18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

SUCCES PE O PIATA INCERTA – ZRVP, alaturi de CEECAT Capital in tranzactia de preluare a Modulo Cluj. Cumparatorul a fost asistat de o echipa de avocati ai departamentului Consultanta, coordonata de Anca Danilescu, partener senior. Danilescu: „ Varietatea si complexitatea chestiunilor juridice cu care ne-am confruntat, precum si colaborarea excelenta cu clientul nostru pe parcursul intregului proces de acordare a asistentei sunt, pentru noi, adevaratul castig al acestui mandat”

Scris de: L.J. | pdf | print

11 January 2022 12:21
Vizualizari: 5395

Societatea de avocati Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP) a asistat fondul de investitii administrat de CEECAT Capital (www.ceecat.com) in cadrul procedurii de preluare a pachetului majoritar de actiuni ale companiei clujene Modulo Decorative Solutions, lider in productia de piatra decorativa in sud-estul Europei.


 

Procesul de achizitie a fost finalizat la sfarsitul lunii decembrie 2021 iar pentru acest mandat ZRVP a implicat o echipa de avocati multidisciplinara, specializati in fuziuni si achizitii, drept societar, dreptul muncii, real estate, dreptul mediului, proprietate intelectuala etc. ZRVP a oferit asistenta juridica pe intreg parcursul tranzactiei, incepand cu structurarea tranzactiei si asistenta in procesul de due diligence al societatilor din grup, asistenta legata de aspecte de reglementare, redactarea, negocierea si semnarea documentatiei aferente, precum si asistenta la closing.

Echipa de avocati ZRVP care a asistat fondul administrat de CEECAT Capital a fost coordonata de Anca Danilescu (partener senior), cu implicarea Lidiei Trandafir (avocat colaborator coordonator) si a Alexandrei Nania (avocat colaborator senior). Din echipa care a acordat asistenta juridica au facut parte si Alina Cristea (avocat colaborator senior) si Oana Marinescu (avocat colaborator senior).

Este o bucurie si o provocare profesionala sa fi facut parte dintr-o tranzactie incheiata cu succes, intr-o piata care nu ofera intotdeauna certitudinea ca proiectele demarate pot fi duse la bun sfarsit. Varietatea si complexitatea chestiunilor juridice cu care ne-am confruntat, precum si colaborarea excelenta cu clientul nostru pe parcursul intregului proces de acordare a asistentei sunt, pentru noi, adevaratul castig al acestui mandat. a declarat Anca Danilescu (foto), partener senior ZRVP.

Conform reprezentantilor CEECAT, fondul de investitii intentioneaza sa transforme Modulo intr-un jucator regional si sa aloce resurse pentru ca societatea sa isi atinga potentialul de crestere prin automatizarea capacitatilor de productie si achizitii suplimentare in locatii strategice, coroborata cu diversificarea canalelor de distributie si cresterea fortei de vanzari.

In Romania, CEECAT a mai facut o investitie in 2014, dintr-un fond de investitii precedent, si anume in producatorul de caramizi Brikston Construction Solutions din Iasi, pe care l-a vandut in 2018 catre un investitor strategic austriac.


Despre Zamfirescu Racoti Vasile & Partners

Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP) este acreditata ca una dintre cele mai importante societati de avocatura din Romania, oferind servicii de asistenta juridica atat in sfera litigiilor si a arbitrajului, cat si in domeniul avocaturii de business, al insolventei, al dreptului penal al afacerilor si al consultantei fiscale.

ZRVP are o echipa de 66 de avocati, dintre care 14 asociati – Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu – asociati fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu, Monica Strimbei, Catalin Micu, Andrei Dumitrescu, Mihai Bajenaru si Cosmin Cojocaru (asociati), domnul prof.dr. Valerian Cioclei si Robert Oancea (of counsel).

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva