24 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

STELE SI TINICHELE PENTRU BAIETII DIN SCOLILE SRI – Agentii politico-electorali ai lui Klaus Iohannis, lustruiti in Academiile SRI, au fost decorati. Pentru iscusinta lor, directorul ASSN Remus Pricopie, cel care a organizat "dezbaterea" lui Iohannis de la BCU, a primit Ordinul National „Serviciul Credincios” in grad de Cavaler, iar absolventul Academiei SRI Sorin Cimpeanu, care a votat in Parlament pentru "Guvernul meu" condus de Orban, tradandu-l pe Ponta, a primit "Steaua Romaniei”

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

29 November 2019 16:28
Vizualizari: 9792

Presedintele Romaniei Klaus Werner Iohannis continua festivalul premierilor si al decorarilor, inceput cu avant dupa castigarea alegerilor prezidentiale din 24 noiembrie 2019. Dupa ce ieri v-am prezentat lista decretelor prin care 13 colonei SIE si 11 colonei SRI, ale caror identitati sunt tinute la secret, au fost avansati la gradul de general, astazi va prezentam, de data aceasta cu nume si prenume, persoanele carora Iohannis le-a recunoscut valoarea, si "in semn de inalta apreciere" le-a conferit mai multe distinctii. Pe lista celor 40 de persoane decorate de Klaus Iohannis i-am gasit si pe Remus Pricopie si Sorin Cimpeanu, facuti Cavaleri de presedinte prin conferirea Ordinul National „Serviciul Credincios” in grad de Cavaler, respectiv Ordinul National "Steaua Romaniei”, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei "pentru contributia deosebita avuta la dezvoltarea invatamantului superior si a cercetarii romanesti, precum si pentru activitatea manageriala".


 

Pricopie, urmasul lui Maior, decorat de Iohannis


Sa incepem dar cu Remus Pricopie, rector al Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA). Daca nu va suna cunoscut, Remus Pricopie este cel care s-a oferit sa organizeze "dezbaterea" de la Biblioteca Centrala Universitara in turul doi al alegerilor prezidentiale. Stiti, acel simulacru de dezbatere in care Iohannis a avut rolul de moderator, intervievat si organizator totodata, in care si-a ales jurnalistii care sa ii puna intrebari si despre care l-a finalul evenimentului s-a declarat multumit: "M-am declarat multumit de calitatea dezbaterii", a afirmat Iohannis. Pentru cine nu stie, Remus Pricopie a fost ministru al Educatiei in Guvernul Ponta din decembrie 2012 pana in decembrie 2014, iar din 2015 este presedinte al Academiei de Stiinte ale Securitatii Nationale (ASSN) vezi facsimil 1, institutie care in prezent se afla in proces de desfiintare in Parlament, dupa ce Traian Basescu, fost presedinte si actual senator a venit cu aceasta propunere legislativa, sub motivatia ca "valoarea stiintifica este zero prin calitatea academicienilor acestei institutii".

Aceasta Academie este un soi de Academia SRI – Mihai Viteazul, fiind infiintata prin Legea nr. 56/2012, sub denumirea Academia de Stiinte Militare, la initiativa unor parlamentari printre care si fostul vicepremier Gabriel Oprea, personaj ancorat puternic in Sistem, dar si, conform presei, la initiativa fostului director SRI George Maior (foto 2 de la conferinta de prezentare a ASSN, din iunie 2015). De altfel, ASSN, care se prezinta ca un for national de consacrare stiintifica se afla "in coordonarea stiintifica a Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Afacerilor Interne si Serviciului Roman de Informatii". Trebuie precizat ca numirea lui Pricopie la ASSN s-a facut in 2015, dupa ce fostul director SRI George Maior si-a suspendat calitatea de presedinte al Academiei, functie pe care a ocupat-o pana la numirea sa in functia de ambasador al Romaniei in SUA.


Printre cei care activeaza in prezent in ASSN ii regasim pe:

Vicepresedinte - Florin Moisescu – general maior (r), fost rector al Academiei Fortelor Aeriene „Henri Coanda”

Secretar General – Gheorghe Toma – general de brigada, coordonator de doctorate la Academia SRI;

Membri titulari

Ioan Gheorghe Barbulescu – Presedintele Senatului SNSPA

Gheorghe Boaru – colonel (r)

Viorel Buta – general de brigada (r)

Dan Victor Cavaropol – profesor la Academia de Politie

Sorin Mihai Cimpeanu – fost ministru al Educatiei

Adrian Curaj – fost ministru al Educatiei

Vasile Dincu – fost vicepremier;

Teodor Frunzeti – primul presedinte al ASSN, general locotenent;

Niculae Iancu – colonel SRI, rector al Academiei Nationale de informatii a SRI;

George Cristian Maior – fost director SRI

Sorin Dan Mihalache – fost ministru al Educatiei, fost sef al Cancelariei Prezidentiale in primul mandat al lui Iohannis, in prezent ambasador al Romaniei in Marea Britanie si Irlanda de Nord.

Ion Mituletu – colonel, profesor Universitatea Nationala de Aparare Carol I (UNAP)

Florin Neacsa – locotenent colonel, fost secretar de stat pentru invatamantul preuniversitar (numit de fostul premier interimar Sorin Cimpeanu in 2015)

Cristian Popescu – comisar-sef politie

Petru Tagorean – chestor de politie

Marius George Tical – comisar sef


Sorin Cimpeanu, absolventul Academiei SRI, decorat de Iohannis pentru "contributia deosebita avuta la dezvoltarea invatamantului superior si a cercetarii romanesti"


Printre decoratiile acordate, Klaus Iohannis i-a conferit Ordinul National „Steaua Romaniei” in grad de Cavaler, prof. univ. dr. Sorin Mihai Cimpeanu, Rector al Universitatii de stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti, Presedinte al Consiliului National al Rectorilor si Presedinte al Agentiei Universitare a Francofoniei. In prezent deputat ajuns in Parlament din partea ALDE condusa de Calin Popescu Tariceanu, formatiune politica pe care a parasit-o pentru a se duce in Partidul Pro Romania, pe care l-a infiintat alaturi de Victor Ponta, si pe care l-a parasit de asemenea dupa ce a votat pentru instalarea Guvernului condus de Ludovic Orban, Sorin Cimpeanu a fost premier interimar timp de 12 zile in Guvernul Ponta IV (din 5 noiembrie 2015 – 17 noiembrie 2015, numit de Iohannis dupa protestele Colectiv) si ministru al Educatiei (17 decembrie 2014 -17 noiembrie 2015).

In plan educational, Sorin Cimpeanu pe langa calitatea de rector al Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti (USAMV) este, atentie, si absolvent al Colegiului National de Informatii, Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul” (obtinand conform CV-ului un certificat de atestare a competentelor profesionale - vezi facsimil 2), dar si membru titular al Academiei de Stiinte ale Securitatii Nationale (ASSN) – vezi facsimil 3.
Publicam in continuare comunicatul Administratiei Prezidentiale:

"29 Noiembrie 2019

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat o serie de decrete de decorare cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei.

Astfel, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, in semn de inalta apreciere pentru contributia exceptionala avuta la dezvoltarea si modernizarea invatamantului romanesc, la recunoasterea valorii sale la nivel international, precum si la imbunatatirea politicilor educationale, Presedintele Klaus Iohannis a conferit:

-Ordinul National „Steaua Romaniei” in grad de Mare Ofiter doamnei Madlen Serban, director la Fundatia Europeana de Formare (2009-2017);

-Ordinul National „Steaua Romaniei” in grad de Cavaler, domnului prof. univ. dr. Sorin Mihai Cimpeanu, Rector al Universitatii de stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti, Presedinte al Consiliului National al Rectorilor si Presedinte al Agentiei Universitare a Francofoniei.

Totodata, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, in semn de inalta apreciere pentru contributia importanta avuta la dezvoltarea si modernizarea invatamantului romanesc, la cresterea calitatii si echitatii procesului educational, la imbunatatirea elaborarii si implementarii de politici educationale, precum si pentru implicarea in Proiectul „Romania Educata”, Presedintele Romaniei a conferit Ordinul National „Pentru Merit” in grad de Cavaler domnului Dumitru-Cristian Hatu, presedinte si membru fondator al Centrului de Evaluare si Analize Educationale, doamnei Carmen Lica, director executiv al Asociatiei Centrul Step by Step pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala, doamnei Liliana Romaniuc, presedinte al Asociatiei Romane de Literatie, doamnei Daniela Visoianu, presedinte al Federatiei Coalitia pentru Educatie si doamnei Roxana Mariuca Talpes, liderul grupului pe educatie din cadrul Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei.

De asemenea, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, in semn de inalta apreciere pentru contributia deosebita avuta la dezvoltarea invatamantului superior si a cercetarii romanesti, precum si pentru activitatea manageriala, in calitate de Rector al unei institutii de invatamant superior romanesc care a dobandit statutul de universitate-pilot europeana, Presedintele Romaniei a conferit Ordinul National „Serviciul Credincios” in grad de Cavaler domnului prof. univ. dr. Mircea Dumitru, rector al Universitatii din Bucuresti, domnului prof. univ. dr. Remus Pricopie, rector al scolii Nationale de Studii Politice si Administrative si domnului prof. univ. dr. ing. Radu Sorin Vacareanu, rector al Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti.

Totodata, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, in semn de apreciere pentru rezultatele de exceptie obtinute in formarea intelectuala si umana a tinerelor generatii, precum si in procesul de cercetare stiintifica, remarcandu-se ca modele de excelenta in invatamantul superior romanesc si contribuind, pe aceasta cale, la ridicarea prestigiului comunitatilor locale si nationale, Presedintele Klaus Iohannis a conferit:

-Ordinul „Meritul pentru Invatamant” in grad de Mare Ofiter Universitatii de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” din Iasi;

-Ordinul „Meritul pentru Invatamant” in grad de Ofiter Universitatii de Vest din Timisoara.

-Ordinul „Meritul pentru Invatamant” in grad de Cavaler Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu.

De asemenea, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, pentru contributia importanta avuta la strangerea legaturilor intre statul roman si comunitatea expertilor europeni din domeniul politico-strategic si al relatiilor internationale, Presedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul National „Pentru Merit” in grad de Comandor domnului Pascal Legai, director al Centrului de Sateliti al Uniunii Europene si domnului Charles Tito Powel, directorul Institutului Regal Elcano.

Totodata, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in semn de apreciere pentru exceptionalul profesionalism dovedit de-a lungul timpului in slujba salvarii de vieti omenesti, pentru contributia personala la formarea si instruirea noilor generatii de cadre in domeniul neurochirurgiei, Presedintele Romaniei a conferit Ordinul National „Steaua Romaniei” in grad de Cavaler domnului profesor dr. Alexandru Vlad Ciurea.

De asemenea, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in semn de apreciere pentru exceptionalul profesionalism dovedit in activitatea medicala si didactica, pentru profesionalismul si daruirea de care a dat dovada in punerea in aplicare a unor noi metode de tratament in domeniul chirurgiei cardiovasculare moderne, Presedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul National „Steaua Romaniei” in grad de Cavaler, domnului profesor dr. Horatiu Suciu.

Totodata, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in semn de deosebita apreciere si recunoastere pentru rezultatele obtinute de-a lungul timpului in activitatea medicala si didactica, pentru daruirea si abnegatia dovedite in perfectionarea actului medical, Presedintele Romaniei a conferit Ordinul National „Serviciul Credincios” in grad de Cavaler domnului profesor dr. Ovidiu-Alexandru Bajenaru, domnului conferentiar dr. Iulian Brezean, domnului profesor dr. Victor Nimigean, doamnei profesor dr. Catalina Tudose si domnului conferentiar dr. Ioan Tilea.

De asemenea, cu ocazia Zilei Nationale a Romanei, in semn de apreciere pentru intreaga activitate, precum si pentru rezultatele importante obtinute in perfectionarea actului medical, Presedintele Klaus Iohannis a conferit:

-Ordinul „Meritul Sanitar” in grad de Ofiter domnului dr. Adrian Lobontiu (Statele Unite ale Americii) si domnului profesor dr. Alexandru Rafila;

-Ordinul „Meritul Sanitar” in grad de Cavaler domnului profesor universitar dr. Patriciu-Andrei Achimas-Cadariu, domnului conferentiar universitar dr. Dragomir Ovidiu Chioncel, domnului Constantin Dina, doamnei dr. Valeria Herdea, domnului profesor dr. Viorel Jinga, doamnei dr. Andreea Anamaria Moldovan, domnului profesor dr. Victor Dan Eugen Strambu si domnului Mircea Timofte.

Totodata, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in semn de apreciere pentru daruirea si profesionalismul de care au dat dovada in promovarea valorilor perene ale poporului roman, contribuind la strangerea legaturilor, pe multiple planuri, dintre Romania si Regatul Spaniei, Presedintele Klaus Iohannis a conferit:

-Ordinul „Meritul Cultural” in grad de Ofiter, Categoria A „Literatura” domnului Dan Munteanu Colan, profesor de filologie romanica la Universitatea din Las Palmas de Gran Canaria;

-Ordinul „Meritul Cultural” in grad de Ofiter, Categoria E „Patrimoniul cultural national”, domnului Alfredo Pérez de Armiñán y de la Serna, presedinte al Consiliului de Administratie al Patrimoniului National al Spaniei;

-Ordinul „Meritul Cultural” in grad de Cavaler, Categoria G „Cultele”, preotului-paroh, Moldovan Teofil, profesor de teologie la Madrid.

De asemenea, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, in semn de apreciere pentru daruirea si profesionalismul cu care s-au ilustrat in domeniile spiritualitatii, culturii, educatiei si al implicarii civice, contribuind, pe aceasta cale, la coeziunea comunitatii romanesti din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, la mentinerea legaturilor cu tara de origine, precum si la promovarea valorilor perene romanesti in Occident, Presedintele Romaniei a conferit:

-Ordinul „Meritul Cultural” in grad de Cavaler, Categoria F – „Promovarea culturii”, doamnei Alina Nicoleta Balatchi, fondator al organizatiei „Femeile Romane din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord” si domnului Cristian Stincanu, director executiv al asociatiei „My Romania Community”;

-Ordinul „Meritul Cultural” in grad de Cavaler, Categoria G – „Cultele” pastorului-reverend Dan Daniel Martin, de la Biserica Apostolica Holy River (Londra) si preotului Constantin Popescu-Cirstucescu, de la parohia „Sf. Gheorghe” din Londra, coordonator al Proiectului „Romanian Orthodox Church and Centre”.

Totodata, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, in semn de apreciere pentru activitatea importanta dedicata culturii, pentru talentul si profesionalismul de care au dat dovada de-a lungul activitatii lor, dobandind recunoastere la nivel european, Presedintele Romaniei a conferit:

-Ordinul National „Pentru Merit” in grad de Ofiter, domnului Grigore Ilisei, scriitor;

-Ordinul National „Pentru Merit” in grad de Cavaler domnului Marin Cazacu, violoncelist, manager al Centrului National de Arta „Tinerimea Romana”, domnului Mihai Constantinescu, director al agentiei „Artexim”, doamnei Doina Lemny, critic de arta, curator si muzeograf, Musée National d’Art Moderne din Paris si domnului Dorin Stefan, profesor universitar la Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” din Bucuresti.

De asemenea, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, in semn de apreciere pentru activitatea importanta dedicata creatiei literare, pentru talentul si profesionalismul de care a dat dovada de-a lungul activitatii sale, dobandind recunoastere la nivel european, Presedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Meritul Cultural” in grad de Cavaler, Categoria A – „Literatura”, doamnei Tatiana Tibuleac, scriitor (Paris)."

Comentarii

# Ioan Barbatei date 29 November 2019 16:40 +17

Doamne, unde s-a ajuns!!! FHURRERUL isi avanseaza caporalii...

# DODI date 29 November 2019 17:29 +8

Este cel puțin dezgustător să vezi cum securiștii se decorează între ei, călcând pe pincipii, Constituție și bunul simț. La mintea-i scurtă ciolanis a sărit să mulțumească celor din SRI care au nesocotit voturile românilor punându-i pe tavă un nou mandat nesimțit. De asemenea licuriciului pentru acceptarea ilegalității i-a mulțumit cumpărând niște avionae pe care altfel americanii le-ar fi aruncat la fier vechi. Și pentru a acoperi aceste extravaganțe ale nesimțitului de ciolanis pe banii românilor pupincuriștii din pnl clamează zilnic greaua moștenire și lipsa resurselor materiale. Altfel nu ar fi bani pentru pentru a achita notele de plată ale grandomanului de ciolanis. Și acesta este doar începutul a încă 5 ani de robie nemțească.

# Edelweiss - Ivory Tower Phalerist date 29 November 2019 18:43 +5

Io* acuma pot să pricep că Tovarășul Klaus Napoleon și-a decorat Gefreiterii și Feldwebelii cu cea mai înaltă distincție rrumânească, astfel încât semnificația acesteia s-a diluat, ajungând a fi echivalentă cu „Ordinul Drapelul Verde”, instituit cu ocazia Bătăliei de la Moara de Vânt, pardon, rectific, cu ocazia Bătăliei contra Ciumei Roșii. Dar, ca un destoinic cetitor de „Animal Farm”, aștept cu maximum interes și îngrijorare momentul în care Tovarășul Napoleon își va conferi sie însuși „Ordinul Drapelul Verde”. Ca să fie căcănăria completă și Țara să fie identică până la coincidență cu „Ferma Animalelor” a lui Orwell.

# nae girimea date 29 November 2019 18:47 +2

@Ioan Barbatei Invers , dom'le : generalii l-au avansat presedinte

# mitica date 29 November 2019 19:07 +1

Aia sunt sclavii lui johanus?

# obiectiva din IRan date 29 November 2019 20:15 +2

nea caisa din dealul cotrocenilor poate ii comunica si mamei Luizei Melencu la meeting ca DIICOTul ori e prost , ori se face, cand acuza de VIOL, infractiune in care urmarirea penala se pune in miscare DOAR LA PLANGEREA PREALABILA SI DOAR IN 3 LUNI DE LA CUNOASTEREA FAPTUITORILOR...o tara intreaga NU a realizat ca nici DINCA, nici pretenul lui, NU POT FI ACUZATI DIN OFICIU DE VIOL , fie el si in grup ??????? tampiti v-am lasat, tampiti v-am gasit ! deci, DINCA scapa de puscarie....cadavru nu, viol, nu , il tine pe banii poporului in puscarie degeaba si parca vad ca va castiga un milion de euroi de la CEDO, daca nu este sinucis in puscarie, si chiar daca este, trebuie sa ii asasineze toata familia care poate cere ea daune la CEDO... :P :P :P CUMPANASU voia cumva sa fie presedinte cu 8 clase a Romaniei daca se pricepe la drept cat ma pricep eu la cizmarie ??? DINCA nu poate fi acuzat de VIOL, nici asupra Luizei, nici asupra Alexandrei pentru ca nu pe porcurorii DIICOT i-au violat.

# obiectiva din IRan date 29 November 2019 20:23 +3

:D si cand imi amintesc ca stimabila GORGHIU :-x in marea ei intelepciune, cu tot cu sasaitul de PERDOIU :-x voiau sa aduca ~violul la mediator``, au fost nevoie de proteste publice pentru a impiedica asa o oroare juridica... :-x :-x

# obiectiva din IRan date 29 November 2019 20:27 +6

eu , in poza asta, nu vad decat niste manechine cracanate imbracate in carpe, pe unii sta costumul ca pe gard sau ca pe sperietoarea de ciori, platiti cu aur cat greutatea lor, sa moara si capra vecinului. :D :lol: ISTORIA si VIITORUL va matura cu totul aceste fantose dezgustatoare ....nici familiile lor nu isi vor mai aminti de ei..ca de SATANA e bine sa nici nu iti aduci aminte, nici sa ii pronunti numele.....

# IO date 30 November 2019 05:41 0

Măi...OBIECTIVO...!IO zic să te trebuie să te mai cultivi! :lol:

# Jemapel Costel date 30 November 2019 06:40 +3

Si-a avansat haita de securisti in grad, ca dupa grad si remuneratie. Asa ca, popor votant de tatuc_66.6, puneti osu' la treaba sa faceti pib-ul mare, sa platiti armata de imbecili facatori de presedinti. Ca nu degeaba a prevazut papitoiul ala selfist de la finante majorare de fonduri la servicii.. stia ca urmeaza sa fie astia recompensati pentru slugarnicie.

# lucky date 30 November 2019 09:19 0

Sistemul de justitie este criticat,hulit,improscat cu noroi,umilit,scuipat,rastignit in piata publica in permanenta,in numele statului de drept! Abuzurile,neglijentele celor care il deservesc trebuie,neindoielnic, sanctionate de catre opinia publica si de catre lege care are destul parghii de corijare a unei conduite neconforme statutului profesional!Din pacate,magistratii au devenit vinovatii de serviciu pt.tot ce se intampla in societatea romaneasca! Nimeni dintre cei cu atributii in reformarea sistemului nu este preocupat de volumul de munca al magistratilor,de supraaglomerarea instantelor,conditile de munca,haosul legislativ,neplata restantelor salariale de ani de zile,amenintarile permanente cu taierea pensiilor de serviciu dupa 30 de aplicare a unei legi,etc.Marea majoritate a magistratilor isi exercita functia cu onoare,credinta,stiinta de carte si munca istovitoare! Cati magistrati au fost decorati pentru activitatea lor?Macar de Ziua Justitiei!

# obiectiva din IRan date 30 November 2019 11:34 +2

asta este ROMANIA``NORMALA``..de aceea creste PRETUL LA CARNE , MEZELURI, euro si ajungem muritori de foame...si asa se PREIAU ARMAT FIRMELE ROMANESTI DE CATRE CELE STRAINE..``Pe latură civilă, judecătorii au dispus ca Gabriela Ciuburciu să plătească în solidar cu firma Vascar suma de 6.006.298 lei către Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, în raport de sumele de bani obţinute pe nedrept în relaţiile cu societăţile Zilli&Bellini SRL Parma Italia, Rudolf Kissinger GMBH Germania, Laska Laden Schlachtauseinrichtungen und Kuehlanlagen GMBH Linz Austria, Matilux SA Luxemburg şi SC Panini SRL Maranello Italia.``https://romania24.ro/patroana-unei-cunoscute-firme-de-mezeluri-din-vaslui-condamnata-la-4-ani-de-inchisoare-pentru-coruptie-si-fraude-cu-fonduri-europene-94871.html :cry:

# una date 30 November 2019 18:06 0

:D :D :D :D Și zici că cei din linia 1 sunt sclavii lui Johanus!Apropos, mai ai cărți de tarot prin portofel că vreau să-mi ghicești ca acum 20 de ani... :cry:

# Gery date 30 November 2019 20:46 0

"Opriti macelul" vorba cuiva.Si atunci a pornit cu adevarat.

# obiectiva din IRan date 30 November 2019 21:17 0

:D l-a mai vazut cineva, in afara de mine si pe CUMPANASU :lol: , teapan nevoie mare in randul 2, in spatele lui MAIOR :-x :-x :-x ala de la SRI care acuma feaca menta pe la Washington DC 8) ?????

# Placutze suedeze pentru cei din servicii ! date 2 December 2019 20:08 0

Parazitii , pentru a cata oara (?) , iar si-au facut plinul pe spatele nostru , adica din buget. :eek: Observati ca nu se justifica in clar niciodata pe ce SRI a cheltuit intr-un an 3mrld !!! ??? :-*

# "romania educata" sa puna botu' la prosteala date 5 December 2019 15:15 +1

Pe bune? Roxana Mariuca Talpes, liderul grupului pe educatie din cadrul Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei. ? Pai doamna nu este patroana SOFTWIN , INTUITEXT? Pai, vedeti cat a incasat Talpes din bani publici sau fonduri europene in proiectele de educatie? Care au fost rezultatele si ce o recomanda?...... ca daca ne-o prezentati drept liderul grupului de educatie din CDR o sa credem ca ati premiat extraterestrii, coborati pe Pamant, sa ne dea lumina Bre, wernere – prezint-o pe madam Talpes asa cum e … Patroana Softwin …din discreta familia Talpes, cu abonament la bani publici, inclusiv in zona de educatie. Parca sotul doamnei si a fost si el decorat , CAVALER pentru merite deosebite prin 2003 de catre Ion Iiliescu ….. in lotul “cavalerilor” Irina Socol, Liviu Dragan si Florin Talpes. Propun sa redenumiti titlul din Stele pentru Tinichele …. In Cavaleri ai Banului Public….doar s-au remarcat cu “afaceri” de succes in “economia reala” …aia din bani publici , nu ? asa ma gandesc…

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva