva serviciilor secrte,impotriva abuzurilor si-a incalcarilor drepturilor omului....dar noua nu ne pasa...in schimb ne pasa de niste lucruri insignifiante cum ar fi pensiile parlamentarior...bine ca de dictatura si super puteriile serviciilor nu ne pasa :-x   :-x :-x :-x :-x

# Gica Sculierul date 20 January 2016 11:47 +7

23.000 de magistrati? Asa a declarat nen'tu consilier prezidential, sau este o greseala de redactare? Sau, poate, gura pacatosului adevar graieste :D ; or fi 23.000 din care vreo 2/3 acoperiti... mai stii?!

# mordeKai date 20 January 2016 13:20 +5

... deci sa intelegem daca "noi"nu avem acoperitii nostri in justitie (maine aflam ca nici in politie, armata,  primarie, buticul din piata etc) serviciile straine stau mai prost ca ale noastre!!  :sad:

# ce sa zic... date 21 January 2016 02:59 -1

Sa presupunem ca SRI conduce Romania. Nimic rau pana aici. Rolul institutiei e sa apere Romania.  Sa presupunem ca o apara prin mijloace specifice. Intrebarea cea mare  e cine conduce SRI...ce forta  e in spate?Una benefica sau malefica?

# ashura date 21 January 2016 08:45 +2

Sa presupunem ca SRI conduce Romania. Nimic rau pana aici deci ti se pare normal ca o institutie de forta pe care nu o alegm nu o controlam si care are extrem de multa putere,sa conduca o tara,sa incalce constitutia,drepturile omului sa asculte tot sa monitorizeze pe toata lumea si daca aia din sri ar fi cei mai mari patrioti tot ar fi un dezastru ca ei sa conduca tara...adica e normal ca un judecator de la ccr sa fie arestat doar pt ca s-a opus monitorizarii in masa,sau e normal sa existe judecatori cu epoleti care dau decizii si hotarari in fuctie de ordinele primite si nu in functie de lege si propriai constiinta.... sri ataca zilnic democratia si drepturile omului...chiar credeti ca ei se ocupa cu protectia intereselor tarii....nici vorba,ei se ocupa cu afaceriile lor cu exercitarea puterii si controlului si servirea unor interese obscure....

# Vladi Mir date 21 January 2016 16:02 +3

Ce sa zici ? Pai hai sa-ti zica baiatu': ZI ORICE DAR NU SPUNE TAMPENII !!! In logica dumitale, n-ar fi mare bai, daca am tine directia unei masini cu schimatorul de viteze, am accelera cu frana si am frana cu acceleratia, iar cu ambreiajul am gestiona aceasta aiureala ! Si ca sa-ti linistesc elanurile neosecuriste, te informez cu deosebit respect, ca prima masura a noului premier al Poloniei, masura luata chiar in noapte numirii sale in functie, a fost sa demita toti directorii serviciilor, pentru ca faceau politie politica in loc sa-si faca treaba. Si ar mai fi inca vreo doua masuri de maxima demnitate nationala, pe care iti las placerea de a le descoperi singur, citind ce se mai scrie prin lumea mare. Iti doresc o seara buna, si succesuri in documentarea personala, pentru ca cand (sic) zici ce zici, sa o zici numai in cunostinta de cauza. Pa !!!

# ashura date 21 January 2016 16:31 +2

eu i-am raspuns la inceput  cu o  bucata din citatul lui ce sa zic eu comentariul meu ii explica de ce este abuziv ca sri sa aiba puterea in stat si de ce e nedemocratica 

# ashura date 22 January 2016 00:12 +2

eu i-am expus lui  ce sa zic  si cateva dintre abuzuriile sri-ului,abuzuri crancene,oriblie si impotriva drepturilor omului

# GIM date 22 March 2016 11:17 0

Intr-o parte, "acoperitii", au de toate: restul (poporul) da din coate http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?id=9091

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 4.03.2024 – Postul lui Buda, scos la concurs

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva