30 November 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

STENOGRAME CU VIDEANU SI NICULAE – Ex-ministrul Economiei a fost interceptat de DIICOT in timp ce discuta cu afaceristul Ioan Niculae, patronul Interagro, compania despre care procurorii afirma ca a primit gaze la preturi preferentiale. Niculae catre Adriean Videanu: “Problema care nu era rezolvata ieri nu este rezolvata nici azi si cred ca o luam razna”

Scris de: L.J. | pdf | print

3 September 2013 11:38
Vizualizari: 11867

Procurorii DIICOT au prezentat in referatul prin care solicita avizarea inceperii urmaririi penale fata de Adriean Videanu (foto), pentru complot si subminarea economiei nationale, stenograma unei discutii dintre fostul ministru al Economiei si afaceristul Ioan Niculae, pus si el sub invinuire in acest caz, alaturi de actualul ministru al Economiei, Varujan Vosganian. De asemenea, in referat se regasesc si cateva SMS-uri dintre Adriean Videanu si Ioan Niculae.


Convorbirea telefonica si mesajele prezentate de procurori dau impresia unei relatii extrem de apropiate intre Videanu si Niculae. De altfel, asa cum se va putea observa, afaceristul nu avea nicio problema sa ii atraga atentia lui Videanu ca nu au fost rezolvate anumite probleme.

Iata discutia dintre Adriean Videanu si Ioan Niculae existenta in referatul procurorilor:

IOAN NICULAE: Alo!

ADRIEAN VIDEANU: Sa nu uiti sa dai tu telefonul acela, te rog eu mult de tot.

IOAN NICULAE: L-am dat deja.

ADRIEAN VIDEANU: Da? Bine, ok.

IOAN NICULAE: Bai, vezi ca nu a iesit nici acum publicatia aia.

ADRIEAN VIDEANU: stiu, stiu, vorbim noi, nu…

IOAN NICULAE: Bine, bine.

Iata SMS-URI dintre Ioan Niculae si Adriean Videanu:

26.03.2009, ora 12.40:

Ioan Niculae: “Am nevoie sa vorbesc cu tine maxim 5 minute pentru a lua decizia corecta. Inteleg ca nici partea care depindea numai de tine nu s-a discutat. Astept”; (mesajul era trimis in contextul discutiilor privind subventionarea in colaborare cu Ministerul Agriculturii a agriculturii romanesti cu ingrasaminte chimice);

7.07.2009, ora 14.13:

Ioan Niculae: “Problema care nu era rezolvata ieri nu este rezolvata nici azi si cred ca o luam razna”;

14.10.2009, ora 19.21:

Ioan Niculae: “La agricultura parea ca nu ai apucat sa vorbesti, dar au stabilit o noua intalnire pentru maine dimineata. In rest, pare totul OK”

VIDEANU ADRIEAN: “Am vorbit personal”;

In acelasi referat exista si stenograma unor convorbiri telefonice intre Ioan Niculae si fostul director al Romgaz, Adrian Marcel Piteiou. Acesta din urma ii explica fostului ministru al Economiei ca nu mai poate aplica un discound de 40 de dolari si ii atrage atentia asupra posibilitatii producerii unui dezastru, insa Videanu ii cere sa vina la el pentru a sta de vorba.

Iata convorbirea dintre fostul director Romgaz, Adrian Marcel Piteiu, si Adriean Videanu:

PITEIU MARCEL ADRIAN: Sub nicio forma nu mai putem da discoutul de 40 USD sau marim pretul, altfel nu mai facem investitiile.

ADRIEAN VIDEANU: Vii si….

PITEIU MARCEL ADRIAN: Suntem aproape peste costuri cu daca mergem tot anul. Nici nu l-am prins pentru la anul in buget.

ADRIEAN VIDEANU: Ok.

PITEIU MARCEL ADRIAN: Ar fi un dezastru.

ADRIEAN VIDEANU: Vii si stam de vorba.

(…)

PITEIU MARCEL ADRIAN: N-am de unde gaze, nu mai sunt….

VIDEANU ADRIEAN: Gasiti o solutie, cap roata, sa taiem la toti, nu numai la unul. Vezi ca… pentru unii muma, pentru altii ciuma….

PITEIU MARCEL ADRIAN: Muma aia care plang…

VIDEANU ADRIEAN: Taci din gura ma, ca are dreptate, ma…

PITEIU MARCEL ADRIAN: Eu nu cred, dar, ma rog….

Amintim ca procurorul sef al DIICOT Alina Bica i-a solicitat luni, 2 septembrie 2013, Procurorului General al Romaniei, Tiberiu Nitu, sa sesizeze Senatul Romaniei si Presedintia Romaniei in vederea inceperii urmaririi penale fata de Varujan Vosganian si Adriean Videanu. Cei doi sunt acuzati de complot si subminarea economiei nationale, intr-un dosar in care a fost pus sub invinuire si afaceristul Ioan Nicolae si care priveste vanzarea de gaze la preturi preferentiale catre compania controlata de acesta, Interagro.

DIICOT sustine ca Varujan Vosganian (in perioada decembrie 2006 – decembrie 2008) si Adriean Videanu (in perioada decembrie 2008 – septembrie 2010) au aprobat, semnat si sustinut in Guvern mai multe ordine si Memorandumuri care aveau ca scop sprijinirea intereslor financiare “ale grupului infractional constituit de Ioan Niculae”. Conform DIICOT, cei doi au folosit societatea Romgaz in interesul privat al Interagro, companie controlata de Ioan Niculae, care a primit reduceri comericale substantiale la livrarea de gaze. Reducerile ar fi fost acordate peste plafoanele practicate de Romgaz si in conditiile in care Interagro avea debite mari la plata gazelor consumate. DIICOT sustine ca in acest fel a fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 130 de milioane de dolari.

Potrivit procurorilor DIICOT, prin vanzarea de gaze naturale la preturi preferentiale catre Interagro, ministrii Varujan Vosganian si Adriean Videanu au plasat compania controlata de Ioan Niculae intr-o pozitie de monopol pe aceasta piata. De asemenea, in opinia DIICOT, a fost impiedicata desfasurarea normala a activitatii Romgaz, amenintandu-se bunul mers al economiei nationale.

Comentarii

# Goe date 3 September 2013 12:13 +12

Adrieane, cu ce l-ai suparat pe Marele Carmaci? Cumva ai uitat tabla impartirii? In fine, invata sa faci exercitii de relaxare anala, presimt ca vei avea nevoie.

# BERCEA MONDIAL: ,,e manevra lu frații miei.........,, date 3 September 2013 15:55 +3

         Dar în Dosarul FLOTA, FLOTA ROMÂNIEI, exista probe evidente care contureaza elementele constitutive ale infractiunii   de SUBMINAREA ECONOMIEI NAȚIONALE  -art. 165 Cod penal    ????????    ARESTAȚI-L PE BĂSESCU TRAIAN ȘI CLICA. Videanu este umflat, cu restul ce faceți ??

# DOREL date 4 September 2013 01:43 +4

E o alta comanda a marinalului, la fel ca in scandalul STERLING, cand voia sa-l priponeasca pe Tariceanu ! Odata ce memorandumurile au fost aprobate prin lege/legi, nu exista infractiune ! Altfel, DIICOT va trebui sa dispuna anularea legii/legilor ! Mai usor cu pianul pe scari Alinuta, spalati-va pe maini repejor, declinati-o la DNA pe Legea 78/2000 si lasati-i p-aia sa se acopere de glorie in fata mult iubitului si stimatului ! Parerea mea ...

# visu date 3 September 2013 12:17 +5

Monopolul e din oficiu? Sau sunt agenti din piata care n-au putut face profit din cauza practicilor ilicite ale INTERAGRO si care au cumparat la pretul standard?

# traian date 3 September 2013 12:38 +16

Sa-mi explice careva care se pricepe de ce daca se stie din 2009 ( vezi stenogramele )  nu s-a facut nimic pana in 2013 si deci i-au lasat sa ia banii bine merci ?  Apropo : Boc n-a semnat OUG ? Basescu n-a promulgat legea ? Astia nu devin complici ? 

# George Cosbuc date 3 September 2013 12:59 +7

Nu cerceta aceste legi,caci esti nebun de le-\'ntelegi

# Boni Cania date 3 September 2013 13:43 +11

Cand va fi anchetat si  T.B  (Triunghiul Bermudelor) pentru disparitia navelor ? Hai, ca se poate !

# emil date 3 September 2013 14:42 +9

De ce nu se face in dosarul de cercetare penala nici o referire la fostul prim ministru Emil Boc şi preşedintele Traian Băsescu. Cei doi au o implicare directă în această afacere. Pe 27 mai 2009, premierul Emil Boc emite OUG nr.54/2009, prin care continuă politica lui Varujan Vosganian,  Dar despre Emil Boc procurorii nu spun nimic.Legea este promulgată de Traian Băsescu pe 10 noiembrie 2009, prin Decretul 1648/2009 şi devine Legea 332/2009.Basescu avea posibilitatea de a bloca legea daca credea ca era ceva necurat in ea , dar nu a facut-o. De ce ?Asupra acestora nu exista  suspiciuni rezonabile?S-au sunt prea grei pentru un DIICOT asa de mic.

# emil date 3 September 2013 14:44 +1

De ce nu se face in dosarul de cercetare penala nici o referire la fostul prim ministru Emil Boc şi preşedintele Traian Băsescu. Cei doi au o implicare directă în această afacere. Pe 27 mai 2009, premierul Emil Boc emite OUG nr.54/2009, prin care continuă politica lui Varujan Vosganian,  Dar despre Emil Boc procurorii nu spun nimic.Legea este promulgată de Traian Băsescu pe 10 noiembrie 2009, prin Decretul 1648/2009 şi devine Legea 332/2009.Basescu avea posibilitatea de a bloca legea daca credea ca era ceva necurat in ea , dar nu a facut-o. De ce ?Asupra acestora nu exista  suspiciuni rezonabile?S-au sunt prea grei pentru un DIICOT asa de mic.

# obiectiva date 3 September 2013 16:45 +2

SOLICIT URGENT , IN MOD IMPERATIV, DIN PARTEA CSM SI DIN PARTEA MINISTRULUI DE JUSTITIE, DNA, DIICOT, SRI, UN CONTROL LA SANGE IN INSTANTELE TRIBUNALULUI BACAU / SECTIILE CONTENCIOS ADMINISTRATIV SI CIVIL...si la Curtea de Apel bacau / sectia civila si la sectia de contencios administrativ....verificarea repartizarii asa zis aleatorii a cauzelor, caci am primit termene de 1 an si jumatate intr/un proces de pensie de intretinere pentru un minor cu handicap grav, care este la al treilea RECURS, si acusi implineste minorul 18 ani, ca avea nici 4 ani cand am solicitat acestea, prin cererea mea reconventionala, ca deh, PARATUL S.D., EVREU ISRAELIAN ERA SOMER NEINDEMNIZAT SI A MAI BENEFICIAT SI DE AJUTOR DE INCALZIRE DE LA STAT, INTEGRAL, CA NU AVEA VENITURI..........din 1996 de cand ZACE IN ROMANIA A AVUT VENITURI DECLARATE DOAR IN 2008, minimum pe economie...... PROCES CARE DUREAZA DE 10 ANI, in care MARTORUL T.D. ESTE CITAT, inclusiv i se emite mandat de aducere pe ...........ADRESA PARAT

# obiectiva date 3 September 2013 16:50 -1

ADRESA PARATULUI, unde normal ca nu este gasit.............apoi, dupa ce am adus ALT MARTOR......ESTE GASIT LA ADRESA LUI PE CARE AM INDICAT/O CORECT, DAR NU MAI ESTE CITAT, cu o CERERE DE comisie rogatorie DIN 2003....catre STATUL ISRAEL.... CARUIA II DORESC DISPARITIA DEFINITIVA SI GRABNICA ...SI CICA JUDECATORII DE PE ACOLO, israelienii, NU GASESC MARTORII ...PAI, NU E VORBA DE MARTORI, E VORBA DE PARAT............de veniturile si proprietatile si mostenirile lui, nu trebuie sa gaseasca agentul MOSSAD, care ARE DOMICIULUL IN ROMANIA, iar pe bunica paterna o gasesc la CIMITIR, conform unui certificat de deces, scris in limba lor pasareasca...........MADAM....VIVIANA ONACA......de la directia drept international si tratate.......INSTANTA A TRIMIS LA FIECARE TERMEN CERERE DE COMISIE ROGATORIE......AM DAT MILIOANE PE TRADUCERI SI APOSTILE,...pe CITATIILE IN PUBLICITATE...............sa fie verificate TOATE CERERILE DE COMISIE ROGATORIE CATRE STATUL ISRAEL .....DE CATRE ministrul justiti

# obiectiva date 3 September 2013 16:56 0

DE CATRE ministrul justitiei....dl. CAZANCIOC, care are grija ca becali sa fie trimis la poarta alba, DAR in rest, e o umbra palida a DOAMNEI PIVNICERU....care era UNICA NOASTRA SANSA DE A MAI AVEA JUSTITIE........corecta !!!!!!!! am primit termen in decembrie 2014,............... IAR intr/o alta cauza, IN ACRE RECLAMATA ESTE MAMA MEA de 80 de ani, acusi, si sora mea, ARESTATA DE POLITIA POLITICA A LUI BASSESCU, privind un recurs la o sentinta prin care li se respinge cererea ca netimbrata, DUPA CE JUD. DE LA JUDECATORIA BACAU le CERE O TAXA JUDICIARA DE TIMMBRU DE 3 ORI MAI MARE decat prevede legea.....de 2000 de lei, aproape, in septembrie 2015....*nici la ICCJ nu am primit aceste termene lungi cat o zi de post, ca MOR DRACULUI JUSTITIABILII, , pana si la CEDO se judeca mai repede....SOLICIT IMPERATIV urmarirea penala a urmatorilor judecatori ca doar NU sunt obligata de OUG 80/2013 sa platesc taxe hiperbolice ca sa raman si F...si batuta si cu banii luati !!!!!!!!!!!!!! EU NU MAI VRE

# obiectiva date 3 September 2013 17:00 -3

EU NU MAI VREAU SA LE PLATESC SALARIILE ACESTOR JUDECATORI CARE TREBUIE SA PLECE LA CULES CAPSUNI....SAU LA TRICOTAT SOSETELE IN LOCUL SANDEI LUNGU de la RMGC.......CARE AU SOTII SI CUMNATII ANGAJATI in SRI, POLITIE, DNA........ CERCETAREA SI URMARIREA PENALA A PRES TRIBUNALULUI BACAU/ SECTIA CIVILA , recte, jud. FESAN, presedinte jud. tribunal bacau / sectia contencios administrativ - jud. PETRARU ELENA, care STIE in urma reclamatiei mele, ca am primit termen dupa 6 luni, desi se judeca dupa NCPC , maxim era de 2 luni, si CITAT A FOST O PERSOANA CARE NU ESTE PARTE DIN PROCES, adica, au trimis actiunea la DGASPC BACAU, in loc sa o trimit ala PRIMARIA BACAU / SPAS , jud. de la tribunal bacau - sectia civila ..JUD. MATEIS, SI RESTUL COMPLETULUI CARE MI/AU TRIMIS DOSARUL in care ma judec cu INEMRCM bucuresti, care FACE JOCURILE SERVICIILOR SECRETE, si mi l/au trimis LA BECI, IN LOC SA IL TRIMITA LA SECTIA DECISA DE EI, contencios administrativ, CONTRAR LEGII, ASTFEL CEREREA MEA DIN MAI 20

# subiectiva date 3 September 2013 17:02 0

Pai nu mai plati! Hai sa te vad cum faci o revolutie! 

# obiectiva date 3 September 2013 17:08 0

ai vazut MOTIVAREA OUG 80/ 2013 ???? pai, atunci sa ia BANI SI PROFESORII LA SCOLI, SI EDUCATOARELE LA GRADINITA, SI DOCTORII SI ASISTENTELE IN SPITALE.....TAXE DE MILIOANE.........SI SA TE EDUCE SI SA TE TRATEZE SI MAI PROST DECAT FARA TAXELE IMPUSE.........

# obiectiva date 3 September 2013 17:10 0

TOTI BANII ACESTIA INTRA IN SALARIILE LOR, nu in spatiile in care ti se prabusesc tavanele in cap si se rup bancile cu tine....eu NU SUNT OBLIGATA SA PLATESC SALARIILE MAGISTRATILOR.....NU E JUSTITIE PRIVATA conform Constitutiei !!!!!!!!!! DESI , IN FAPT, ASA E !

# obiectiva date 3 September 2013 17:02 -1

ASTFEL CEREREA MEA DIN MAI 2012 NU S/A JUDECAT NICI IN ZIUA DE AZI, SI TOT ASTEPTAM CITATIE........................la CURTEA de apel bacau - sectia civila sa fie cercetati si arestati DE URGENTA PENTRU CA , DESI RECUZATI LA ALTE PROCESE DE CATRE MINE, IMI JUDECA RECURSURILE INTR/O VESELIE / jud. VIZITEU, ROMASCANU, ASTEFANESEI (CARE IN ERA DEBITOARE LA MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR SI ARE SOCIETATI COMERCIALE ) .......PANA LA ARESTAREA ACESTORA SOLICIT SA LI SE INTERZICA ACESTOR 3 GRATII care refuza sa se abtina......SA IMI MAI JUDECE VREO CERERE.....CA LA CERERILE MELE DE RECUZARE MI LE/AU JUDECAT TOT ELE INTRE ELE, IN ACELASI COMPLET,..................pe langa cele precizate mai sus, solicit sa fie cercetata si grefier arhivar CORA OANA, CARE IMI REPARTIZEAZA RECURSUL cu pensia de intretinere , prima precizata, LA SFANTU` ASTEAPTA....

# obiectiva date 3 September 2013 17:06 0

VA URMA....CA MAI AM !!!! JUDECATORI CARE JUDECA DE 2 ORI CAUZA IN APEL.....DAR, DEH, CU BARBATII PRIN SRI SI DNA SI INTERNE......TOTUL ESTE POSIBIL......SOLICIT MINISTRULUI JUSTITIEI SA OBLIGE CSM SA DEA pE SITE DECLARATIILE PE PROPRIE RASPUNDERE A JUDECATORILOR SI PROCURORILOR CARE SUNT IN SERVICIILE SECRETE SI AU FOST IN SECURITATE.......ca numai CSAT ul stie...SI baSSescu....ca de aceea mis e judeca cum mi se judeca cererile.......si actiunile mele........SI NU SE JUDECA CSAT ul , CI EUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, ca justitiabil amarat, saraca si bolnava, MAMA SINGURA CU UN COPIL CU HANDICAP GRAV !!!! IN REST, II BLESTEM SA MOARA IN CHINURI GROAZNICE PE TOTI CEI CARE TREBUIAU SA JUDECE AICI PE PAMANT, beneficiind de salarii si pensii nemeritate, si sa imi incalce drepturile mele DE JUSTITIABIL CARE AM DREPTUL LA UN PROCES CORECT SI LA EGALITATE DE ARME....... chiar daca ma judec CU AUTORITILE, institutiile PUBLICE DE STAT locale si centrale, ale statului mafiot roman....si cu agenti secr

# calm down date 3 September 2013 17:08 +1

Nu mai tipa cu majuscule ca nu ai la cine. Puteti iesi in strada, puteti si sa va dati cu capul de asfalt, sistemul asa este construit si asa functioneaza. Poti tipa cat vrei, nimeni nu va asculta si nu aveti de ce sa dati in cap judecatorilor pentru asta. Nu ei sunt de vina.Voi sunteti.asa-i ca nu v-a spus nimeni asta?  Ati umplut instantele cu cereri si judecati inutile, in care evident pierdeti. Luati-va medicamentele si daca nu va convine, mergeti si faceti protest la Cotroceni!

# obiectiva date 3 September 2013 17:14 -1

daca am umplut instantele cu cereri si judecati inutile, SA ISI DEA DEMSIA TOTI MAGISTRATII , SA SE DESFIINTEZE SISTEMUL JUDICIAR.....desteptule !!!! SA SE APLICE LEGEA TALIONULUI...vai, vira !

# obiectiva date 3 September 2013 17:23 0

sa se ABROGE TOATE LEGILE SI SA SE APLICE LEGEA JUNGLEI.....ce atata parlament, guvern si presedinte , ministere care NU FAC NIMIC....eu NU sunt de vina...daca toti cetatenii romani ar avea simt civic ca mine si ar protesta in MOD PUBLIC si ar reclama orice drept sau libertate incalcata de autoritatile statului roman, fii sigur ca statul roman NU SI/AR MAI PERMITE SI NU AR MAI INDRAZNI sa isi dispretuiasca cetatenii...le/ar fi FRICA de NOI !!!! cu o floricica nu se face primavara.....

# mda date 4 September 2013 04:23 0

Vezi aici gresesti, pt ca probabil esti un magistrat care traieste doar cu nasul in carti, fara a constientiza situatia sociala reala - nu generalizez, sunt destui cei care stiu, deci stai calm. Problema cu ciocu mic, asa functioneaza sistemul, nu iti convine , da-te cu capul de pereti, functioneaza doar in teoria ta. In realitate oamenii au constientizat ca justitia nu functioneaza, si din ce in ce mai multi reactioneaza ca atare. Asta inseamna ca isi fac singuri dreptate, nu mai respecta institutiile statului, pocnesc pe cine vor, nu respecta legile, totul pt ca Politia si Justitia - procurori si judecatori, ani la randul au scapat lucrurile de sub control, cu sau fara voia lor (de multe ori din pasivitate , nu neaparat din rea vointa). Ca sa parafrazez, nu dati in judecatori, problema este tocmai asta, ca oamenii au inceput sa bat judecatori, vezi cazul judecat de la TB Constanta, care a fost agresat, tocmai ca urmare a lipsei de respect fata de Justitie - lucru inacceptabil.

# mda date 4 September 2013 04:29 0

Asa ca e cazul sa incepeti sa va purtati ca o reala a 3a putere in stat, demonstrati ca se poate, pt ca daca nu faceti ceva, in curand legea junglei se va generaliza. Si fiti sigur ca si magistratul este om, si el merge pe strada, si el are familie, deci nu este mai aparat decat un om obisnuit. Eu locuiesc in Bucuresti zeci de ani, si situatia este mai nasoala decat a fost vreodata. Cazurile pe care le vad cu oamenii care sar la bataie, din orice tampenie, pt ca stiu ca nu le va face nimeni nimic, maxim o amenda, inclusiv pe politisti sunt ffff dese. Asa ca celeritatea si o analiza reala si corecta a cazurilor cu pedepse mari sunt o necesitate. De asemenea , nu cred ca are rost sa mai zic ce poate face un om nedreptatit intr-o cauza civila, care considera ca nu mai are nimic de pierdut.

# obiectiva date 3 September 2013 17:12 +1

.si cu agenti secreti MOSSAD, CIA si KGB....GATA, m/am racorit, ca era sa fac INFARCT......

# ia-ti medicamnetele date 3 September 2013 17:39 0

Gata, a trecut somn usor...Nu uita de programul de medicatie!

# obiectiva date 3 September 2013 18:15 -1

esti doctor, baaa ??? ia mai termina, SECURISTULE, cu medicamentele tale....ia/ti tu VIAGRA, vezi sa nu uiti....

# Lily date 3 September 2013 18:18 +2

Calm down, este drept ca unii cetateni aglomereaza instantele cu cereri inutile, dar : 1. exista abuzul procesual, pe care nici un magistrat nu-l aplica, sesizat sau autosesizandu-se. O amenda usturatoare data abuzatorului i-ar lua pofta de procese 2.judecatorii, majoritatea lor, nu citesc dosarele repartizate si la sedinta, nu lasa justitiabilul sa-si apere cauza. Si avocatii sunt grabiti de judecatori si nu sunt ascultati. Se dau hotarari aberante, generatoare de cai de atac, de noi procese. 3.Nu intotdeauna cel care are dreptate castiga, deseori cu legea de partea unuia, cu probe solide,

# Lily date 3 September 2013 19:25 +1

in favoarea sa, omul pierde si mai are de platit si cheltuieli de judecata. Si isi mai si bate joc de cel umilit, trimitandu-l la recurs, unde sunt bunii lui prieteni, care intr-un an nu au admis nici un recurs :sad:

# obiectiva date 3 September 2013 19:05 +2

@Lily, cu prima parte NU sunt de acord....au aplicat si amenzi, TOT ABUZIVE, de 2000 de lei, pentru asa zisul, ABUZ DE DREPT, ca au facut plangere impotriva actelor procurorului.....CA ATARE, la amenzi suntem pe locul I, cu coronita, chiar daca suntem SINGURII JUSTITIABILI AMENDATI DIN ROMANIA, dar la o judecata dreapta, suntem pe ultimul loc....EVIDENT, cauza sunt SERVICIILE SECRETE....ca nu se poate chiar asa...sa iti bati joc in halul asta de oameni......... nu mai spun ca nici nu mai ajungem la judecata, caci eu NU CONTEST VREO DECIZIE JUDECATOREASCA, CI INTERZICEREA DREPTULUI LA A AJUNGE IN STADIUL DE JUDECATA.... la asta se refera AZI problema mea....

# ana necredinciosu date 4 September 2013 16:28 +1

Cui ii pasa ca l-au umflat pe Videanu? Cui profita ca-l vor caza apoi la Jilava...? Tuturor romanilor ne-ar profita \'\'resolutto jure dantis, resolvitur jus accipientis\'\' repunerea partilor in situatia anterioara devastarii marmorei din Romania, a vanzarii gazelor natural... reantoarcerea la bugetul statului a tuturor sumelor incasate de smecherul Adriean V. si de catre toti ceilalti smecheri ajunsi la carma tarii, apoi deveniti milionari de carton in Romania , datorita conjuncturii. Suntem datori vanduti la FMI, asa mai miscam si noi putin caruta. S-auzim numai de bine!

# tot asa date 5 September 2013 13:30 +1

profita legii ; sechestru pe avere si au ce recupera. Ce convorbiri aveau in 2009 \"stimabili\". stiau ei de pe atunci ce sfori au tras cu ascultarea telefoanelor pentru cei care nu erau cu ei. De aceea vorbeau in scurt , fara detalii.Se pazeau de propriile ordine date>Vine randul tuturor...

# IOAN DUSCAS date 5 September 2013 20:14 0

NU AM VRE O SIMPATIE PENTRU CEI AMESTECATI IN ACEASTA CHESTIUNE DAR ESTE DE A DREPTUL PATOLOGIC CA ORICE MISCARE FACUTA PENTRU SUSTTINEREA UNUI INVESTTITOR ROMAN SA FIE AUTOMAT LUATA LA SCARMANAT DE CATRE SUPECOPERITA JUSTITIE ROMANA ! DE DEPARTE SE VEDE REAUA CREDINTA CU CARE JUSTITIA ROMANA ALATURI DE SERVICIILE SECRETE ROMANE SUBMINEAZA PE ORICE CALE POSIBILA ECONOMIA NATIONALA IN BENEFICIUL UNOR SPECULANTI DE PRIN STRAINATATURI ! ORICE STAT DIN ACEASTA LUME SE ZBATE INCLUSIV PE CAI NEORTODOXE PENTRU A SI IMBUNATATII ECONOMIA NUMAI ROMANIA MERGE EXACT PE INVERS !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2022 – Argentina Campeon!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva