18 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

TARU SI ASOCIATII – Societatea de avocati Taru si Asociatii ofera servicii de cea mai inalta calitate care sunt orientate efectiv catre nevoile clientilor si adaptate problemelor acestora: “Succesul clientilor nostri este succesul nostru”

Scris de: L.J. | pdf | print

21 May 2018 14:04
Vizualizari: 128313

Societatea de avocati Taru si Asociatii (T&A LAW) coordonata de avocatul Andrei Taru (foto) este o societate independenta de avocati, cu sediul in Bucuresti, care s-a impus pe piata de profil prin profesionalismul avocatilor sai, scrupulozitate, abnegatie fata de problemele legale ale clientilor sai. Taru si Asociatii imbina experienta bogata si indelungata a avocatilor sai cu principii si valori morale si sociale care stau la baza si fundamenteaza activitatea societatii de avocati si intelege nevoia clientilor de securitate, precum si faptul ca acestia se bazeaza pe aparatorii lor. De aceea Taru si Asociatii ofera sfaturi juridice in conformitate cu nevoile clientului.


Devotamentul fata de clienti se concretizeaza in intelegerea problemelor lor si tratarea acestora cu responsabilitate si profesionalism.

Scopul Taru si Asociatii este sa gaseasca cele mai bune solutii legale pentru fiecare nevoie specifica a clientilor, fiind ferm hotarati sa contribuie la succesul proiectelor clientilor lor.

Onestitate

Sfatuindu-si clientii cu onestitate si promptitudine Taru si Asociatii ofera ceea ce e mai bun in cadrul proiectelor lor si administreaza o mare varietate de probleme juridice. Telul clientilor Taru si Asociatii este de asemenea al societatii de avocati si combinand experienta, practica, energia si eficienta Taru si Asociatii poate oferi cel mai calitativ cadru legal adaptabil nevoilor clientilor lor.

Comprehensiune

Nevoia de a intelege natura problemelor juridice cu care societatea de avocati Taru si Asociatii in fiecare zi, da puterea avocatilor sa continue sa isi perfectioneze cunostintele si sa inteleaga diversele aspecte juridice.

Cooperarea dintre membrii echipei Taru si Asociatii este cheia progresului si a dezvoltarii de noi si provocatoare oportunitati in orice domeniu in care se implica.

Domeniile de expertiza sunt:

Drept comercial si insolventa;

Real Estate si constructii;

Fuziune& Achizitii;

Drept penal comercial;

Drept financiar-fiscal;

Dreptul muncii.

Echipa Taru si Asociatii este formata din profesionisti ai dreptului, avocatii, practicieni in insolventa dar si economisti si evaluatori putand sa ofere servicii complexe si de inalta tinuta clientilor lor.

Contact:

www.tarusiasociatii.ro

Telefon: 0213104886 / 0723526310

Tel/fax:0213104886

E-mail: office@tarusiasociatii.ro

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.07.2024 – Fost judecator, actual secretar de stat in MJ, la sueta cu un inculpat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva