13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SUCCES PENTRU „TUCA ZBARCEA & ASOCIATII” - Compania Solek Group, client al casei de avocatura, a atras de la institutiile financiare peste 6,1 milioane euro pentru refinantarea mai multor parcuri fotovoltaice. Echipa de avocati care a asigurat asistenta juridica a fost coordonata de Sebastian Radocea, Managing Associate al Tuca Zbarcea & Asociatii

Scris de: L.J. | pdf | print

20 June 2014 09:41
Vizualizari: 8649

Succes inregistrat de „Tuca Zbarcea & Asociatii”. Unul dintre clientii casei de avocatura, compania Solek Group, a obtinut refinantarea mai multor parcuri fotovoltaice cu o putere instalata de 8,5 MW. Echipa de avocaţi care a asigurat serviciile de asistenta juridica a fost coordonata de Sebastian Radocea (foto), Managing Associate al Tuca Zbarcea & Asociatii.


Astfel, Solek Group, dezvoltator de proiecte de energie regenerabila si EPC, a atras peste 6,1 milioane de euro de la institutii financiare pentru refinantarea mai multor parcuri fotovoltaice cu o putere instalata totala de 8,58 MWp. „Doua dintre acestea (capacitate totala 3,58 MWp) au fost finantate de Garanti Leasing, iar alte doua parcuri fotovoltaice (capacitate totala de 5 MWp) de OTP Bank Romania. Obtinerea refinantarii a fost ultima etapa importanta a acestei investitii. Facilitatile de credit externe acordate proiectelor Solek reprezinta o recunoastere a profilului lor tehnic si juridic solid, fapt confirmat si de consultantii nostri de top, si anume Tuca Zbarcea & Asociatii si TUV SUD”, a declarat David Novy, CEO-ul Solek Group.

Potrivit unui comunicat de presa al Tuca Zbarcea & Asociatii, in continuare, Solek se va concentra pe dezvoltarea si constructia de noi proiecte fotovoltaice, precum si consolidarea prezentei grupului in Romania, cu precadere in ceea ce priveste serviciile de exploatare si intretinere (O&M). „Solek cauta activ noi oportunitati de afaceri in energie verde la nivel international si, in acest sens, efectuam pasi importanti pentru a patrunde pe pietele din Chile si Turcia”, a spus Zdenek Sobotka, presedinte al Solek Holding SE, care este actionarul majoritar al grupului.

Solek Holding SE, cu sediul in Praga (Cehia), este o companie privata cu experienta de cinci ani, oferind cu succes investitorilor servicii de valoare prin dezvoltarea si operarea de proiecte fotovoltaice din Europa Centrala si de Est. Solek Holding SE se angajeaza să dezvolte cele mai eficiente proiecte fotovoltaice posibile, pentru propriul portofoliu si pentru terti. Compania este calificata si detine experienta in procedurile de autorizare, servicii de inginerie, achizitii, constructii, operare, intretinere si negocieri comerciale. Echipa este formata din specialisti cu vaste cunostinte in ceea ce priveste procedurile de finantare si dezvoltare de proiecte, contribuind in mod colectiv la implementarea, construirea si operarea de proiecte fotovoltaice cu o capacitate instalata de peste 20 MW.

Comentarii

# avocat Bucuresti date 21 June 2014 20:41 +1

Articol publicitar.O publicitate mascata de Tuca &co,impotriva legii.Declar ca nu ma afecteaza dar nu este corect.Daca am verifica actele societatii am constata cati bani  merg direct ori indirect la LUJU.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.06.2024 – Solomon o vrea pe “Veverita” la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva